Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Οι ψηλότεροι άνθρωποι στον κόσμο


"Οι Έλληνες δεν αντέχουν λιτότητα πάνω από δύο χρόνια"

Την άποψη ότι οι έλληνες ψηφοφόροι μπορούν να αντέξουν τα μέτρα λιτότητας το πολύ για δύο χρόνια εκφέρει πληροφοριοδότης της Stratfor ο οποίος περιγράφεται από τους αναλυτές ως «καλά δικτυωμένη οικονομική πηγή». Η συγκεκριμένη πηγή στο παρελθόν παρείχε στην αμερικανική εταιρεία πληροφορίες για...

«Έξωθεν χειραγώγηση» στην ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα του 2009 κατήγγειλε ο Λογοθέτης

Την εκτίμηση πως οι χειρισμοί του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου, αναφορικά με το καταγεγραμμένο έλλειμμα του 2009, υπήρξαν«απόρροια έξωθεν χειραγώγησης», διατύπωσε ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής ο Νικόλαος Λογοθέτης, πρώην αντιπρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Kαταθέσεις, ο τελευταίος πειρασμός- Τα «κλειδιά» του Βενιζέλου και η... μπάνκα των 175 δισ. ευρώ

To ηλεκτρονικό πόθεν έσχες, τα «κλειδιά» του Βενιζέλου, και η μπανκα των 175 δισ. Θα προσέξατε ίσως το χθεσινό ρεπορτάζ τουmoneypost για το φιλόδοξο σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που προβλέπει πάντως ότι στο μέλλον...

Τι κάνει σήμερα ο Νίκος Παπαναστασίου;

«Ο Λαλάκης ο Εισαγόμενος» ήταν η ταινία που τον έκανε γνωστό στο ελληνικό κοινό. Ο Νίκος Παπαναστασίου ως Λαλάκης πρωταγωνίστησε στην εκστρατεία τόνωσης της ελληνικής αγοράς με το σύνθημα: «Ο Επιμένων ελληνικά».

Προς απόλυση οι “τροϊκανοί”


Η… κλήση σε απολογία των εκπροσώπων της τρόικας στην Ελλάδα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, μετά από σχετική πρωτοβουλία της ομάδας των ευρωβουλευτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος, αποτελεί ουσιαστικά την αρχή του τέλους για τον ρόλο που διαδραμάτισαν τους τελευταίους μήνες ο Πολ Τόμσεν, ο Ματίας Μορς και ο Κλάους Μαζούχ.

Κύριε πρωθυπουργέ, μας λείπει ένας υπουργός!

Ως γνωστόν, το δικαίωμα στην αυτογελοιοποίηση είναι αναφαίρετο… ανθρώπινο δικαίωμα!

Αν μάλιστα τα πράγματα δεν ήσαν τόσο σοβαρά και τόσο οδυνηρά, θα μπορούσαμε να κρατάμε την κοιλιά μας από τα γέλια μέχρι να ντραπούν – με πρώτο τον κ. Παπαδήμο – και να σηκωθούν να φύγουν με σκυφτό το κεφάλι.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σχετικά με το αποκαλούμενο «Κίνημα της Πατάτας» έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το σχέδιο απεγκλωβισμού από το Μνημόνιο


Σχεδόν από το ξεκίνημα της ελληνικής κρίσης χρέους, μετά τις εκλογές του 2009 και την επιστροφή του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ήταν ευκρινές το συμπέρασμα πως η διαχείρισή της δεν είχε αμιγώς οικονομικές πτυχές, αλλά πρωτίστως και κυρίως πολιτικές. Προφανώς και η Ελλάδα θα υποχρεωνόταν, όπως και έγινε, με άγαρμπο ωστόσο τρόπο, να θέσει δημοσιονομικούς στόχους και να τους πετύχει, η αξιολόγηση της προσπάθειας ωστόσο, θα αφηνόταν στα χέρια των πολιτικών. Στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Στις Βρυξέλλες, και φυσικά στο Βερολίνο.

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Κορίτσια και καθρέφτες... Πόσο sexy μπορούν να γίνουν...?

Κορίτσια και καθρέφτες... Πόσο sexy μπορούν να γίνουν...?

Όταν τα κορίτσια αποφασίζουν να βγάλουν sexy φωτογραφίες τα αποτελέσματα είναι κάτι παραπάνω από τα προσδοκώμενα... Αν κοιτάξετε τις παρακάτω φωτογραφίες είμαστε σίγουροι πως θα συμφωνίσετε μαζί μας...!

819 εκ. ευρώ οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ


Στα 819 εκατ. ευρώ έφθασαν οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί της ΔΕΗ στις 31 Δεκεμβρίου του 2011, αναφέρει η Εταιρία σε σχετική ενημέρωση.

Google Chrome hacked! Ο Ρώσος φοιτητής που νίκησε την Google


Μπορεί το τμήμα marketing της Google να κλαίει με μαύρο δάκρυ, το τμήμα security όμως κάνει party. Ο Chrome δεν μπορεί να ισχυρίζεται πια πως είναι ο πιο ασφαλής browser και γι αυτό φταίει ένας Ρώσος φοιτητής πανεπιστημίου, oSergey Glazunov που έλαβε μέρος στον διαγωνισμό Pwnium της Google κατά τη διάρκεια του συνεδρίου CanSecWest στοΒανκούβερ του Καναδά.

Έλα εσύ, φύγε εσύ. Όλα όσα θέλεις να μάθεις για το νέο iPad


Όταν ακούει κανείς το επίθετο «νέο» το μυαλό του δύσκολα πηγαίνει σε κάποιο τεχνολογικό προϊόν. Σε αυτοκίνητο μπορεί, σε κολεξιόν ρούχων επίσης, αλλά όχι σε κινητό ή tablet.

Μήνυση σε Σπινέλλη-Λέκκα απο τους εφοριακούς


Μήνυση κατά του Διομήδη Σπινέλλη, τέως γενικού γραμματέα Πληροφορικών Συστημάτων, και του Νικόλαου Λέκκα, διευθυντή Σχεδιασμού και Ελέγχων του ΣΔΟΕ και προέδρου του Β' Υπηρεσιακού Συμβουλίου, κατέθεσε την Πέμπτη στην Εισαγγελία Αθηνών ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλήλων (ΠΟΕ-ΔΟΥ) Χαράλαμπος Νικολακόπουλος.

Σαμαράς: Δίνουμε προτεραιότητα στην ανάπτυξη


Στην ανάγκη να υπάρξει ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, στη συνάντηση που είχε σήμερα με τους προέδρους των Επαγγελματικών Επιμελητηρίων της χώρας.

Δεν συμμετάσχουν στο PSI οι υπάλληλοι του ΥΠΟΙΚ


Την απόφασή του να μη συμμετάσχει στο PSI, ανακοίνωσε το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης των εργαζομένων στο υπουργείο Οικονομικών (ΤΕΑ ΥΠΟΙΚ) επικαλούμενο οικονομική αδυναμία.

Εξαιρείται το swap της Goldman Sachs απο το "κούρεμα"

 
Θολό είναι το τοπίο αναφορικά με το περιβόητο swap της Goldman Sachs (επί εποχής εισόδου της χώρας στο ευρώ) σε σχέση με το αν θα "κουρευτεί" όπως τα υπόλοιπα ομόλογα. Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν και στη Βουλή με ερωτήσεις του κ Παπαδημούλη για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Στο σφυρί 10 ελληνικά νησιά


Δέκα νησιά, επίγειοι παράδεισοι κατάλληλοι για Ροβινσώνες... Κροίσους ή για απλούς επίδοξους επενδυτές αναζητούν ιδιοκτήτη παγκοσμίως, σε τιμές που φτάνουν και τα 6,9 εκ. ευρώ ανάλογα με την έκταση και τη γεωγραφική θέση. Στην ιστοσελίδα private islands online υπάρχουν οι εν λόγω αγγελίες πώλησης. Χθες, αναφερθήκαμε στο νησί Πάτροκλος, που έχει ήδη προσελκύσει πολλούς "μνηστήρες".

Ισχυρή Ηλιακή Καταιγίδα κατευθύνεται προς την Γη

Μια ισχυρή γεωμαγνητική καταιγίδα κατευθύνεται από τον Ήλιο προς τη Γη και αναμένεται να φτάσει αργά το απόγευμα σήμερα. Μπορεί να επηρεάσει τα ηλεκτρικά δίκτυα, τα δρομολόγια αεροπλάνων και των διαστημικών συστημάτων δορυφορικής πλοήγησης, δήλωσαν εμπειρογνώμονες του διαστημικού καιρού στις ΗΠΑ.

Πολιτικές ευθύνες επέρριψε στον Γ. Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα η Ζωή Γεωργαντά

«Υπεύθυνο για την κερδοσκοπία σε βάρος της χώρας μας» χαρακτήρισε η Ζωή Γεωργαντά τον Γ. Παπακωνσταντίνου κατά την κατάθεσή της ενώπιον της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα στατιστικά δημοσιονομικά στοιχεία του 2009.

Αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις για το PSI


Eληξε στις 22.00 (ώρα Ελλάδος) η προθεσμία για την εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών στο πρόγραμμα περικοπής του ελληνικού χρέους (PSI), εν μέσω αισιόδοξων εκτιμήσεων για την έκβασή του. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν στις 8.00 το πρωί της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος), ενώ ανακοινώθηκε πως στις 13.00 ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Ταΐζει τον σκύλο του μέσω του… Twitter!

Ένας 30χρονος γκουρού των υπολογιστών, ονόματι Νατ Μόρις, έχει αναπτύξει ένα καινοτομικό σύστημα για να ταΐζει τον σκύλο του, …όσο λείπει από το σπίτι. Στέλνοντας ένα μήνυμα στο Twitter, αυτόματα το μπολ του αγαπημένου του Τόμπι γεμίζει με σκυλοτροφή.

Τι θα γίνει στις 15 Μαρτίου…

Στις 15 Μαρτίου του 1975, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες που ένιωσε στο… πετσί του το παγκόσμιο τζετ σετ, ο Αριστοτέλης Ωνάσης, έφευγε από τη ζωή, αδυνατώντας να διαχειριστεί τις ψυχολογικές επιπτώσεις από τον απροσδόκητο και άδικο χαμό του γιου του, Αλέξανδρου.

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πάνω από το όριο ασφαλείας τα σκουπίδια στο ΧΥΤΑ Λάρισας!


Σε οριακό σημείο βρίσκεται ο ΧΥΤΑ Λάρισας ο οποίος έχει κατά πληροφορίες μόλις μερικούς ακόμη μήνες αντοχής!
Το πρόβλημα έγκειται στο πάγωμα των εργασιών για την κατασκευή της 4ης κυψέλης λόγω της μη εξεύρεσης των απαιτούμενων πόρων.

Άγριο ξύλο με τραυματίες στο δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου! (video)


Από κάθε έλεγχο ξέφυγε απόψε το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές απείρου κάλους με μπουνιές και κλωτσιές μεταξύ δημοτικών συμβούλων και κατοίκων του δήμου που διεκδικούν φθηνό νερό!

Τέρμα η ποσότητα, στροφή στην ποιότητα Της Θέκλας Παρασκευούδη, προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος

 www.eop.org.gr

Διανύοντας το τελευταίο έτος της παρούσας «εποχής» της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αγροτών ελάχιστα γνωρίζει για τις αλλαγές που θα φέρει στις ζωές τους η νέα, μετά το 2013, περίοδος.
Δυστυχώς το ενδιαφέρον τους περιστρέφεται κυρίως γύρω από τα συνήθη οικονομικά οφέλη, δηλαδή το συνδεδεμένο και αποσυνδεδεμένο κομμάτι της επιδότησης. Βέβαια στην διάρκεια μίας τόσο βαθιάς οικονομικής κρίσης, η ανησυχία τους σε ότι αφορά το βραχυπρόθεσμο οικονομικό τους όφελος είναι εύλογη, αφού πλέον η αγορά δεν αφήνει περιθώρια και πολυτέλειες για πιστώσεις.

Αν. Μανωλοπούλου: "Περί Προστίμων…."


Στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο συζητήθηκε ένα θέμα που προκάλεσε έκπληξη και  πολλά ερωτηματικά (παρότι ήταν αργά το βράδυ και μόλις 21 από τους 49 δημοτικούς συμβούλους ήμασταν παρόντες).

3.500 έφτασαν οι "Πατατίστας" της Παλλήνης για περίπου 150 τόνους πατάτας

Πηγή: neologosattikis.gr

Μία ημέρα πριν την 8η Μαρτίου 2012 οπότε και λήγει η προθεσμία για τους δημότες του Δήμου Παλλήνης, προκειμένου να εγγραφούν στις λίστες του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης για να προμηθευτούν ποσότητα πατάτας απευθείας από αγροτοπαραγωγούς του Νευροκοπίου
και ο αριθμός των ενδιαφερομένων έφτασε τους 3.500 με ήδη καταγεγραμμένη ποσότητα ζήτησης τους 150 τόνους!

EUROVISION KAI HELLASVSISION


Την τελευταία πενταετία προσωπικά έχω πάψει να ασχολούμαι με το θέμα της Eurovision. Έχουμε σταματήσει να συγκεντρωνόμαστε το βράδυ της Εurovision φίλοι στο σπίτι για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί αυτό το "γεγονός". Και δεν θα ήθελα να ασχοληθώ αν τυχαία δεν παρακολουθούσα τις φετινές υποψηφιότητες της χώρας μας σε αυτή.

Όταν ο Καραμανλής ζήτησε συναίνεση…


Τον Φεβρουάριο του 2009, λίγους μήνες μετά την παγκόσμια οικονομική κρίση που είχε ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Σεπτέμβριο του 2008 εξαιτίας της κατάρρευσης της Lehman Brothers, η ελληνική οικονομία είχε αρχίσει να τραβάει πάνω της τα… περίεργα βλέμματα εκείνων που ήξεραν ότι η Αθήνα ήταν δέσμια των δομικών παθογενειών και στρεβλώσεών της.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ 07-03-2012 ΣΤΟ ΡΦ ΒΗΜΑ


Εάν μπορεί να συνεχιστεί και μετά τις εκλογές το πείραμα Παπαδήμου

<<Δεν μπορώ να το ξέρω αυτό, γιατί δεν μπορώ να ξέρω ποια θα είναι η βούληση του ελληνικού λαού. Είναι πολύ δύσκολο να εκτιμήσω και να προβλέψω Τώρα είναι  η ώρα κατά την οποία, εν πάση περιπτώσει, η χώρα, με κάποιους ρυθμούς, βαδίζει σε μια εκλογική αναμέτρηση και, προφανώς, από τη στιγμή που πολιτεύομαι  και εκτίθεμαι με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας κι από τη στιγμή όπου οι δημοσκοπήσεις, ως φωτογραφία της στιγμής, αποτυπώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία, μάλλον, προηγείται των υπολοίπων πολιτικών σχηματισμών, θα ήθελα και γω στοιχισμένος να δώσω μια μάχη για ένα καλό αποτέλεσμα.

Δίνουν δυο χρόνια ζωής στον Ερντογάν


Έγγραφα της «Stratfor» που δημοσιεύουν σήμερα τα «Νέα», μέσω του ιστότοπου «Wikileaks» χαρακτηρίζουν ως πολύ σοβαρή την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν, καταθέτοντας μάλιστα την ιατρική πρόβλεψη ότι έχει μόλις δυο χρόνια ζωής.

Συνέντευξη Βουλευτή Β΄Αθηνών ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στον Ant1 radio


ΕΡ. Και πως θα γίνει αυτή η προεκλογική εκστρατεία, πως θα κυλήσει αυτή η προεκλογική περίοδος. Πολλοί λένε μα θα βγούνε οι πολιτικοί στο δρόμο αυτή τη φορά; Θα τολμήσει κανείς, αυτή είναι η έκφραση που χρησιμοποιεί ο κόσμος, να βγει και να εκφωνήσει λόγους σε κεντρικές πλατείες;

Η Χρυσή Αυγή απαντά στην εμετική επίθεση Καρατζαφέρ


Καρατζαφέρης στη ΝΕΤ: «Μόρφωμα η Χρυσή Αυγή και αδιέξοδο που θα το μετανιώσει πικρά ο λαός… Είναι περισσότερο Γερμανοί παρά Έλληνες!». Όσα ψέματα και όση λάσπη κι αν πετάξει εις βάρος μας ο Καρατζαφέρης, το σίγουρο είναι ένα: πως ο Ελληνικός λαός έχει πετάξει προ πολλού στα σκουπίδια αυτόν, το τηλε-κόμμα του, τις κωλοτούμπες και τα καραγκιοζιλίκια του.

Σε συμβιβαστική λύση προσανατολίζονται τα Σκόπια!

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο FOCUS η πολιτική ηγεσία της ΠΓΔΜ σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να προτείνει μία συμβιβαστική λύση στο θέμα της ονομασίας της χώρας, με φόντο τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Σικάγο. Αυτό τουλάχιστον απορρέει από δημοσιεύματα του Τύπου στα Σκόπια και ειδικότερα σε ρεπορτάζ της έγκριτης καθημερινής εφημερίδας Ντνέβνικ.

Το κίνημα της... κερδοσκοπίας – Έως και 169% το καπέλο, θησαυρίζουν οι μεσάζοντες!

Μισθοί και συντάξεις μειώνονται αλλά για τους μεσάζοντες, η κρίση είναι ευκαιρία να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο. 
Χρόνια ξέραμε ότι οι τιμές των οπωροκηπευτικών εκτοξεύονται....

Β.Μπαλάφας - Αρθρογραφία - Η άτακτη αμνησία του Βενιζέλου

Την Τρίτη το βράδυ συζητήθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για την εφαρμογή μερικών από όσα επιφέρουν οι συμφωνίες για τη δανειακή σύμβαση της χώρας και το PSI, το «κούρεμα» των ομολόγων. Δεινός ρήτορας ο Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως, επιδόθηκε σε μια ακόμα ομιλία, κατά την οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ, θεοποίησε σχεδόν τον εαυτό του και την παράταξη της οποίας επιζητά να ηγηθεί όταν γίνουν οι εσωκομματικές της διαδικασίες.

Ο κατάσκοπος της τσέπης μας: Μέσω των smart phones η NSA υποκλέπτει τα πάντα...

Εξαιρετικά ανησυχητικά νέα σε ότι αφορά την δράση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, βασικά της NSA και δευτερευόντως της CIA με αντικείμενο τα λεγόμενα smart phones......

Για τις γυναικες, ρε γαμώτο‏...

Από τον Γιάννη Μυλωνά
http://syllektiko-pazari.blogspot.com/ 

Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα της Γυναίκας και την Διεθνή Ειρήνη. 

Δελτίο Τύπου: εκδήλωση «Ένα φως στα σκοτάδια του σύμπαντος»


Στην εκδήλωση «Ένα φως στα σκοτάδια του σύμπαντος», έδωσε το παρόν ο Αργύρης Πατακάκης το Σάββατο 3 Μαρτίου, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Νικηφόρου και έκανε την παρακάτω δήλωση:

Το «κίνημα της πατάτας»…!


Δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας «απλώνει» για τους δημότες του ο δήμος Παλλήνης, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία με στόχο τη διάθεση πατάτας σε φθηνή τιμή, καθώς παρακάμπτονται οι μεσάζοντες. Οι τοπικές αρχές εκτιμούν ότι οι συνθήκες που διαμορφώνονται  στο οικονομικό περιβάλλον επιβάλλουν την άμεση παρέμβαση και λήψη μέτρων με στόχο την στήριξη των νοικοκυριών.

Μήνυμα του 4oktovriou

Λείπαμε για 2 μέρες από την blogοσφαιρα, λόγω τεχνικών προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε.

Άρθρο Φωτάκη Βασίλη: «...εικόνα σου είμαι, Κοινωνία, και σου μοιάζω.»

Τα περισσότερα των μέτρων ,εάν παρατηρήσουμε ,που καλούμαστε με το μνημόνιο I και II να εφαρμόσουμε είναι διαρθρωτικά. Είναι μέτρα επιτακτικά, τα οποία κινούνται προς τον εκσυγχρονισμό και την τόνωση της οικονομίας που θα επιτρέψουν παράλληλα και τον εξορθολογισμό της κοινωνίας.

Έγγραφο εκθέτει τον Αμερικανοθρεμμένο Γιώργο Παπανδρέου...!

Έγγραφο που δίνει στη δημοσιότητα το γνωστό Wikileaks, εμφανίζει το Γεώργιο Παπανδρέου να θέλει να βάλει την Ελλάδα στη ζώνη του Δολαρίου. Ναι, καλά ακούσατε στο μπλοκ του δολαρίου είχε συνεννοηθεί ο κ. Παπανδρέου να βάλει την Ελλάδα.

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

«Σέβομαι την προσπάθεια που κάνουν οι Έλληνες»



«Αναγνωρίζουμε την προσπάθεια του ελληνικού λαού και συμμεριζόμαστε τους Έλληνες. Η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη. Η Ελλάδα είναι μέρος της Ευρωζώνης και εργαζόμαστε για να συνεχίσουμε τον κοινό δρόμο. Έτσι, θέλω να εκφράσω τον μεγάλο σεβασμό γι’ αυτό που κάνει η Ελλάδα, ο....

Τα αποθέματα ψαριών σε 50 χρόνια θα έχουν τελειώσει



«Σε 50 χρόνια τα αποθέματα ψαριών θα έχουν τελειώσει» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Αλιέων Ελλάδας Δημήτρης Κοτσώργιος. Η έλλειψη αλιευτικής πολιτικής, καθώς και η ασυνειδησία κάποιων ψαράδων που χρησιμοποιούν δυναμίτη ή και άλλα ακόμα πιο...

Βέροια: Κατήργησαν την διπλή ταρίφα στα ταξί



Μετά από απόφαση που πήρε το διοικητικό συμβούλιο τωναυτοκινητιστών στην Βέροια κατάργησαν την διπλή ταρίφα κατάργησαν μετά τα μεσάνυχτα καθώς και την χρέωση για την κλήση των ραδιοταξί μετά τα μεσάνυχτα. Είναι μια κίνηση που σύμφωνα με...

Στο κόμμα του Π. Καμμένου η Ε. Κουντουρά



Οι μεταγραφές στη «δεξιά πολυκατοικία» καλά κρατούν, με τη Συγγρού να ανοίγει ξανά την πόρτα στους μεταμεληθέντες που διεγράφησαν, ενώ δυσαρεστημένα στελέχη προσχωρούν στο κόμμα του κ. Καμμένου.

Ισπανία: "Δεν είναι κρίση, είναι αισχροκέρδεια"



Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι διαδήλωσαν στη Μαδρίτη και σε άλλες πόλεις της Ισπανίας κατά των σοβαρών παραβιάσεων των τραπεζών με το σύνθημα «δεν είναι κρίση, είναι αισχροκέρδεια». Σύμφωνα με την Ένωση για την Προστασία των Καταθετών Τραπεζών και....

Σπηλιωτόπουλος Άρης VS Αρβανιτόπουλος Κωστάκης



Σε σοβαρές καταγγελίες εναντίον της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας προχώρησε ο "πάλαι ποτέ" Υπουργός της αειμνήστου Καραμανλικής Νέας Δημοκρατίας, Άρης Σπηλιωτόπουλος.