Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Δήλωση του προέδρου της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Γιώργος Δρακούλης

Με αφορμή τα σαρωτικά οικονομικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Υπουργός Οικονομικών κος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο πρόεδρος της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Γιώργος Δρακούλης προέβει στην ακόλουθη δήλωση...
«Η Κυβέρνηση του ΔΝΤ μέσω του υπουργού Οικονομικών της κ. Ε. Βενιζέλου ανακοίνωσε σαρωτικά μέτρα που θα οδηγήσουν την ελληνική οικογένεια σε δυσμενή θέση με την φοροκαταιγίδα που επιβάλλουν. 

Η αύξηση της φορολογίας σε συνδυασμό με τα μειωμένα εισοδήματα από τις περικοπές μισθών αλλά και την ανεργία που πλήττει σε μεγάλο ποσοστό την κοινωνία θα οδηγήσει όλους τους πολίτες σε απόγνωση και σε κατάσταση μεγάλης οικονομικής ένδειας.

Πρέπει να καταλάβει η Κυβέρνηση, ότι η κοινωνία ότι ήταν να δώσει, το έδωσε, δεν υπάρχουν περιθώρια για περεταίρω επίπονα μέτρα για τους μη έχοντες και ότι η φορολογία των χαμηλόμισθων δεν αποτελεί λύση για να ξεπληρώσει η Κυβέρνηση τις «επιταγές» των Τροικανών. Η κοινωνία πονάει και πλήττεται στην βάση της. Τα ελληνικά νοικοκυριά έχουν φτάσει σε οικονομικό αδιέξοδο, καθώς οι μισθοί περιορίζονται αλλά η φορολογία-χαράτσι αυξάνεται. Φτάνει πια...η Κυβέρνηση του ΔΝΤ που προκειμένου να είναι συνεπής απέναντι στην Τρόικα και όχι στις δεσμεύσεις προς τον ελληνικό λαό ισοπεδώνει με σαρωτικά μέτρα την κοινωνία. Μπορεί ο υπουργός οικονομικών να άλλαξε…αλλά η αδιέξοδη οικονομική πολιτική τους που οδηγεί σε τέλμα είναι ίδια και απαράλλαχτη και σύμφωνη πάντα με τις απαιτήσεις της Τρόικας και όχι του λαού.


Γιώργος Δρακούλης

Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου