Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής καταγγέλλουν τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ...

Ωμή παρέμβαση στην καθημερινότητα και στη δράση της ΠΑΣΠ στη Νομική καταγγέλλουν μέλη της ΠΑΣΠ της Νομικής Αθήνας από τον Γραμματέα της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Πανταζή Κώστα, ο οποίος εξυπηρετώντας προσωπικά οφέλη με σκοπό την ανέλιξη στον κομματικό σωλήνα παραβιάζει το αυτόνομο της ΠΑΣΠ από το 2008 και ακυρώνει με τη σωματική και λεκτική βία αποφάσεις των οργανώσεων.
Στέλνοντας εντεταλμένα όργανα επιχείρησε να σπάσει την κάλπη όπου διεξάγονταν οι εκλογές ανάδειξης του γραφείου σχολής της ΠΑΣΠ στη Νομική Αθήνας, επιβεβαιώνοντας πως ο τρόπος που συμπεριφέρεται ανήκει στο πολιτικό σύστημα του χθες. Όσο και αν η αυτονόμηση της ΠΑΣΠ καλλιεργεί την ελπίδα για απουσία κομματικών μηχανισμών από το συνδικαλισμό στα Πανεπιστήμια, κάποιοι μηχανεύονται τον συνδικαλιστικό μαρασμό για να διατηρήσουν υπό την κατοχή τους τα «μαγαζάκια» τους. 

Τα μέλη της ΠΑΣΠ σε σχετική τους ανακοίνωση επισημαίνουν πως δεν θα επιτρέψουν σε κανένα αργόσχολο κομματικό παράγοντα που ξημεροβραδιάζεται στην Ιπποκράτους να αναμιγνύεται στα εσωτερικά της οργάνωσης. Άλλωστε αυτές οι τακτικές την οδήγησαν στο εξευτελιστικό φετινό ποσοστό 16%.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου