Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Οι νέοι της Αχαΐας κ. Υφυπουργέ αγωνιούν για το μέλλον τους και εσείς φαίνεται ότι περί άλλων τυρβάζετε...

Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γιώργος Δρακούλης : Οι νέοι της Αχαΐας κ. Υφυπουργέ αγωνιούν για το μέλλον τους και εσείς φαίνεται ότι περί άλλων τυρβάζετε...

Δικαιωμένος από την επιλογή του Πρωθυπουργού της «Τρόικας» ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται ο Αχαιός Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος που τον κάλεσε να συμμετέχει στην Κυβέρνηση των δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ,
για να βάλει και αυτός «ταφόπλακα» στα όνειρα των νέων με την θετική του ψήφο για το μεσοπρόθεσμο. Στην επισφράγιση της «ταφόπλακας» σίγουρα συμβάλλουν και οι υπόλοιποι Αχαιοί Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Μαρία Κυριακοπούλου, που υπερψήφισαν τα μέτρα-καταδίκη των πολιτών και της Ελλάδας.
            Ο κ. Σπηλιόπουλος  σε συνέντευξη που παρεχώρησε στην έγκριτη  εφημερίδα «Τα Νέα της Αιγιάλειας», απέφυγε να μιλήσει για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες του Αχαιοί και αρκέστηκε να αναφερθεί στην «επίλυση των προβλημάτων των ΕΑΣ και των άλλων κρατικών επιχειρήσεων ευθύνης του Υπουργείου Άμυνας, καθώς και την αξιοποίηση των υποδομών του Υπουργείου Άμυνας» όπως είπε χαρακτηριστικά.
            Οι νέοι της Αχαΐας κ. Υφυπουργέ αγωνιούν για το μέλλον τους και εσείς φαίνεται ότι περί άλλων τυρβάζετε...Ως στέλεχος της Κυβέρνησης της «Τρόικας» στην πρώτης σας συνέντευξη δεν μπήκατε καν στην διαδικασία να δώσετε μια χαραμάδα ελπίδας στη νέα γενιά της Αιγιάλειας και του Νομού Αχαΐας γενικότερα. Η ανάπτυξη της περιοχής δεν βρίσκεται πια στο λεξιλόγιό σας, παρά μόνο ενισχύεται τις αποκρατικοποιήσεις που αντί για θέσεις εργασίας, αναμένεται να στείλουν «καραβάνια» νέων σε χώρες του εξωτερικού, μακριά από την Πατρίδα τους και τις οικογένειές τους.
            Τέρμα οι αερολογίες κ. Υφυπουργέ οι πολίτες της Αχαΐας περιμένουν πράξεις και εσείς ήδη με την πράξη του να υπερψηφίσετε το Μεσοπρόθεσμο, παράδειγμα που ακολούθησαν και οι υπόλοιποι του κόμματός σας, τους απογοητεύσατε και ιδίως την νεολαία!

Γιώργος Δρακούλης
Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου