Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Έκανε μεθυσμένος εγχείρηση στο σκύλο του!!

Αντιμέτωπος με κατηγορίες για βασανισμό ζώου βρίσκεται ο 44χρονος Stewart Gibbs από το Σικάγο, ο οποίος εγχείρησε μεθυσμένος το σκύλο του, χωρίς να είναι γιατρός.

Κίνητρα για στρατιωτική θητεία στην παραμεθόριο

Τέσσερις ημέρες επιπλέον τιμητική άδεια τον μήνα θα παίρνουν στο εξής οι στρατιώτες που υπηρετούν στις 23 πιο «σκληρές» παραμεθόριες και απομακρυσμένες μονάδες - κυρίως στο βόρειο μέρος του Εβρου και σε μικρονήσια. Επίσης φύλλο πορείας για την Αθήνα ή άλλη περιοχή της επιθυμίας τους λαμβάνουν πλέον έπειτα από έξι μήνες θητείας όσοι υπηρετούν σε Καστελλόριζο, Τήλο, Νίσυρο, Σύμη και Σαμοθράκη.

Μπλεγμένος και ο... Τέβες?

Απίστευτα πράγματα προκύπτουν από τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί και ένα από αυτά θέλει παίκτη του Άρη να ποντάρει ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα κάνει τη σέντρα στο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι!.

ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας: Όλα τα παιδιά που δραστηριοποιούνται στην ΟΝΝΕΔ κατέθεσαν ιδέες για ένα καλύτερο αύριο

Ένα χρόνο δράσης κλείνει σήμερα η νομαριακή οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Καρδίτσας ύστερα απο την εκλογή του προέδρου Γιώργου Ελευθερίου από την βάση των μέλων. Πιστεύουμε πως μέσα σε αυτό τον χρόνο παράγαμε πολιτική, προτάσεις και δεν μείναμε σε απλά επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και σε ανούσιες φιέστες. Όλα τα παιδιά που δραστηριοποιούνται στην ΟΝΝΕΔ κατέθεσαν  ιδέες για ένα καλύτερο αύριο, αφιέρωσαν προσωπικό χρόνο και σπατάλησαν  πολλές φορές χρήματα απο το χαρτζιλίκι τους, για να αποδείξουν σε όλους πως μόνο με ενεργή συμμετοχή και δράση μπορούμε να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν.

Σοκάρει ο διάλογος Μπουρούση-Ψωμιάδη!

Σοκ προκαλεί ο διάλογος του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση, με τον διεθνή σέντερ του Ολυμπιακού να ζητά… φάρμακο από τον ισχυρό άνδρα της Καβάλας. Αναλυτικά ο διάλογος!

Ο ΚΟΡΙΟΣ Dr Makis, Mr John! Διάλογος που θα μας αφήσει ...
άυπνους και μας από τα γέλια και τις σκέψεις...

Ποιοι πολιτικοί ήταν ΙΔΡΥΤΙΚΆ μέλη σε ΜΚΟ "κοινωνικής ευαισθησίας" και έπαιρναν μεγάλα ποσά σε επιχορηγήσεις?

Την εποχή της ισχυρής Ελλάδας του Σημίτη και του κιμπάρη υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου το χρήμα έρρεε στις ΜΚΟ. Η ίδια ροή εξακολούθησε «σεμνά και ταπεινά» και τα επόμενα χρόνια. Τώρα, όμως, που «σφίξαν οι κώλοι» και η ισχυρή Ελλάδα ψάχνει να βρει 50 δισ. σε είδος για να πλη­ρώσει τόκους, εμφανίστηκαν και οι εισαγγελείς, οι οποίοι διαπίστωσαν, λένε, σκανδαλώδεις διαδικασίες χρηματοδό­τησης.

Αν καταρρεύσει το ευρώ... οι ευθύνες στη Γερμανία

Υπαίτια για την πιθανή κατάρρευση του ευρώ θα είναι η Γερμανία, αναφέρει ο αρθρογράφος Henrik Muller του γερμανικού περιοδικού Der Spiegel.

Σύμφωνα με τον Muller, η πιαθνότητα διάλυσης του κοινού ευρωπαικού νομίσματος είναι μεγαλύτερη από ποτέ λόγω εντεινόμενων ελληνικών
προβλημάτων, καθώς και εξαιτίας της αναποφασιστικότητας των Ευρωπαίων ηγετών και των συνεχών διαφωνιών τους.

Απίστευτοι διάλογοι Μάκη Ψωμιάδη με παράγοντα μεγάλης ΠΑΕ

Τα νέα στοιχεία που προκύπτουν από τις δικογραφίες όμως έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Μάκης Ψωμιάδης, ο οποίος αναζητείται, και πρώην παράγοντας μεγάλης ΠΑΕ είχαν τηλεφωνικές επικοινωνίες στις οποίες γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένα ματς και σε πρόσωπα.

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Πόσο μας στοιχίζει το διπλό χτύπημα στο εισόδημα

Πόσο μας στοιχίζει το διπλό χτύπημα στο εισόδημαAπώλειες στο αφορολόγητο και εξαντλητικοί φόροι

Και το αφορολόγητο θα μειωθεί σε κάθε εισόδημα και κεφαλικό φόρο θα πληρώσουμε όλοι, ενώ για τους επαγγελματίες εκτός από όλα αυτά έρχεται και έκτακτο χαράτσι. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος άνοιξε τα χαρτιά του και παρουσίασε πολλά από τα μέτρα που συμφώνησε με την τρόικα....

Σκληρά μέτρα μέχρι τελικής πτώσης




Ακόμα πιο δύσκολες μέρες έρχονται για τους Έλληνες πολίτες. Διαβάστε πώς διαμορφώνεται το αφορολόγητο. Τι θα γίνει με την έκτακτη εισφορά και το πετρέλαιο. Νέο χαράτσι για τους επαγγελματίες. Βενιζέλος: "Να λάβουμε υπόψη τη θέση μας και τον συσχετισμό δυνάμεων"

Summer School Πολιτικής Ακαδημίας @onned

onned_summerschool-onnedgr-home

Στα πλαίσια της προσπάθειας για  επιμόρφωση και συνεχή ενημέρωση των νέων ανθρώπων σχετικά με την πολιτική πραγματικότητα, διοργανώνεται από την Πολιτική Ακαδημία της ΟΝΝΕΔ, το πρώτο επιμορφωτικό Summer School για μέλη της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Τί κάνει η Τρόικα σε έναν Έλληνα πολιτικό που τους λέει την αλήθεια;


Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, τότε η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με την προώθηση του πακέτου αποκρατικοποιήσεων το οποίο μπορεί να τορπιλίσει ακόμη και αυτήν την, άκρως αμφισβητούμενη, προσπάθεια για μείωση του χρέους και το κυριότερο να δώσει εκ νέου αφορμές στην Τρόικα να κατηγορήσει τη χώρα για ασυνέπεια και αποτυχία.

Το νέο ροζ dvd της Ντούβλη


Η στιγμή που η Μαριάννα Ντούβλη θα ταράξει πραγματικά τα νερά της showbiz με τη νέα «ροζ» υπερπαραγωγή της έφτασε.

Οργάνωση δανειστικής βιβλιοθήκης της @onned

ONNED-vivliothiki


Πρόγραμμα Οργάνωσης Δανειστικής Βιβλιοθήκης

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΩΝ ΜΑΤ.

By Amynias.blogspot.com
 
Οι Επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες. Η κοινωνική αγανάκτηση έχει φτάσει στο zenith και το κοινό συναίσθημα όλου του Ελληνικού λαού θα δίνει ραντεβού του στο Σύνταγμα. Μαζί τους όμως θα είναι και το κράτος της αστυνόμευσης, με όλα τα comfort. Δακρυγόνα, ασφυξιογόνα κλπ.

Μαρία Σολωμού : 1700 ευρώ σύνταξη ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ως … ανύπανδρη (σαν ΠΑΡΘΕΝΑ ΚΑΤΙ ΔΛΔ) κόρη δικαστικού

Η γνωστή ηθοποιός Μαρία Σολωμού είναι μια από τις χιλιάδες περιπτώσεις ανύπανδρων θυγατέρων στη χώρα μας που έχουν το προνόμιο να λαμβάνουν μια μεγάλη σύνταξη από τον πατέρα τους μετά τον θάνατό του.

Επιστολή-φωτιά στον Μπεγλίτη. --- Ποιοι καλούν τους ένστολους να είναι σε ετοιμότητα!


Η πρώτη επιστολή που λαμβάνει ο νέος ΥΕΘΑ Πάνος Μπεγλίτης είναι ιδιαίτερα σκληρή στο περιεχόμενό της και αφορά όλο το πολιτικό σύστημα. Η ΑΝΕΑΕΔ με ανοιχτή επιστολή προς το πρωθυπουργό,το πρόεδρο της Βουλής,το πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον ΥΕΘΑ,λέει πολύ σκληρές αλήθειες όχι μόνο για τις ΕΔ αλλά γενικότερα για την πολιτική πραγματικότητα.

Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας για την «Διαφήμιση» ΠΑΣΟΚ σε βιβλίο εκπαιδευτικών

Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                   Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας για την «Διαφήμιση» ΠΑΣΟΚ σε βιβλίο εκπαιδευτικών

Να τους χαίρεσαι Αντώνη! Ο τομεάρχης σου αλλάζει δημοσίευμα στην ιστοσελίδα Kentri News … με την συγκατάθεση της ίδιας!

Θέλει να πάει μετά ο Σαμαράς να γίνει πρωθυπουργός! Πως; Με ποιους; Με τους ανύπαρκτους; Παράδειγμα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου για τα περιφερειακά ΜΜΕ Κυριάκος Γεροντόπουλος! Μόλις ενημερώθηκε ότι η ιστοσελίδα Kentri News γράφει κάτι αρνητικό γι’ αυτόν … τους τηλεφωνεί και το αλλάζουν! Αν είναι δυνατόν…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»: ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ!
Η Νέα Οδός ΑΕ, η πολυεθνική χαρατσοεισπρακτική η οποία έχει αναλάβει εργολαβία από το πολιτικό της προσωπικό (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ), να αρπάζει τα χρήματα του λαού στο κομμάτι της εθνικής οδού μεταξύ Αφιδνών-Μώλου Φθιώτιδας, χθές το βράδυ τίμησε για άλλη μια φορά την καλή της φήμη.

Ούτε αξιοκρατία, ούτε Δημοκρατία. Μόνο κομματοκρατία και υποδούλωση

 
Από το http://www.elzoni.gr/
 
Σε όλα τα κουραστικά ακούμε κατά καιρούς – περί αναμόρφωσης, επανίδρυσης, αξιοκρατίας, συμβόλαια με τον λαό και άλλα φληναφήματα – τελευταία έχει προκύψει και μια παρελθοντολαγνεία, που βεβαίως ουδεμία σχέση με τα πραγματικά περιστατικά και την Ιστορία έχει.

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Χώρισαν George Clooney και Elisabetta Canalis



Ο George Clooney και η ιταλίδα Elisabetta Canalis χώρισαν, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Τα σεξουαλικά βοηθήματα μπορεί να κρύβουν κινδύνους



Το κόμμα των Πρασίνων της Γερμανίας έθεσε ερώτηση σήμερα προς την κυβέρνηση για το κατά πόσο οι έλεγχοι στην κατασκευή σεξουαλικών βοηθημάτων είναι επαρκείς. Συγκεκριμένα εξέφρασαν την ανησυχία τους για την παρουσία ορισμένων ουσιών, μεταξύ των οποίων και οι πλαστικοποιητές, που θεωρούνται καρκινογόνες. Επιπλέον ζήτησαν να μάθουν ποιός είναι ο αρμόδιος φορέας που διεξάγει τους ελέγχους και αν διατίθονται να εφαρμόσουν συγκεκριμένα μέτρα για να μειωθεί όσο το δυνατόν η χρήση τους. 

Ο Βόλκερ Μπεκ, ηγετικό στέλεχος των Πρασίνων, δήλωσε: «Η προστασία των καταναλωτών πρέπει να υπάρχει και εδώ και όπου τίθεται ζήτημα σεξουαλικής υγείας. Οι ψεύτικες σεμνότητες ή τα λεγόμενα ταμπού δεν πρέπει να εμποδίζουν την ενημέρωση των καταναλωτών και τους ελέγχους».

Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να θεωρηθεί ασήμαντο μιας και οι ουσίες αυτές μπορούν να είναι υπεύθυνες για μία σωρεία ασθενειών όπως καρκίνος, οι ορμονικές διαταραχές, ο διαβήτης, η στειρότητα και η παχυσαρκία.

Η παρουσία των πλαστικοποιητών έχει επίσης καταγγελθεί από την περιβαλλοντική οργάνωση Greenpeace της Ολλανδίας σε έκθεσή της το 2006.



www.newsbeast.gr

Από άστεγος, ξαφνικά πολυεκατομμυριούχος..


Δεν πίστευε ότι εν μια νυκτί έγινε πλούσιος ένας άστεγος άνδρας ο οποίος κληρονόμησε μεγάλο ποσό από τον αδερφό του. Τον ειδοποίησε ιδιωτικός ντετέκτιβ που τον μίσθωσε η οικογένειά του για να τον βρει.
Το αίμα νερό δεν γίνεται… 

Το σκίτσο της εβδομάδας

Google: Ένα δισ. επισκέπτες, σε ένα μήνα



Η Google είναι η πρώτη διαδικτυακή επιχείρηση που κατάφερε να προσελκύσει να δισεκατομμύριο διαφορετικούς επισκέπτες μέσα σε ένα μήνα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της εταιρείας μετρήσεων ComScore.

Οι δικτυακοί τόποι της Google, όπως το Google.com, το Gmail και το YouTube, σημείωσαν αύξηση 8,4% σε σχέση με τον Μάιο του 2010. κι έφεραν την εταιρία, στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Δεύτερη στη λίστα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ComScore έρχεται η Microsoft, της οποίας οι δικτυακοί τόποι προσέλκυσαν το Μάιο 905 εκατομμύρια διαφορετικούς επισκέπτες, αριθμός αυξημένος κατά 15% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι.

Οι επισκέπτες του Facebook αυξήθηκαν κατά 30% σε ετήσια βάση και έφτασαν τα 714 εκατομμύρια.

Παρακάτω στην ίδια λίστα συναντάμε τη Yahoo η οποία δέχτηκε το Μάιο 689 εκατ. μοναδικούς επισκέπτες, σημειώνοντας αύξηση 11%.

Οι εκτιμήσεις που ανακοίνωσε η ComScore βασίζονται σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα δύο εκατομμυρίων χρηστών, καθώς και στα στοιχεία επισκεψιμότητας που αποστέλλουν οι περισσότεροι εκδότες διαδικτυακού περιεχομένου.


Βολές ΣΥΝ και Δημοκρατικής Αριστεράς κατά Γ.Παπακωνσταντίνου για τα αυθαίρετα



Πυρά κατά του νέου υπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γ.Παπακωνσταντίνου εξαπέλυσαν ΣΥΝ και Δημοκρατική Αριστερά, κατηγορώντάς τον ότι ετοιμάζει αντιπεριβαλλοντικό... Μνημόνιο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΣΥΝ, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή, διαπιστώνει ότι «το περιβάλλον ξεπουλιέται όσο-όσο».

Λογική και νεοφιλελευθερισμός



Ο κ. Γιώργος Σταθάκης είναι καθηγητής και αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εκ των τίτλων του συνάγεται ότι ανήκει στην πνευματική ηγεσία της χώρας, σε εκείνους τους ανθρώπους που θα προτείνουν λύσεις για να βγούμε από την κρίση. Μιλώντας την περασμένη Κυριακή (12.6.2010), στην «Αυγή», ο κ. Σταθάκης είπε ότι «ο λόγος που κυριαρχεί από τις εγχώριες δυνάμεις είναι ένα μείγμα "παρδαλών θεωριών" και "γραφικών προτάσεων"νεοφιλελεύθερης κοπής, ανακυκλωμένων από παλαιότερες εκθέσεις του ΔΝΤ, δέκα χρόνια πριν. Ανοιγμα των επαγγελμάτων, συρρίκνωση των δημοσίων δαπανών στο 30% του ΑΕΠ, πλήρης απελευθέρωση της αγοράς εργασίας, δραματική συρρίκνωση των μισθών».

Διαγραφή του χρέους της Ελλάδας προτείνει ο Όσκαρ Λαφοντέν



Υπέρ της διαγραφής χρέους για την αντιμετώπιση της κρίσης της Ελλάδας, τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος του γερμανικού κόμματος «Η Αριστερά» και του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος Όσκαρ Λαφοντέν, μιλώντας χθες στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandfunk.

Μπερνάνκι: Απειλή για το παγκόσμιο σύστημα η Ελλάδα




Η ελληνική οικονομική κρίση μπορεί να αποτελέσει απειλή για τη σταθερότητα του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος εάν δεν εξευρεθεί λύση, δήλωσε ο πρόεδρος της ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑΜπεν Μπερνάνκι, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Παρολίγον τραγωδία στη Ρόδο: Επίθεση μελισσών σε τουρίστες!

Μαζική επίθεση από μέλισσες στην περιοχή του Λαδικού στη Ρόδο δέχθηκαν αρκετοί τουρίστες που βρέθηκαν στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους!

Παράνομο στοίχημα... μέσω Μαλαισίας

Τον «μίτο της Αριάδνης» που θα την βοηθήσει να... ξηλώσει τα βρώμικα δίχτυα σε δύο ποδοσφαιρικά παιχνίδια που φέρονται ότι ήταν στημένα (σ.σ. δεν συμπεριλαμβάνονται στον κατάλογο των αγώνων της ΟΥΕΦΑ) και δύο παράγοντες του ποδοσφαίρου στοιχημάτισαν μέσω Μαλαισίας σε βάρος των ομάδων τους κερδίζοντας εκατομμύρια ευρώ αναζητά η εισαγγελέας του οικονομικού εγκλήματος.

Ευνοϊκότερη μεταχείριση για όσους «επαναπατρίσουν» κεφάλαια

Κάλεσμα σε φορολογούμενους που έχουν μεταφέρει κεφάλαια στο εξωτερικό, να τα «επαναπατρίσουν» με «δέλεαρ» την ευνοϊκότερη μεταχείριση, απηύθυνε στη Βουλή ο Παντελής Οικονόμου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΘΕΚΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ

«Δεν είναι παράλια β’ διαλογής αυτά του δήμου Τεμπών»
Το μείζον ζήτημα της ανισόρροπης ανάπτυξης των παραλιακών περιοχών του δήμου Τεμπών σε σχέση με τα υπόλοιπα του νομού συζήτησε η υπεύθυνη περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Θέκλα Παρασκευούδη κατά την επίσκεψή της χθες Τρίτη, στην περιοχή.

-Θα πάρουμε την πέμπτη δόση; -Τι ώρα είναι;

Θα δοθεί η πέμπτη δόση του δανείου στην Ελλάδα; Η απάντηση μοιάζει να είναι: «Τι μέρα και τι ώρα είναι;». Οι δανειστές μας σκλήρυναν χθες τη στάση τους, την οποία είχαν προηγουμένως «μαλακώσει» - όταν απειλήθηκε επέκταση των επεισοδίων και ενισχύθηκαν οι κίνδυνοι της πολιτικής αστάθειας.

Ερντογαν: «Με το συμπάθιο, Έλληνες»!

Την ώρα που εμείς παρακολουθούσαμε άφωνοι μια μαύρη κωμωδία στην πολιτική μας σκηνή, ο κ. Ερντογάν κέρδιζε για τρίτη συνεχή φορά τις  βουλευτικές εκλογές της 12ης Ιουνίου. Το γεγονός παρουσιάστηκε ως θρίαμβος, αλλά με μια ψυχραιμότερη ματιά και από κάποια απόσταση χρόνου, μπορούμε να καταλήξουμε στις ακόλουθες διαπιστώσεις:

ΒΟΜΒΑ! Είναι αλήθεια πως τα κάνατε όλοι "πλακάκια" για να περάσετε το μεσοπρόθεσμο με 120 ψήφους;

Είναι αλήθεια πως όσοι λιγότεροι είναι παρόντες στη Βουλή τότε με τόση "μικρότερη πλειοψηφία" μπορεί να ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο;  Το ΚΚΕ, το ΛΑΟΣ και ο ΣΥΡΙΖΑ θα "απέχουν" από την ψήφιση;  Περιμένουμε απάντηση από Συνταγματολόγο...

Σαχινίδης: «Ο αρχηγός της ΝΔ συμπεριφέρεται ως παίχτης του πόκερ»

Αιχμηρότατη κριτική για τη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης απέναντι στις αλλαγές και τα μέτρα που απαιτούνται για την έξοδο από την κρίση, επεφύλασσε κατά την ομιλία του στη Βουλή για την πρόταση εμπιστοσύνης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης.

Ο Γ. Μιχελάκης επιβεβαίωσε την επικοινωνία Βενιζέλου-Σαμαρά

Επιβεβαίωσε η ΝΔ την τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του κόμματος με τον υπουργό Οικονομικών.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε στον κ. Σαμαρά ότι προφανώς δεν έχει τεθεί ως προϋπόθεση η θετική ψήφος της αντιπολίτευσης στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και στον εφαρμοστικό νόμο, ενώ ο κ. Σαμαράς επεσήμανε πως η ΝΔ δεν έχει αντίρρηση στο χρονοδιάγραμμα για την ψήφιση των δύο νόμων μέχρι τις 30 Ιουνίου που συμφωνήθηκε στο Eurogroup.

Σόιμπλε: Δώστε μας... ήλιο για να πάρετε δάνειο

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, συνδέει τη χορήγηση περαιτέρω βοήθειας στην Ελλάδα με συγκεκριμένες προσδοκίες, που δεν είναι άλλες από την προώθηση των μεταρρυθμίσεων.

Liberation: «Αν η Ελλάδα χρεοκοπούσε...»

«Και εάν η Ελλάδα χρεοκοπούσε…», αναρωτιέται στον πρωτοσέλιδο τίτλο της η μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα "Λιμπερασιόν". Η απάντηση δίνεται από την ολοσέλιδη φωτογραφία με στημένες δεσμίδες χαρτονομισμάτων που πέφτουν η μια μετά την άλλη υπό την επίδραση «ντόμινο».

Αήθης επίθεση της Suddeutsche Zeitung στον Σαμαρά: «Ο κερδοσκόπος της κατάρρευσης»

Αήθη επίθεση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, πραγματοποιεί η έγκυρη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς για κορυφαίο πολιτικό μιας χώρας, θεωρώντας ότι τορπιλίζει την επίτευξη συναίνεσης, με σκοπό την άνοδο στην εξουσία. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι γερμανικοί Financial Times.

Γιατί τσουρουφλίστηκε το Μαξίμου από το τηλέφωνο Βενιζέλου στον Σαμαρά

Σαν βόμβα έπεσε στο Μέγαρο Μαξίμου η είδηση ότι στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά, ο νέος «τσάρος» Ευάγγελος Βενιζέλος, είπε για τη στάση των Ευρωπαίων εταίρων έναντι του Μεσοπρόθεσμου ότι «προφανώς δεν έχει τεθεί ως προϋπόθεση η θετική ψήφος της αντιπολίτευσης, αν και αυτό θα ήταν το επιθυμητό για την κυβέρνηση».

ΔΑΚΕ VS ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Νέα ανακοίνωση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη από  τη ΔΑΚΕ Ιδιωτικού τομέα.  Πατήστε κλικ για να τη διαβάσετε...

Το άνοιγμα στον Καραμανλή συνεχίζεται

Συνεχίζεται το «άνοιγμα» του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά προς τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, έστω και χωρίς ονομαστικές αναφορές στο πρόσωπό του. Μετά την υπενθύμιση την περασμένη Πέμπτη, στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, στο τι έλεγε ο πρώην πρωθυπουργός στην προεκλογική περίοδο, στην ομιλία του χθες στη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς

Ο ανασχηματισμός φέρνει παραπέρα πτώση στο ΠΑΣΟΚ!

Για πρώτη φορά σε μέτρηση της εταιρείας ALCO προηγείται η ΝΔ. Η διαφορά μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων φτάνει το 1,7%, ενώ η αποχή φτάνει το 15% και οι αναποφάσιστοι το 9,7%.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής
αντιπολίτευσης συγκεντρώνει 21,3% και το ΠΑΣΟΚ 19,6%. Ακολουθούν ΚΚΕ 7,6%, ΛΑ.Ο.Σ. 5,1%, ΣΥΡΙΖΑ 3,1%, ΔΗ.ΣΥ. 2,4%, Δημοκρατική Αριστερά 2,3%, Οικολόγοι 2,3%, Άρμα Πολιτών 1,1%.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Καθρέφτες στο διάστημα θα αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία

Τεράστιες καθρέφτες, στο διάστημα, που θα αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία είναι ένα από τα μέτρα που έχουν τεθεί υπό συζήτηση για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. 

Έγγραφα που έχουν διαρρεύσει από το επιστημονικό σώμα των Ηνωμένων Εθνών, αποκαλύπτουν ορισμένα από τα μέτρα γεωμηχανικής φύσεως που θα συζητηθούν σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Περού.

Οι ελληνικές παραλίες στις πιο καθαρές της Ευρώπης

Μεταξύ του 2009 και του 2010, η ποιότητα των υδάτων κολύμβησης ανά την Ευρώπη σημείωσε ελαφρά πτώση, παραμένοντας όμως συνολικά υψηλή. Πάνω από 9 στις 10 περιοχές κολύμβησης πληρούν πλέον τις ελάχιστες απαιτήσεις. Την καλύτερη επίδοση εμφανίζει η Κύπρος, με τήρηση αυστηρών κατευθυντήριων τιμών στο 100% των περιοχών κολύμβησης της χώρας, ακολουθούμενη από την Κροατία (97,3%), τη Μάλτα (95,4%), την Ελλάδα (94,2%) και την Ιρλανδία (90,1%).

Ο Σισέ… αποχαιρετά με μουσική!


Η αποχώρηση του Τζιμπρίλ Σισέ από τον Παναθηναϊκό φαίνεται πως είναι οριστική και αμετάκλητη. Ο Γάλλος επιθετικός, μάλιστα, θα δώσει για το σκοπό αυτό ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους φίλους του στην Ελλάδα, στις 24 Ιουνίου στο κλαμπ «Gaz» της Χαλκίδας.

Ψήφος εμπιστοσύνης: Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά

Στο γνωστό διδακτικό παραμύθι, ο βασιλιάς κυκλοφόρησε γυμνός ανάμεσα στους υπηκόους του, επειδή για λόγους απόλυτης ηλιθιότητας πίστεψε τον απατεώνα ράφτη του. Ήταν γυμνός, αλλά νόμιζε πως φορούσε την ωραιότερη φορεσιά του.

Στην τραγική ελληνική πραγματικότητα, ο βασιλιάς γνωρίζει πως είναι γυμνός, αλλά προσπαθεί να πείσει τους υπηκόους του πως είναι ντυμένος.