Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

TÜV HELLAS: Πρώτη Πανελλήνια παρουσίαση του νέου προτύπου για την Πιστοποίηση Οδικής Ασφάλειας ISO 39001:2012, στην 4η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα


Αθήνα, 10 Απριλίου 2013Ο Ελληνικός Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD Group, συμμετείχε ως Εκθέτης στην 4η Διεθνή Έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την υπηρεσία Πιστοποίησης Οδικής Ασφάλειας βάσει του προτύπου ISO 39001:2012.


Στο περίπτερο του Φορέα TÜV HELLAS οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για το νέο πρότυπο, το οποίο περιγράφει τις απαιτήσεις για τον Σχεδιασμό, την Εφαρμογή και την Πιστοποίηση ενός Συστήματος Διαχείρισης της Οδικής Ασφάλειας, αποτελώντας έτσι ένα χρήσιμο «εργαλείο» πρόληψης με σκοπό τη μείωση και εν τέλει την εξάλειψη των οδικών συμβάντων και των συνεπειών τους. Το ISO 39001:2012 εφαρμόζεται σε όλους τους οργανισμούς και Επιχειρήσεις (δημόσιες & ιδιωτικές), που η λειτουργία τους συνδέεται άμεσα ή έμμεσα με θέματα Οδικής Ασφάλειας, όπως εταιρείες Logistics, μεταφορών, επιχειρήσεις με στόλο οχημάτων (ΚΤΕΛ, Οδική Βοήθεια, ταχυμεταφορές), εταιρείες ταξί, ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και διαχειριστές εθνικών οδών / αυτοκινητοδρόμων.

Στην Ημερίδα με θέμα  «Οδηγός Επιβίωσης & Ανάπτυξης για Οδικούς Μεταφορείς» που έλαβε χώρα στο πλαίσιο της έκθεσης  ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Product Manager της TÜV HELLAS, έδωσε εξειδικευμένες πληροφορίες για το νέο πρότυπο ISO 39001:2012 αλλά και τον συνδυασμό του με υφιστάμενα πρότυπα όπως το ISO 9001 (Ποιότητας), το ISO 14001 (Περιβάλλοντος) και Υγείας & Ασφάλειας (OHSAS 18001).

Η TÜV HELLAS είναι Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του TÜV NORD Group. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Έχοντας ως βασική στρατηγική κατεύθυνση την παροχή υπηρεσιών με γνώμονα τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα, τη μεταφορά τεχνογνωσίας από και προς το εξωτερικό, την προαγωγή της Ποιότητας και την επένδυση σε σταθερό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 10.000 επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γιώτα Χουλιαρά           Ανδρέας Σουλίδης
CONCEPT Communication Strategies CONCEPT Communication Strategies
+30 210 8025662 +30 210 8025662

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου