Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Η Χρυσή Αυγή ζητά την επαναφορά της θανατικής ποινής!

Αγνοώντας - προφανώς - ότι απαγορεύεται από την Κοινοτική νομοθεσία, βουλευτής της Χρυσής Αυγής δήλωσε εν έτει 2012 ότι το κόμμα του θα καταθέσει πρόταση νόμου για την επαναφορά της θανατικής ποινής το αμέσως επόμενο διάστημα!


Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Χρήστος Παππάς, με αφορμή το στρατόπεδο μεταναστών στην Κόρινθο, αλλά και την οργή των κατοίκων στην περιοχή.
 
Η δήλωση του κ. Παππά έγινε κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν την Παρασκευή κάτοικοι και φορείς της Κορίνθου, καθώς και μέλη της Χρυσής Αυγής, έξω από το στρατόπεδο Καλογερογιάννη, στο οποίο μεταφέρθηκαν περίπου 400 λαθρομετανάστες.
 
"Φαινόμενα σαν αυτά του Πακιστανού δολοφόνου, του Πακιστανού βιαστή της Μυτιλήνης, δεν θα μείνουν ατιμώρητα" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς και συνέχισε ότι η ακροδεξιά παράταξη θα επαναφέρει το θέμα της θανατικής ποινής στη Βουλή.
 
Δεν απάντησε βέβαια αν θα εφαρμόζεται σε εγκληματίες Ελληνικής καταγωγής, ή θα πρόκειται για ποινή αποκλειστικά και μόνο για αλλοδαπούς... 

Δείτε το βίντεο: 




Άγγελος Ανδρέου (με πληροφορίες από News247) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου