Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ HELLENIC SEAWAYS: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΝΗΣΟΣ ΜYΚΟΝΟΣ


Με γνώμονα την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιβατών που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους, η Hellenic Seaways ανακοινώνει το πρόγραμμα δρομολoγίων του ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ που από 27 Ιουλίου θα εξυπηρετεί τη γραμμή από Πειραιά για Σύρο, Μύκονο, Ικαρία και Σάμο, προσφέροντας ευέλικτες επιλογές στην  μετακίνηση των επιβατών της.

Το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ θα αναχωρεί από Πειραιά κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.30 για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι και Βαθύ και από Βαθύ κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Παρασκευή και Κυριακή στις 09.00 για Καρλόβασι, Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά .
Από 21/8 το ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ θα αναχωρεί από Πειραιά κάθε Τρίτη – Πέμπτη και Σάββατο στις 14.00 για Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο, Καρλόβασι και Βαθύ και από Βαθύ κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στις 18.00 και κάθε Κυριακή στις 12.00 για Καρλόβασι, Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο, Πειραιά .
Το πρόγραμμα δρομολογίων της Hellenic Seaways με την δρομολόγηση του ΝΗΣΟΣ ΜΥΚΟΝΟΣ στην γραμμή Σύρου, Μυκόνου, Ικαρίας και Σάμου, επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά την προτεραιότητα της εταιρείας για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, ιδίως κατά την συγκεκριμένη περίοδο του Καλοκαιριού που οι ανάγκες είναι αυξημένες.  
Σημειώνεται ότι στη γραμμή Χίος-Μυτιλήνη, η οποία μέχρι τώρα εξυπηρετείτο από το Νήσος Μύκονος, επιστρέφει το Νήσος Χίος το οποίο θα πραγματοποιεί κανονικά τα δρομολόγια της γραμμής αυτής.
Η Hellenic Seaways είναι η μεγαλύτερη ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία που δραστηριοποιείται στις θαλάσσιες μεταφορές επιβατών και φορτίων στην Ελλάδα και την ευρύτερη Μεσόγειο. Η εταιρεία διαθέτει στόλο με περισσότερα από 30 πλοία (συμβατικά και ταχύπλοα), και προσεγγίζει περισσότερους από 35 προορισμούς στη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα, προσφέροντας στους επιβάτες της ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες εν πλω.

Η Hellenic Seaways είναι πιστοποιημένη από το 2000 σύμφωνα τα διεθνή πρότυπα ναυσιπλοΐας μεριμνώντας για την τακτική συντήρηση του στόλου της, και διασφαλίζοντας την ασφάλεια και υγεία των επιβατών και των πληρωμάτων της εν πλω, αλλά και την προστασία και διατήρηση του θαλάσσιου φυσικού περιβάλλοντος. Πρόκειται για μία δέσμευση διαρκείας που διέπει την εταιρική κουλτούρα της Hellenic Seaways και κατευθύνει τόσο τη λειτουργία της όσο και τη σχέση της με τους συνεργάτες και το επιβατικό κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.hsw.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου