Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Με αγανάκτηση και οργή, αλλά και θλίψη για την ημέρα που επέλεξαν κάποιοι να συμβούν όσα παρακάτω περιγράφονται, καταγγέλουμε:
Την επιδρομή 100 μελών της οργάνωσης της ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, στη Νομική της Αθήνας, οι οποίοι...


 με επικεφαλής των γραμματέα της ΠΑΣΠ Πανεπιστημίων Μιχάλη Νικηφόρο και τον Γραμματέα της Ν.Ε. Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Α’ Αθήνας, Μάνθο Λυκάκη, εμφανίστηκαν στη Σχολή μας, και με βιαιότητα επιτέθηκαν σε είκοσι μέλη της Οργάνωσης της ΠΑΣΠ Νομικής, οι οποίοι δεν συναινούν στα άνομα σχέδιά τους να μετατρέψουν την οργάνωση των Πανεπιστημίων της Αθήνας σε σέχτα της ΠΑΣΠ της ΑΣΟΕΕ.


Ήταν τέτοιο το μένος και η σφοδρότητα των επιδρομούντων που είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής, να καταλήξουν στο Νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με σοβαρές κακώσεις. 

Ήταν δε αδιάκριτα τα χτυπήματα τα οποία δέχθηκαν τα μέλη της ΠΑΣΠ Νομικής και έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και το μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ, Αριστέα Καζάκου.


Καταγγέλουμε όλα τα παραπάνω τα οποία έλαβαν χώρα την ώρα, που γινόταν το Μνημόσυνο του Ανδρέα Παπανδρέου στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας.


Καταγγέλλουμε το καθεστώς βίας και τρομοκρατίας που επιχειρεί να επιβάλλει, στα Πανεπιστήμια, η συγκεκριμένη οργάνωση με μεθόδους, που ανταγωνίζονται το Γκοτζαμάνη, τα τρίκυκλα και την εποχή της Καρφίτσας. Τις μεθόδους της ομάδας Χ, και των Χρυσαυγιτών. 


Η Σ.Ε της ΠΑΣΠ Νομικής Η Γραμματέας
Παπαδοπούλου Άννα

Η αναπληρώτρια Γραμματέας
Δόδη Ελευθερία
Τα μέλη της Σ.Ε.
Δανδουλάκης Στέλιος
Περδικάρης Μάριος
Μαρίνης Μαρίνος


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου