Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η Υπηρεσία Επενδύσεων & Ανάπτυξης της Κυβέρνησης του Αραβικού Εμιράτου Ras Al Khaiman επέλεξε την TÜV HELLAS για την Πιστοποίηση του ICE LAND Water Park


Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2013 – Ο Ελληνικός Φορέας Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS, μέλος του TÜV NORD Group, ανέλαβε με απευθείας ανάθεση από την Υπηρεσία Επενδύσεων & Ανάπτυξης της Κυβέρνησης του Αραβικού Εμιράτου Ras Al Khaiman την Επιθεώρηση και Πιστοποίηση της ασφαλούς λειτουργίας του εξοπλισμού του Υδροπάρκου «ICE LAND Water Park».


Οι εργασίες αφορούσαν στην επιθεώρηση των νεροτσουλήθρων, των παιδικών και άλλων θεματικών υδάτινων εγκαταστάσεων, των κολυμβητικών δεξαμενών, της ποιότητας του νερού καθώς και των σχετικών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων βάσει των προτύπων EN 1069-1:2010 και EN 1069-2:2010 και πραγματοποιήθηκαν με επιτόπιες επισκέψεις δύο εμπειρογνωμόνων της TÜV HELLAS.

ICE LAND Water Park: Η Πατρίδα των Πιγκουίνων
Καλύπτοντας μια έκταση 110,000 τετραγωνικών μέτρων, κατά μήκος των ακτών του Περσικού Κόλπου, το ICE LAND Water Park ή ευρέος γνωστή ως η Πατρίδα των Πιγκουίνων, έχει ημερήσια επισκεψιμότητα 10.000 ατόμων και προσωπικό άνω των 500 ατόμων. Το Πάρκο διαθέτει περισσότερες από 50 διαφορετικές κατηγορίες παιχνιδιών συμπεριλαμβανομένων καταρρακτών, νεροτσουλήθρων, αθλητικών εγκαταστάσεων, πισινών, ξενοδοχειακά καταλύματα, μονάδες εστίασης και αίθουσες εκδηλώσεων, αποτελώντας έναν πλήρη προορισμό ψυχαγωγίας.
Τα τελευταία πέντε χρόνια, η TÜV HELLAS έχει συνάψει σημαντικές συνεργασίες με τα μεγαλύτερα σταθερά Ψυχαγωγικά Πάρκα, τα ασφαλέστερα Περιοδεύοντα Λούνα Πάρκ, με ειδικές Παιχνιδοκατασκευές και εγκαταστάσεις, τα μεγαλύτερα Υδροπάρκα σε Ελλάδα και Κύπρο, Παιδικές Χαρές και Παιδότοπους και κατασκευαστές εξοπλισμού Παιδικών Χαρών, Υδροπάρκων και Υδροτσουλήθρων. Μεταξύ άλλων ο Φορέας έχει πιστοποιήσει τις εγκαταστάσεις Allou Fun Park (Amusement Rides, Slides & Watergames), Navarino Resort, τα water parks των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών συγκροτημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο όπως το Aqua Sol Hotels, Tsokkos Hotels, Atlantica Hotels και Aldemar Hotels και το Fasouri Water Park (Κύπρος).

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, 100% θυγατρική του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD Group. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται από το 1987 παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, ακολουθώντας μια συνεχόμενα ανοδική πορεία με αποτέλεσμα σήμερα να θεωρείται από τους κορυφαίους φορείς στη Χώρα μας. Έχοντας ως βασική στρατηγική κατεύθυνση την παροχή υπηρεσιών με γνώμονα τη συνέπεια, την αξιοπιστία και την αντικειμενικότητα, τη μεταφορά τεχνογνωσίας από και προς το εξωτερικό, την προαγωγή της Ποιότητας και την επένδυση σε σταθερό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερες από 10.000 επιθεωρήσεις και πιστοποιήσεις.



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Γιώτα Χουλιαρά           Ανδρέας Σουλίδης
CONCEPT Communication Strategies CONCEPT Communication Strategies
+30 210 8025662 +30 210 8025662
yhouliara@conceptcom.gr asoulidis@conceptcom.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου