Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ο Σκανδαλίδης ανοίγει θέμα… ανατροπής της κυβέρνησης Σαμαρά, χωρίς εκλογές!


Kostas-Skandalidis
To ενδεχόμενο να αντικατασταθεί η κυβέρνηση Σαμαρά, δηλαδή… και ο Πρωθυπουργός, από μια άλλη, εν μέσω της θητείας του συγκεκριμένου Κοινοβουλίου, χωρίς να προσφύγει η χώρα σε πρόωρες εκλογές, υπογραμμίζει ο Κώστας Σκανδαλίδης με συνέντευξη την οποία παραχωρεί στη “Real News”.

Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ένας από τους διαχρονικά στενότερους συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου, που διεγράφη από το Κίνημα λόγω της στάσης του στο Μνημόνιο, διατηρεί τη δική του, αυτόνομη ρητορική. Δεν ανήκει σε εκείνους που υπερθεματίζουν της συμμετοχής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά αντιθέτως επισημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός θα πρέπει να αλλάξει τακτική. Διαφορετικά…
“Δεν είναι απαραίτητο να πάμε σε εκλογές. Μπορεί να προκύψει νέα κυβέρνηση από την υπάρχουσα Βουλή, αν ο Πρωθυπουργός δεν ανταποκριθεί. Εκείνο που προέχει είναι η σωτηρία της χώρας”, δήλωσε ο Κώστας Σκανδαλίδης, που απάντησε με τον τρόπο του στη ρητορική περί “ομηρίας” του ΠΑΣΟΚ από το Μέγαρο Μαξίμου, στο περιθώριο και της πρόσφατης ενδοκυβερνητικής κρίσης, όπου ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται παρασκηνιακά να έχει υποχωρήσει, μπροστά στο φάσμα της πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, που δεν θέλει το ΠΑΣΟΚ.
Ο Κώστας Σκανδαλίδης από την πλευρά του παρουσιάζει μια άλλη στρατηγική, από την οποία, όπως έχει τονίσει και άλλες φορές στο παρελθόν, δεν εξαιρεί ούτε τον ΣΥΡΙΖΑ. Μια στρατηγική που θα οδηγούσε στην περιθωριοποίηση της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου