Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Κίνημα κατά του Μνημονίου ιδρύει ο Λιλλήκας


Giorgos-Lillikas
Ο Γιώργος Λιλλήκας σε ομιλία του στη Λεμεσό ανακοίνωσε την πρόθεσή του για τη δημιουργία Κινήματος με στόχο την ανατροπή των σχεδιασμών της τρόικας και «των ντόπιων εκπροσώπων της», όπως επισήμανε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λιλλήκας υπογράμμισε ότι στόχος αυτής της νέας πολιτικής κίνησης είναι η ένωση των πολιτών με «τις δυνάμεις εκείνες που είναι έτοιμες να αγωνιστούν και να διεκδικήσουν την εθνική μας αξιοπρέπεια, όλους εκείνους που νιώθουν αγανακτισμένοι, που νιώθουν απογοητευμένοι από τις επιλογές που έκαναν».
«Θα δώσουμε σάρκα και οστά στο Κίνημα της ανατροπής και της ελπίδας, γιατί μόνο μια συμμαχία των πολιτών μπορεί να ανατρέψει τους σχεδιασμούς της Τρόικας αλλά και των ντόπιων εκπροσώπων της», είπε ο κ. Λιλλήκας, προσθέτοντας ότι θα απευθυνθεί για συνεργασία, με άλλες δυνάμεις και κόμματα, «για να συστήσουμε από κοινού ένα μέτωπο αντίστασης».
Ανέφερε δε, πως ο ίδιος είναι έτοιμος να ηγηθεί μιας μαζικής διαδήλωσης έξω από το Προεδρικό ή τη Βουλή, εάν και εφόσον αυτή θα αριθμεί πέραν των 20 χιλιάδων ατόμων, ώστε να σταλεί ένα σοβαρό μήνυμα προς τους Ευρωπαίους εταίρους μας, ενώ κάλεσε όλους τους Κύπριους «να σηκωθούν από τον καναπέ τους και να μην αναμένουν άλλους να υπερασπιστούν το μέλλον των παιδιών τους».
Οι επίσημες εξαγγελίες του νέου Κινήματος θα γίνουν την Κυριακή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου