Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Τροπολογία στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων»

Τροπολογία στο σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Οικονομικών  «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων» (Α΄ 176) », κατέθεσε σήμερα η Βουλευτής Καστοριάς κ. Μαρία Αντωνίου που αφορά την εξαίρεση από το φόρο πολυτελείας των εγχώριων παραγόμενων γουνοποιητικών προϊόντων.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Δράμας για την εκδήλωση 'αντιΔΡΑΣΕ'

Με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Δράμας διοργανώνει το σεμινάριο αυτοάμυνας ΄΄αντιΔΡΑΣΕ΄΄ αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες. Προσκαλούμε όλες τις γυναίκες που το επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση το ερχόμενο Σάββατο 30 Νοεμβρίου στην αίθουσα γυμναστικής στο Εθνικό Στάδιο της Δράμας.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Και ξαφνικά, το ΚΚΕ παρεμβαίνει στον “πόλεμο” της Υγείας

Aleka-Papariga
Η επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ και πρώην Γενική Γραμματέας του Κόμματος Αλέκα Παπαρήγα κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Αντώνη Σαμαρά για τις εξελίξεις στον χώρο της Υγείας.
Η ερώτηση της Αλέκας Παπαρήγα τιτλοφορείται “Η επικίνδυνη κατάσταση που διαμορφώνεται από την πολιτική των περικοπών στη  δημόσια  ιατροφαρμακευτική περίθαλψη”, και το κείμενό της έχει ως εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει… σποτάκι την ατάκα Στουρνάρα

SYRIZA
Η αποστροφή του Γιάννη Στουρνάρα στη συνέντευξη την οποία παραχώρησε στην εκπομπή “Ανατροπή” της τηλεόραση του MEGA και τον Γιάννη Πρετεντέρη, “δεν δέχομαι πως η Ελλάδα υπερφορολογείται”, αποτελεί ήδη θέμα συζήτησης και κεντρικό ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης.

Άδωνις: Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει παπαγαλία τις ανακοινώσεις των φαρμακοβιομηχανιών

adonis2
Στα ύψη βρίσκεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στον Άδωνη Γεωργιάδη και τον ΣΥΡΙΖΑ για το νομοσχέδιο για τα φάρμακα.
Κλιμακώνεται η σύγκρουση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, μία ημέρα πριν την ψήφιση στη Βουλή τροπολογίας που αποσκοπεί στη μείωση των τιμών των φαρμάκων στην ελληνική αγορά.

Κρατείται για χρέη προς το δημόσιο ο Πέτρος Κωστόπουλος

Petros-Kostopoulos
Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραστεφανής στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ με την Άννα Μπουσδούκου, ο γνωστός παρουσιαστής Πέτρος Κωστόπουλος κρατείται, καθώς προσήλθε αυτοβούλως στις αρχές, μιας και έχει διαπιστωμένα μεγάλα χρέη προς το δημόσιο.

Στουρνάρας: Δεν δέχομαι πως η Ελλάδα υπερφορολογείται

stournaras
Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας τόνισε πως ο προϋπολογισμός του 2014 δεν περιλαμβάνει μέτρα λιτότητας, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega και την εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη. Υποστήριξε μάλιστα πως το 2014 θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά καλύτερη από το 2013.

Ο Σαμαράς ξεκινάει ραντεβού με βουλευτές ΝΔ

Antonis-Samaras-ND-vouleftes
Κύκλο συναντήσεων με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε μια προσπάθεια πολιτικού… μασάζ, ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οπότε και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ θα βρεθούν στις περιφέρειές τους, εκεί όπου θα πρέπει να “διακονήσουν” τους στρατηγικούς στόχους της κυβέρνησης στους ψηφοφόρους τους.

Επανεμφάνιση του “τέως” για την οικονομία και τις πολιτικές δολοφονίες

teos
Με δήλωση – παρέμβαση ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος, αφού διαπιστώνει την… ικανοποίησή του για την ανοδική όπως τη χαρακτηρίζει πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ εκφράζει την ανησυχία του αναφερόμενος στις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα, αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Η Ελληνική Προεδρία απέκτησε λογότυπο

Logotypo-Ellinikis-Proedrias
Η Ελληνική Προεδρία στην Ευρωπαική Ένωση για το πρώτο εξάμηνο του 2014 έχει από σήμερα και επισήμως το λογότυπο της, όπως το παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στο υπουργείο Εξωτερικών.

ΕΛΣΤΑΤ: Μείωση κατά 13,6% του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου

elstat
Αναστράφηκε τον Σεπτέμβριο εφέτος η πτωτική πορεία στο εμπορικό έλλειμμα της χώρας, καθώς καταγράφηκε αύξηση 27,4%.
Στο 9μηνο, πάντως, συνεχίζεται η μείωση του ελλείμματος του εμπορικού ισοζυγίου (πτώση κατά 13,6%), ενώ παραμένει καθοριστικός ο ρόλος των πετρελαιοειδών, τόσο στις εισαγωγές όσο και στις εξαγωγές των ελληνικών προϊόντων.

Η “γοητεία” του Σαμαρά και το “comeback” της Ελλάδας

Antonis-Samaras-Angela-Merkel
Η Ελλάδα της κρίσης υπήρξε η κατεξοχήν χώρα… φετίχ για τον γερμανικό Τύπο. Τα ΜΜΕ της χώρας που επί της ουσίας κάνει κουμάντο στη σημερινή Ευρώπη, αφιέρωσαν τα τελευταία χρόνια περίσσευμα ρεπορτάζ και αναλύσεων για την Αθήνα, στην αρχή με φόντο την απειλή χρεοκοπίας της Ελλάδας και συνολικά της ευρωζώνης, και εσχάτως στον απόηχο της διαφαινόμενης επιστροφής της χώρας σε συνθήκες… ομαλότητας.

Παπαμιμίκος: Η πρόταση της ΝΔ επικράτησε απέναντι στον ανέξοδο λαϊκισμό

Andreas-Papamimikos
Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Παπαμιμίκος, για τη νίκη της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών – Ανανέωση Πρωτοπορία» στις εκλογές για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Το σχέδιο της ΝΔ για πρωτιές πριν τις… εκλογές

Nea-Dimokratia-Syggrou
Η επικράτηση της (ενωμένης μετά από πολλά χρόνια) παράταξης της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές για το ΤΕΕ, ήταν ο πρόλογος του στρατηγικού σχεδίου που έχει εκπονήσει η Συγγρού, για τις αναμετρήσεις που έρχονται σε σημαντικούς συλλόγους και φορείς, με φόντο τις διπλές εκλογές της άνοιξης του 2014 για την Ευρωβουλή και την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τουλάχιστον…

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Ο Σαμαράς έκανε… το τραπέζι στον Στουρνάρα

Antonis-Samaras-Giannis-Stournaras
Μετά από μια εβδομάδα έντονων πολιτικών ζυμώσεων και διεθνούς κινητικότητας, ο Αντώνης Σαμαράς και ο Γιάννης Στουρνάρας είχαν την ευκαιρία να τα πουν χαλαρά χθες το μεσημέρι στην Κηφισιά.

Εργαζόμενοι έχτισαν την είσοδο του «Δρομοκαΐτειου»

dromokaiteio
Την είσοδο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου «Δρομοκαΐτειο», «έχτισαν» σήμερα το πρωί οι εργαζόμενοι σε μια συμβολική κίνηση αντίδρασης απέναντι στο μέτρο της κινητικότητας που ξεκινά στα ψυχιατρικά νοσοκομεία.

Έως την Τετάρτη η προκαταβολή επιδόματος θέρμανσης

ÁÈÇÍÁ-Ðáñïõóßáóç íÝùí óõóôçìÜôùí áíôéìåôþðéóçò êáõóßìùí áðü ôï ÓÄÏÅ// ÏÉÊÏÍÏÌÏÕ-ÄÉÙÔÇÓ.(EUROKINISSI)
 Αύριο Τρίτη ή το αργότερο μεθαύριο Τετάρτη κατατίθεται στους λογαριασμούς 185.000 δικαιούχων η προκαταβολή επιδότησης πετρελαίου, συνολικού ύψους 23 εκατ.ευρώ, όπως έγραψε στο Twitter του ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρη θεοχάρη.

Ο Καμίνης ανακοινώνει ότι… δεν θέλει στήριξη

Giorgos-Kaminis
Εντός της τρέχουσας εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα ο Γιώργος Καμίνης ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας, διεκδικώντας την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών της πρωτεύουσας, η οποία του δόθηκε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση του 2010, όταν και επικράτησε του μέχρι τότε δημάρχου και υποψηφίου με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας Νικήτα Κακλαμάνη.

Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση “Family Business – Από το τεφτέρι στο τάμπλετ”

onned
Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Family Business – Από το τεφτέρι στο τάμπλετ», στα πλαίσια του διήμερου «Disrupt-Startup-ScaleUp» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με το οποίο κορυφώνεται η 6η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας.

33%-16% το σκορ Σαμαρά-Τσίπρα στην καταλληλότητα

Antonis-Samaras-Alexis-Tsipras
Τη σαφή υπεροχή του Αντώνη Σαμαρά έναντι του Αλέξη Τσίπρα στην ερώτηση περί πρωθυπουργικής καταλληλότητας, καταγράφει μεταξύ άλλων η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το “Έθνος της Κυριακής”.

Μουρούτης κατά ΣΥΡΙΖΑ με… φωτογραφικό υλικό

SYRIZA
Τη στρατηγική των “αποκαλυπτηρίων” του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο ίδιος συνηθίζει να τονίζει, συνέχισε ο Γιώργος Μουρούτης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter.
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter μια φωτογραφία από διαδήλωση που έγινε χθες στο Βερολίνο, σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Ιστορική συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν

Catherine-Ashton-Javad-Zarif
Οι έξι μεγάλες δυνάμεις (ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Κίνα και Ρωσία) κατέληξαν την Κυριακή σε μία ιστορική συμφωνία, σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν!
Η είδηση επιβεβαιώνεται από Ευρωπαίους αξιωματούχους, οι οποίοι ανέφεραν πως επετεύχθη συμφωνία με την πλευρά του Ιράν, παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν και τις πιέσεις που ασκούσε η Ισραηλινή πλευρά.

TheGlobalEve 2014 - Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ξεχωριστή εμπειρία την Παραμονή Πρωτοχρονιάς!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια ξεχωριστή εμπειρία  την
Παραμονή Πρωτοχρονιάς!
Το Athenaeum Intercontinental ετοιμάζεται για μια φαντασμαγορική βραδιά προκειμένου να υποδεχτεί το 2014 την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, Τρίτη 31/12/2013 από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 10:00 το πρωί.

O Kennedy και οι μυστικές υπηρεσίες των Η.Π.Α – Γιατί τελικά δολοφονήθηκε;

 
Παρότι οι πληροφορίες και οι αποκαλύψεις των τελευταίων σαράντα έξι ετών που οδηγούν σε νέες θεωρίες είναι πλείστες, εντούτοις πολλοί είναι αυτοί που συνεχίζουν να διερευνούν ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Προέδρου των Η.Π.Α John Fitzgerald Kennedy, παραδεχόμενοι ότι υφίστανται ακόμη πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η Επιτροπή Warren (σ.σ. pentapostagma.gr – Warren Commission) προσπαθεί να πείσει την κοινή γνώμη ότι ο δολοφόνος ήταν ένας – δηλαδή ο Harvey Oswald, ενώ παράλληλα κυριαρχεί η άποψη ότι θα πρέπει να «καταχωνιαστούν σε ένα συρτάρι» όλες οι αναζητήσεις για τον πραγματικό δολοφόνο/δολοφόνους και να σταματήσουν οι «συνωμοσιολογικές αναζητήσεις» για ένα περιστατικό που συνέβη πριν από περίπου μισό αιώνα…

Β.Παπαγεωργόπουλος: " Θα πρέπει οι πάντες - από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα - να γνωρίζουν"

ΕΝΩ ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΣΑΝ ΠΡΙΝ ΕΚΛΕΓΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ  ΓΙΑ «ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» !!!
 
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ «ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ»  250.725,62 € ΤΟ 1999!!!
ΑΔΙΚΑ ΣΠΙΛΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ  
 
Θα πρέπει οι πάντες – από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον τελευταίο Έλληνα – να γνωρίζουν ότι:

Κλαίνε οι Κρητικοί τα χρήματά τους…

Το δράμα έχει εξελιχθεί κανονικά και τώρα μένει να πέσει η αυλαία. Οι Μινωικές γραμμές, το καμάρι κάποτε της Κρήτης, ανήκει σε ιταλική εταιρεία και τώρα ο όμιλος Grimaldi σχεδιάζει να αποσύρει την μετοχή από το Χρηματιστήριο Αθηνών. Χιλιάδες κρητικοί κυρίως επενδυτές που θεωρούσαν «δική τους» την εταιρεία και είχαν επενδύσει στις μετοχές της ακτοπλοϊκής εταιρείας, βλέπουν τώρα το… λάθος τους.