Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Επεισόδια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Ένταση επικράτησε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά έπειτα από έφοδο 15 αγνώστων, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες της zougla.gr, προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε σταντ και περίπτερα στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιούσε η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ εν όψει των φοιτητικών εκλογών.



Οι νεαροί έσπασαν όλα τα σταντ στα οποία είχαν αναρτηθεί αφίσες και πλακάτ από Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη zougla.gr, κατέφθασε ασθενοφόρο στον χώρο του πανεπιστημίου και τρεις φοιτητές έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.


(Το ασθενοφόρο στο Πανεπιστήμιο Πειραιά)

(Ζημιές στα σταντ της ΔΑΠ)


(Ανάστατοι οι φοιτητές)

Αφού έσπασαν μία τηλεόραση και καρέκλες, συνεπλάκησαν με όσους φοιτητές επιχείρησαν να τους εμποδίσουν. Μετά το περιστατικό το εκπαιδευτικό ίδρυμα εκκενώθηκε.


(Καθηγητές συζητούν για το συμβάν)




(Στο προαύλιο του ΠΑΠΕΙ)

Σύμφωνα με τον πρύτανη του πανεπιστημίου κ. Οικονόμου, τα πνεύματα στη συνέχεια ηρέμησαν και το ίδρυμα επανέρχεται στον κανονικό του ρυθμό.

Να σημειωθεί ότι τα σημερινά επεισόδια είναι συνέχεια των όσων συνέβησαν χθες στις εστίες του ΠΑ.ΠΕΙ., όπου σύμφωνα με καταγγελίες ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στη ΔΑΠ επιτέθηκε κατά φοιτητών που διέμεναν εκεί…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου