Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Οι επίφοβοι «αντάρτες» σε ΝΔ και ΔΗΣΥ

Οι αντάρτες δεν απειλούν μόνο την κυβερνητική πλειοψηφία αλλά και την συνοχή κομμάτων της αντιπολίτευσης. Η ΝΔ παρακολουθεί πολύ στενά τις δηλώσεις και τις αντιδράσεις βουλευτών της σε σχέση με το μεσοπρόθεσμο.
 

Η κ. Έλσα Παπαδημητρίου άφησε και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο κόντρα στην κομματική γραμμή δηλώνοντας ότι : «Είναι η ώρα που πρέπει να βάζουμε μπροστά το καλό της πατρίδας και όχι το καλό του κόμματός μας». 

Με ανακούφιση η Συγγρού διάβασε στα «ΝΕΑ» την δήλωση του κ. Σωτήρη Χατζηγάκη ότι δεν σκοπεύει να γίνει αποστάτης. «Δεν θα δώσω το δικαίωμα να με διαγράψουν ως αποστάτη» υπογράμμισε ο Σωτήρης Χατζηγάκης αναφορικά με την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου. 

Ας σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δοκίμασε τα νεύρα και την ανοχή της Συγγρού δηλώνοντας ότι αν ήταν δική του ψήφος που θα έκρινε την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου θα ψήφιζε υπέρ. Την ίδια στιγμή την πρώτη του περιπέτεια περνά το κόμμα της κ. Μπακογιάννη καθώς οι βουλευτές του κόμματος θέτουν θέμα καταψήφισης του μεσοπρόθεσμου.

Ήδη ο Κ. Κιλτίδης δήλωσε ευθέως ότι δεν θα το ψηφίσει όποια κι αν είναι η απόφαση του κόμματος. Επίσης οι βουλευτές κ. Γ.Κοντογιάννης και Λ. Αυγενάκης έχουν διαμηνύσει στην κ.Μπακογιάννη ότι σκέφτονται αν δεν καταψηφίσουν πάντως να μην υπερψηφίσουν δηλώνοντας « παρών».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου