Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Τσαντίρι» και του χρόνου, αλλά από πού;

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στο κανάλι της Κάντζας, αφού ακόμη το παιχνίδι παίζεται… Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει αποδειχθεί γερός παίκτης, καθώς η επιτυχία στην τηλεόραση κοστίζει ακριβά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν έχει υπογράψει ακόμη με τον ΑLPHΑ, καθώς στα οικονομικά δεν τα έχουν βρει, και ενώ τα παζάρια συνεχίζονται, όπως λέγεται, στην εκπομπή τα πράγματα έχουν λυθεί… 

Γιατί απλούστατα ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις και δεν τη χαλάς! Πόσω μάλλον σε καιρούς Μνημονίου…

Η επιτυχία της συγκεκριμένης εκπομπής αλλά και το αίσθημα ευθύνης που έχει απέναντι στους συνεργάτες του κρατούν «δέσμιο» τον Λάκη Λαζόπουλο με τη μικρή οθόνη και τη σάτιρα! Τι κι αν ο διάσημος δημιουργός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι αυτή θα ήταν η τελευταία χρονιά που θα έβγαινε στον αέρα το «Τσαντίρι» του, παρά τα ρεκόρ τηλεθέασης, τελικά ο ηθοποιός... επανόρθωσε. Το κοινό συμφέρον της ομάδας που τον ακολούθησε και τον στήριξε τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορεί να το αγνοήσει. 

Μάλιστα, ο ίδιος εξήγησε στην τελευταία του εκπομπή από την πατρίδα του, τη Λάρισα: «Είχα προγραμματίσει άλλα πράγματα να κάνω για τα επόμενα δύο χρόνια. Τα είχα προγραμματίσει καιρό. Κάποια από αυτά δεν μπορώ να μην τα κάνω, αλλά δεν μπορώ στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να εγκαταλείψω τους συνεργάτες μου. Ξέρω πάρα πολύ καλά ότι κάθε πόρτα που κλείνει δύσκολα ανοίγει μια άλλη. Δεν μπορώ λοιπόν να αφήσω όλους αυτούς που δουλεύουν μαζί με εμένα σκληρά τόσα χρόνια. Ο καθένας στη θέση που βρίσκεται οφείλει να στηρίζει το δικό του κύκλο ανθρώπων, τουλάχιστον. Γιατί εγώ δεν είμαι το “Τσαντίρι”, είμαστε όλοι. Έτσι, το “Τσαντίρι” θα συνεχίσει. Το πώς και το πού θα το πούμε από τον Οκτώβριο». 

Η τελευταία του πρόταση όμως έχει προβληματίσει την τηλεοπτική αγορά, καθώς «το πώς και το πού» σημαίνει ότι μπορεί το «Τσαντίρι» να στηθεί και εκτός Κάντζας; 

Οι υπεύθυνοι του ALPHA θεωρούν ότι ο Λάκης Λαζόπουλος θα παραμείνει με το «Τσαντίρι» του στο σταθμό γιατί εκεί του παρέχεται κάτι που για τον Λάκη είναι το πιο σημαντικό: Ελευθερία λόγου! 
 
Πηγή: ΠΑΡΟΝ της Κυριακής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου