Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Η (εύλογη) απορία του Πορτοσάλτε στο Twitter

Aris-Portosalte
Μια… εύλογη απορία για τη στρατηγική με την οποία το πολιτικό σύστημα θα αντιμετωπίσει το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην κόντρα με τη Χρυσή Αυγή, διατύπωσε ο διευθυντής του ραδιοφώνου του skai  Άρης Πορτοσάλτε, μέσω όσων έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

 Υπερψηφίστηκε η απελευθέρωση των υπεραστικών συγκοινωνιών

vouliarthro
Υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και επί των άρθρων, το νομοσχέδιο για την απελευθέρωση των υπεραστικών συγκοινωνιών.

Πιθανή εμπλοκή επιχειρηματιών και «μπράβων» στις δικογραφίες της Χ.Α.

areios-pagos-thumb-large
Στον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλ. Βουρλιώτη συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων για την υπόθεση των 32 δικογραφιών στις οποίες εμπλέκονται μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ την ίδια στιγμή, από το περιεχόμενο των καταθέσεων αυτών, έχει προκύψει ένας νέος κύκλος ατόμων τα οποία αναμένεται να κληθούν άμεσα προς κατάθεση στο εισαγγελικό γραφείο.

Στο Χάρβαρντ και το ΜΙΤ δημιούργησαν φωτόσπαθα (!)

Darth-Vader-Luke-Skywalker
Η Δύναμη είναι μέχρι και σήμερα με τον George Lucas και το σύμπαν του “Πολέμου των Άστρων” που δημιούργησε ο μεγάλος σκηνοθέτης, χτίζοντας περιουσία σχεδόν από το μηδέν, και πουλώντας πανάκριβα το κινηματογραφικό δημιούργημά του στη Disney, ώστε να συνεχιστεί.

Χατζηδάκης: Κοινοτικά κονδύλια 7,5 δισ. ευρώ στην Ελλάδα

hatzidakisv
Κοινοτικά κονδύλια ύψους 7,5 δισ. ευρώ αναμένεται να εισρεύσουν το 2014 στην Ελλάδα, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών του Συμβουλίου Ανταγωνιστικότητας της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Η Λαγκάρντ θα τα πει με τον Σαμαρά… χωρίς τη Μέρκελ

Christine-Lagarde-Angela-Merkel
Η “εγκάρδια συνεννόηση” ανάμεσα στη Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τη Γαλλίδα Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ στάθηκε η ικανή και αναγκαία συνθήκη για να μην διολισθήσει η ευρωζώνη στο χάος, στα χρόνια που ακολούθησαν την ένταξη της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, και την κρίση αξιών και εμπιστοσύνης που εμφανίστηκε ζωηρά μετά την ατιμωτική καθαίρεση του Ντομινίκ Στρος-Καν από τον “μεγαλύτερο πιστωτή” των προβληματικών οικονομιών της ευρωζώνης.

H βιωσιμότητα της ΕΑΣ, «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα

troika3
Η μελλοντική βιωσιμότητα του στρατιωτικού σκέλους (μετά την απόσχιση και το κλείσιμο του πολιτικού σκέλους) των ΕΑΣ και της ΕΛΒΟ, προκειμένου να μην δημιουργούνται νέα ελλείμματα, αποτελεί το βασικό «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με την τρόικα για το μέλλον των δύο επιχειρήσεων.

Το “πραξικόπημα” που… σταμάτησε το Twitter

winning
Στην εποχή του διαδικτύου και της απόλυτης ηγεμονίας των social media, ούτε… πραξικόπημα δεν μπορεί να κάνει κάποιος. Η “είδηση” περί της ενδεχόμενης συνωμοσίας κατά του πολιτεύματος, η δραματοποίηση της διαχείρισης λόγω της βραδινής σύσκεψης στον Οίκο της Θέμιδος, και η ζώσα πραγματικότητα την οποία βιώνουν όσοι βρίσκουν ερέθισμα και κίνητρο για να καταθέσουν μια άποψη, ιδέα ή απορία, μέσω του Twitter, οδήγησε το πιο παρεμβατικό και προχωρημένα εγκεφαλικό social media της εποχής μας, να συνθέσει… αριστουργήματα.

Εισαγγελική έρευνα σε βάρος αστυνομικού για τη Χρυσή Αυγή

astynomiaxrysi
Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για να διερευνηθούν ποινικές ευθύνες σε βάρος αστυνομικού, τον οποίο κατήγγειλε συνάδελφός του, ότι εκπαιδεύει σε γυμναστήρια μέλη της “Χρυσής Αυγής” κι ότι εγκωμιάζει τη δράση του κόμματος, ακόμη κι από ραδιοφωνικές συχνότητες.

Τι γλώσσες μαθαίνουν οι Ευρωπαίοι

European-Union-people
Τα στοιχεία της Eurostat δεν προκαλούν φυσικά έκπληξη. Παρά μόνο για το γεγονός ότι, παρόλο που οι συνθήκες και οι εποχές αλλάζουν, η προσήλωση των κοινωνιών παραμένει περίπου η ίδια.

Έκκληση Σιμόπουλου για το άνοιγμα των Πανεπιστημίων

simopoulos
Έκκληση να ανοίξουν τα πανεπιστήμια υπό την προϋπόθεση, όμως, ότι η πολιτεία θα καλέσει άμεσα τις πρυτανικές αρχές σε διάλογο απηύθυνε σήμερα ο πρύτανης του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου Σίμος Σιμόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τους κοσμήτορες του ιδρύματος και την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες διοικητικοί υπάλληλοι φορώντας λευκές μάσκες.

Όλγα: Έρχεται μια καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα

Olga-Kefalogianni
Ο τουρισμός είναι ο τομέας της οικονομίας που επέτρεψε στην Ελλάδα να αναπνεύσει βαθιά το φετινό καλοκαίρι, στο κυνήγι των δημοσιονομικών στόχων που έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα.

Αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών τον Αύγουστο

lixiprothesmes-ofeiles
Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το δημόσιο σημείωσαν τον Αύγουστο αύξηση κατά 588 εκατομμύρια ευρώ, και από 4,791 δισεκατομμύρια ευρώ που ήταν τον Ιούλιο,  ανήλθαν στα 5,379 δισεκατομμύρια ευρώ τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού.

Χριστοδουλάκης: Δεν μπήκε με απάτη η Ελλάδα στην ΟΝΕ

hristodoulakis
Τον ισχυρισμό ότι «η Ελλάδα μπήκε με απάτη στην ΟΝΕ» απορρίπτει κατηγορηματικά ο υπουργός Οικονομικών εκείνης της περιόδου Νίκος Χριστοδουλάκης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Der Spiegel» και υποστηρίζει ότι «κατά τις διαπραγματεύσεις όλοι έκαναν λίγο-πολύ κάποια κόλπα – ακόμη και οι Γερμανοί».

«Καίγεται» και ο Κασιδιάρης

Σύμφωνα με την έρευνα της Pulse για την εφημερίδα «Το Ποντίκι», η Χρυσή Αυγή  κινείται πλέον στο 12%, δηλαδή δύο μονάδες χαμηλότερα σε σχέση με την προηγούμενη μέτρηση της ίδιας εταιρείας στην Α’ Αθήνας.

Ο Σαμαράς αντιμέτωπος με την τρόικα

Εν μέσω ενός πρωτοφανούς κλίματος, με διασπορά πληροφοριών που ξεκινούν από τη σχεδιαζόμενη παραίτηση του συνόλου των βουλευτών της Χρ. Αυγής και φτάνουν μέχρι τις έκτακτες συσκέψεις του Αρείου Πάγου για αναρτήσεις σε ιστοσελίδες εφέδρων διακήρυξης… πραξικοπήματος, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς καλείται να διαχειριστεί και τις δύσκολες διαπραγματεύσεις με την τρόικα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Καυτή δασκάλα η Ελένη Φουρέιρα! (φωτό)

Μετά από έναν χωρισμό οι γυναίκες συνήθως ξεσπούν στα μαλλιά τους. Έτσι και η Ελένη Φουρέιρα μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Πελέκη αποφάσισε να κάνει άλλη μία αλλαγή στο look της.

Στη Χαριλάου Τρικούπη ανακάλυψαν τη... διαπραγμάτευση

Ήρθε η τρόικα, άρχισαν οι γκρίνιες από το ΠΑΣΟΚ. Αυτήν την φορά η Χαριλάου Τρικούπη διαμαρτύρεται για τις αξιώσεις που προβάλλουν οι εκπρόσωποι των δανειστών μας ζητώντας την απελευθέρωση των επαγγελματικών μισθωσεων!

ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εκπομπή ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΕΤΡΙΤΣΗ σκιαγραφεί την προσωπικότητα του δημοσιογράφου και πολιτικού ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ διατρέχοντας την πορεία της προσωπικής και πολιτικής του ζωής μέχρι τη στιγμή της δολοφονίας του από την τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη».

Σήμερα «κληρώνει» για την αμυντική βιομηχανία της χώρας

Απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα που θα κρίνει το μέλλον των δύο αμυντικών βιομηχανιών (ΕΑΣ και ΕΛΒΟ) και της ΛΑΡΚΟ αναμένεται να δώσει σήμερα το απόγευμα η τρόικα στη νέα συνάντηση που θα έχει με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Φώφη Γεννηματά.

Έκτακτη σύσκεψη στον Άρειο Πάγο υπό το φόβο ενεργειών κατάλυσης του πολιτεύματος

Έκτακτη σύσκεψη στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, μετά από ανάρτηση στο Διαδίκτυο, με την οποία προτρέπονται οι πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό και να ρίξουν την κυβέρνηση.

Πως στρατολογούσε η Χρυσή Αυγή μαθητές στα σχολεία

Με ομάδες εξωσχολικών οι οποίες προσέλκυαν ανήλικα αγόρια και κορίτσια στα σχολεία προσπαθούσε η οργάνωση της Χρυσής Αυγής να στρατολογήσει μελλοντικά στελέχη των ταγμάτων εφόδου.

Σοκ! Με άρθρο έφεδροι ζητούν παραίτηση της κυβέρνησης και σύμπραξη λαού - στρατού!

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αργά σήμερα το βράδυ υπό την προεδρία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ευτέρπης Κουτζαμάνη στην Εισαγγελία του Ανωτάτου Δικαστηρίου. Στην σύσκεψη αυτή συμμετείχαν ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Εμμανουήλ Ρασιδάκης, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Παναγιώτα Φάκου, ο εισαγγελέας Εφετών Ιωάννης Σακελλάκος και εποπτεύων εισαγγελέας της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας Κωνσταντίνος Τζαβέλλας.

Η κυβέρνηση μπλοκάρει τη “φυγή” της ΒΙΟΧΑΛΚΟ. Και άλλων…

VIOHALKO
Με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση, επιχειρεί να βάλει φραγμό στη φυγή ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, με χαρακτηριστικό, πρόσφατο παράδειγμα τη ΒΙΟΧΑΛΚΟ.

«Έφοδος» της ΕΛ.ΑΣ σε αστυνομικά τμήματα σε Αθήνα και Πειραιά

adiafthoroi
Έρευνες πραγματοποιούν οι άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ σε αστυνομικά τμήματα στον Πειραιά, αλλά και στην Αθήνα.

Πιθανή παράταση του σχολικού έτους, λόγω των καταλήψεων

katalipseis
Με παράταση του σχολικού έτους σε όσα σχολεία τελούν υπό κατάληψη για περισσότερο από τρεις ημέρες, προσανατολίζεται να απαντήσει το υπουργείο Παιδείας στους καταληψίες μαθητές.

Σε video η προσπάθεια εξαγοράς αγώνα για τον Αετό Σκύδρας

aridaianews_600_339
Δείτε VIDEO με τον δήμαρχο Σκύδρας, να αποκαλύπτει πως είχε δώσει 5.000.000 δραχμές στον πρόεδρο του Αετού, για να εξαγοράσει παιχνίδι! Για την υπόθεση παρενέβη ο Χάρης Λακαφώσης.

Ο Κυριάκος ζήτησε παράταση για τους 12.500 υπαλλήλους

kiriakos1000
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους εκπροσώπους της τρόικας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Χτύπησαν φοιτητή της ΔΑΠ που περνούσε από την πλατεία – Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης! Σύμφωνα με το τοπικό site ενημέρωση Kozanimedia, την ώρα που περνούσε από εκεί 19χρονος φοιτητής στο ΤΕΙ Κοζάνης, από το Μαρούσι, δέχθηκε τις ύβρεις ομάδας ατόμων που τον αποκάλεσαν «φασίστα»!

Β΄ Κύκλος Εγγραφών στο επιδοτούμενο πρόγραμμα μαθημάτων Γυμνασίου-Λυκείου για νησιωτικές, παραμεθόριες περιοχές και οικονομικά ασθενείς ομάδες

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
23/09/2013

Η φιλανθρωπική μη Κερδοσκοπική οργάνωση "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" σε συνεργασία με το διαδικτυακό φροντιστήριο i-Εκπαίδευση (iekpaideysi.net), λόγω αυξημένης ζήτησης και ενδιαφέροντος μετά την ολοκλήρωση των θερινών εγγραφών για το επιδοτούμενο πρόγραμμα «Διαδικτυακά Μαθήματα», που αφορά οικογένειες μαθητών με οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες, αλλά και όλους τους μαθητές με μόνιμη κατοικία σε παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές, αποφάσισε την έναρξη νέου κύκλου εγγραφών από τις 23 Σεπτεμβρίου 2013.

Τι έκανε ο Αγγελάκας όταν άκουσε το κοινό του να φωνάζει «φασίστες, κουφ@λες, έρχονται κρεμάλες»

Εν μέσω κραυγών και κηρυγμάτων, ο Γιάννης Αγγελάκας έστειλε ένα… μήνυμα ψυχραιμίας, σύνεσης και πραγματικής αντίδρασης σε όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες, μετά τη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τον ακροδεξιό Γιώργο Ρουπακιά.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Ζει με ένα λιοντάρι μέσα στο σπίτι της

Η Annel Snyman ζει στην περιοχή Waterberg της Νότιας Αφρικής μαζί με ένα... λιοντάρι!

Ο Timba δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι ένα «συνηθισμένο κατοικίδιο». Όμως η Annel έχει αναπτύξει ένα πολύ στενό δεσμό μαζί του και παρότι θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να... την κάνει μια χαψιά, εκείνος το μόνο που δείχνει να θέλει είναι να απολαμβάνει τα χάδια της στον καναπέ του σπιτιού τους.

Ανεπιθύμητος» στον Κορυδαλλό ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα

Άγνωστο παραμένει το πού θα προφυλακιστεί ο δράστης του φόνου του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, ο οποίος παραμένει κρατούμενος από το Σάββατο, μετά την απολογία του, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Μέλος της Χρυσής Αυγής «σπάει την ομερτά» και οι αποκαλύψεις του σοκάρουν

Μέλος της Χρυσής Αυγής το οποίo αποχώρησε από την οργάνωση μετά το θάνατο του Παύλου Φύσσα σπάει τον όρκο σιωπής και αποκαλύπτει πως δρουν και οργανώνονται τα τάγματα εφόδου, αλλά και ότι ο 34χρονος που έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του Γιώργου Ρουπακιά ήταν στόχος της Χ.Α.

FT: Οι τρεις επιπτώσεις της επανεκλογής Μέρκελ στην οικονομική πολιτική της ΕΕ

To τι μέλλει γενέσθαι από εδώ και πέρα, έπειτα από την επανεκλογή της Γερμανίδας Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, καταγράφει αναλυτικό δημοσίευμα του Wolfgang Münchau στην εφημερίδα Financial Times, επισημαίνοντας τις αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας επανεκλογής για τους ήδη επιβαρυμένους χρεωμένους της ευρωζώνης.

Financial Times: Οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία σχέση με τον Μέγα Αλέξανδρο

Για το εάν ο Μέγας Αλέξανδρος έχει όντως σχέση με τους Σκοπιανούς και το «μακεδονικό» ζήτημα γράφουν οι Financial Times οι οποίοι επισημαίνουν πως δεν τίθεται τέτοιο θέμα καθώς ο Μακεδόνας βασιλιάς ήταν ελληνικής καταγωγής.

Ξεκίνησαν οι προσλήψεις...

Αιτήσεις στον ΟΑΕΔ θα μπορούν να υποβάλλουν, από την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου, 10.000 άνεργοι οι οποίοι θα επιλεγούν για κοινωφελή εργασία σε δήμους και περιφέρειες με συμβάσεις 5 μηνών.

Τι αμφισβητούν οι τροϊκανοί και τι φοβούνται στην κυβέρνηση

«Η διαπραγμάτευση θα είναι ζόρικη» μεταδίδουν από την κυβέρνηση. Οι εκπρόσωποι των πιστωτών έχουν έρθει στην Αθήνα με άγριες διαθέσεις και ήδη οι υπουργοί της δικομματικής κυβέρνησης εμφανίζονται ιδιαίτερα πιεσμένοι.

Το παρασκήνιο της εκκαθάρισης Δένδια στην ΕΛ.ΑΣ. για τη Χρυσή Αυγή Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/276350/to-paraskhnio-ths-ekkatharishs-dendia-sthn-el-as-gia-th-xrysh-aygh#ixzz2fnTjUas5

Γράφει η Αναστασία Γαλάνη
Την βούληση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια να μην υπάρξει καμία «σκιά» στην ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο των ερευνών που αναλαμβάνει η Υπηρεσία  Εσωτερικών Υποθέσεων για τη Χρυσή Αυγή εξέφρασαν χτες σε όλους τους τόνους οι υψηλά ιστάμενοι του Αρχηγείου της ελληνικής Αστυνομίας. Η πρόθεση του υπουργού να «ξεκαθαρίσει» το τοπίο στην ΕΛ.ΑΣ. με στόχο την μηδενική ανοχή σε παραλείψεις και αστοχίες που αφορούν επιχειρησιακά πάντα την Χρυσή Αυγή και τη δράση της ήταν σαφής.

 «Υπήρξε ανοχή αστυνομικών στα κρούσματα βίας από τη Χρυσή Αυγή»

fotopouloschristos
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων, Χρήστος Φωτόπουλος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ παραδέχτηκε ότι υπήρξε ανοχή κάποιων συναδέλφων του στα κρούσματα βίας της Χρυσής Αυγής.

Συμφωνία Καμίνη με Στέφανο Μάνο για την Αθήνα

Giorgos-Kaminis
Κοντά σε συμφωνία με τον Στέφανο Μάνο για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά του στην Αθήνα, βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ο σημερινός δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Η ΝΔ βάζει λουκέτο στην (ιστορική) Ρηγίλλης

Nea-Dimokratia-Rigillis
Τέλος εποχής και… με τη βούλα για το ιστορικό κτίριο της οδού Ρηγίλλης, που επί δεκαετίες στέγαζε την κεντρική διοίκηση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Υπερψηφίστηκε το ν/σ για την απελευθέρωση των υπεραστικών συγκοινωνιών

ktel
Υπερψηφίστηκε στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, το σχέδιο νόμου για την απελευθέρωση των υπεραστικών συγκοινωνιών που προωθεί επίσης την αποκρατικοποίηση του ΟΣΕ και το περαιτέρω άνοιγμα της αγοράς των ταξί.

Ρεν: Η Γερμανία θα συνεχίσει την πολιτική λιτότητας στην Ευρωζώνη

rehn
Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης Όλι Ρεν υποστήριξε σήμερα ότι η νίκη της καγκελαρίου Άγγελα Μέρκελ στις βουλευτικές εκλογές της Κυριακής σημαίνει ότι οι πιέσεις του Βερολίνου για οικονομικές μεταρρυθμίσεις σε όλες τις χώρες της ζώνης του ευρώ θα συνεχιστούν, κάτι που, όπως είπε, είναι κρίσιμης σημασίας για την ευρωστία της ευρωζώνης.

Καμμένος: Η επανεκλογή Μέρκελ, φέρνει τρίτο Μνημόνιο

kammenos
Πιο κοντά σε ένα τρίτο Μνημόνιο φέρνει την Ελλάδα η ηχηρή εκλογική επικράτηση της Ανγκέλα Μέρκελ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνου Καμμένου.

Παραιτήσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ για τη Χρυσή Αυγή – Οι μετακινήσεις των ανώτατων αξιωματικών

GADA123
Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη  Αθανάσιος Ανδρεουλάκος έκανε δεκτές τις παραιτήσεις του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδας, Αντιστράτηγου Ιωάννη Δικόπουλου και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγου Απόστολου Κασκάνη οι οποίες του υποβλήθηκαν.

Άδωνις: Θα ισχύσει το εισιτήριο νοσηλείας των 25 ευρώ, αλλά με εισοδηματικά κριτήρια

adonis2
Το πάρτι στην υγεία φαίνεται ότι συνεχίζεται, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα στους δημοσιογράφους ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά τη συνάντηση που είχε με τους επικεφαλής της τρόικας.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Με διάφανο πουκάμισο η Kate Moss

Μπορεί εξωτερικά να ήταν σικάτη και στιλιζαρισμένη με το μαύρο της κοστούμι, εσωτερικά όμως, ήταν μάλλον πιο… χαλαρή.

Ο λόγος για την Kate Moss που αν και πήγαινε σε εγκαίνια καταστήματος στο Μιλάνο δε νοιάστηκε να τηρήσει τα προσχήματα και εμφανίστηκε χωρίς σουτιέν δείχνοντας μάλιστα το περιεχόμενο του διαφανούς πουκάμισου της φόρα παρτίδα.

Νεοναζί ονειρεύεται να φτιάξει μια «πόλη των λευκών»

Το όνειρο του Craig Cobb, ενός ρατσιστή νεοναζί, είναι να καταλάβει μια μικρή πόλη στη Βόρεια Ντακότα και να τή μετατρέψει σε μια «πόλη λευκών».

Αυτό το σαββατοκύριακο, τα μέλη μίας από τις μεγαλύτερες οργανώσεις νεοναζί των ΗΠΑ, επρόκειτο να επισκεφτούν την περιοχή, επιχειρώντας να κάνουν το πρώτο βήμα για να γίνει αυτό το... «όνειρο», πραγματικότητα.

Στο 2,7% άνοιξε την “ψαλίδα” η ΝΔ

psifodeltia
Προβάδισμα 2,7% της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας “Rass” που δημοσιεύεται στον “Ελεύθερο Τύπο”.