Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ MISKO: Η MISKO ΓΙΑ 6η ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ FAMOUS BRANDS


Η MISKO, η ελληνική μάρκα ζυμαρικών, που βρίσκεταιι σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών στην ελληνική αγορά, διακρίθηκε για 6η χρονιά στην 1η θέση στην έρευνα «Famous Brands, οι μάρκες με τη χρυσή φήμη» του Reputation Management Institute-RMI Athens.


Η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς προέρχεται από αυθόρμητες απαντήσεις των καταναλωτών, οι οποίοι ξεχωρίζουν τη MISKO ως την μάρκα ζυμαρικών με την ισχυρότερη φήμη. Για την MISKO, την ιστορικότερη ελληνική μάρκα ζυμαρικών, το γεγονός ότι σταθερά εδώ και 6 χρόνια αναδεικνύεται στην 1η θέση των Famous Brands αποτελεί μεγάλη τιμή αλλά και απόδειξη της σχέσης εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τους έλληνες καταναλωτές, πρωταγωνιστώντας στο οικογενειακό τραπέζι.

«Η διάκριση στο πλαίσιο του θεσμού των Famous Brands είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλους εμάς στη MISKO, καθώς αποτελεί αναγνώριση της προσήλωσής μας στην ποιότητα των προϊόντων μας και στις αξίες της ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης» δήλωσε ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ της MISKO κ. Ιορδάνης Φωτόγλου.

Τα ζυμαρικά MISKO, παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα, από σιτάρι άριστης ποιότητας που καλλιεργείται από Έλληνες παραγωγούς μέσα από διαδικασίες Ορθής Γεωργικής Παραγωγής. Σταθερό σημείο αναφοράς της μάρκας ήταν και παραμένει η παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας και σέβονται την παραδοσιακή κουζίνα. Η ξεχωριστή θέση που κατέχει η MISKO στη συνείδηση των καταναλωτών είναι αποτέλεσμα της συνέπειας με την οποία υπηρετεί αυτές τις αξίες.

MISKO πάντα κοντά μας, πάντα με αγάπη.



Πληροφορίες: κα Σοφία Τσιτσώνη, τηλ.: 210-7418900, fax: 210-7418930, e-mail: tsitsoni@aea.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου