Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Michael Jackson


Michael-Jackson
Ένα μυστικό ιατρικό εμφύτευμα φαίνεται να είχε ο Michael Jackson στον οργανισμό του προκειμένου να τον βοηθάει να καταπολεμά τον εθισμό του στα χάπια. Ο μεγάλος τραγουδιστής, ο οποίος έφυγε απ’ τη ζωή το 2009 αφού του χορηγήθηκε μία θανατηφόρα δόση από το Propofol, από τον γιατρό του Conrad Murray, βάσει ισχυρισμών είχε ‘μέσα’ του τη συγκεκριμένη συσκευή από το 2003.

Η δουλειά της συσκευής αυτής ήταν να δρα αποτελεσματικά κατά του φαρμάκου, κάνοντας άσκοπη την επίδραση του αφού μπλόκαρε τα νεύρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλο, έτσι ώστε ο τραγουδιστής να πάψει κάποια στιγμή να ‘απολαμβάνει’ τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Το εμφύτευμα, το οποίο έδινε πολλές δόσεις από το Narcan (αλλιώς γνωστό ως Naloxone), το οποίο συνήθως δίνεται σε εξαρτημένους σε ηρωίνη ή μορφίνη, ανακαλύφθηκε στο σώμα του τραγουδιστή αφότου πέθανε αλλά ήρθε στην επιφάνεια πολύ αργότερα κατά τη διάρκεια της δίκης για το θάνατό του.
Όπως αποκαλύφθηκε από στοιχεία στο δικαστήριο, ο Jackson είχε κρύψει από τον γιατρό που τον παρακολουθούσε τότε, David Fournier, για το εμφύτευμα. Η κατάθεση του Fournier θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη δίκη που θα γίνει έπειτα από την μήνυση που έκανε η μητέρα του Jackson, Katherine, για παράνομη αγωγή φαρμάκων στο γιο της και που κατά τους ισχυρισμούς της προκάλεσαν και το θάνατό του.
Η δίκη η οποία πραγματοποιείται στο ανώτατο δικαστήριο του Λ.Άντελες, αναμένεται να διαρκέσει 3 μήνες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου