Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Πέρασε με 155 το Μεσοπρόθεσμο

Με την οργή των Aγανακτισμένων να πλημμυρίζει το Σύνταγμα κόντρα στα χημικά και τις πρωτοφανείς σε όγκο αστυνομικές δυνάμεις «πέρασε» στη Βουλή το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα με 155 ψήφους. Όχι ψήφισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής ο οποίος τελικά αποδείχθηκε αποφασισμένος να επιμείνει στις θέσεις.

Ήδη κατατέθηκε στον πρόεδρο της Βουλής επιστολή του πρωθυπουργού με την οποία ανακοινώνει ότι διαγράφεται ο κ. Κουρουμπλής από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ. Ναι ψήφισε η βουλευτής της ΝΔ Έλσα Παπαδημητρίου ανακοινώνοντας παράλληλα ότι ανεξαρτητοποιείται.


Ο «αντάρτης» κ.Αθανασιάδης τελικά υπερψήφισε το μεσοπρόθεσμο δηλώνοντας στην διάρκεια της ψηφοφορίας ότι επείσθη από τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού οικονομικών.


Παρόν ψήφισαν οι βουλευτές της ΔΗΣΥ ενώ όχι ψήφισαν οι βουλευτές των κομμάτων της αριστεράς αλλά και το ΛΑΟΣ. Συνολικά ψήφισαν 298 Βουλευτές. Ναι ψήφισαν 155, παρών 5 και όχι 138.


Ερωτηματικά προκαλεί η αδικαιολόγητη απουσία του βουλευτή της ΝΔ κ. Καραγκούνη ο οποίος ακόμα και την ώρα της ψηφοφορίας δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα των συναδέλφων του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου