Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Στυλιστικές «αμαρτίες» ανδρών

Ακόμα και γοητευτικοί διάσημοι αστέρες του θεάματος διαπράττουν στυλιστικά ατοπήματα, μπαίνοντας στη λίστα με τους πιο κακοντυμένους άνδρες του κόσμου. Άρα, δικαιούσαι και εσύ να κάνεις ένα λάθος στην εμφάνισή σου, χωρίς να φοβάσαι ότι θα κριθείς πολύ αυστηρά.

«Η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταρρεύσει», λέει ο Αλέκος Αλαβάνος

Εκοψε τις γέφυρες ενδεχόμενης συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος μιλώντας την Παρασκευή στη δημόσια τηλεόραση δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ έχει καταρρεύσει».

Εντείνεται ο αποπληθωρισμός: Στο -0,6% τον Απρίλιο


Εντείνεται ο αποπληθωρισμός: Στο -0,6% τον Απρίλιο

Αρνητικός και με τάσεις αποκλιμάκωσης παρέμεινε για δεύτερο συνεχόμενο μήνα ο πληθωρισμός, τρέχοντας με 0,6% τον Απρίλιο εφέτος από μείωση 0,2% τον Μάρτιο.

Από τη σύγκριση του γενικού δείκτη τιμών καταναλωτή του Απριλίου 2013, προς τον αντίστοιχο δείκτη του Απριλίου 2012, προκύπτει μείωση 0,6%, έναντι αύξησης 1,9% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση το 2012 προς το 2011.

Λατινικές φράσεις που λέμε σήμερα

Τα Λατινικά είναι για πολλούς μια «νεκρή» γλώσσα, όμως αποτελούν την απαρχή για πολλές γλώσσες τις οποίες μιλάμε στη σύγχρονη εποχή. Όσοι πιστεύουν ότι αυτή η γλώσσα έχει πεθάνει, αξίζει να διαβάσουν τα παρακάτω για να καταλάβουν ότι μια γλώσσα είναι ζωντανή όχι μόνο όταν μιλιέται με τη συμβατική έννοια, αλλά ακόμα και όταν φράσεις της αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της προφορικής αλλά και γραπτής έκφρασής μας. Οι παρακάτω λατινικές εκφράσεις χρησιμοποιούνται πολύ συχνά και σε πολλές περιστάσεις, άρα η λίστα που ακολουθεί είναι ένας πολύτιμος οδηγός για όλους μας που καθημερινά χειριζόμαστε τη γλώσσα ποικιλοτρόπως.

Επιλογή πατριωτικής ευθύνης για τους βορειοηπειρώτες η ψήφος στο ΚΕΑΔ

Πλησιάζει η ώρα της κάλπης στην Αλβανία και για ακόμη μία  φορά το ΚΕΑΔ, το κόμμα που αταλάντευτα  και διαχρονικά στηρίζει τα δίκαια της ελληνικής μειονότητας, ζητά την ψήφο των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και όχι μόνο. Στις 22 Ιουνίου, όσο ποτέ άλλοτε επιβάλλεται να στηριχθούν μαζικά οι εκλογικοί συνδυασμοί του, ώστε με ενισχυμένα ποσοστά να μπορέσει ο επικεφαλής του Βαγγέλης Ντούλες να διαδραματίσει κομβικό ρόλο ρυθμιστή, στο σχηματισμό της νέας Αλβανικής κυβέρνησης.

O Μιχελάκης ζήτησε χαρτονομίσματα 1 και 2 ευρώ


Giannis-Mixelakis-Antonis-Samaras
Ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής”, Γιάννης Μιχελάκης κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, για το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσουν χαρτονομίσματα του ενός και των δυο ευρώ, για να λειτουργήσουν μεταξύ άλλων και ως μέσο συγκράτησης της ακρίβειας στην ελληνική αγορά.

Η ΔΡΑΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ 9ο ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ (ΑΘΗΝΑ, 8-11 ΜΑΪΟΥ 2013)


Το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Δράσης και Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων κ. Τάσος Αβραντίνης, στο πλαίσιο της ημερίδας του 9ου Αντιαπαγορευτικού Φεστιβάλ με θέμα «Πολιτικές μείωσης της βλάβης, καλά παραδείγματα από την Ευρώπη και εναλλακτικά μοντέλα ρύθμισης», παρουσίασε την πρόταση του κόμματος για αποποινικοποίηση της χρήσης όλων των ψυχοτρόπων ουσιών, νομιμοποίηση της κάνναβης για οποιαδήποτε χρήση και συνταγογράφηση της ηρωίνης από ιδιώτες γιατρούς και νοσοκομεία.

S&B: Πρόγραμμα κατάρτισης και εργασίας για άνεργους νέους – Όλες οι προϋποθέσεις


Το πρόγραμμα YOU@S&B, το οποίο παρέχει σε άνεργους νέους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία μέσω 9μηνης αμειβόμενης απασχόλησης στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, παρουσίασαν σήμερα ο Πρόεδρος κ. Οδυσσέας Κυριακόπουλος και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κρίτων Αναβλαβής σε Συνέντευξη Τύπου.

«Ο Συντονιστής της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας κατά του «Ανοιξιάτικου» Σαμαρά…»

Δυναμική ήταν η παρουσία της Νεολαίας του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος στην συνάντηση που είχε ο Νίκος Νικολόπουλος με τους πυρήνες του Κινήματος της Πελοποννήσου και της Δυτικής Ελλάδας.

O ακήρυχτος πόλεμος ΗΠΑ - Γερμανίας και οι θεωρίες συνωμοσίας


Της Αμαλίας Κάτζου

Και ξαφνικά ο σκληρός Σόιμπλε συμμερίζεται την εκτίμηση κορυφαίων ευρωπαίων αξιωματούχων ότι υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης της δημοσιονομικής προσαρμογής στην Ευρωζώνη. Και το ερώτημα που τίθεται είναι τι κρύβεται πίσω από τη στροφή που έκανε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών λίγη ώρα πριν ξεκινήσει η διήμερη σύνοδο του G7 στη Βρετανία.

Τεράστια κυβερνοληστεία τραπεζών σε 27 χώρες

Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι σενάριο από χολιγουντιανή ταινία, αλλά έγινε στην πραγματικότητα. Μία από τις μεγαλύτερες τραπεζικές ληστείες, ένα κυβερνοέγκλημα με λεία 45 εκατ. δολ. που χτύπησε μηχανήματα αυτόματης ανάληψης και πιστωτικές κάρτες σε 27 χώρες. Η αποκάλυψη έγινε από το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης το οποίο απήγγειλε κατηγορίες εναντίον 8 ανδρών που φέρονται ότι αποτελούσαν τον αμερικανικό πυρήνα της οργάνωσης.

Τα πιο παράξενα πράγματα που αποκάλυψε η επιστήμη για το παρελθόν

Ποια είναι τα πιο παράξενα πράγματα που ανακαλύφθηκαν για το παρελθόν; Από τον ήχο της φωνής του Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ μέχρι την ηλικία του πρώτου πονοδόντου, η επιστήμη μας έχει βοηθήσει να ανακαλύψουμε που δεν ξέραμε και ίσως δεν είχαμε ποτέ αναρωτηθεί να μάθουμε.

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Ο σπουδαίος καρτουνίστας Γουόλτ Ντίσνεϊ

Ο καινοτόμος δημιουργός που έκανε το γέλιο των παιδιών (και των μεγάλων) προσωπική υπόθεση δεν χρειάζεται φυσικά συστάσεις. 

Το περίφημο στούντιό του, η Walt Disney Productions, πήγε τη βιομηχανία παραγωγής animation μπόλικα βήματα παρακάτω, τόσο σε επίπεδο καλλιτεχνικού επιτεύγματος όσο και σε τεχνικά μέσα.

Κίνα, η μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη

Η ταχέως αναπτυσσόμενη κινεζική οικονομία αναμένεται να ξεπεράσει τις ΗΠΑ ως η πρώτη οικονομική δύναμη του πλανήτη το 2016, ωστόσο οικονομικοί αναλυτές θεωρούν ότι αυτό είναι κάπως απίθανο να συμβεί, καθώς η ανάπτυξη υπονομεύεται από τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και την ενίσχυση του γουάν.

Στην Κρήτη την Κυριακή η 7η Προσυνεδριακή στάση του κόμματος

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής το Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής, βουλευτή Ηρακλείου, Μανώλη Κεφαλογιάννη, και με τη συμμετοχή του προέδρου της ΚΕ.ΣΥ.Δ. κ. Φίλιππου Ταυρή, βρίσκεται από σήμερα στην Κρήτη, όπου θα πραγματοποιηθεί η 7η Προσυνεδριακή στάση του κόμματος.

Τα 20 επαγγέλματα που ανοίγουν με νόμο - εξπρές

Με διαδικασίες-εξπρές το οικονομικό επιτελείο προχωρεί σε πλήρες άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και απελευθέρωση αγορών με στόχο την τόνωση της απασχόλησης και τη μείωση των τιμών.

Οι αριθμοί της «μαύρης τρύπας» του ΠΑΣΟΚ

Ανοιχτό κρατάει το ΠΑΣΟΚ το θέμα των οικονομικών του κόμματος, καθώς όπως αποκάλυψε ο Ευ. Βενιζέλος δέκα εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο προσθέτονταν στα χρέη από το 2003 ως το 2011.

Σύμφωνα με «Τα Νέα» οι δαπάνες που προκύπτουν από τα οικονομικά στοιχεία που παρουσίασε ο διευθυντής του κόμματος Ν. Σαλαγιάννης είναι:

Κύκλωμα εμπορίας πτυχιακών εργασιών κατά παραγγελία

Κύκλωμα εμπορίας πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών δρα στη λεωφόρο Συγγρού. Φοιτητές πληρώνουν έως και 1.000 ευρώ σε γραφεία που αναλαμβάνουν τη συγγραφή πτυχιακών και μεταπτυχιακών εργασιών. Στην ιστοσελίδα της η εταιρεία παρουσιάζεται ως εκπαιδευτικό κέντρο και αναφέρει ότι έχει παραρτήματα σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», ο κάθε φοιτητής που παρουσιάζεται στο εν λόγω «κέντρο», επικοινωνεί με την υπεύθυνη ανάθεσης, μαθαίνει το κόστος της εργασίας και αν ο φοιτητής συμφωνεί, καταβάλλει προκαταβολή, που είναι το 1/3 της συνολικής τιμής.

Τους διαδόχους του στο υπουργείο Άμυνας «καρφώνει» ο Τσοχατζόπουλος


Συνεχίζεται και σήμερα ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου για την υπόθεση ξεπλύματος «μαύρου» πολιτικού χρήματος και τα εξοπλιστικά προγράμματα, για την οποία δικάζονται και άλλοι 18 κατηγορούμενοι.

Αλαβάνος: ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ θυμίζουν... ΔΗΜΑΡ


Επίθεση στη γραμμή και τη φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο πρώην πρόεδρός του Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος αφήνει αιχμές και στο «Αριστερό Ρεύμα» της Κουμουνδούρου, ενώ επιβεβαιώνει εκ νέου την κάθοδο του «Σχεδίου Β΄» στις επικείμενες ευρωεκλογές.

Η «μαύρη» διαδρομή του χρυσού - Το άγνωστο κύκλωμα πίσω από τα ανταλλακτήρια ευγενών μετάλλων

Αν υπάρχει μια επιχειρηματική δραστηριότητα που ευημερεί την τελευταία τετραετία στις δοκιμαζόμενες από την κρίση χώρες του ευρωπαϊκού Νότου σίγουρα δεν είναι άλλη από την ιδιωτική αγοραπωλησία χρυσού.

Ομάδα Αλήθειας ΝΔ: Άλλα λέει ο Τσίπρας, άλλα ο Τσουκαλάς (video)


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, μέσω… βίντεο από την Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ.
Αυτή τη φορά η επίθεση έχει στόχο το θέμα των συντάξεων, κατηγορώντας το κόμματης Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για ασαφείς θέσεις.

Α-μνήμονες μετά 3 χρόνια μνημονίου, του Βασίλη Φωτάκη


Στις 23 Απριλίου του 2010 η Ελλάδα μπήκε στην δίνη των μνημονίων. Eως σήμερα, συγκεκριμένα γεγονότα και αποφάσεις καθόρισαν εξελίξεις που σφραγίζουν   το μέλλον της χώρας και αρκετών γενεών αυτής.

ΧριστιανοΔημοκρατική Νεολαία: «Άφεση αμαρτιών δίνει ο Στουρνάρας στην ΕΛΣΤΑΤ…»


Η παραδοχή του Υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα πως το έλλειμμα του 2009 έφτασε το 15,9% με την αναφορά του στην αιτιολογική έκθεση του πολυνομοσχεδίου προκαλεί την αγανάκτηση και την οργή της κοινής γνώμης, καθώς βλέπει να στήνεται μπροστά της για πολλοστή φορά μια φαρσοκωμωδία πολιτικής συγκάλυψης.

Ο Τσίπρας για πρόεδρος της Κομισιόν!


tsipras
Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, προτείνει η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όταν αποχωρήσει από τη θέση του ο σημερινός πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στον ΣΥΡΙΖΑ - Οι εσωτερικές συγκρούσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη

Μπορεί το Πάσχα να πέρασε, τώρα όμως αρχίζει ο Γολγοθάς για τον Αλέξη Τσίπρα. Η πορεία προς το ιδρυτικό Συνέδριο ξεκινά από τη δημοσίευση των θέσεων που θα προκύψουν από την κρίσιμη- και ίσως τη σημαντικότερη- συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο Βενιζέλος διαλύει το ΠΑΣΟΚ και ιδρύει την… Ελιά


Evangelos-Venizelos
(Photo: Eurokinissi)
Με άρθρο που υπογράφει στην προσωπική ιστοσελίδα του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παρουσιάζει πτυχές της πολιτικής στρατηγικής που σχεδιάζει να αναπτύξει το επόμενο διάστημα, καταργώντας ουσιαστικά το ΠΑΣΟΚ, και επενδύοντας σε μια κοινή παράταξη της ευρύτερης Κεντροαριστεράς, με κοινό ψηφοδέλτιο στις ευρωεκλογές, ως… πρόβα για το μέλλον.

Μπουτάρης: Ο Χριστόδουλος έκανε παρέμβαση στην πολιτική


Giannis-Boutaris
Το διαχωρισμό Κράτους και Εκκλησίας υποστηρίζει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, με άρθρο το οποίο υπογράφει στην “Καθημερινή”.
Ο κ. Μπουτάρης επαναφέρει ακόμη παλαιότερη πρότασή του για μισθοδοσία των κληρικών από την Εκκλησία.

Στρατιωτικές σχολές και προϋποθέσεις εισαγωγής

Οι στρατιωτικές σχολές έχουν μηδενική ανεργία, καθώς οι απόφοιτοί τους σταδιοδρομούν στις ένοπλες δυνάμεις. Το γεγονός αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τους υποψηφίους των πανελληνίων εξετάσεων που εν μέσω μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης αναζητούν σχολές που τους εξασφαλίζουν σίγουρη εργασία.

Οι εκκεντρικότεροι βαθύπλουτοι του πλανήτη

Όταν το χρήμα δεν κρύβεται και η εκζήτηση είναι το ζητούμενο, τα πράγματα μπορούν πολύ εύκολα να ξεφύγουν. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί ο πλούτος να αποκτήσει ή, αντιθέτως, να κάμψει. Ας δούμε λοιπόν μια σειρά από υπερβολές και παραξενιές ζάμπλουτων προσώπων, γιατί το χρήμα όρια δεν γνωρίζει (ούτε και μέτρο φυσικά)...

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Συμβουλές για αποτοξίνωση μετά το Πάσχα


 
Μετά το αρνάκι, τα αβγά και τα τσουρέκια μάλλον ήρθε η ώρα μιας μίνι αποτοξίνωσης και  «κάθαρσης» του οργανισμού από τις τοξίνες. Ειδικά αν δεν είχε προηγηθεί νηστεία, μια μίνι αποτοξίνωση είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλίσεις καλή υγεία και να επαναφέρεις την ισορροπία στον οργανισμό σου αφού τα λίπη και τα πλούσια σε θερμίδες εδέσματα που καταναλώνουμε στο πασχαλινό τραπέζι έχουν σαν αποτέλεσμα τη συσσώρευση τοξινών στο σώμα και την πρόκληση μικροενοχλήσεων.

Το απόλυτο sex symbol Μπριζίτ Μπαρντό

Η θρυλική Γαλλιδούλα που θα γινόταν γνωστή στα πέρατα του κόσμου ως Μπε-Μπε έμελλε να σφραγίσει μια για πάντα την εικόνα της ωραίας και μοιραίας.

Απόπειρα υποκλοπής στο Υπουργικό Συμβούλιο

Ήταν έξι και μισή το απόγευμα της Πέμπτης, 25 Απριλίου, και οι υπουργοί της κυβέρνησης Σαμαρά άρχισαν να ανεβαίνουν στο δεύτερο όροφο της Βουλής, εκεί όπου χρόνια τώρα φιλοξενούνται οι συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου όταν αυτό συγκαλείται από τον εκάστοτε πρωθυπουργό.

Ετοιμάζει τη νέα Νέα Δημοκρατία ο Αντώνης Σαμαράς

Η Νέα Δημοκρατία εισέρχεται σιγά σιγά στην τελική ευθεία προς το Συνέδριό της, ενώ ο προσυνεδριακός διάλογος ανά την επικράτεια συνεχίζεται, αν και σε πολύ χαμηλούς ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τα «Επίκαιρα».

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον υπολογισμό των μορίων

Λίγες μέρες πριν τις πανελλήνιες εξετάσεις και οι μαθητές όπως και οι γονείς τους σε πολλές περιπτώσεις πλάθουν εικονικά βαθμολογικά σενάρια.

Προς ενημέρωση λοιπόν των γονέων και των μαθητών παρουσιάζουμε τον τρόπο με τον οποίο υπολογίζονται τα μόρια των πανελληνίων εξετάσεων, όπως αυτός περιγράφεται από το Υπουργείο Παιδείας, ενώ παρουσιάζονται παραδείγματα και χρήσιμες πληροφορίες.

Κομισιόν: Η Ελλάδα έχει ανεξερεύνητα κοιτάσματα υδρογονανθράκων


ydrogonan
Η Ελλάδα έχει καλό αλλά ανεξερεύνητο δυναμικό κοιτασμάτων υδρογονανθράκων, επισημαίνεται σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με την ενεργειακή εξάρτηση των χωρών – μελών.

Ο Λοβέρδος για την χρηματοδότηση των κομμάτων


Απάντηση στην "απαξίωση της πολιτικής" και στην "αμφισβήτηση των πολιτών στις υπάρχουσες διαδικασίες που πολλαπλασίασε η οικονομική κρίση" χαρακτήρισε ο πρόεδρος της "Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδας", Ανδρέας Λοβέρδος τη δυνατότητα ιδιωτικής χρηματοδότησης των κομμάτων, την οποία θα καταθέσει ως πρόταση νόμου στη Βουλή τον Ιούνιο.

''TO ΠΑΣΟΚ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ, ΑΝ...''

Κατακλυσμιαίες μπορεί να αποδειχθούν οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, με επίκεντρο τη σύγκρουση Βενιζέλου – Παπανδρέου και φόντο την οικονομική χρεοκοπία του Κινήματος, εξαιτίας της κακοδιαχείρισης και της σπατάλης επί των ημερών του πρώην πρωθυπουργού.

Casus belli.. για τη Ν.Δ η αλλάγή ονόματος του κόμματος

«Το μόνο που έχει μείνει στη Ν.Δ. είναι το όνομα» έλεγε βουλευτής της Ν.Δ., σχολιάζοντας τις πληροφορίες που θέλουν τον Αντώνη Σαμαρά, να δέχεται εισηγήσεις, ακόμη και για την μετονομασία του κυβερνώντος κόμματος.

Όταν ο Καραμανλής έφερνε τους Κινέζους στην Ελλάδα


Ήταν Νοέμβριος του 2008, όταν ο Πρόεδρος της Κίνας πραγματοποιούσε επίσημη επίσκεψη στην χώρα μας.

Τότε που ο πρόεδρος της υπερδύναμης, ράβδιζε  τις ελιές στην Κρήτη τα μπουκωμένα ΜΜΕ έπαιζαν το πλάνο λίγο πριν τις διαφημίσεις… Όταν οι Κινέζοι υπέγραφαν τις συμφωνίες για το λιμάνι του Πειραιά και ο  Παπανδρέου ήθελε να τους διώξει…

Η φορολόγηση των ακινήτων διογκώνεται ανεξέλεγκτα σε μη βιώσιμα επίπεδα


Αλλαγές στη φορολόγηση των ακινήτων ζητεί σε μελέτη της η Alpha Bank η οποία τονίζει πως η φορολογική επιβάρυνση διογκώνεται ανεξέλεγκτα σε μη βιώσιμα επίπεδα.

Σκανδαλώδης φοροδιαφυγή από τις γερμανικών συμφερόντων Mercedes και ΒΜW


Σύμφωνα με την νομοθεσία, η φορολογική επιβάρυνση των αυτοκινήτων στην Ελλάδα, κατά την απόκτησή τους, είναι προοδευτικά ανάλογη με την αξία κάθε αυτοκινήτου, έτσι ώστε η επιβάρυνση αυτή να είναι και κοινωνικά δίκαιη. Στην πράξη όμως εμφανίζονται πολυτελή και πανάκριβα αυτοκίνητα να επιβαρύνονται με χαμηλότερους φόρους σε σύγκριση με αντίστοιχα μεσαία οικογενειακά αυτοκίνητα.

“Βροχή” ενστάσεων από τους συνηγόρους του Άκη


Akis-Tsoxatzopoulos
Με “βροχή” ενστάσεων από την πλευρά των συνηγόρων υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, ξεκίνησε και πάλι από σήμερα η πολύκροτη δίκη του πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Ρουπακιώτης: Έτοιμο ως την Παρασκευή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο


roupakiwtis
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων, με εξαίρεση ενός κόμματος, πλέον είναι ώριμο να υπερασπιστεί νέες ρυθμίσεις που θα προβλέπουν μια νέα ποινική αντιμετώπιση των φαινομένων του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

1,3 δισ. στην Ελλάδα από έντοκα γραμμάτια‏


entokagrammatia
Ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους, άντλησε το ποσό των 1,3 δις. ευρώ,  από την έκδοση εντόκων γραμματίων εξάμηνης διάρκειας.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης είναι μέλη της καλύτερης πεντάδας της φετινής Ευρωλίγκας

Δημήτρης Διαμαντίδης και Βασίλης Σπανούλης είναι μέλη της καλύτερης πεντάδας της φετινής Ευρωλίγκας, όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα (6/5) από τη διοργανώτρια αρχή. Την Πέμπτη η ανακοίνωση του MVP.

Η Ελλάδα είπε (επιτέλους) ευχαριστώ και ο Γκάλης έκλαψε!


galisproto
Σε κλίμα συγκίνησης ο Νίκος Γκάλης επέστρεψε στο “σπίτι” του, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Αρη και δήλωσε πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή από το να κρεμάει η αγαπημένη του ομάδα τη φανέλα του.

Ο «ΔΕΣΜΟΣ» στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»


Με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε για καλό σκοπό», η ομάδα του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός» ξεπέρασε τα 550 άτομα και έδωσε το δυναμικό «παρών» και στις 4 διαδρομές του 8ου Διεθνή Μαραθώνιου «Μέγας Αλέξανδρος», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 21 Απριλίου 2013 στην Θεσσαλονίκη.

(Αποκλειστικό βίντεο ) Θέμης Αδαμαντίδης : τον άφησε η φωνή του , δεν άντεξε στην πίστα και έφυγε ζητώντας συγνώμη …

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο απο κέντρο διασκέδασης που βρέθηκε πρόσφατα ο Θέμης Αδαμαντίδης . Δεν άντεξε στην πίστα και έφυγε μη μπορώντας να συνεχίσει το τραγούδι , ζήρησε συγνώμη και αποχώρησε .

Δείτε τα βίντεο...

ΒΙΝΤΕΟ-Παραγραφή αδικήματος ζητεί η πλευρά Τσοχατζόπουλου


Παραγραφή του βασικού αδικήματος, που είναι η δωροδοκία, ζητεί η πλευρά Τσοχατζόπουλου, ενώ οι συνήγοροί του ζητούν να καταθέσουν να τότε μέλη του ΚΥΣΕΑ.
Δείτε το βίντεο από τα δελτίο ειδήσεων του Mega.