Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Τι κάνει σήμερα η Καίτη Φίνου;

Η Καίτη Φίνου γεννήθηκε στην Έδεσσα. Όταν εκείνη ήταν μόλις τριών μηνών οι γονείς της πήραν την απόφαση να μετακομίσουν μόνιμα στην Αθήνα. Λίγα μόλις χρόνια αργότερα έχασε τον πατέρα της και η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε.
 

Από τα εφηβικά της χρόνια αποφάσισε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός και έτσι έδωσε εξετάσεις σαν ειδικό ταλέντο σε δραματική σχολή. Πέρασε στη σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη από την οποία αποφοίτησε το 1982. 

Μόλις ολοκλήρωσε το πρώτο έτος των σπουδών της έγινε πρωταγωνίστρια στην ταινία «Παρθενοκυνηγός» με τον αξέχαστο, Σωτήρη Μουστάκα. Έπαιξε αμέσως και στο θέατρο και σε τηλεοπτικές παραγωγές. 

Τα τελευταία χρόνια όμως αντιμετώπισε πάρα πολλές δυσκολίες. Οι περισσότεροι της έκλεισαν την πόρτα λόγω κάποιων κιλών που πήρε αλλά εκείνη δεν το έβαλε ποτέ κάτω. Αγωνίστηκε για να σταθεί στα πόδια της. 

Όπως λέει χαρακτηριστικά στο newsbeast.gr, δούλεψε και στη ρεσεψιόν εξωτερικών γραφείων κλινικής για να επιβιώσει. «Δούλεψα ένα διάστημα σε μια κλινική στα εξωτερικά ιατρεία. Μου δημιουργήθηκε όμως ένα πρόβλημα με τη μέση και γι’ αυτό έπρεπε να κάτσω στο κρεβάτι για 2 με 3 μήνες. Έκανα ενέσεις για να το ξεπεράσω», αναφέρει. 

Και τονίζει: «Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Το θέατρο δεν με άφησε ποτέ και ούτε εγώ θα το αφήσω. Υπήρξαν ελάχιστοι χειμώνες που δεν εμφανιζόμουν κάπου». 

 

Η Καίτη Φίνου προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα επιθεώρηση που ετοιμάζει με τίτλο «Άγκελα… και θηλυκά στα κάγκελα», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Ιουλίου σε ένα μαγαζί στο Γκάζι. 

«Είναι επιθεώρηση και σίγουρα αναφέρεται και στην πολιτική κατάσταση, στην κρίση, σε όλα. 

Η πρεμιέρα θα γίνει στις 28 Ιουλίου σε ένα μαγαζί στο Γκάζι. Μαζί μου θα είναι πιο νέα κορίτσια. Και παίζουν συγκεκριμένα Κατερίνα Αναστασίου, Λίνα Κουστένη, Μικαέλα Ζούστη και η Μαρίτα Ρίτζι», αναφέρει.

Όμως, τα πρωινά της αρέσει να πηγαίνει για μπάνιο. «Στις 8 το πρωί είμαι στην παραλία. Μου αρέσει πάρα πολύ η θάλασσα, άλλωστε. Αυτό είναι το χόμπι μου. Από εκεί και πέρα, σερφάρω στο διαδίκτυο».

Πιστεύει βέβαια στους νέους και λέει: «Είναι πάρα πολύ δύσκολος ο χώρος μας. Όμως, χρειάζεται και νέους ανθρώπους. Θα τους έλεγα λοιπόν να στραφούν σε αυτή την δουλειά μόνο αν την αγαπούν πάρα πολύ και με την προϋπόθεση ότι στις μέρες μας, λόγω των καθημερινών δυσκολιών, να έχουν και μία δεύτερη εργασία». 

Γνωρίζει και τις δυσκολίες στο χώρο της. Άλλωστε, έχει ζήσει αρκετές άσχημες μέρες. «Εδώ, οι περισσότεροι ηθοποιοί έχουν τεράστια προβλήματα. Δεν γίνεται δηλαδή μέσα σε αυτό το χώρο, εάν δεν έχεις εξασφαλίσει το μέλλον σου, να επιβιώσεις. Οι περισσότεροι ηθοποιοί ζούμε με αυτά που βγάζουμε. Δουλεύουμε και ζούμε. Όταν δεν έχεις δουλειά, θα αναγκαστείς να δουλέψεις κάπου αλλού φυσικά». 

Και αυτό που εύχεται είναι να βλέπει τους ανθρώπους να βοηθά ο ένας τον άλλον. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου