Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Αληθινά ή... σιλικόνη;

Πολλές είναι οι celebrities που υπέκυψαν μέχρι σήμερα στο νυστέρι του πλαστικού χειρούργου για μία προθετική στήθους. Άλλες το «βροντοφωνάζουν» και άλλες μας αφήνουν να πιστεύουμε ότι έγινε το... θαύμα της φύσης και μεγάλωσε το στήθος τους μέσα σε λίγους μήνες. Φυσικά, δεν περνάει ούτε μήνας που οι παπαράτσι να μην έχουν εντοπίσει μία νέα προσθετική στήθους στο χώρο της showbiz. Δείτε λοιπόν τις διάσημες κυρίες που απασχολούν το debate «Αληθινά ή... σιλικόνη».

Τι κάνει σήμερα η Ελένη Προκοπίου;

Υπήρξε από τις πιο όμορφες γυναίκες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου. Από το 1960 που έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο με το έργο «Το ραντεβού της Κυριακής» και για τα επόμενα δώδεκα χρόνια έλαβε μέρος σε συνολικά 23 ταινίες. Σε πολλές από αυτές τις ταινίες και ειδικά όταν ο ρόλος της συνοδευόταν από χορό, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο αφού όχι μόνο υπήρξε χορεύτρια αλλά επιμελείτο τις χορογραφίες της σε κάποιες ταινίες.

Επέκταση του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου της ΔΕΗ προτείνει η ΡΑΕ


«Λόγω της σημερινής δυσμενούς οικονομικής κατάστασης, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θεωρεί ότι η επέκταση εφαρμογής του Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου σε ευρύτερες ομάδες πληθυσμού θα επέφερε σημαντική ανακούφιση στα οικονομικά ασθενέστερα στρώματα».

Τα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων τόνωσαν την αγορά

Περισσότερα από 24.000 νέα προϊόντα ελληνικών επιχειρήσεων στη διεθνή και εγχώρια αγορά κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων της 520 Barcode Hellas.

Εσωτερικές ανατράξεις στο ΣΥΡΙΖΑ


Μέρα με τη μέρα πληθαίνουν στην Κουμουνδούρου οι διαφωνίες μεταξύ στελεχών και μάλιστα για σοβαρά θέματα. Το άδειασμα της Βουλευτού Ι. Γαϊτάνη από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος ήρθε να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο των διαφωνιών γύρω από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για θέματα όπως η οικονομία, η εξωτερική πολιτική, το ευρώ, η Ε.Ε. κ.α.

Στουρνάρας: Με αποδείξεις η έκπτωση φόρου των 2.100 ευρώ


Την απαλλαγή των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών από τη φορολογητέα ύλη αλλά και την έκπτωση φόρου 2.100 ευρώ με τις αποδείξεις δαπανών, ανακοίνωσε ο υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης - Δελτίο Τύπου Ολοκλήρωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε, χθες, Τρίτη 18 Δεκεμβρίου η Εθελοντική Αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στην περιοχή του Λευκού Πύργου, στην κινητή μονάδα αιμοληψίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, από τις 9:00 μέχρι τις 14:00.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΕΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 2012

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας πραγματοποίησε τον καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό έρανο συλλογής τροφίμων.

Πόσο πάει το φακελάκι εν μέσω κρίσης; Όλες οι …νέες τιμές


Το ότι ο τομέας της Υγείας είναι ο νούμερο ένα της διαφθοράς είναι γνωστό. Το ότι όμως κάποιοι ζητούν ακόμη φακελάκια με …αστρονομικά ποσά, μάλλον δεν είναι γνωστό. Διαβάστε που κυμαίνονται πλέον οι τιμές στα γρηγορόσημα στα νοσοκομεία όπως τα περιγράφει ο Πρόεδρος της Οργάνωσης "Διεθνής Διαφάνεια Ελλάς" Κώστας Μπακούρης.

Άρθρο του Φωτάκη Βασίλη: Αναζητώντας την χαμένη ευκαιρία

Τον Νοέμβριο του 2011 δημοσίευσα άρθρο μου με τίτλο  « Εθνική ανάταση με επαναπροσδιορισμό της Δεξιάς ». Από τότε μέχρι σήμερα παρεμβλήθησαν γεγονότα και καταστάσεις που « ετοίμασαν την χώρα»  ακριβώς για αυτήν την ανάγκη της Εθνικής ανάτασης αλλά και τον Επαναπροσδιορισμό της Δεξιάς.

Τα... τέρατα του πραγματικού κόσμου

Όταν το ζωικό βασίλειο θέλει, κάνει τα μυθολογικά τέρατα να μοιάζουν κατοικίδια. Ο πλανήτης μας ανήκει στα ζώα, όσο κι αν θέλουμε να το βλέπουμε διαφορετικά! Από τεράστιους κροκόδειλους και φονικές αράχνες μέχρι και τα τρομακτικά πλάσματα της θάλασσας, όπως οι τοξικές μέδουσες, το βασίλειο των ζώων κρύβει εκπλήξεις μοναδικές. Τέτοιες που κάνουν όλες τις ανθρώπινες επινοήσεις τεράτων και φανταστικών ζώων να ωχριούν μπροστά τους! Ας δούμε μερικά εξαίσια δείγματα των «δοντιών» της φύσης...

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Συγκλονιστικό: Άνδρας φεύγει μαζί με το κάθισμα από παιχνίδι σε λούνα παρκ [video]

Ένας άνθρωπος ανεβασμένος σε κούνια του λούνα παρκ πετάγεται στον αέρα όταν η κούνια του σπάει και εκσφενδονίζεται στο πουθενά. 

Όπως θα ακούσετε, ο κόσμος ουρλιάζει από τρόμο!

Καρικατούρες διασήμων...

Ο Anthony Geoffroy φτιάχνει τους πρωταγωνιστές γνωστών ταινιών σε καρικατούρες.

Τι γίνονται τα online ίχνη κάποιου όταν εγκαταλείψει τον μάταιο τούτο κόσμο;

Εργαλεία και λύσεις για τους online λογαριασμούς και τα κοινωνικά δίκτυα του πεθαμένου. Το θέμα είναι λιγότερο απλό απ' όσο φαίνεται με μια πρώτη ματιά: πεθαίνει κάποιος και όλη η ηλεκτρονική του δραστηριότητα μένει αιωνίως online. Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Κι ενώ για τον αποθανόντα αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, αποτελεί ωστόσο για τους οικείους του. Πόσα μακάβρια «σκουντήματα» να σε καλεί το Facebook να κάνεις στον φίλο σου που έχετε να τα πείτε καιρό (και που προφανώς δεν θα τα ξαναπείτε ποτέ);

Κύμα απολύσεων στον «Ριζοσπάστη» ετοιμάζει ο Περισσός


Στη μείωση προσωπικού του «Ριζοσπάστη», αλλά και σε όσους «βρήκαν ευκαιρία να χτυπήσουν το ΚΚΕ», με αφορμή αυτό το γεγονός, αναφέρεται σημερινό άρθρο της εφημερίδας, όπου τονίζεται ότι «η μείωση προκύπτει σαν αναγκαιότητα για να συνεχίσει να εκδίδεται απρόσκοπτα το Όργανο της ΚΕ του ΚΚΕ».

Θύελλα αντιδράσεων για τους όρους χρήσης του Instagram - Πλήθος αποχωρήσεων και διαμαρτυριών εναντίον της υπηρεσίας

Μετά την εξαγορά του από το Facebook και την πρόσφατη διακοπή της συνεργασίας του με το Twitter το γνωστό κοινωνικό δίκτυο φωτογραφιών, Instagram, ανακοίνωσε μία λίστα με τους νέους όρους χρήσης της υπηρεσίας.

Διαψεύδει το ενδεχόμενο κατάργησης του νυχτερινού τιμολογίου η ΔΕΗ

«Υπάρχει μια υποχρέωση, η οποία προκύπτει τόσο από το Μνημόνιο όσο και από κοινοτική νομοθεσία, σύμφωνα με την οποία, το κόστος των τιμολογίων πρέπει να αντανακλά το κόστος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας.

Mηδενιστής: Θα σοκαριστείς! Ο πατέρας του είναι πασίγνωστος τραγουδιστής

Ο Μηδενιστής, ο γνωστός ράπερ, είναι γιος πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή. Τα τελευταία χρόνια, ο διάσημος μπαμπάς απουσιάζει από τη νυχτερινή διασκέδαση αλλά παλαιότερα υπήρξε από μόνος του μία ξεχωριστή κατηγορία. (!) Ένα είναι το σίγουρο, τον γνωρίζεις πολύ καλά... Αν δεις ποιός είναι θα... μείνεις, σοβαρά!!!

Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη πριν γίνουν τα... αποκαλυπτήρια!

Έτσι θα γίνεται η εξόφληση των ληξιπροθέσμων οφειλών

Στην εξόφληση ληξιπροθέσμων οφειλών του Δημοσίου θα προχωρεί από σήμερα το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους καθώς χθες πιστώθηκαν στο λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος τα 7 δισ. ευρώ που θα καλύψουν μέρος των χρεών του Δημοσίου και υποχρεώσεις του Προϋπολογισμού.

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Δαρίβας;

Συγκαταλέγεται στους καλύτερους παίκτες που φόρεσαν ποτέ τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ανήκει στους πιο σημαντικούς μεσοεπιθετικούς στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με λίγα λόγια ο Γιώργος Δαρίβας διέπρεψε τις δεκαετίες του ΄40 και του ΄50.

Οι όροι για να παίρνουμε κάθε μήνα την δόση

Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν για την Ελλάδα! Το Eurogroup έδωσε το ΟΚ για την εκταμίευση της δόσης μαμούθ αλλά οι όροι που πρέπει να εκπληρώνει κάθε φορά η χώρα μας είναι συγκεκριμένοι και σκληροί.

Εταιρίες "πυραμίδα" μια σύγχρονη απάτη...

Ο Charles Ponzi ήταν ένας Αμερικανός απατεώνας, ιταλικής καταγωγής. Τον Ιούνιο του 1919 κατόρθωσε να πείσει μερικούς να του εμπιστευτούν τα χρήματά τους υπό την μορφή επένδυσης, με την προϋπόθεση ότι θα τους τα επέστρεφε σε 45-90 μέρες προσαυξημένα κατά 50%....Για να προωθήσει το σχήμα αυτό, δημιούργησε μια εταιρία, την «Securities Exchange Company». Ο Ponzi πράγματι τον πρώτο καιρό, πλήρωνε μέχρι το τελευταίο δολάριο, ότι είχε υποσχεθεί. Όπως ήταν φυσικό, το νέο αυτό, του γρήγορου κι εύκολου χρήματος, διαδόθηκε αστραπιαία. Τον Φεβρουάριο του 1920, ο Ponzi είχε καταφέρει να συγκεντρώσει, το τεράστιο ποσό για εκείνη την εποχή, των 5.000$. Τον Μάρτιο του ίδιου έτους, είχε φτάσει τα 420.000$ κι από τον Ιούλιο, άρχισε πλέον να μετράει εκατομμύρια.

Νέα μέτρα και για τη δόση του Γενάρη «βλέπει» το ΚΚΕ

«Τα λαϊκά στρώματα πρέπει να φορτωθούν με νέες εξοντωτικές αυξήσεις στη ΔΕΗ και φορολογικά μέτρα για να δοθεί η επόμενη δόση, του Γενάρη, που κι αυτή θα πάει στις τράπεζες και άλλα μονοπώλια», επισημαίνει το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του με αφορμή την έκθεση της Κομισιόν για την Ελλάδα.

Κατάργηση της στρατιωτικής θητείας και... επαγγελματικό στρατό ζητά η Κομισιόν


Την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας και τη μετάβαση σε έναν επαγγελματικό στρατό θέτει εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Το ΔΝΤ βάζει «φρένο» στην λιτότητα στην Ιρλανδία

Αποδίδοντας εύσημα στο Δουβλίνο για την επίτευξη όλων των στόχων του μνημονίου του, το ΔΝΤ συμφώνησε σήμερα να εκταμιεύσει μία ακόμη δόση στήριξης, ύψους 1,2 δισ. ευρώ, προς την Ιρλανδία, καλώντας την, παράλληλα, να μην λάβει πρόσθετα μέτρα λιτότητας για να επιτύχει την προσυμφωνημένη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος, αν η ανάπτυξη το 2013 είναι χαμηλότερη του αναμενόμενου.

Τα ψευτοδιλήμματα του εκλογικού νόμου


eklogikos-nomos
Σε αγαπημένο θέμα των τελευταίων ημερών έχει αναδειχτεί, η αλλαγή του εκλογικού νόμου την ώρα που στο τραπέζι των διαβουλεύσεων βρίσκονται παράλληλα το ζήτημα του ανασχηματισμού, αλλά και της αναθεώρησης του Συντάγματος.  Επί του παρόντος η προσοχή εστιάζεται στην αλλαγή, αντικατάσταση, τροποποίηση (ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το) του ισχύοντος εκλογικού νόμου που ρυθμίζει το ελληνικό εκλογικό σύστημα.

Der Spiegel: Έκθεση του γερμανικού υπουργείου οικονομικών επαινεί την Ελλάδα

«Τη σωστή οδό» ακολουθούν η Ελλάδα, η Ιρλανδία και η Πορτογαλία, σύμφωνα με προσχέδιο της ετήσιας έκθεσης του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας, το οποίο επικαλείται... το περιοδικό "Der Spiegel".

Τα μεγαλύτερα αγάλματα της οικουμένης

Τη στιγμή που τα ανθρώπινα μνημεία γιγαντώνονται, ο θαυμασμός αυξάνει με γεωμετρική πρόοδο. Μνημεία και αγάλματα στον κόσμο υπάρχουν πολλά, για την ακρίβεια πάρα πολλά. Αφιερωμένα σε θεούς και ανθρώπους, ιδέες και αξίες, φιλοτεχνημένα με σίδηρο και πέτρα, μάρμαρο και πολύτιμα μέταλλα, τα αγάλματα τραβούν πάντα το βλέμμα των περαστικών, στην προσπάθειά τους να τιμήσουν αυτό που πρέπει να τιμήσουν.

Τα θεαματικότερα καρφώματα της χρονιάς


Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της, τι καλύτερη αφορμή λοιπόν για να θυμηθούμε τα καρφώματα που ακούστηκαν στα πέρατα του κόσμου. Η μπασκετική χρονιά 2011-2012 δεν στερούταν highlights. Ίσα-ίσα που τα πράγματα ήταν ακόμα πιο θεαματικά, ακόμα πιο εκπληκτικά.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Οι 5 πιο... γελοίοι μύθοι γύρω από το σεξ

Η αλήθεια είναι ότι το σεξ περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου... Αξίζει να δούμε τους 5 πιο γελοίους μύθους για το σεξ που έχετε ακούσει ποτέ ή διαβάσει στο διαδίκτυο.

Τι κάνει σήμερα η Μαριάννα Τόλη;

Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που παρά την επιτυχία της παραμένει απλή και προσιτή. Η Μαριάννα Τόλη σπούδασε ιστορία της Τέχνης στο πανεπιστήμιο του Κεντάκι στην Αμερική και κλασικό και μοντέρνο χορό στο Λονδίνο.

Ο άνθρωπος με το πιο ελαστικό δέρμα

Ο Garry Turner είναι ο άνθρωπος με το πιο ελαστικό δέρμα στον κόσμο. Το δέρμα του είναι τόσο χαλαρό και ελαστικό που μπορεί να καλύψει το στόμα του με το δέρμα του λαιμού του και να τραβήξει το στομάχι του μέχρι και 15,8 εκατοστά.

Τα 10 εξυπνότερα ζώα στον κόσμο

Η γη είναι γεμάτη από ζωντανά πλάσματα,ζωντανούς οργανισμούς που ακούν, βλέπουν, και προσαρμόζονται με ακρίβεια, μπόρεσαν να εξελιχθούν και να επιβιώσουν σε αυτόν τον πλανήτη. Το βασίλειο των ζώων είναι χτισμένο γύρω από θηλαστικά, τρωκτικά, τα κητοειδή, πτηνά, ερπετά, μαλάκια κλπ.

Γ.Γ.Ν.Γ.: Διαγωνισμός "Καινοτομία - Νέα Επιχειρηματική Ιδέα"


Ο Διαγωνισμός «Καινοτομία – Νέα Επιχειρηματική Ιδέα» της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς έχει ως αντικείμενο νέες πρωτότυπες και καινοτόμες ιδέες / προτάσεις. Στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδείξει και να επιβραβεύσει τις πρωτότυπες ιδέες που συμβάλουν στην ανάπτυξη πρωτοπόρων συστημάτων και εφαρμογών βασισμένων σε νέες τεχνολογίες, στην ενσωμάτωση της περιβαλλοντικής διάστασης στο σχεδιασμό προϊόντων και υπηρεσιών, στην εξάπλωση της χρήσης των νέων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών αλλά και στην δημιουργία νέων επιχειρήσεων σε παραδοσιακούς τομείς όπως το εμπόριο ή ο δευτερογενής τομέας με χρήση καινοτόμων συστημάτων ή με παροχή επιπλέον σύγχρονων υπηρεσιών.

Τι διαπιστώνει η έκθεση της Task Force για την Ελλάδα


GREECE-EU-FINANCE-PUBLIC-DEBT
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαπιστώνει την πρόοδο της Ελλάδας στην μεταρρύθμιση του κρατικού μηχανισμού και στον πόλεμο κατά του «ξεπλύματος» χρήματος. Στην τρίτη έκθεση της Task Force του Χορστ Ράιχενμπαχ, που ήλθε σήμερα στην δημοσιότητα, αναφέρεται σχετικά: «Τόσο τα υπουργεία όσο και το Ελεγκτικό Συνέδριο εργάζονται για την ενδυνάμωση της δημόσιας διοίκησης. Στον χώρο της φορολογικής διοίκησης βρίσκονται εν εξελίξει αλλαγές σε μερικούς κεντρικούς τομείς».

Εσείς ξέρετε την παράξενη ιστορία της λέξης «ΟΚ»;


Η λέξη «ΟΚ» είναι ευρέως γνωστή και χρησιμοποιείται σε ολόκληρο τον κόσμο για να δηλώσει ότι «όλα είναι εντάξει».

Moody's: Απαιτείται νέο haircut στα ελληνικά ομόλογα


Τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της ελληνικής οικονομίας και τη δυναμική του ελληνικού χρέους κρούει εκ νέου ο οίκος αξιολόγησης Moody's.

Πέντε προϋποθέσεις θέτει η τρόικα για την εκταμίευση των τριών δόσεων

Πέντε προϋποθέσεις θέτει η πρώτη έκθεση αξιολόγησης του δεύτερου προγράμματος οικονομικής προσαρμογής της Ελλάδας για την εκταμίευση των τριών δόσεων ύψους 7,6 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα στο διάστημα Ιανουαρίου - Μαρτίου 2013.

Ελεύθερο ωράριο και καταναλωτές, Του Τάσου Αβραντίνη

Είμαι υπέρ της πλήρους απελευθέρωσης του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Επτά ημέρες την εβδομάδα, εικοσιτέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο. Οι έμποροι πρέπει να αποφασίζουν οι ίδιοι πόσο και πότε θα εργαστούν. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε νέες θέσεις εργασίας και θα ωφελούσε τους καταναλωτές.

Γεννήθηκε μόλις 382 γραμμάρια και... ΕΖΗΣΕ!



Όταν ένα μωρό που έχει γεννηθεί πρόωρα καταφέρει να επιζήσει οι γονείς του συνήθως το βλέπουν αυτό ως «θαύμα».

25% μειώσεις στους μισθούς των ΔΕΚΟ – Στο ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου όλοι οι υπάλληλοι


- “Ταβάνι” στα 2.200 ευρώ το μήνα μεικτά στα 35 χρόνια
- Το μέτρο αφορά 120.000 υπαλλήλους σε όλους τους οργανισμούς
- Σε ισχύ το νέο βαθμολόγιο από την αρχή του χρόνου...

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης - Δελτίο Τύπου Ολοκλήρωση Εκδήλωσης Υπάρχει Λύση! Ενημερώσου!


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο «ΘΕΜΙΣ», η εκδήλωση «Υπάρχει Λύση! Ενημερώσου!». Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη καθώς το παρόν έδωσαν 200 και πλέον νέοι της πόλης μας.
Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι:

Στο «στόχαστρο» του εισαγγελέα τρία Ολυμπιακά έργα


kalatrava
Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα μπαίνουν τρία Ολυμπιακά έργα, για τα οποία μάλιστα έχει σταλεί και ειδική επιστολή στο Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, με την οποία ζητείται η διενέργεια ελέγχων και η σύνταξη του σχετικού πορίσματος.

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Reuters για Αλαφούζο, Βαρδινογιάννη, Μπόμπολα, Ψυχάρη


Ρεπορτάζ του Reuters: Συγκρούσεις συμφερόντων, διαπλοκή και διαφθορά. Ο Μπόμπολας, ο Ψυχάρης, ο Βαρδινογιάννης και ο Αλαφούζος. Οι εξαιρέσεις από το χαράτσι της ΔΕΗ, οι κρατικές διαφημίσεις, οι κατασκευαστικές εταιρείες, οι εκβιασμοί, τα Eurofighters, η εξόρυξη στις Σκουριές, η αποπομπή Μπιρμπίλη. Τι ωραίο πλιάτσικο!

Πότε θα παραγράφονται οι αξιώσεις του ΙΚΑ

Με την παρέλευση 20ετίας και όχι 10ετίας θα παραγράφονται στο εξής οι αξιώσεις του Ιδρύματος Κοινωνικών Ασφαλίσεων (ΙΚΑ) από “αχρεωστήτως καταβληθείσες παροχές”.

Συγκλονίζει η Αλεξία Έβερτ για το δράμα του συζύγου της


Alexia-Evert-Giorgos-Alvertis
Η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” δημοσιεύει σήμερα ένα συγκλονιστικό γράμμα της Αλεξίας Έβερτ, κόρης του αειμνήστου προέδρου της ΝΔ Μιλτιάδη Έβερτ, η οποία ξεσπά για την πρόσφατη απόφαση της Δικαιοσύνης να αθωώσει, σε δεύτερο βαθμό τον νευροχειρούργο που η ίδια θεωρεί υπεύθυνο για τη δραματική κατάσταση του συζύγου της, Γιώργου Αλβέρτη, μετά από χειρουργική επέμβαση 2005.

“Η Τουρκία θα προκαλέσει Παγκόσμιο Πόλεμο”


Reuters Iran Revolutionary Guard
Η χωροθέτηση πυραύλων Patriot στην Τουρκία κοντά στα σύνορα με τη Συρία, και με την έγκριση του ΝΑΤΟ, προκαλεί εκνευρισμό στις γύρω χώρες, και μάλιστα σε μια περίοδο κατά την οποία η Μέση Ανατολή αλλά και ο αραβικός κόσμος δοκιμάζουν τις… αντοχές τους.

Oι 5 αισθήσεις που θα αποκτήσουν οι υπολογιστές τα επόμενα χρόνια σύμφωνα με την IBM!(video)


Η ΙΒΜ, η γνωστή εταιρεία υπολογιστών κάθε χρόνο παρουσιάζει την αναφορά της 5in5 η οποία αφορά τις προβλέψεις της εταιρείας για τα επόμενα 5 χρόνια σύμφωνα με την εξέλιξη που έχουν μέχρι στιγμής οι υπολογιστές...

Πως είναι να βρίσκεσαι ανάμεσα σε 242 δισ. ευρώ σε ράβδους χρυσού [video]

Πάρτε μια γεύση από το πως είναι να βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με ράβδους χρυσού συνολικής αξίας 197 δισ. λιρών Αγγλίας (κάτι παραπάνω από 242 δισ. ευρώ). Το συγκεκριμένο θησαυροφυλάκιο το οποίο περιέχει...

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης - Εκδήλωση Υπάρχει Λύση! Ενημερώσου!


Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο Μέγαρο «ΘΕΜΙΣ» (Έναντι Δικαστικού Μεγάρου) η ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο «Υπάρχει Λύση! Ενημερώσου!».

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν οι: