Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Συνεργάτες του Obama αποφάσισαν ότι ο κανιβαλισμός με τα εκτρωμένα εμβρύα στην PepsiCo είναι θεμιτή δραστηριότητα

Σε μία σοκαριστική απόφαση που παραδόθηκε στις 28 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Ασφάλειας και Συναλλαγών του Ομπάμα αποφάσισε ότι η χρήση υπολειμμάτων εκτρωμένων εμβρύων από την PepsiCo στην συμφωνία έρευνας και ανάπτυξης με την Senomyx για την παραγωγή ενισχυτών γεύσης υπόκειται στις ‘’συνήθεις επιχειρηματικές λειτουργίες’’!!!!

Έρχεται Μνημόνιο ΙΙΙ


Υποτίθεται ότι μετά από δυο δανειακές συμβάσεις και ένα PSI που οδήγησε για πρώτη φορά μια χώρα σε «τεχνική» χρεοκοπία, η Ελλάδα θα είχε καταφέρει να βάλει… πάτο στο βαρέλι, όπως προέβλεπε βιαστικά, πριν από περίπου οκτώ μήνες ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την τότε ιδιότητα του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

Αποκάλυψη : Yποψήφιος με τον Καμμένο ο άνθρωπος που εγκατέστησε τη Rothschild στην Ελλάδα. Θέλει να απολύσει 200 χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους και αποκαλεί φεουδαρχική την περιουσία της εκκλησίας !!!

Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως... Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Πρωταθλητής στην απορρόφηση κονδυλίων μέσω ΕΣΠΑ αναδεικνύεται ο Δήμος Καρπενησίου, καθώς μέσα σε έναν μόλις χρόνο δέσμευσε 14.480.228,13 ευρώ, για έργα πνοής που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην ισόρροπη ανάπτυξη του συνόλου του νέου Καλλικρατικού Δήμου.

Δελτίο Τύπου - 1ο Εθνικό Διακυβερνητικό Συμβούλιο Δασών στην Δράμα

Στο 1ο Συνέδριο του Εθνικού Διακυβερνητικού Συμβουλίου Δασών, που είχε την ιδρυτική του συνάντηση στην πόλη μας, σήμερα 29/3/12 στο Ξενοδοχείο Κούρος, παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αργύρης Πατακάκης, έπειτα από πρόσκληση που απέστειλε η Προϊσταμένη του Τμήματος Δασοπονίας και Διαχείρισης Φ.Π. Δράμας, κυρία Βασιλική Καζάνα.
Στον χαιρετισμό που απηύθυνε μεταξύ άλλων ανέφερε:

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας: Επένδυση, κούρεμα & υπεξαίρεση


Τις τελευταίες μέρες ήρθαν στο φως δημοσιεύματα του Τύπου σύμφωνα με τα οποία οι καταθέσεις των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και άλλων δημοσίων φορέων επενδύθηκαν στις 9 Μαρτίου του 2012 από την Τράπεζα της Ελλάδος σε Ομόλογα του Δημοσίου, στο 100% της αξίας τους (ενώ στην δευτερογενή αγορά άξιζαν 30%) και εν αγνοία των διοικήσεων τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠ.ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΝΔ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 29-03-2012


Ο Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος, αναφερόμενος στα επεισόδια που έγιναν στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ν. Νικολόπουλος: «Τα “αποφασίζουμε και διατάσσουμε” του Χρυσοχοίδη δεν λύνουν, αλλά δημιουργούν προβλήματα»


«Η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, όπως και η δημιουργία οργανωμένων χώρων υποδοχής και κράτησης μεταναστών, δεν είναι ζητήματα που προσφέρονται για απλές και εύκολες κουβέντες, ούτε για βιαστικές υπουργικές εξαγγελίες» τόνισε ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας για το θέμα σε μέσα ενημέρωσης των Αθηνών.

Ποιοι υπάλληλοι δικαιούνται εκλογικό επίδομα σύμφωνα με τη νέα τροπολογία του Υπουργείου


Με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Τάσος Γιαννίτσης την Τετάρτη στη Βουλή και ενσωματώθηκε στο «πολυνομοσχέδιο» του υπουργείου, επανακαθορίζονται οι κατηγορίες των υπαλλήλων οι οποίοι θα λάβουν εκλογικό επίδομα στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ: ΟΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ “ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ” ΑΡΧΙΣΑΝ!


Πολλά ιστολόγια και ΜΜΕ έκαναν αναφορά περί άγριων συμπλοκών μεταξύ ομάδων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στην Χρυσή Αυγή και Αναρχικών. Οι συμπλοκές ξεκίνησαν όταν, όπως λένε,  μία ομάδα περίπου 30 ατόμων, που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν με κράνη και ρόπαλα κατά φοιτητών που φέρονται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής αίτησης για όσους θέλουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές στο ΠΑΣΟΚ


Από την Πέμπτη 29 Μαρτίου έως και το Σάββατο 31 Μαρτίου θα υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με την Εγκύκλιο του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Μιχάλη Καρχιμάκη, για την ανάδειξη υποψήφιων βουλευτών.

Νεολαία Δημοκρατικής Συμμαχίας: Σε εκφράζει;


Ο Καμμένος απέκτησε… δελφίνους


Το πείραμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για το παρόν και κυρίως το μέλλον της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας μας. Όχι τόσο για τις ιδέες και το πρόγραμμα που κομίζουν, αλλά για τη δομή και τον τρόπο ανάπτυξης της οργάνωσής τους σε ολόκληρη τη χώρα. Πέρα από τις τετριμμένες και παλαιοκομματικές προσεγγίσεις, με έμφαση στο διαδίκτυο και τα social media, καθώς και στο εθελοντικό… πείσμα των στελεχών τους.

Δεν μασάει το παλικάρι

Μπορείτε να φανταστείτε τι έκανε ο παρουσιαστής;; Δύσκολο! Δείτε το βίντεο!

Κοιμάσαι λιγότερο από 6 ώρες την ημέρα; Κίνδυνος!

«Μέτρον άριστον» και στον ύπνο συστήνουν αμερικανοί ειδικοί έπειτα από μελέτη που κατέδειξε πως και οι πολλές ώρες ύπνου είναι επιβαρυντικές για την καρδιά και τα αγγεία. Την ίδια στιγμή, ελληνική έρευνα αποκαλύπτει πως το 60% από αυτούς που παρουσιάζουν διαταραχές ύπνου γίνεται επικίνδυνο και στο… τιμόνι. Οχι μόνο η έλλειψη ύπνου, αλλά....

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Αυτά τα οπίσθια θα σας κάνουν να κολλήσετε... άσχημα!!


Απολαύστε οπίσθια που κολάζουν όποιον τα κοιτάει.... Και προκαλούν ''ζημιά'' στο οπτικό μας πεδίο!

Αλλοδαπός δάγκωσε το δάκτυλο αστυνομικού στον Πειραιά!


Σε εκατοντάδες προσαγωγές και δεκάδες συλλήψεις προχώρησε χθες η αστυνομία, κατά τη διάρκεια δράσης της στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και του Πειραιά. 

ΝΔ: Φόβος και τρόμος οι υποσχέσεις των πολιτευτών


Συγκροτημένο λόγο και όχι προεκλογικά "φάλτσα" και... δεσμεύσεις ζητά από τα στελέχη του ο Αντ. Σαμαράς υπό τον κίνδυνο να δημιουργηθούν κύματα αιτημάτων μετά από τις εκλογές. 

Μας δουλεύουν χοντρά: δεν φταίει κανείς που μπήκαμε στο ΔΝΤ!!!


Βγάζουν «λάδι» Παπακωσταντίνου, δεν «βλέπουν» δόλο σε Παπαθανασίου!!!

Δείτε ποιοί οργανώνουν τη ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα

 
Διαγραμματειακό όργανο της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο Βόρειας Ελλάδας συγκροτείται με απόφαση του Γραμματέα του ΚόμματοςΑνδρέα Λυκουρέντζου, στο οποίο θα προεδρεύει ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης.

ΕΟΜΜΕΧ: Λεφτά υπάρχουν… για το parking του Δ.Σ.

 
Σε είδος, κατά τα πρότυπα του ανταλλακτικού συστήματος, επιλέγει να πληρώσει τις οφειλές του οΕΟΜΜΕΧ προς τους εργαζόμενούς του. Την ίδια ώρα πάντως η διοίκησή και οι υπάλληλοί του συνεχίζουν να απολαμβάνουν τις παροχές του συστήματος, το οποίο όπως αποδεικνύεται δεν έχει καταλάβει τίποτε. 

Ο Μηταράκης για τη φορολογική του δήλωση (video)



Δείτε τι δήλωσε ο Μηταράκης για τη φορολογική του δήλωση και την κόντρα του με το Fimotro στην εκπομπή της Τσαπανίδου.

«Χρυσή εφεδρεία» για την ΝΔ ο Σταύρος Δήμας


Ανατροπή- ως ένα βαθμό- στους σχεδιασμούς της ΝΔ προκάλεσε η ανακοίνωση, από βήματος της Βουλής, του Σταύρου Δήμα να μη συμμετάσχει στιςεπικείμενες εκλογές. Η ανακοίνωση αιφνιδίασε εν πολλοίς το πολιτικοδημοσιογραφικό σύστημα, όχι τόσο όμως και τον Αντώνη Σαμαρά, στον οποίο ο υπουργός Εξωτερικών είχε γνωστοποιήσει το ενδεχόμενο αυτό.  

O Απόστολος Γκλέτσος υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή


Ένας Απόστολος Γκλέτσος στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής! Μπορεί μια τέτοια υποψηφιότητα να μην το περίμενε κανείς… ούτε και ο Απόστολος Γκλέτσος, όμως είναι πραγματικότητα.

Αλαλούμ νυχτιάτικα στο Μαξίμου!


Αντιμέτωπος με τον κίνδυνο του προσωπικού εξευτελισμού βρίσκεται πλέον ο Παπαδήμος λίγο πριν παραδώσει την εξουσία και προκηρύξει εκλογές.

Ο κ. Νότης Μηταράκης, στέλνει στην δικαιοσύνη τον ΕΚΒΙΑΣΤΗ του Fimotro ...

 
Με δελτίο τύπου ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, κ. Νότης Μηταράκηςκαταγγέλλει και ΚΑΤΟΝΟΜΑΖΕΙ τον διαχειριστή του εκβιαστικού  TRASH Blog :

Κάνε τα tweet σου χαρτί υγείας

Ένα από τα πιο αστεία και έξυπνα startups που εμφανίστηκαν αυτές τις μέρες στο χώρο της τεχνολογίας, είναι το Shitter. Βρωμερό και τρισάθλιο το concept αλλά και τόσο γελοίο που είναι καταδικασμένο να πετύχει. Υπόσχεται να παίρνει τα tweets σας και να τα κάνει… χαρτί υγείας. Πιο συγκεκριμένα, οι τύποι της Collector’s Edition σας λένε ότι μπορούν να πάρουν όλο το stream σας και να το κάνουν 4 ρολά χαρτί υγείας, στην τιμή των 35 δολαρίων.

Καθαρές κουβέντες…


Σε μια εποχή προχωρημένης σύγχυσης, με την κοινωνία να δυσκολεύεται να διατηρήσει την ψυχραιμία της, και να εισπράττει αντικρουόμενες προσλαμβάνουσες αναφορικά με τις νέες πραγματικότητες και τη διαχείριση των συνεπειών του Μνημονίου, ο Αντώνης Σαμαράς μίλησε με καθαρές κουβέντες, στη σημερινή συνεδρίαση του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας.

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το μεγαλύτερο ξενοδοχείο από πάγο στον κόσμο


Το ξενοδοχείο του πάγου βρίσκεται στο Jukkasjärvi, στην Σουηδία. Το ξενοδοχείο είναι 5.550 τ.μ.και αν το επισκεφτείτε θα έχετε ένα παγωμένο καλωσόρισμα

Προχωρούν οι επαφές Νικολαΐδη

Σε καλό δρόμο δείχνουν να είναι οι επαφές του Ντέμη Νικολαΐδη, ο οποίος έχει αναλάβει πρωτοβουλίες προκειμένου να βγει η ΑΕΚ από το οικονομικό αδιέξοδο. Τα ονόματα των επιχειρηματιών δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, όμως υπάρχει αισιοδοξία πως....

Το Ε9 μπορεί να ... σας κάψει! - Δείτε πως θα το συμπληρώσετε ηλεκτρονικά

Υποχρεωτικά μέσω Internet θα γίνει φέτος η δήλωση στοιχείων ακινήτων, κοινώς το Ε9 που πλέον παύει να είναι έντυπο και μετατρέπεται σε ηλεκτρονική “φόρμα”.

Η προθεσμία για το Ε9 του 2011 λήγει την Παρασκευή (30 Μαρτίου), ενώ εάν το 2011 είχατε αλλαγές στην....

Τρύκ με το αναψυκτικό

Σίγουρα ένα από τα πιο cool κόλπα θα έχετε δεί ποτέ.

Το μνημόνιο Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ, τα μυστικά ραντεβού στην Τουρκία και οι αμερικανοί... φίλοι

Σήμερα και αύριο (28-29) διοργανώνεται το πολυαναμενόμενο διεθνές συνέδριο ενέργειας του Economist στο πλαίσιο του οποίου θα υπογραφεί το πρώτο μνημόνιο συνεργασίας Ελλάδας- Κύπρου- Ισραήλ.

Η ΡΑΕ «αδειάζει» την κυβέρνηση για την ΔΕΗ

Η ανεξάρτητη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ξεσπαθώνει κατά της κυβέρνησης και μάλιστα… γραπτώς. 
Η ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή τα όσα κωμικοτραγικά γίνονται το τελευταίο διάστημα εις βάρος ων καταναλωτών (επιβολή φόρων μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ, υπέρμετρες αυξήσεις τιμολογίων και ειδικών χρεώσεων όπως το ΥΚΩ) στρέφει τα βέλη κατά οικονομικού επιτελείου χαρακτηρίζοντας «παγκόσμια πρωτοτυπία» τα όσα γίνονται εις βάρος των καταναλωτών.

Απέκτησε πρόσωπο μετά από 15 φρικτά χρόνια με μάσκα!

Αμερικανοί χειρουργοί πραγματοποίησαν την πιο εκτενή έως σήμερα ολική μεταμόσχευση προσώπου, χαρίζοντας σε έναν 37χρονο άντρα μέχρι και νέα γνάθο, δόντια και γλώσσα. Ο Ρίτσαρντ Νόρις ζούσε σαν ερημίτης από το 1997, έπειτα....

Στο κόμμα της Μέρκελ ο Ρεχάγκελ!

Παραμονές της κρίσιμης αναμέτρησης της Χέρτα κόντρα στη Μάιντς, ο Ότο Ρεχάγκελ εκπροσώπησε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ στην κοινοβουλευτική συνέλευση για την εκλογή του νέου προέδρου της Γερμανίας! Ο Γιόακιμ Γκάουκ ορκίστηκε την Παρασκευή νέος πρόεδρος της Γερμανίας, στη θέση του...

Φουλ της... οικογενειοκρατίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ


Μία από τα ίδια ... και χειρότερα σε σχέση με το παρελθόν φαίνεται πως θα είναι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ σε ότι αφορά τους γόνους πολιτικών οικογενειών αφού -σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από δέκα θα είναι οι υποψήφιοι βουλευτές που οι πατεράδες τους ή άλλα συγγενικά τους πρόσωπα πέρασαν από τα βουλευτικά έδρανα με την σημαία του κόμματος.

Καλαμάρι – γίγας στο Αιγαίο

Ενα μοναδικό φαινόμενο, ενδεικτικό του πλούτου των ελληνικών θαλασσών, κατεγράφη πριν από λίγες ημέρες στο Αιγαίο: δύο τεράστια καλαμάρια, μήκους μεγαλύτερου του 1.50 μέτρου εντοπίστηκαν κοντά στους Λειψούς και στη Σάμο. Τα καλαμάρια ανήκουν στο σπάνιο είδος Ommastrephes bartramii, το οποίο συναντάται συνήθως στον Ειρηνικό Ωκεανό και σπανίως στη Μεσόγειο. Η επιστημονική κοινότητα θεωρεί ότι υφίσταται πιθανή εξάπλωση του είδους στο Αιγαίο, γεγονός που ανοίγει νέα μονοπάτια έρευνας σε αχαρτογράφητες περιοχές των νερών του.

Πόσα χρωστούν οι Γερμανοί;


Σε 2.021.000.000.000 υπολογίζεται το χρέος της Γερμανίας και -για να μη ζαλιστείτε από τα πολλά μηδενικά- σας το παραθέτουμε και ολογράφως:

"Μάχη" στην ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας


Την ώρα που η ΝΔ τρέχει και δεν φτάνει για να προλάβει τις διαρροές προς το κόμμα του Πάνου Καμμένου, η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας με ανακοίνωσή της "αδειάζει" τον υποψήφιο της Συγγρού στον νομό και μέλος της ΟΝΝΕΔ Σπύρο Δεσύλλα. Μάλιστα, για την εξέλιξη έχει ενημερωθεί και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ο οποίος φέρεται να είναι πυρ και μανία.

Συγκλονιστική συνέντευξη Σπανουδάκη: "Δύο πράγματα μας λείπουν σήμερα: Ὁ Χριστός και η Ἑλλάδα!"

Ακούστε τη μέχρι τέλους!   Μιλά για τα τραγούδια του, τις πηγές έμπνευσής του, τους πολιτικούς, την σύγχρονη πολιτική κατάσταση και τους καλλιτέχνες! 

ΔΕΙΤΕ...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Δελτίο Τύπου για "κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών"


Κανένα κέντρο υποδοχής - Καμία ανοχή στην παρανομία
ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!
Προεκλογικά παραμύθια τα «νέα μέτρα Χρυσοχοΐδη». Θα έχουν την ίδια τύχη με τον «φράχτη του Έβρου» που υποσχόταν ο Παπουτσής

Χτενίσματα για... φιλόζωους!


Πηγή έμπνευσης για τα παρακάτω χτενίσματα είναι, όπως θα διαπιστώσετε, τα ζώα...

«Αντισεισμικοί» ποδοσφαιριστές

Την στιγμή που ο σεισμός 7,1 ρίχτερ έπληξε το Σαντιάγο διεξαγόταν στο Μονομουντάλ ο αγώνας ανάμεσα στην Κόλο Κόλο και την Παλεστίνο. Οι ποδοσφαιριστές όχι μόνο δεν έτρεξαν να σωθούν, αλλά συνέχισαν να αγωνίζονται κανονικά.

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Aυτά τα γνωστά τα ολοστρόγγυλα είναι που τρελαίνουν κόσμο!

Και δεν τους αδικούμε καθόλου..

Άλλωστε είναι αυτά που σε ανεβάζουν στα ύψη... αλλά και σε προσγειώνουν και απότομα.. Τα εν λόγω οπίσθια ανήκουν σε γνωστό μοντέλο.. Το έχουμε δει με sexy μαγιό, το έχουμε δει να αλλάζει δημόσια.. καιρός να το δούμε με το πίσω του ταλέντο σε όλο του το μεγαλείο..!! Απολαύστε τα οπίσθια της Nina Senicar...

Μπλοκάκι ή Σύμβαση;


Συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας ή Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών; 
Διαβάστε την επίσημη απόφαση του Δικαστηρίου, όπως αναρτήθηκε στο επίσημο site της ΕΣΗΕΑ.

Ποια στελέχη αναλαμβάνουν ρόλο στην επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ


Ζήτημα χρόνου θεωρείται η συγκρότηση της κεντρικής εκλογικής επιτροπής στην οποία όπως έχει ήδη διαμηνύσει η νέα ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θα συμμετέχουν όλα τα θεσμικά στελέχη καθώς και όλοι οι «κορυφαίοι» που πρέπει να ενισχύσουν την προεκλογική περίοδο χωρίς αποκλεισμούς.

Χωρίς εκλογικά κέντρα η ΝΔ σε όλη την χώρα


Η ΝΔ, με δελτίο τύπου που εξέδωσε πριν από λίγο, αποφάσισε να μη λειτουργήσει σε καμία πόλη εκλογικό κέντρο. Η ανακοίνωση της έχει ως εξής:

Έκθεση-"βόμβα" για την Ελλάδα

Λίγο πριν ξεκινήσει η "ανάκριση" της τρόικας, μοιράστηκε στα μέλη του Ευρωκοινοβουλίου μία έκθεση, η οποία επισημαίνει πολιτικούς και οικονομικούς κινδύνους για την Ελλάδα.

«Ο βασικός μισθός στα 150 €»


Σοκ προκαλλεί η δήλωση της τρόικας στην κοινή συνεδρίαη των Επιτροπών Οικονομικών και Απασχόλησης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, σχετικά με την μείωση του βασικού μισθού της Ελλάδας, στα 150 ευρώ.