Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Φούστες που προκαλούν ατύχημα!.......[ΦΩΤΟ]

Φύσηξε αεράκι και τα πήρε όλα!

Η πιο αηδιαστική δοκιμασία σε reality! (video)

Αν και το τηλεοπτικό κοινό είναι πλέον εξοικειωμένο με ακραίες εικόνες, αυτή τη φορά, μία απόφαση της παραγωγής του αμερικανικού reality Fear Factor, προκάλεσε τέτοιο σάλο που το κανάλι αναγκάστηκε να ματαιώσει την μετάδοση του συγκεκριμένου επεισοδίου. Οι δοκιμασίες στις οποίες καλούνται να υποβληθούν οι παίκτες του Fear Factor θεωρούνται γενικά τουλάχιστον τρομακτικές και extreme, αλλά αυτή τη φορά η παραγωγή ξεπέρασε κάθε όριο. Οι υπεύθυνοι του παιχνιδιού, σκέφτηκαν ότι ο νικητής του εισόδιου θα άξιζε να ήταν αυτός που θα κατάφερνε να πιει… σπέρμα γαϊδάρου!

10 Πράγματα Που Δε Γνωρίζαμε Για Τον Einstein!

Νομίζετε πως ξέρετε τα πάντα για τον Albert Einstein; Πράγματι, πρόκειται για μια ιδιοφυία που μας χάρισε τη θεωρία της σχετικότητας και όχι μόνο, αλλά γνωρίζατε πως γεννήθηκε με τόσο μεγάλο…. κεφάλι που η μητέρα του νόμιζε πως είχε κάποιο πρόβλημα, ή πως είχε γίνει πατέρας πριν παντρευτεί; Διαβάστε παρακάτω μερικά πράγματα για τη ζωή του πανέξυπνου αυτού ανθρώπου, που πιθανώς έχετε ακούσει πιθανώς και όχι, αξίζει σίγουρα όμως να μάθετε.

Τι κάνει σήμερα ο Στηβ Ντούζος;

Ο Στηβ Ντούζος μεσουρανούσε μέσα από τις βιντεοκασέτες της δεκαετίας του ΄80. Ως «Μπίλιας» στις ταινίες «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα» προσέφερε το γέλιο σε εκείνους που τις παρακολούθησαν. Άλλωστε, οι ατάκες του αλλά και οι φάρσες που έκανε με την παρέα του στους καθηγητές, θεωρήθηκαν – για την εποχή- ανάρπαστες.

Νέα ΦΟΡΟΚΑΤΑΙΓΙΔΑ - Αναλυτικά παραδείγματα

Κόβονται οι φοροαπαλλαγές και αλλάζει ο ΦΠΑ ακόμη και στις νησιωτικές περιοχές. Την ίδια ώρα τα τεκμήρια διαβίωσης που επανέφερε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης συρρικνώνουν τα εισοδήματα κυρίως των χαμηλόμισθων και των..

ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ Β5 ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει η "Γαλάζια Σουπιά"
Της Τρόικας έγινε χθες το βράδυ στην καφετέρια Ραμνούς (Αγίας Γλυκερίας 18), όπου η Β5 Νομαρχιακή της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας. Οι διοργανωτές είχαν τη...

Προκαλεί ο Μ. Καψής


Με τον πόνο του μέσου πολίτη, που βλέπει ότι του κόβουν το μισθό και δεν βγαίνει ο μήνας παίζει (και εμπαίζει) ο αδελφός του υπουργού. Σε μία προκλητική ανάρτησή του στο twitter γράφει: «Αποφύγαμε την χρεοκοπία, ούφ… Άντε τώρα όλοι στην διαδήλωση».

Εισαγγελέας στο ΥΠΕΞ για το «μαύρο» χρήμα επί διακυβέρνησης Γ. Παπανδρέου

Εισαγγελική εντολή για διενέργεια έρευνας διέταξε ο οικονομικός Εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Αυτή τη φορά η εντολή αφορά την υπέρβαση των προϋπολογιζόμενων απόρρητων κονδυλίων του υπουργείου Εξωτερικών, την περίοδο από το 2009 και μετά, επί υπουργίας Γιώργου Παπανδρέου και μετέπειτα Δημήτρη Δρούτσα.

Απο την καστροφή του κόσμου θα... γλιτώσουν μόνο οι Σέρρες!


Ο ευλογημένος τόπος της Φαιάς Πέτρας Σερρών θα γλιτώσει από τη συντέλεια του κόσμου τον Ιούλιο του 2012, προβλέπει ο προφήτης Ζουρούμπαμπελ, γνωστός και ως Μάικ, ο οποίος μετανάστευσε στην περιοχή από τις ΗΠΑ για να γλιτώσει τον εαυτό του και την οικογένειά του. Οι κάτοικοι του μικρού χωριού της Φαιάς Πέτρας δηλώνουν πως δεν ενοχλούνται από την παρουσία του αυτοαποκαλούμενου προφήτη, ωστόσο ο μητροπολίτης Σιντικής Μακάριος δεν κρύβει την ανησυχία του.

Κάλεσμα του Πάνου Καμμένου στους βουλευτές: Η ώρα για το μεγάλο ΟΧΙ είναι τώρα!!!

Η αναγνώριση του τοκογλυφικού επαχθούς και απεχθούς χρέους που αν ψηφιστεί θα δεσμεύσει παράνομα τίς γενιές που έρχονται.
Η προδοτική αντισυνταγματική και ανθΕλληνική παράδοση τής Εθνικής Κυριαρχίας.
Η κατάργηση τής δικαιοδοσίας τής Ελληνικής δικαιοσύνης και ολική εφαρμογή του Αγγλικού δικαίου.
Η παραχώρηση του συνόλου τής ιδιωτικού, δημόσιου, εδαφικού,......

H νέα απαγορευμένη διαφήμιση της Durex (video)

H συγκεκριμένη διαφήμιση φτιάχτηκε για να παιχτεί την περασμένη Κυριακή στον τελικό του Super Bowl. Τελικά «έφαγε πόρτα»....

Χάρρυ Κλυνν: Λυπάμαι για τον θρίαμβο των επίορκων


Καληνύχτα αδέρφια…

Λυπάμαι που θα ζήσουμε στην εξαθλίωση και στην απόλυτη φτώχεια της μακρόχρονης κρίσης…

Λυπάμαι για τα παιδιά και τα εγγόνια μας…

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Και το θέαμα των οπισθίων συνεχίζεται...!
Και θα μπορούσε να συνεχίζεται για ώρες ατελείωτες με τόσες πολλές sexy φωτογραφίες που κυκλοφορούν καθημερινά στο διαδίκτυο! Απολαύστε λοιπόν τις πιο ''φρέσκες''...!

Eurostat: Στα όρια της φτώχειας το 27,7% των Ελλήνων


Στα όρια της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού ζει το 27,7 των Ελλήνων πολιτών, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας για το 2010, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα 

Στη μέγγενη ο Τσοχατζόπουλος, του δεσμεύουν το ακίνητο


Σαφή ενοχοποιητικά στοιχεία προέκυψαν για τον Ακη Τσοχατζόπουλο από τη διαδικασία της προανάκρισης ενώ κρίθηκε και ύποπτος φυγής. Αποτέλεσμα ήταν οι αρχές να του επιβάλλουν χρηματική εγγύηση €150,000 και περιοριστικούς όρους καθώς και δέσμευση του ακινήτου στη Διονυσίου Αρεοπαγήτου.

Ετοιμάζουν συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Συγγρού!-Ακυρώνεται η Κ.Ο!


Μεγάλη ανησυχία στην βάση της ΝΔ προκαλούν οι πολιτικές εξελίξεις, την ίδια στιγμή που βουλευτές της ΝΔ γυρνούν σε κατάσταση ψυχικής εξαθλίωσης!

Η ώρα της απόδοσης ευθυνών



Απόψε που δοκιμάζεται η εθνική συνοχή και ακεραιότητα, με την Ελλάδα να βρίσκεται βαριά τραυματισμένη, στο περιθώριο απαιτήσεων από εταίρους-δανειστές που υπερβαίνουν τα όρια της καλώς εννοούμενης προστασίας των δικών τους συμφερόντων, η δημόσια συζήτηση έχει διολισθήσει στον αποπροσανατολισμό.

Άλλα έλεγε το αγγλικό κείμενο του Μνημονίου, άλλα το ελληνικό!

Νωρίς το πρωί έφτασε στα κόμματα το πρώτο κείμενο που ήταν στα αγγλικά. Πολύ αργότερα στα επιτελεία των κομμάτων έφτασε ένα μεταφρασμένο κείμενο από το μεταφραστικό του υπουργείου Εξωτερικών.

Τότε πήγε να γίνει μεγάλη παρεξήγηση. Κι αυτό γιατί άλλα έλεγε το αγγλικό κείμενο και άλλα το ελληνικό!

Δύο ή τρεις του ΛΑΟΣ ψηφίζουν τα νέα μέτρα...

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον ΛΑΟΣ. Δεν είναι μόνο οι παραιτήσεις των υπουργών του. Σύμφωνα με πληρφοορίες, τουλάχιστον δύο από τους βουλευτές του (ίσως και τρεις) ετοιμάζονται να  ψηφίσουν τα νέα μέτρα. Αυτό σημαίνει...

Παρθένες

Πάλι ψέματα. Πάλι μικροπολιτική. Πάλι για την εκλογική πελατεία την εκλεκτή. Η Τρόικα απαίτησε από την τριανδρία την κυβερνητική, να βρεθούν και να κοπούν μερικά δισεκατομμύρια ευρώ. Αναμενόμενο αυτό; Αναμενόμενο. Για να ισοσκελιστεί ο προϋπολογισμός. Το ήξεραν λοιπόν. Εδώ και πολύ καιρό. Δηλαδή γνώριζαν με κάθε λεπτομέρεια τα επερχόμενα σκληρά, οδυνηρά, δυσβάστακτα μέτρα.

Οι καλύτερες προτάσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

To Αthens Magazine σου βρήκε τις καλύτερες προτάσεις για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Δεν μπορούσες ποτέ να καταλάβεις το λόγο ύπαρξης της ημέρας των ερωτευμένων; Διάλεξε μια από τις προτάσεις που βρήκαμε για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και αν δεν μείνει αξέχαστη και στους δυο σας, ως η πιο ρομαντική μέρα της ζωής σας... να μη μας λένε Αthens Magazine!

Ο Καρατζαφέρης διαγράφει Βορίδη-Άδωνι απο τον ΛΑΟΣ!


Την αποπομπή των κ.κ. Μάκη Βορίδη και Άδωνι Γεωργιάδη απο τον ΛΑΟΣ σκέπτεται σοβαρά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αποκάλυψε πριν απο λίγο το parapolitika.gr. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εμφανίζεται οργισμένος απο το ενδεχόμενο να παραμείνουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου ο υπουργός Μεταφορών και ο υφυπουργός Ναυτιλίας και είναι έτοιμος να προχωρήσει στην διαγραφή τους απο την ΚΟ του κόμματος.

Το ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ των μισθών - Αναλυτικά παραδείγματα για ΟΛΑ τα νέα μέτρα

Οδηγός με όλα τα νέα μέτρα που φέρνουν τα πάνω - κάτω στη ζωή των Ελλήνων. Ο οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής εξειδικεύει τα μέτρα για το Newsit.

ΜΕΙΩΣΗ 22% ΣΤΟΝ ΚΑΤΩΤΑΤΟ ΜΙΣΘΟ
- ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:....

- ενας εργαζόμενος άγαμος μέχρι σήμερα λάμβανε 751,39 ευρώ και με τη μείωση 22% θα παίρνει 586,08 ευρώ μικτά.
- ενας εργαζόμενος άγαμος με 2 τριετίες μέχρι σήμερα λάμβανε 887,99 ευρώ και με τη μείωση του 22% θα παίρνει 692,63 ευρώ μικτά.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕΙΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 25 ΕΤΩΝ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ένας άγαμος νέος κάτω των 25 ευρώ λάμβανε 751,39 ευρώ και πλέον θα λαμβάνει 510,94 ευρώ μικτά, δηλαδή θα παίρνει 241 ευρώ λιγότερα το μήνα, άρα μιλάμε για μείωση 32%.

ΜΕΙΩΣΗ 22% ΣΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ενας άνεργος παίρνει σήμερα 461 ευρώ και πλέον θα παίρνει 369 ευρώ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να σημειωθεί ότι στο μνημόνιο αναφέρεται οτι το επίδομα ανεργίας δε θα μπορεί να ξεπερνάει τα 313 ευρώ και άρα αν ισχύσει αυτό μιλάμε για μείωση περίπου 33%.

ΜΕΙΩΣΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ενας μαθητής του ΟΑΕΔ παίρνει σήμερα μισθό 530 ευρώ μικτά και με τη μείωση του 22% θα παίρνει 412 ευρώ, δηλαδή 117 ευρώ λιγότερα

ΠΑΓΩΜΑ ΤΩΝ ΩΡΙΜΑΝΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 10%
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- ενας έγγαμος εργαζόμενος δίχως προϋπηρεσία παίρνει σήμερα 826,54 ευρώ και με τη μείωση του 22% θα παίρνει 644,70 ευρώ για τα επόμενα τουλάχιστον 5 χρονια καθώς η ανεργια που είναι σήμερα περίπου στο 20% δεν προκείται να πέσει στο 10% νωρίτερα.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΜΟΝΟΜΕΡΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Στη διαιτησία μπαίνουν μόνο οι βασικοί μισθοί και λαμβάνεται υπόψη η οικονομική κατάσταση της εταιρείας.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Μια εταιρεία που παρουσιάζει παθητικό αυτομάτως της δίνει δικαίωμα ο νόμος να κάνει κατάργηση μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία, δηλαδή οι εργαζόμενοι ξαφνικά θα δουν τους μισθούς τους να μειώνονται.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Ενας εργαζόμενος έγγαμος με 2 τριετίες που σήμερα παίρνει 963,13 ευρώ θα παίρνει 751,21 ευρώ και άρα θα λαμβάνει περίπου 210 ευρώ μικρότερο μισθό.

ΜΕΤΕΝΕΡΓΕΙΑ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ 6 ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ
Στον βαθμό που δε θα υπάρξει νέα συλλογική σύμβαση εντός 3 μηνών ως βάση θεωρείται ο βασικός μισθός της Ε.Γ.Σ.Σ.Ε.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Σημαίνει πως εδώ θα έχουμε πάρα πολλές παρενέργειες, δηλαδή εάν μέσα στους 3 μήνες δεν υπογραφεί νέα εθνική συλλογικής σύμβαση θα φτάσουμε στους κατώτερους μισθούς. Οι εργοδότες θα καθυστερούν για την υπογραφή της σύμβασης προκειμενουν να φτάσουν οι αμοιβές των εργαζομένων στον κατώτατο μισθό. Θα δούμε ανθρώπους που είναι κοντά στο όριο συνταξιοδότησης να απολύονται σύμφωνα και να λαμβάνουν αποζημίωση απόλυσης σύμφωνα με τον κατώτατο μισθό.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- μια έγγαμη εργαζόμενη με 2 χρόνια προυπηρεσίας που παίρνει σήμερα 890 ευρώ μικτά θα πάει στα 586 ευρώ και άρα θα χάσει 304 ευρώ το μήνα.

ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΚΑ 2% ΓΙΑ ΤΟ 2012
Και επιπλέον μείωση 3% στο 2013.
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Το ΙΚΑ θα χάσει τουλάχιστον 200 εκατομμύρια ευρώ το 2012 και άλλα περίπου 500 εκατομμύρια ευρώ το 2013. Αν σε αυτά υπολογίσουμε και την πτώση των μισθών οπου και από εκεί θα έχει χασούρα δισεκατομμυρίων εισφορών, το έλλειμα του ΙΚΑ θα φτάσει τα 5 δισεκατομμύρια ευρώ σε ετήσια βάση για το 2012 και το 2013.
"Εχω την αίσθηση πως στήνεται καινούργιο ασφαλιστικό και περαιτέρω μειώσεις στις κύριες συντάξεις του ΙΚΑ μετά το καλοκαίρι" τόνισε ο κύριος Σωπασής.

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΟΕΚ ΚΑΙ ΤΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
Αυτό έχει σαν συνέπεια να σταματήσουν να δίνονται δάνεια για αγορά κατοικίας από εργαζόμενους τα οποία ήταν επιδοτούμενα και χαμηλότοκα, όπως σταματάει και θεσμός της διανομής βιβλίων και εδρομών από την Εργατική Εστία.
Ειδικότερα με την κατάργηση του ΟΕΚ θα υπάρξουν επιπτώσεις και στην οικοδομή αλλά θα μειωθούν και οι εισφορές που εισέπραττε το ΙΚΑ από την οικοδομική δραστηριότητα και τώρα θα πρέπει να βρεθούν πόροι από αλλού για να ισοφαρίσουν αυτό το έλλειμα.

ΜΕΙΩΣΗ 15% ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΗ, ΟΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- Ενας συνταξιούχος της ΔΕΗ που ελάμβανε σύνταξη 1.900 ευρώ με τη μεώση του 15% θα παίρνει σύνταξη 1.615 ευρώ.

ΜΕΙΩΣΗ 7% ΣΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΤ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:
- Ενας συνταξιούχος ναυτικός που ελάμβανε σύνταξη 900 ευρώ με τη μείωση του 15% θα παίρνει σύνταξη 765 ευρώ και άρα θα χάσει 135 ευρώ το μήνα.

"Με τις σημερινές αποφάσεις των κυβερντώντων φτάνουμε πλεον στην πλήρη απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, δημιουργείται μια οικονομική εργασιακή Σαχάρα με αποτέλεσμα για τους εργαζόμενους να έχουμε για πολλά από τα επόμενα χρόνια μισθούς 580 ευρώ με μηδενικές αυξήσεις, δίχως συλλογικές συμβάσεις και θα φτάσουμε σε μισθούς Βουλγαρίας" είπε τέλος ο οικονομολόγος Γιάννης Σωπασής.
newsit

Δεν γίνονται αποδεκτές οι παραιτήσεις Βορίδη- Άδωνι!


Όπως σας έχει ενημερώσει το parapolitika.gr ήδη στο γραφείο του πρωθυπουργού έχουν φτάσει οι παραιτήσεις των 4 υπουργών και υφυπουργών του ΛΑ.Ο.Σ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του parapolitika.gr oμως δύο από αυτές, δεν πρόκειται να γίνουν δεκτές.

Παραδέξου ότι πρέπει να "μπαζώσεις" για να "χτίσεις"

Κανείς δεν αμφισβητεί την αισιόδοξη και διαχρονική προσέγγιση ότι κάθε άντρας μπορεί να έχει όποια γυναίκα θέλει. Αρκεί να ακολουθήσει τη σωστή τακτική και αυτή η γυναίκα να μην είναι η Ζιζέλ ή κάποια αυτής της συνωμοταξίας, γιατί απλά δεν γίνεται. Εννοώ ότι αν και σε όλους αρέσει το ποδόσφαιρο, απειροελάχιστοι μπορούν να παίξουν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο καθένας, όμως, από εμάς μπορεί να παίξει στα 5x5 του Βασίλη Λάκη. Βλέπεις πού το πηγαίνω;

Κατάργηση φοροαπαλλαγών αλλαγές στο ΦΠΑ στα ακίνητα και σε όλη την φορολογία.



Σχεδιάζεται να ενσωματωθεί ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας (αφορολόγητο όριο 200.000 ευρώ) στο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Κτισμάτων 

Κι όμως, η Ελλάδα θα μπορούσε…


Το τελευταίο  διάστημα , ολοένα και περισσότερο έρχομαι αντιμέτωπη με καταστάσεις που δεν πίστευα ότι θα βίωνα σε τέτοια έκταση και με τέτοια ένταση. Ο ανθρώπινος πόνος και η απελπισία που προκαλείται από ανάλγητες , ανεύθυνες ελλιπείς  και κακοσχεδιασμένες πολιτικές   διαχέονται σε όλον τον οριζόντιο άξονα της κοινωνίας μας.

Ιστορικό χαμηλό για το ΠΑΣΟΚ σε νέα δημοσκόπηση! Και η Χρυσή Αυγή στην Βουλή…


Ιστορικό χαμηλό για το ΠΑΣΟΚ με μονοψήφιο ποσοστό καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό της εφημερίδας Ποντίκι. Συγκεκριμένα, το ΠΑΣΟΚ φτάνει το 9,5%, ενώ η ΝΔ φτάνει το 19%. Αθροιστικά υψηλά ποσοστά για τα κόμματα της Αριστεράς.

“Ξεκόλλα ρε Αντώνη … να προχωρήσουμε”


Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το ύψος της μείωσης των επικουρικών συντάξεων ήταν εκείνο που δημιούργησε την εμπλοκή στις συζητήσεις. Ο πρόεδρος της ΝΔ επέμεινε μέχρι την τελευταία στιγμή τα 600 εκατ. ευρώ που ζητά η τρόικα να μην δοθούν μόνο από τις επικουρικές συντάξεις.

Νέο τριήμερο θρίλερ, ενόψει άλλης μιας «συννεφιασμένης Κυριακής»

Με το βλέμμα στραμμένο στις κοινοβουλευτικές ομάδες των δύο μεγάλων κομμάτων και στη συμπεριφορά τους κατά την ψηφοφορία της Κυριακής συνεχίζονται οι κραδασμοί που επέφερε η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών επί της 5ης αναθεώρησης του Μνημονίου μετά από πολυήμερη διελκυστίνδα.

Η Google θέλει να παρακολουθεί το σερφάρισμα σας επί πληρωμή


Ενώ όλοι προσπαθούμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο αφήνοντας όσο το δυνατόν λιγότερα ψηφιακά ίχνη, η Google θέλει να κάνουμε το αντίθετο, και μάλιστα να μας πληρώνει γι’ αυτό. Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα, το Screenwise Panel,

Pinterest: Το νέο «κοινωνικό δίκτυο» το οποίο ξεπερνάει το traffic του Youtube και του Google+

Το όνομά του το ακούμε τελευταία ολοένα και συχνότερα; Τι είναι όμως το Pinterest;

Διαπραγμάτευση για Πρώτη Φορά!


Η αταλάντευτη και σθεναρή στάση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά σε όλη τη διάρκεια των επώδυνων και σκληρών διαπραγματεύσεων με την τρόικα, παρά την χωρίς προηγούμενο δυσχερή θέση που έχει βρεθεί η χώρα, απέδειξε ότι όταν υπάρχει βούληση και σχέδιο υπάρχει και αποτέλεσμα.  Σε αντίθεση με όλους αυτούς οι οποίοι :

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Οι 15 Πιο Σέξι Γυναίκες Του ΝΒΑ


Οι σύζυγοι και κοπέλες των παικτών είναι σίγουρα σε πρώτη προτεραιότητα για μας και γι’ αυτό με χαρά δημοσιεύουμε το αφιέρωμα του μπασκετικού site Hoop Doctor για τις 15  πιο σέξι συζύγους παικτών του ΝΒΑ.

Τι κάνει σήμερα ο Γιάννης Γιοκαρίνης;

Ο «νοσταλγός του ροκ εντ ρολ» μεγάλωσε στις γειτονιές του Πειραιά. Από τα εφηβικά του χρόνια ασχολήθηκε με τη μουσική. Σπούδασε κλασική μουσική αλλά τον κέρδισε το μοντέρνο.

Ερώτηση προς την ΔΗΜ.ΑΡ και τον κ. Κουβέλη….

ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΒΕΛΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ -ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΠΕΙΡΑΙΩΣ- ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ??
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ VIDEO

Άλματα Αλαφούζου στην πολιτική σκηνή


Με μεγάλο ενδιαφέρον σχολιάζεται η χθεσινή δημοσκόπηση της Public Issue για τηνΚαθημερινή και το ΣΚΑΙ σε όλα τα μέσα.
Βέβαια αυτό που ακούγεται στην πιάτσα για τον mediaρχη Αλαφούζο είναι το τεράστιο άλμα …

Αν. Μανωλοπούλου: «Τα Αναπάντητα Ερωτήματα για το ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ»


Από τις πρώτες αποφάσεις της νέας Δημοτικής Αρχής το 2011 ήταν η ίδρυση του Ταμείου Αλληλοβοήθειας που συνοδεύτηκε από τις (συνήθεις πια) επικοινωνιακές   τυμπανοκρουσίες.

Πως συνδυάζονται τα τεχνητά νέφη από τα Chemtrails με το HAARP;

Το παραδεκτό από τη νέα τάξη υπαρχών σύστημαH.A.A.R.P. βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P. υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου.

Ο Κουβέλης πιστεύει ότι θα χτίσει το νέο ΠΑΣΟΚ


Σύμφωναμε όσα διαβάζουμε στο ΒΗΜΑ στην ΔΗΜΑΡ το έχουν πιστέψει ότι μπορούν να γίνουν το νέο ΠΑΣΟΚ !
Με μπροστάρη τον Ν.Μπίστη γίνεται μια προσπάθεια σύγκλισης του “σημιτικού” παρελθόντος με τους Ανανεωτικούς του Κουβέλη, προκειμένου να δημιοργήσουν ένα ισχυρό κεντροαριστερό πόλο την επαύριο της Δανειακής Σύμβασης.

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Οι στόχοι των νέων μέτρων: αφαίμαξη του εθνικού μας πλούτου και κινεζοποίηση των Ελλήνων ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!


Το πολιτικό κόμμα «Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή» καταγγέλλει την εθνοκτόνο στάση της συγκυβέρνησης του μνημονίου. Τα νέα μέτρα που προωθούν οι δανειστές και αποδέχονται οι εγχώριοι τοποτηρητές τους δεν στοχεύουν στη σωτηρία, αλλά στο ξεπούλημα της Ελλάδος. Με την εφαρμογή τους θα αντιμετωπίσουμε άμεσα δύο τρομακτικές συνέπειες:

Δελτίο τύπου Β6 Νομαρχιακής Επιτροπής Ο.Ν.ΝΕ.Δ.


Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η δράση της Β6 Νομαρχιακής Επιτροπής Ο.Ν.ΝΕ.Δ. για την ενίσχυση του Ορφανοτροφείου Αγ. Τριάδος στο Ίλιον.

Economist: Ένα νέο ελληνικό νόμισμα θα προκαλούσε υπερπληθωρισμό

Τις μεγάλες συνέπειες που θα είχε τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρωζώνη, μία πιθανή έξοδος της χώρας από το ευρώ, τονίζει με άρθρο του ο Economist. Επικαλούμενο έρευνα των γνωστών οικονομολόγων της CITI Willem Buiter και Ebrahim Rahbari, το....
βρετανικό περιοδικό υποστηρίζει ότι «συνεχίζει να ελπίζει πως η Ευρωζώνη θα βρει έναν τρόπο να αποφευχθεί η έξοδος, τελικά. Γιατί διαφορετικά, οι ακούσιες συνέπειες μπορεί να προκαλέσουν δυσάρεστα πράγματα».

Όλα τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης για εργασιακό, ασφαλιστικό

Μειώσεις σε κατώτατους και τους βασικούς μισθούς κατά 22%, μείωση των μισθών στους νέους  κατά επιπλέον 10%, κατάργηση μονιμότητας σε ΔΕΚΟ και Τράπεζες, μείωση των επικουρικών χωρίς πλαφόν, με νόμο πλαίσιο και των κύριων συντάξεων σε ΔΕΗ, ΟΤΕ, Τράπεζες και..

Χωρίς σχόλια, δεν υπάρχει ίχνος τσίπας


ΒΙΝΤΕΟ: Ρουφ – Δ. Αθηναίων πετάει έγκυο άστεγο έξω στο χαλάζι

Ο Δ.Αθηναίων πετάει έγκυο άστεγο μαζί με 7 άλλους αστέγους, έξω στο χαλάζι, αναφέρει το athens.indymedia.org
Την Δευτέρα 6.2.2012 κάτω από πολύ δυνατή βροχή, χαλάζι, αέρα και πολύ κρύο 7 άστεγοι προσέγγισαν το κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ για να περάσουν την νύχτα… Ανάμεσά τους ήταν και μία έγκυος γυναίκαπου δεν ένιωθε καθόλου καλά…

Οι τράπεζες και η Ελληνική κρίση


Το 1998 ο Κώστας Σημίτης μαζί με το οικονομικό επιτελείο του και την Goldman Sachsξεκίνησε τη δημιουργία παραγώγων του Ελληνικού χρέους.

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει την ακριβή μεθοδολογία διότι δυστυχώς τα παράγωγα αυτά σε αντίθεση με τις......

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για την πληθυσμιακή έκρηξη - Το πληθυσμιακό παράδοξο (Βίντεο)

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για την πληθυσμιακή έκρηξη που θα συμβεί στην Ινδία και την Αφρική, για τη γήρανση του πληθυσμού στις αναπτυγμένες χώρες και τις τεράστιες επιπτώσεις που θα επιφέρει σε ολόκληρο τον κόσμο αυτό το πληθυσμιακό παράδοξο.

16χρονη που έγινε δεκτή στο ΜΙΤ, κατάφερε να στείλει αυτοσχέδια κάψουλα στο διάστημα (Βίντεο)

Φαντασία και ταλέντο. Αυτά διαθέτει η διαθέτει η 16χρονή Erin King η οποία έστειλε την επιστολή αποδοχής της από το ΜΙΤ σε εξωγήινη διαστημική αποστολή. Όταν έμαθε ότι το Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης, την επέλεξε αποφάσισε να κατασκευάσει μια αυτοσχέδια κάψουλα και να τη στείλει με αερόστατο στον ουρανό.

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Εταιρείες και τράπεζες που χρεοκόπησαν…


Απειλητικά έχει απλωθεί το φάντασμα της χρεοκοπίας σε τράπεζες και εταιρείες που την τελευταία δεκαετία βάρεσαν κυριολεκτικά… διάλυση.
Η πτώχευση της Lehman Brothers στις 15 Σεπτεμβρίου του 2009 θεωρήθηκε η μεγαλύτερη χρεοκοπία στην ιστορία των ΗΠΑ, με ενεργητικά που ανέρχονται στα 640 δισ. δολάρια.
Η επιχείρηση που αναδείχθηκε σε έναν παγκόσμιο χρηματοοικονομικό κολοσσό, ξεκίνησε ως κατάστημα γενικού εμπορίου στον αμερικανικό Νότο.