Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σοβαρότατο επεισόδιο στη Βουλή με τον Παναγιώτη Καμμένο



Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτης Καμμένος είχε έντονο επεισόδιο αρχικά με γυναίκα αστυνομικό, στην είσοδο της Βουλής και στη συνέχεια με το φρούραρχο και όλη την ασφάλεια του Κοινοβουλίου.

Μάλιστα, Ο βουλευτής έφτασε στο σημείο να αρχίζει να ουρλιάζει και να βρίζει το φρούραρχο, αποκαλώντας τον εγκάθετο που δεν ξέρει να κάνει τη δουλειά του. Δημοσιογράφοι αλλά και πολιτικοί, ανάμεσά τους, ο Π. Οικονόμου, η Α. Νταλάρα, ο Π. Ευθυμίου και η Μ. Αποστολάκη, αλλά και το προεδρείο της Βουλής έμειναν εμβρόντητοι έναν Πάνο Καμμένο εντελώς έξω από τα ρούχα του.Όλα ξεκίνησαν όταν η αστυνομικός στην είσοδο της Βουλής ζήτησε από το βουλευτή ή από το δημοσιογράφο που τον συνόδευε, δεν έχει διευκρινισθεί ακόμα σε ποιον το ζήτησε, να περάσει την τσάντα του από τη μαγνητική πύλη.Ο λόγος ήταν πως είχε χτυπήσει ο συναγερμός για μεταλλικό αντικείμενο.


Ο βουλευτής το εξέλαβε ως προσωπική προσβολή, αφού ισχυρίζεται ότι του ζήτησε να τον ελέγξει εάν οπλοφορεί.Και ξέσπασε."Είστε απαράδεκτοι ,φέρτε μου εδώ τον φρούραρχο, δεν είναι δυνατόν να ζητάτε να κάνετε έλεγχο σε έναν βουλευτή με δεκαοκτώ χρόνια θητείας. Είστε χούντα και εγκάθετοι. Τα ίδια έκανε προχθές ο φρούραρχος και στο Γιάννη Δημαρά. Τον έσπρωξε! Φέρτε μου εδώ τον εγκάθετο φρούραρχο του ΠΑΣΟΚ να του πω ότι είναι φρούραρχος της Βουλής και όχι της κυβέρνησης", ούρλιαζε κυριολεκτικά ο Π. Καμμένος.

Οι πληροφορίες θέλουν τη γυναίκα αστυνομικό να έχει μείνει άναυδη προσωρινά και στη συνέχεια να προσπαθεί να δικαιολογηθεί, αλλά ο κ. Καμμένος δεν έλεγε να ηρεμήσει, ούτε με την παρέμβαση της Άννας Νταλάρα.Φέρεται μάλιστα να άρπαξε από το μπράτσο άνθρωπο που έστειλε ο πρόεδρος της Βουλής στον οποίον μάλιστα είπε να φύγει να πάει να φροντίσει για κανα ελικόπτερο, ώστε να μπορέσει να έρθει από την Καστοριά ο πρόεδρος της Βουλής.Και όταν ήρθε ο φρούραρχος, η κατάταση έγινε πολύ χειρότερη.



Ο Παναγιώτης Καμμένος μιλώντας στους δημοσιογράφους διευκρίνισε πως η οργή του ξεκίνησε από την απαράδεκτη συμπεριφορά της αστυνομικίνας.Ο ίδιος ο βουλευτής λέει πως δεν οπλοφορούσε και ότι ο ήχος στο μηχάνημα ήταν εξαιτίας του κινητού του.Πληροφορίες θέλουν την αξιωματική αντιπολίτευση να ζητά ενημέρωση

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου