Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΣΟΚ: 12χρονος βίασε 9χρονη αντιγράφοντας σκηνές από ταινίες σκληρού πορνό!

Σοκ προκαλεί στη Σκωτία η είδηση ότι ένας 12χρονος κακοποίησε σεξουαλικά μια 9χρονη, μιμούμενος, όπως είπε στο δικαστήριο σήμερα, σκηνές από σκληρό πορνό που παρακολούθησε στο διαδίκτυο. Ο νεαρός, που σήμερα είναι 14 ετών, παρουσιάστηκε στο ανώτατο δικαστήριο του Edinburgh και ομολόγησε την πράξη του, παραδεχόμενος ότι αντέγραψε πράξεις που είχε δει στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

To BINTEO με τις προκλητικές δηλώσεις του παρουσιαστή του ΒΒC για την Ελλάδα

Μπορεί η Κριστίν Λαγκάρντ να δηλώνει μεταμελημένη για το (επιεικώς ανάρμοστο) ξέσπασμά της εναντίον της Ελλάδας, φαίνεται όμως πως κάποιοι εζήλωσαν τη... δόξα της. Ο λόγος, εν προκειμένω, για ... τον (γνωστό για το επιθετικό στυλ του) Αγγλο δημοσιογράφο Τζέρεμι Πάξμαν, οικοδεσπότη της δημοφιλούς εκπομπής «Newsnight» του BBC.

Φοιτητής έφαγε το μυαλό και την καρδιά του συγκάτοικού του

Μία ακόμη περίπτωση κανιβαλισμού. Μία τρομερή ιστορία ήρθε στο φως. Φοιτητής στο Μέριλαντ των ΗΠΑ παραδέχτηκε ότι αφού σκότωσε το συγκάτοικό του, του έφαγε τον εγκέφαλο και την καρδιά. Ο 21χρονος φοιτητής Morgan University, Alexander Kinyua ομολόγησε στην αστυνομία ότι αυτός...

Καταγγελίες της Φιλοζωικής Εταιρείας ότι σκοτώνουν και τρώνε τα ζώα της Αθήνας!

H Eλληνική Φιλοζωική Εταιρείακατέθεσε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών αναφορά με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός των ζώων της Αθήνας από αλλοδαπούς, προς βρώσιν.

Προειδοποιεί για σεισμό ο Τσελέντης


«Μέσα στο 2012 θα βιώσουμε στην Ελλάδα έναν μεγάλο σεισμό. Εύχομαι να γίνει στη θάλασσα», ανέφερε ο καθηγητής σεισμολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Άκης Τσελέντης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Max Fm.

O Άκης για τους... «κακούς»


Δισέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας Παρασκευή + 13, παρουσιάζει την προσπάθεια του Άκη Τσοχατζόπουλου να συστήσει ομάδα που θα διαχειριζόταν επικοινωνιακά την υπόθεσή του και αναφέρεται σε «καλούς» και «κακούς» εκδότες και δημοσιογράφους.

Όλες οι νέες δημοσκοπήσεις


Πέντε νέες δημοσκοπήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας με τα αποτελέσματα να "δείχνουν" ντέρμπι ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Δείτε αναλυτικά τις δημοσκοπήσεις του τελευταίου 24ωρου:

ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ : ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ!

O ελληνικής καταγωγής Γερμανός Ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης υποστήριξε ότι οι δανειστές μας θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη τον Ιούλιο. Σε συνέντευξη του στο ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης 9.84, ο Γ. Χατζημαρκάκης...

Τα βρήκαν για το debate;

Για την Πέμπτη 7 Ιουνίου, εκτός απροόπτου φυσικά, φαίνεται ότι συμφώνησαν τα δύο κόμματα Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ για την διενέργεια του πρώτου – όπως δείχνουν οι εξελίξεις- debate μεταξύ των δύο πολιτικών αρχηγών.

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Avis App: Η Avis φέρνει την ενοικίαση αυτοκινήτου στην τσέπη μας


Για την Avis η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχει στους πελάτες της αποτελεί προτεραιότητα, γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Avis mobile app, το πρώτο ελληνικό application για κινητά που κάνει την ενοικίαση αυτοκινήτου… παιχνίδι.

Τα ψηφοδέλτια της Δημιουργίας Ξανά - Δράση σε όλη την Επικράτεια . Όλα τα ονόματα των υποψηφίων.

Τη σύνθεση των ψηφοδελτίων του στις εκλογικές περιφέρειες όλης της επικράτειας ανακοίνωσε ο συνασπισμός Δημιουργία Ξανά, στον οποίον συμμετέχουν τα κόμματα δημιουργία, ξανά!, Δράση και Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Ο νέος Πρωθυπουργός της Ισπανίας αφαιρεί τα προνόμια των βουλευτών. Στην Ελλάδα πότε;

Και στα δικά μας!

Το παρακάτω κείμενο κυκλοφορεί με μέηλ

Και από Ελληνικής πλευράς έχουν γίνει ριζοσπαστικότερες προτάσεις ! ! !

Είναι αλήθεια ;;;;
Γιατί δεν μπορεί να εφαρμοστεί και στην Ελλάδα ;;;

Ένα χωριό ... κάπου στην Ισπανία

Ψάχνοντας και διαβάζοντας σήμερα έπεσα πάνω σε ένα χωρίο της Ισπανία.

Το όνομα του είναι Μαριναλέντα. Βρίσκεται 100 χιλ έξω απο τη Σεβίλλη σε μια τοποθεσία με πολύ πράσινο.Έχει 2.700 κάτοικους οι οποίοι εργάζονται στα χωράφια και καλλιεργούν οσπρια, λαχανικα, κλπ όπως επίσης και στο τοπικό εργοστάσιο μεταποιήσεις προϊόντων. Το καλύτερο που έχει αυτό το χωριό και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον είναι το οικονομικό μοντέλο που ακολουθεί ..

Όταν κλαίει βγάζει αίμα αντί για δάκρυα - ΒΙΝΤΕΟ


Ένα κορίτσι όταν κλαίει, αντί για δάκρυα βγάζει αίμα. Και δεν είναι μόνο αυτό. Όταν ιδρώνει, από το κρανίο του και τα πόδια του, αντί για ιδρώτας, ρέει πάλι αίμα.

Όταν ο Τζήμερος υποκλίθηκε στην Μέρκελ και την αποκάλεσε «εξοχοτάτη»

Στη δημοσιότητα δόθηκε σήμερα από το Θάνο Τζήμερο ολόκληρη η επιστολή που είχε στείλει στις 20 Οκτωβρίου του 2011 στην Άγκελα Μέρκελ, στην οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ αποκαλεί την καγκελάριο της Γερμανίας «Εξοχοτάτη» (!) και την ευχαριστεί για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει για την χώρα μας. Ταυτόχρονα, όπως αναφέρει ο επικεφαλής του κόμματος «δημιουργία, ξανά!» στην επιστολή του «αν ήταν στη θέση της Άγκελα Μέρκελ, θα έλεγε για την Ελλάδα "να πάει στο διάβολο αυτή η χώρα"».

Ένα «Τσιπραλέξ» την ημέρα, το Μνημόνιο κάνει πέρα!

Νιώθετε πως το Μνημόνιο σας έχει προκαλέσει κατάθλιψη; Πάρτε «Τσιπραλέξ».

Δεν πρόκειται για φάρσα αλλά για μια διαβολική σύμπτωση. Στην αγορά κυκλοφορεί ένα φάρμακο κατά της κατάθλιψης που φέρει το όνομα του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κίνδυνος για ανατιμήσεις - φωτιά σε βασικά προϊόντα και σημαντικές ελλείψεις στην αγορά

«Σε αχαρτογράφητα νερά εισέρχεται πλέον το ελληνικό εμπόριο, μετά και την απόφαση του πολυεθνικού ομίλου Euler Hermes να διακόψει την ασφάλιση των πιστώσεων των εξαγωγών προς την Ελλάδα» αναφέρει η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

Βουλγαράκης: «Συμφωνώ με τον Καραμανλή»


Άμεση ήταν η αντίδραση του Γιώργου Βουλγαράκη στην παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.
Μέσω του twitter έκανε το σχόλιό του, πάντα με κριτική σκέψη …

Κώστας Καραμανλής «Σοβαρή πιθανότητα οδυνηρής περιπέτειας»


Να στηρίξουν τη ΝΔ και όχι να απέχουν ή να ψηφίσουν μικρότερα κεντροδεξιά σχήματα καλεί με δήλωσή του τους πολίτες, ο πρώην πρωθυπουργός Κωστας Καραμανλής.

Έρχεται ο Πούτιν


Η επιστροφή του Βλαντιμίρ Πούτιν στην καρέκλα από την οποία δεν αποχώρησε ουσιαστικά ποτέ, αυτή του Προέδρου της Ρωσικής Δημοκρατίας, συνοδεύεται από μεγάλες προσδοκίες για τον αυξημένα παρεμβατικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Μόσχα σε διεθνές επίπεδο.

Βαπόρι με ρόδες ... στα χέρια της Αστυνομίας στην Ηγουμενίτσα! Πάνω από 750 κιλά χασίς από Έλληνες και Αλβανό!


-Συνελήφθησαν δύο (2) μέλη της σπείρας, ενώ αναζητείται ένας ημεδαπός συνεργός τους.
-Οι συλληφθέντες μετέφεραν με νταλίκα, μέσα σε ταξιδιωτικούς σάκους, πάνω από -750- κιλά κάνναβης.
-Από τις αρχές του έτους οι Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου έχουν συλλάβει (156) άτομα σε (105) υποθέσεις ναρκωτικών και έχουν κατασχέσει, μεταξύ άλλων, περίπου   3,8 κιλά ηρωίνης και πάνω από 3,6 τόνους κάνναβης.

Κρούγκμαν: Εκτός ευρώ ίσως και σε 2 εβδομάδες


Κρούγκμαν: Εκτός ευρώ ίσως και σε 2 εβδομάδες

Σταθερός στην -απαισιόδοξη- άποψή του ότι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ είναι αναπόφευκτη αλλά και επικείμενη, εμφανίζεται σε δύο συνεντεύξεις του (προς το BBC και τον Independent) ο Πολ Κρούγκμαν που θεωρεί ότι το αποτέλεσμα των εκλογών μπορεί να αποτελέσει «ξαφνικό θάνατο» για την ελληνική συμμετοχή στο κοινό νόμισμα.

Το νεο γερμανικό σχέδιο για το Νότο - Θα βάλουν "χέρι" στον κρατικό χρυσό!


Το βάρος της κάθε χρεωμένης χώρας σε χρυσό ζητούν πλέον οι γερμανοί για να προσφέρουν την βοήθειά τους.

Το χωριό των ΣΥΡΡΙΖΑΙΩΝ στη Μεσσηνία - ΦΩΤΟ κ VIDEO


Ποιό κόμμα ήρθε πρώτο στο πανέμορφο χωριό των Συρριζαιών που βρίσκεται στη Μεσσηνία, τόπο καταγωγής όχι του Τσίπρα αλλά του Σαμαρά. Τι λέει στο Newsit o πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Σύρριζο.

Νέα συνάντηση στελεχών στο κήπο της Ρηγίλλης - Οδηγίες προς τα στελέχη από το Νίκο Νικολόπουλο


Μεγάλη ήταν όπως αναμενόταν για δεύτερη φορά η ανταπόκριση των ΝΔημοκρατών, φίλων και στελεχών, στο κάλεσμα του Νίκου Νικολόπουλου, στο κήπο της Ρηγίλλης. 
Ήδη η πρώτη συνάντηση της προηγούμενης Πέμπτης, για εντατικοποίηση της προεκλογικής προσπάθειας στο λεκανοπέδιο της Αττικής είχε πολύ θετικά αποτελέσματα.

Η Χρυσή Αυγή για Μνημόνιο, ΑΟΖ, Εθνική Παραγωγή

Η οριστική απαλλαγή από τα δεσμά του Μνημονίου είναι μονόδρομος για τη χώρα. Η επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή, η ανακήρυξη της Αποκλειστικής Οικονομικής μας Ζώνης και η εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών, με έμφαση στα επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, θα ανοίξουν νέους ορίζοντες ανάπτυξης και θα διασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον για τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Δελτίο Τύπου-Ανώνυμες επιστολές συνοδευόμενες από στελέχη εισιτηρίων


H Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου και μέλος του Δ.Σ του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Αναστασία Μανωλοπούλου, με αφορμή την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας και την καταγγελία από τρεις Δημοτικούς Συμβούλους ότι έλαβαν ανώνυμες επιστολές συνοδευόμενες από στελέχη εισιτηρίων, έστειλε επιστολή στον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Αν.Σκιαθά καθώς και στα μέλη του Δ.Σ, αναφέροντας το γεγονός  και ζητώντας να ενημερωθεί τόσο το  Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο (όπου θα έρθει το θέμα προς συζήτηση), καθώς κάποιοι από τους παραλήπτες πρόκειται να πάνε στον εισαγγελέα.

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τα κινητά τηλέφωνα προκαλούν αλλαγές στον εγκέφαλο

Μια συνομιλία μεγάλης διάρκειας στο κινητό επηρεάζει και αλλάζει τον εγκέφαλό μας, ωστόσο οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα αν αυτές οι αλλαγές είναι επιβλαβείς. Μελέτη που διεξήχθη από το Αγγλικό Ινστιτούτο Υγείας έδειξε ότι μια συνομιλία 50 λεπτών παράγει αυξημένη δραστηριότητα...

Το "αντίο" των Ράδιο Αρβύλα

Άλλη μία σεζόν με Ράδιο Αρβύλα ολοκληρώθηκε. Δείτε πως καλησπέρησε και πως αποχαιρέτησε ο Αντώνης Κανάκης τους τηλεθεατές, και όλα τα βίντεο που παρουσίασε η παρέα της Θεσσαλονίκης στην τελευταία εκπομπή!

Άγρια κόντρα Μπακογιάννη - Σκουρλέτη για 17Ν και Siemens στον Παπαδάκη (Βίντεο)

Με «φόντο» το θέμα της τρομοκρατίας συνεχίστηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, η διαμαχή που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στη Ντόρα Μπακογιάννη με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Σήμερα η κυρία Μπακογιάννη επιτέθηκε φραστικά στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη, ζητώντας του να αποσαφηνίσει τη θέση του κόμματος του για την τρομοκρατία.

Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο των νέων ελέγχων της εφορίας

Για ακόμα μια φορά, ένας υπουργός Οικονομικών - έστω και υπηρεσιακός -ασχολείται με την υλοποίηση των αυτονόητων.

«Παίζει με τη φωτιά ο Λουκάς» λένε στη ΝΔ


Τον ρόλο του Παπαδήμου εξετάζουν επισταμένα στη Συγγρού βλέποντας ότι οι δηλώσεις του ούτε τυχαία γίνονται , ούτε συγκυριακά.

Το ΚΚΕ κατηγορεί για εξαπάτηση τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τα βρήκε με τη Λούκα Κατσέλη, η οποία ως υπουργός υπερψήφισε το μνημόνιο Ι και δεκάδες αντιλαϊκές αποφάσεις, είναι ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει την υποκρισία και την εξαπάτηση του λαού που επιχειρεί ο ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου της...

Το τίτλο του μεγαλύτερου «κωλοτούμπα» της ελληνικής πολιτικής σκηνής διεκδικεί επάξια ο εκλεγμένος, από τις κάλπες της 6ης Μαΐου, βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Γαβριήλ Αβραμίδης.

Πόρτα- πόρτα τώρα και από τη ΝΔ - ανέλαβε δράση η γνωστή πλέον ομάδα της Ρηγίλλης


Την πολύ γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδο της προσωπικής επαφής με τους πολίτες και την δουλειά πόρτα πόρτα άρχισε επιτέλους να εφαρμόζει η ΝΔ.
Χαρακτηριστική η φώτο που έπεσε στην αντίληψή μας με το γνωστό «κομάντο» της ΝΔ, Νίκο Νικολόπουλο να συλλαμβάνεται επί το έργο, να μοιράζει φυλλάδια στο κέντρο της Αθήνας, με ομάδα παλιών Οννεδιτών.

Συγκλονίζουν τα λόγια του αυτόχειρα στη Νίκαια: "Εκανα ένα μεγάλο έγκλημα, έγινα ελεύθερος επαγγελματίας στα 40 μου"

Πριν λίγο, δόθηκε στη δημοσιότητα και το τελευταίο σημείωμα του 60χρονου πριν αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του, σήμερα το πρωί στη Νίκαια.

Επιστολή στήριξης στον Αλέξη Τσίπρα έστειλαν 127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ


127 στελέχη του ΠΑΣΟΚ, του ρεύματος νέων σοσιαλιστών, εκφράζουν ανοιχτά την στήριξη τους στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, ενισχύοντας εκείνους που θεωρούν πως ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζεται εν πολλοίς στο δυναμικό του ΠΑΣΟΚ που καταρρέει και έχει μετατοπισθεί πιο...αριστερά, επιδιώκοντας ένα νέο 81. Η επιστολή αναφέρει:

Περι Λαλιώτη, λοιπόν…


Η Ιστορία τον κατέγραψε ως τον… “πραγματικό” γιο του Ανδρέα Παπανδρέου. Σίγουρα τον πιο πολιτικό, σε σχέση με τους βιολογικούς επιγόνους του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και θυελλώδη πρωταγωνιστή μιας περιόδου που έθεσε τις βάσεις για να οδηγηθεί η Ελλάδα στο σημερινό εθνικό αδιέξοδο. Στο χείλος του γκρεμού.

Το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο… συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ


Η αλήθεια που εκστόμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πικρή. Δεν παύει όμως να είναι… αλήθεια. Το σημερινό ΠΑΣΟΚ, το ΠΑΣΟΚ του Ευάγγελου Βενιζέλου και του μετα-παπανδρεϊσμού, έχει απωλέσει πλήρως, και πιθανότατα μη αναστρέψιμα την πολιτική ηγεμονία του στον χώρο της Κεντροαριστεράς. Και εξελίσσεται, με γοργούς ρυθμούς σε μια ακόμη… συνιστώσα της Κουμουνδούρου. Μετατρέπεται σε συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα κόμματα της 17ης Ιουνίου!


Στον Άρειο Πάγο έληξε η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής κομμάτων και συνασπισμών κομμάτων για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012. Διαβάστε αναλυτικά όλους τους συνδυασμούς που στις ερχόμενες εκλογές διεκδικούν την ψήφο μας.


Εκτός από τον Γιώργο Κουρή, ο οποίος προσανατολίζεται μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου στην κυκλοφορία εφημερίδας που θα κινείται πολιτικά στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, αντίστοιχη πρωτοβουλία σχεδιάζει και ο Νίκος Χατζηνικολάου, μόνο που ο εκδότης της “Real News”, θα στραφεί στον χώρο της Κεντροδεξιάς.

Δημοσκόπηση GPO: ΝΔ 23,4% ΣΥΡΙΖΑ 22,1% ΠΑΣΟΚ 13,5%


Ενα προβάδισμα του 1,3% φαίνεται να διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, στη νέα δημοσκόπηση της GPO. Τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν 23,4% και 22,1% αντίστοιχα.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Η κόρη διαβόητου γκάνγκστερ μιλά για τη ζωή της στη μαφία

Όντας η κόρη ενός από τους πιο διαβόητους γκάνγκστερ της μαφίας της Νέας Υόρκης, η Linda Schiro ζούσε πάντα με ενοχές για τις δολοφονίες και τους βάναυσους ξυλοδαρμούς που έκανε ο πατέρας της, Greg Scarpa.

To Bατοπέδι ενός βοσκού


Στα συρτάρια του 9ου ανακριτικού τμήματος παραμένει καταχωνιασμένη εδώ και τέσσερα χρόνια η σοβαρή υπόθεση που ταλανίζει τον Μαραθώνα και αφορά στο σκάνδαλο... ολυμπιακών διαστάσεων με το Κωπηλατοδρόμιο.

Όλοι μέσα πλην... Βόζεμπεργκ


Τη μία μετά την άλλη τις μεταγραφές από τους όμορους πολιτικούς χώρους ανακοινώνει η Νέα Δημοκρατία με τον Σαμαρά να δηλώνει ότι στην παράταξη χωράνε όλοι πλην … μιας, της Λίζας Βόζεμπεργκ. Τουλάχιστον έτσι έλεγαν χθες το απόγευμα κορυφαία στελέχη της παράταξης στο περιθώριο της συνεδρίασης της επιτροπής εκλογικού αγώνα.

Ο Σαμαράς καλεί πανστρατιά στο Λεκανοπέδιο


Οι εκλογικές μάχες κερδίζονται στο Λεκανοπέδιο της Αττικής, εκεί άλλωστε όπου συγκεντρώνεται με την ιδιότητα του κατοίκου, ο μισός περίπου ενεργός πληθυσμός της χώρας. Την παράμετρο αυτή τη γνωρίζει καλά ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι αποφασισμένος να δώσει έμφαση στη μάχη του Λεκανοπεδίου.

Οφέλη για τις επιχειρήσεις 1 δισ. ετησίως από την ηλεκτρονική τιμολόγηση


Aπαλλαγή των επιχειρήσεων από σημαντικά διοικητικά βάρη, αυτοματοποίηση των διαδικασιών συναλλαγής και δραστική μείωση του οικονομικού κόστους, είναι μερικά από τα οφέλη της ηλεκτρονικής τιμολόγησης που εφαρμόζεται στη χώρα μας. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ερευνητικού κέντρου για το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεώργιο Ι. Δουκίδη, μέσα από την ηλεκτρονική τιμολόγηση το ποσό που μπορεί εξοικονομηθεί για τις ελληνικές επιχειρήσεις, εκτιμάται ότι ξεπερνάει το 1 δισ. ευρώ ετησίως, ενώ μέχρι τις αρχές του 2013 η αύξηση των η-τιμολογίων που διακινούνται στην Ελλάδα θα αγγίξει το 20% με 25%.

Καταγγέλλει Μιχαλολιάκο ο Πλεύρης

"Μην πιστεύετε ότι υπάρχει σήμερα κόμμα πατριωτικό στην Ελλάδα. Μόνο το ΛΑΟΣ", είπε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Κώστας Πλεύρης σε ομιλία του, αφήνοντας αιχμές για τη Χρυσή Αυγή και συγκεκριμένα τον Νίκο Μιχαλολιάκο. Την ίδια στιγμή πάντως χαρακτήρισε "εξαιρετικά" τα παιδιά της Χρυσής Αυγής.

Αλάτι από ανθρώπινα δάκρυα!


Η τρέλα δεν πάει στα βουνά, αλλά βρίσκεται σε...ένα μαγαζί του Λονδίνου. Η συλλογή με τα αλάτια που προέρχονται από ανθρώπινα δάκρυα, διατίθεται στο κατάστημα "Hoxton Street Monster Supplies" στο Λονδίνο.

Τα παίρνει αφορολόγητα και μιλάει...

Σε 380.989 ευρώ ανέρχονται οι ετήσιες αποδοχές της γενικής διευθύντριας του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, η οποία ωστόσο, όπως και όλοι οι προκάτοχοί της στη θέση του επικεφαλής του ΔΝΤ, δεν πληρώνει φόρο ούτε ένα ευρώ! Αυτό προβλέπεται γενικότερα για τους γενικούς διευθυντές του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, με σχετική νομοθετική ρύθμιση του 1961. Μάλιστα, η κυρία Λαγκάρντ παίρνει και ένα επίδομα, ύψους 66.820 ευρώ ή 83.760 δολαρίων.