Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2013

Όταν το σεξ γίνεται έμμονη ιδέα...

«Καθόμουν στον καναπέ του σπιτιού μου και δεν είχα τη δύναμη να το βγάλω από το μυαλό μου. Τα λεφτά και τις πιστωτικές τα είχα δώσει στη γυναίκα μου, στα πλαίσια της προσπάθειας απεξάρτησής μου.. Το είχα πραγματικά ανάγκη. Η πρόσβασή μου στο ίντερνετ και στο πορνό είναι περιορισμένη με ειδικό πρόγραμμα.. Δεν μπορούσα να το ελέγξω. Εκείνη κοιμόταν μέσα και εγώ πήρα κρυφά κάποια ευρώ που είχα κρατήσει και βγήκα προς τα γνώριμα μέρη».

Τι είναι ο «Δείκτης Μάζας Σώματος» και πόσο αξιόπιστος είναι

O Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) ή BMI (Body Mass Index) αποτελεί ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και διαδεδομένο εργαλείο στα χέρια των διαιτολόγων και άλλων επιστημόνων υγείας.

Η Χίλαρι έφυγε… για να επιστρέψει (;) (video)


Ήταν η πιο “επώνυμη” Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ τις τελευταίες δεκαετίες. Όχι επειδή από το State Department δεν πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες. Αλλά πολύ απλά, επειδή η Χίλαρι Κλίντον… σεργνιανίζει στην κεντρική πολιτική σκηνή των ΗΠΑ σχεδόν… από πάντα.

Τ.Ο ΟΝΝΕΔ Αιγίου: Αντίθετοι στη κατάργηση τμημάτων του ΑΤΕΙ Αιγίου

Δυστυχώς μετά την ανακοίνωση του Προγράμματος "Αθηνά" του Υπουργείου Παιδείας, που αφορά στις προτεινόμενες συγχωνεύσεις Τμημάτων των ΑΤΕΙ της χώρας, διαπιστώσαμε πως καταργούνται και τα δύο Τμήματα (Φυσικοθεραπείας & Οπτικής) στην πόλη του Αιγίου.

Κοπή πίτας ΟΝΝΕΔ

Κοπή πίτας είχε χθες στα γραφεία της η ΟΝΝΕΔ. Έτσι λοιπόν, είπαμε να περάσουμε και εμείς μια βόλτα από τη Μεσογείων!

Γιώργος Δρακούλης: Πλήγμα για την Αχαΐα η κατάργηση τμημάτων των ΤΕΙ


Οι δρομολογημένες καταργήσεις των Τμημάτων της Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Λογιστικής και των Τουριστικών επιχειρήσεων του ΤΕΙ της Πάτρας και η κατάργηση του ΤΕΙ Αιγίου που προβλέπει το προωθούμενο σχέδιο «Αθηνά» του Υπουργείου Παιδείας θα δώσουν ένα βαρύτατο πλήγμα στην ήδη «πληγωμένη» από την οικονομική κρίση Αχαΐα.

Ματαιώθηκαν τα «μαθήματα λιτότητας» προς τους Γερμανούς βουλευτές!


Bundestag 1
Το προγραμματισμένο ταξίδι βουλευτών του Ομοσπονδιακού Κοινοβουλίου της Γερμανίας προς την Αθήνα, ώστε να διαπιστώσουν πώς εφαρμόζονται τα σκληρά μέτρα λιτότητας από την πολιτική και διοίκηση της Ελλάδας, δεν θα λάβει τελικά χώρα. Αυτό μεταδίδει η ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας «Der Tagesspiegel».

 Γεωργιάδης: Η Κωνσταντοπούλου είναι γεννημένη εισαγγελέας


adonis
Για άλλη μια φορά χειμαρρώδης ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης στις δηλώσεις που έκανε στον ΒΗΜΑ  FM αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στην Προανακριτική.

Η απίστευτη χλιδή των πλουσιότερων ηγεμόνων του κόσμου

Δύναμη, εξουσία και χρήμα που δεν τελειώνει: οι δισεκατομμυριούχοι βασιλιάδες του πλανήτη τα έχουν όλα σε αφθονία. Όταν μιλάμε για βασιλικές περιουσίες που κόβουν την ανάσα, το βλέμμα στρέφεται κατευθείαν στη Μέση Ανατολή και την Ασία, παρά το γεγονός ότι και μια χούφτα ευρωπαίοι μονάρχες καταφέρνουν να κάνουν τη διαφορά. Οι περιουσίες τους μετρούν δισεκατομμύρια ενώ οι εξαλλοσύνες δεν τους εγκαταλείπουν ποτέ, καθώς μιλάμε για αδιαφιλονίκητους μονάρχες που κάνουν στα κράτη τους ό,τι προστάζει ο ηγεμονικός τους νους.

Αυτοί είναι οι πιο άτυχοι άνθρωποι του κόσμου

Αν νομίζετε ότι έχετε μια άσχημη μέρα, ξανασκεφτείτε το, δεν έχετε καν ιδέα τι θα πει ατυχία. Γιατί εδώ μιλάμε για τους πιο άτυχους ανθρώπους της οικουμένης, που τους βρήκε η συμφορά στα καλά καθούμενα. Σαν να περνάς κάτω από κτίριο και να σου πέσει πιάνο στο κεφάλι. Δύο φορές κιόλας! Ας δούμε τις εξωφρενικές ιστορίες τους...

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Οι πλασματικές «μονάδες μέτρησης» του αντρικού μορίου

Σε μια κοινωνία που έχει τέτοια εμμονή με το σεξ, κάποια πράγματα παραμένουν ταμπού. Κι όμως, όλοι έχουμε απορίες και ερωτήσεις, ακόμα και για πράγματα που φαίνεται να ξέρουμε καλά. Και είναι αυτός ακριβώς ο απόκρυφος τρόπος σκέψης που οδηγεί τους ανθρώπους να καταλήγουν στα δικά τους συμπεράσματα, ανεξαρτήτως συσχέτισης με την πραγματικότητα. Γι' αυτό και υπάρχουν τόσοι μύθοι και παρανοήσεις για κοινά σεξουαλικά θέματα, με το διαπρεπέστερο όλων να είναι φυσικά το μέγεθος του αντρικού μορίου.

Πούρο ...γίγαντας, αξίας 185.000$


Στην πόλη Clearwater της Φλόριντα ο Juan Panesso διατηρεί εδώ και χρόνια κατάστημα με διάφορα είδη πούρων: σπάνια, ακριβά και συλλεκτικά. Ένας μανιώδης συλλέκτης πούρων, ζήτησε από τον Juan να του φτιάξει το μεγαλύτερο πούρο στον κόσμο!

Ο Ρόχους Μις, ο σωματοφύλακας του Αδόλφου, μίλησε στο περιοδικό Επίκαιρα

Στεκόταν με τα διακριτικά των Βάφεν Ες-Ες δίπλα στον Αδόλφο Χίτλερ, «σκιά» και «ασπίδα» του πανίσχυρου διδάκτορα. Αναλάμβανε δράση ως ειδικός απεσταλμένος του Φύρερ στη φλεγόμενη Ευρώπη. Είναι ο τελευταίος επιζώντας από το στενό επιτελείο του Γερμανού δικτάτορα.

«Η μητέρα μου συνέχεια γκρινιάζει για τη σύνταξη του ΙΚΑ»

Σημαντικές απώλειες απολαβών φέρεται να έχει ο υπουργός Οικονομικών, Ι. Στουρνάρας, από τότε που ανέλαβε εθελοντικά κυβερνητικό πόστο, αλλά και από τότε που παράτησε το ΙΟΒΕ.

«Ένεση» σε 500 επαγγέλματα από το ΕΣΠΑ

Περισσότερα από 500 επαγγέλματα παίρνουν ενίσχυση από το ΕΣΠΑ. 

Πρόκειται για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013», δημόσιας δαπάνης 456 εκατ. ευρώ.

Οι μαφιόζοι των ημερών μας - Τα μεγάλα αφεντικά του παγκόσμιου συνδικάτου του εγκλήματος!

«Νονοί», αρχιγκάγκστερ και βαρόνοι ναρκωτικών, ενωθείτε, ο κόσμος σάς ανήκει. Και τους ανήκει επειδή ακριβώς είναι υπεράνω του νόμου, λειτουργώντας κάτω από τη μύτη των Αρχών τις πλέον διαβόητες εγκληματικές ομάδες του πλανήτη. Το οργανωμένο έγκλημα ανέκαθεν αποτελούσε πρόβλημα, σήμερα ωστόσο τα συνδικάτα του υποκόσμου έχουν γιγαντωθεί, με τα κέρδη και την επιρροή τους να αφήνουν άφωνους τους φιλήσυχους πολίτες της οικουμένης.

Την παρέμβαση της ΕΣΗΕΑ ζητά ο Μουρούτης για την Κωνσταντοπούλου!


Την παρέμβαση του Γιώργου Μουρούτη προκάλεσε η σκληρή κριτική που άσκησε σήμερα το πρωί στους δημοσιογράφους Λυριντζή και Οικονόμου η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Λιμενικοί εν ώρα υπηρεσίας πυροβολούν κατσίκες σε νησίδα- Ανέβασαν το βίντεο στο ΥouTube!


Ένστολοι λιμενικοί σε υπηρεσία πυροβολούν κατσίκες σε νησίδα, βιντεοσκοπούν τις πράξεις τους και εν συνεχεία το ανεβάζουν στο youtube υπό τον τίτλο «Κατσικοπόλεμος 2». To ντροπιαστικό αυτό γεγονός, σύμφωνα με το Έθνος, προκάλεσε το μένος των αρχών του Λιμενικού Σώματος. Μάλιστα, ο διοικητής της 4ης Περιφερειακής Διοίκησης του Λιμενικού Σώματος, διέταξε τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης για τους λιμενικούς του επίμαχου βίντεο.

Τα λάθη του ΔΝΤ και οι ευθύνες για την είσοδο στο Μνημόνιο δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα


Την ώρα που στο εσωτερικό ασχολούμαστε με τους «σκυλοκαυγάδες» των κομμάτων για τις κινητοποιήσεις, τις καταλήψεις, τη βία και την τρομοκρατία σε δεύτερο πλάνο περνάνε οι αποκαλύψεις και οι παραδοχές στελεχών του ΔΝΤ για όσα έκαναν σε αυτήν τη χώρα. Η κυβέρνηση αμήχανη δεν παίρνει θέση, η αντιπολίτευση παίζει το γνωστό παιχνίδι των εντυπώσεων και τα ΜΜΕ ασχολούνται με τις ατάκες του Γεωργιάδη και της Κωνσταντοπούλου.

TO ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ NANA BEACH ΣΤΟ ΤΟP100 ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ


Το ξενοδοχείο Nana Beach της εταιρείας ΚΑΡΑΤΖΗ Α.Ε. διακρίθηκε από το γερμανικό δίκτυο ταξιδιωτικών γραφείων rtk και αναδείχθηκε μεταξύ των 100 κορυφαίων ξενοδοχείων που συνεργάζονται, με βάση την ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας που παρέχουν.

Στο νέο κόμμα Ελλήνων Πρωτοβουλία προσχώρησε ο Μανώλης

Στον φορέα Ελλήνων Πρωτοβουλία προσχώρησε ο πρώην βουλευτής Γιάννης Μανώλης και δήλωσε σχετικά:

QUIZ: Ποιος "γαλάζιος" φίλος του Παπαμιμίκου κέρδισε ταξιδάκι από γνωστή εφημερίδα;

Ποιος "γαλάζιος" φίλος του Παπαμιμίκου κέρδισε ταξιδάκι από γνωστή εφημερίδα;

Οι όροι του "Αριστερού ρεύματος"


Τον σεβασμό των προγραμματικών δεσμεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ για κατάργηση του μνημονίου και των δανειακών συμβάσεων, αλλά και για την συγκρότηση κυβέρνησης της Αριστεράς, θέτει ως προϋπόθεση το Αριστερό Ρεύμα, προκειμένου να συμφωνήσει σε ενιαία εισήγηση για τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σαββατοκύριακο.

Χιονοστιβάδα παραιτήσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις

Μορφή χιονοστιβάδας αρχίζουν να παίρνουν οι παραιτήσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τις μειώσεις που επέφερε στους μισθούς τους το ειδικό μισθολόγιο και φοβούμενοι δραματικές περικοπές στο εφάπαξ.

«Αδειάζουν» τον Παπακωνσταντίνου οι μάρτυρες στην προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ


Στην προανακριτική επιτροπή κατέθεσε ο Ηλίας Κλης, πρώην πρεσβευτής της Ελλάδας στη Γαλλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κλης τόνισε στην προανακριτική ότι δεν έχει καμία σχέση αφού όπως εξήγησε έχει να πάει στο Παρίσι από το 2004. Ρωτηθείς εάν, του φαίνεται περίεργος ο τρόπος που μεταφέρθηκε το cd από τον κ. Χαλαστάνη, - βάσει της εμπειρίας που έχει- εκείνος απάντησε αρνητικά.

Σε δεινή θέση ο υπουργός Οικονομικών ψάχνει να βρει λύση για τα ακίνητα


Σε δεινή θέση είναι ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας για το ζήτημα του «καυτού» ζητήματος της φορολόγησης των ακινήτων, προσπαθώντας να μαζέψει τα «εφιαλτικά» σενάρια που κυκλοφορούν, ενώ την ίδια ώρα αναβρασμός σημειώνεται στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για τους χειρισμούς του κ. Στουρνάρα.

Το ΔΝΤ ομολογεί ξανά το ολέθριο λάθος του με τη συνταγή λιτότητας της Ελλάδας


Ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού ΤαμείουΤζέρι Ράις, παραδέχθηκε ξανά ότι η έκθεση Μπλανσάρ που κάνει λόγο για λάθος στο πρόγραμμα λιτότητας της χώρας μας, ισχύει, δηλώνοντας παράλληλα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου σστην Ουάσιγκτον, ότι προς τα τέλη Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η αποστολή κλιμακίου της τρόικας για την επιθεώρηση του ελληνικού προγράμματος.

ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΣΧΟΛΩΝ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ 4%

Konstantinos-Arvanitopoulos

Η μεταρρύθμιση είναι μια διαρκής διαδικασία όπως τόνισε ο Υπουργός Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλος στη σημερινή παρουσίαση του Σχεδίου Αθηνά.

Η μυστική «γλώσσα» των ληστών


Η «μόδα» με τα σημάδια που στοχοποιούν σπίτια προς διάρρηξη, ξεκίνησε από τη Βρετανία και πλέον αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο.

Οι πλέον περίφημοι διαρρήκτες όλων των εποχών

Ο επαγγελματίας διαρρήκτης είναι μια σταδιοδρομία ζηλευτή που απεικονίζεται συχνά στον κινηματογράφο. Κι αυτό γιατί η αίγλη και η μαγεία που ασκεί μια πετυχημένη καριέρα στο περιθώριο δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα! Ο χολιγουντιανός «κυριλέ» μπουκαδόρος οδηγεί πανάκριβα αυτοκίνητα και ζει μια ζωή μέσα στη χλιδή και τον περισσό πλούτο, επιδιδόμενος σε θεαματικές και ευφάνταστες ληστείες τα βράδια.

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ιατρικό θαύμα με μεταμόσχευση


«Αισθάνομαι ότι έχω μία δεύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσω. Ηταν χάλια να μην έχω χέρια. Το ότι δεν είχα πόδια δεν ήταν και τόσο τραγικό».

Παρακολουθήστε ζωντανά την κίνηση στο Twitter

Μία νέα ιστοσελίδα, με όνομα Tweetping, δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να παρακολουθήσει το ρυθμό, με τον οποίο οι χρήστες χρησιμοποιούν το Twitter, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πυροβολισμοί στον αέρα και χουντικά συνθήματα

Συνθήματα εποχών που η Ελλάδα θέλει να ξεχάσει, όπως «Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών» αλλά και «Δόξα και τιμή στο Νίκο Ντερτιλή» ακούστηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, στη διάρκεια της κηδείας του χουντικού Νίκου Ντερτιλή.

Οικογένεια ζούσε αποκομμένη από κάθε ανθρώπινη επαφή για 40 χρόνια

Το 1978, σοβιετικοί γεωλόγοι εξερευνώντας τις ερημιές της Σιβηρίας ανακαλύπτουν εξαμελή οικογένεια χαμένη στα βάθη της τούνδρας.

Υπεγράφη η σύμβαση για τη δημιουργία Πρότυπου Κέντρου Ημερήσιας Νοσηλείας για ογκολογικές παθήσεις με δωρεά της κ. Μαριάννας Λάτση.


Στις αρχές του 2014 αναμένεται να παραδοθεί στο Ελληνικό Δημόσιο το πρώτο στην Ελλάδα εξειδικευμένο και κτιριακά ανεξάρτητο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας για καρκινοπαθείς, σύμφωνα με τη σύμβαση δωρεάς που υπεγράφη σήμερα, 30 Ιανουαρίου 2013, μεταξύ της κ. Μαριάννας Λάτση, του Υπουργού Υγείας, κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζου, και του Διοικητή του Γενικού Αντικαρκινικού-Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθήνας «Ο Άγιος Σάββας», κ. Παναγιώτη Μινογιάννη.

Ειδοποιητήρια σε 140.000 δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης


Ειδοποιητήρια σε 140.000 φορολογούμενους που είναι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης, αλλά δεν έχουν αξιοποιήσει έως τώρα τη δυνατότητα αυτή αποστέλλει η Γενική Γραμματεία Πηροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικων.

Aνοίγει ο «δρόμος» για τις νέες αντικειμενικές αξίες


Τον δρόμο για σημαντική πτώση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων σε πολλές περιοχές της χώρας, χωρίς να αποκλείονται όμως και οι κλασικές αυξήσεις, ανοίγει η σύσταση ειδικής επιτροπής στο υπουργείο Οικονομικών.

Όλες οι προτάσεις για το νέο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ


Το νέο καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, το οποίο δημιουργήθηκε από ομάδα στελεχών του κόμματος με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Πρωτόπαπα έχει στόχο να «κινηθει πάνω σε νέα κεφάλαια λαμβάνοντας υπόψη τη συγκυρία που υπάρχει, τα πολιτικά δεδομένα της χώρας αλλά και τις προοπτικές για ενα σύγχρονο δημοκρατικό σοσιαλδημοκρατικού κόμμα σε μια νέα εποχη που ανοίγεται».

ΠΑΣΠ αδειάζει ΠΑΣΟΚ, χαιρετίζοντας… το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή»!


Σε επίσημο πολιτικό προβληματισμό… στο πάλαι ποτέ «φυτώριο» του ήδη ταλαιπωρημένου και συρρικνωμένου ΠΑΣΟΚ (δηλαδή στη φοιτητική νεολαία), μετατρέπει η ΠΑΣΠ Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ,  το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή», αποφασίζοντας να χαιρετίσει με παραταξιακή επισημότητα ένα… διδακτικού χαρακτήρα debate, που διοργανώθηκε πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο μαθήματος.

Ποιος αμφισβητεί τον Θάνο Τζήμερο

  Υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου στο επικείμενο Συνέδριο που οργανώνει η «Δημιουργία, ξανά!», έθεσε με ανοιχτεί επιστολή στο διαδίκτυο, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Άγγελος Μπαρμπαλιός, αμφισβητώντας τον Θάνο Τζήμερο.

Επιχειρηματικά Βραβεία ΧΡΗΜΑ: Καλύτερη εταιρεία του 2012 ο ΟΤΕ


xrima
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η απονομή των «Επιχειρηματικών Βραβείων ΧΡΗΜΑ – Γεώργιος Ουζούνης 2012», για δέκατη συνεχόμενη χρονιά, κατά την οποία αναδείχθηκαν οι εισηγμένες εταιρείες, που διακρίθηκαν στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι, για το 2012, σε 16 κατηγορίες βραβείων.
Ειδικότερα:

Η κρίση των Ιμίων


του Α. Ζουπανιώτη

Πολλές αναμνήσεις μου ξύπνησε το καταπληκτικό αφιέρωμα του καλού μας συνεργάτη και ανταποκριτή στην Ουάσιγκτον, Λάμπρου Παπαντωνίου, για το τι συνέβη το κρίσιμο βράδυ της 31ης Ιανουαρίου 1996, της ελληνοτουρκικής κρίσης στα Ιμια. Μιας κρίσης που έπιασε πολύ κόσμο στον ύπνο κι έδειξε πολλά για την ποιότητα των πολιτικών μας ανδρών.
Κι όμως, το πράγμα «μύριζε» έντονα μιά εβδομάδα ενωρίτερα, όταν τα υπουργεία Εξωτερικών των δύο χωρών αντάλλασσαν οργισμένες ανακοινώσεις, με αφορμή τις σημαίες που ανεβοκατέβαιναν από το βράχο( δυστυχώς από ανεύθυνα πρόσωπα που δεν μπήκαν καν στο κόπο να διαβάσουν τι προνοεί το διεθνές δίκαιο, ότι σηκώνεις σημαία μόνο εκεί που υπάρχει οίκημα).

Από Μάρτιο οι αποζημιώσεις στους κατόχους καρτών απεριορίστων διαδρομών για τις απεργίες

Το Μάρτιο αναμένεται να εφαρμοστεί, σύμφωνα με πληροφορίες, η έκπτωση στις μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρόμων, των πολιτών, αξίας 45 ευρώ, για κάθε ημέρα καθολικής απεργίας που πραγματοποιήθηκε και κρίθηκε από το δικαστήριο παράνομη.

ΦΩΤΟ: Η κηδεία του Ντερτιλή


Χωρίς κινητοποίηση της Χρυσής Αυγής – μετά από αίτημα της οικογένειας- κηδεύεται αυτή την ώρα ο Νικόλαος Ντερτιλής.
Στο Α' Νεκροταφείο βρίσκονται μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής ο Ηλίας Παναγιώταρος, ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Γεωργίου και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης. Έντονη είναι η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.

Πτώση στη Wall Street μετά τα στοιχεία σοκ για το ΑΕΠ


wallstreet
Με πτώση έκλεισε το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, μετά την είδηση της μείωσης του ΑΕΠ των ΗΠΑ για πρώτη φορά μετά το 2009.

Καρατζαφέρης: Γιατί…”έκοψαν τα ποδάρια” του Καραμανλή


Giorgos-Karatzaferis
Στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Καβάλας, ο πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Γιώργος Καρατζαφέρης στάθηκε σε όσα προηγήθηκαν της πτώσης της κυβέρνησης Καραμανλή με τις βουλευτικές εκλογές του 2009, δίνοντας τη δική του εξήγηση:

Θύματα εκφοβισμού το 32% των Ελλήνων μαθητών

Να σπάσουν τη σιωπή τους οι μαθητές που πέφτουν θύματα σχολικού εκφοβισμού και να μιλήσουν ανοιχτά γι' αυτά που βιώνουν είναι ο στόχος ευρωπαϊκής καμπάνιας.

Πανεπιστημιακή αστυνομία στο ΑΠΘ

Πανεπιστημιακή αστυνομία, ενεργοποίηση πειθαρχικών συμβουλίων, αδειοδότηση για εκδηλώσεις εφόσον τηρούνται αυστηροί όροι, προβλέπει το "σχέδιο στρατηγικής φύλαξης" που προωθείται στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Τα φονικότερα μεμονωμένα μακελειά στα εγκληματικά χρονικά

Αυτό που ένας κατά συρροή δολοφόνος πετυχαίνει αργά και μεθοδικά σε μια περίοδο μπόλικων ετών, άλλος το καταφέρνει -δυστυχώς- σε μία μόνο μέρα. Είναι τέτοια η φρενίτιδα των μαζικών δολοφόνων που μπορεί να ξεπεράσει σε βαρβαρότητα και αποτελεσματικότητα ακόμα και το πλέον καλοσχεδιασμένο πλάνο του serial killer. Όσο για τους «φονικούς μαραθώνιους», λαμβάνουν πλέον χώρα ολοένα και πιο συχνά, αφήνοντας ορδές πτωμάτων και τραυματιών, αλλά και την οικουμένη βουτηγμένη στο πένθος. Με αυτά υπόψη, ας δούμε τα πλέον αιματοβαμμένα μακελειά στη φρικιαστική ιστορία των αιματοκυλισμάτων...

Γιατί τα νομίσματα είναι στρογγυλά;


Πρώτα απ' όλα τα στρογγυλά νομίσματα φθείρονται λιγότερο, τα χρησιμοποιημένα νομίσματα με γωνίες έχουν λιγότερες χαρακιές από τα στρογγυλά. Εξάλλου τα στρογγυλά νομίσματα παράγονται ευκολότερα μαζικά. Τέλος, υπάρχει μια μακρά παράδοση κατασκευής στρογγυλών νομισμάτων.