Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΟΝΝΕΔ προς ΔΑΚΕ : “ ΒΡΕ ΟΥΣΤ ” !

Μεγάλες φωτιές φαίνεται πως έχει ανάψει η περιβόητη πλέον αφίσα της ΔΑΚΕ, αφού για χάρη της κονταροχτυπιούνται τα τελευταία 24ωρα η νεοφιλελεύθερη και η λαϊκή πλευρά της Ν.Δ. Στο χορό μπαίνει και η ΟΝΝΕΔ, η οποία μάλλον συντάσσεται με τους επικριτές της αφίσας και τους υποστηρικτές του Κυριάκου Μητσοτάκη. 
Αυτό, τουλάχιστον, προκύπτει από τον επικεφαλής της πολιτικής ακαδημίας της ΟΝΝΕΔ και στενό συνεργάτη του Ανδρέα Παπαμμίκου, Γιώργο Παπαδομιχελάκη.
 

Ο κ. Παπαδομιχελάκης, που διετέλεσε και γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, σχολιάζοντας την αφίσα στο facebook, απευθύνεται στους συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ και λέει “μια φράση αρμόζει σε αυτούς τους πολιτικά αγύρτες....βρε ουστ.....”, όπως φαίνεται και στο screenshot που επισυνάπτουμε.
 
Μάλιστα, η λεζάντα που έχει τοποθετήσει συναγωνιστής του Παπαδομιχελάκη στη φωτό της αφίσας αναφέρει : “Παρακαλούνται οι αστοιχείωτοι εθνικοσοσιαλιστές που γέμισαν το κέντρο της Αθήνας με αυτό τον εμετό να διαβάσουν πρώτα την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας και μετά να ξεκουμπιστούν από το κόμμα, μια καριέρα στο βαθύ Πα.Σο.Κ. ανοίγεται μπροστά τους. Έλεος δηλαδή...” Και ο κ. Παπαδομιχελάκης κάνει like, όπως φαίνεται και στο δεύτερο screenshot.
 
Σημειώνεται, με όση σημασία έχουν αυτά, ότι ο κ. Παπαδομιχελάκης υπήρξε σφοδρός υποστηρικτής της Ντόρας Μπακογιάννη, έχει για φωτογραφία προφίλ στο facebook μια σημαία της Παγκρήτιας Ένωσης, ανήκει στον κύκλο επιρροής του κ. Μεϊμαράκη και πληροφορίες λένε ότι “προσφέρει” υπηρεσίες στο Ινστιτούτο Δημοκρατίας...
 
Πηγή: http://fonaklas.blogspot.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου