Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Νέο ΔΣ στην «Κτηματολόγιο Α.Ε.»


ktimatologio
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κτηματολόγιο ΑΕ» εκλέχθηκε από τη γενική συνέλευση της εταιρείας, ύστερα από πρόταση του Δημοσίου, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΠΕΚΑ), Σταύρο Καλαφάτη.

Όπως έγινε γνωστό από το ΥΠΕΚΑ, το νέο Δ.Σ. απαρτίζεται πλέον από τους Καλουδιώτη Δημήτριο, πολιτικό μηχανικό, Ζυγούρη Νίκο, πολιτικό μηχανικό, Μυσιρόγλου Συμεών, αγρονόμο – τοπογράφο μηχανικό, Σαλαβάνο Ιωάννη, πολιτικό μηχανικό, Κατσάμπαλο Κωνσταντίνο – Βασίλειο, αγρονόμο – τοπογράφο μηχανικό, Αλευρά Βασίλειο, πολιτικό μηχανικό και Νούσσιο Νικόλαο, αγρονόμο – τοπογράφο μηχανικό.
Σε δήλωσή του ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ, Σταύρος Καλαφάτης, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση της Κτηματολόγιο ΑΕ για έργο της, ευχήθηκε στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου καλή επιτυχία, τονίζοντας παράλληλα τη σημασία του ρόλου και του έργου της Κτηματολόγιο Α.Ε. για την ανάπτυξη της χώρας.
Επεσήμανε δε, ότι στις επόμενες ημέρες κατατίθεται στη Βουλή το σχέδιο νόμου του ΥΠΕΚΑ για τη λειτουργία της εταιρείας, «με το οποίο φιλοδοξούμε να επιταχύνουμε τις διαδικασίες ολοκλήρωσης κτηματογράφησης της χώρας, να διευκολύνουμε τους πολίτες και τους συναλλασσόμενους, να διασφαλίσουμε περαιτέρω το συμφέρον της χώρας και των πολιτών», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το νέο διοικητικό συμβούλιο της «Κτηματολόγιο Α.Ε.» θα συγκροτηθεί σε σώμα στην πρώτη του συνεδρίαση, εντός των επομένων ημερών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου