Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Best of......Τράγκας!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO....

Άντρες ή Γυναίκες οι καλύτεροι ψεύτες?

Ποιό από τα δυο φύλα λέει τα περισσότερα ψέματα? Και ποιό τα καλύτερα? Άντρες ή γυναίκες είναι οι μεγαλύτεροι και καλύτεροι ψεύτες? Η σχετική έρευνα έγινε για λογαριασμό της αμερικάνικης εταιρείας 20th Century Fox για το λανσάρισμα της νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Πες μου ψέματα».

Νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου

Μια νέα μέθοδος εμφύτευσης εμβρύου σε γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί, παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του διεθνούς συνεδρίου αναπαραγωγικής ιατρικής που πραγματοποιείται στα Χανιά. Όπως τόνισε ο καθηγητής μαιευτικής γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Αντώνης Μακρυγιαννάκης, οι επιστήμονες που ασχολούνται διεθνώς με το θέμα προσπαθούν να εντοπίσουν κυρίως ποια είναι τα αίτια της αποτυχίας εμφύτευσης.

Ερχεται το χάπι της νιότης!

Σε δύο χρόνια από σήμερα το ελιξίριο της νεότητας θα είναι γεγονός και θα έχει τη μορφή χαπιού! Μπορεί να μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο ο καθηγητής Βλαντιμίρ Σκουλάτσεφ, του Κρατικού Πανεπιστημίου της Μόσχας, ισχυρίζεται ότι παρασκεύασε ένα αντιγηραντικό χάπι το οποίο δρα αναστέλλοντας τις καταστροφικές επιπτώσεις του οξυγόνου στα κύτταρα του σώματός μας.

Έφηβοι στις pub με... εντολή της αστυνομίας! Έφηβοι στις pub με... εντολή της αστυνομίας!

Ένα πρωτότυπο μέτρο σκέφτηκαν οι αρχές στην Ιρλανδία για να ελέγξουν κατά πόσο οι pub στο Δουβλίνο εφαρμόζουν το νόμο που απαγορεύει τη διάθεση αλκοόλ σε νέους κάτω των 18 ετών. Από τον επόμενο μήνα, λοιπόν, ελεγκτές θα γίνουν ειδικά εκπαιδευμένοι έφηβοι που θα δοκιμάζουν τη συμμόρφωση των ιδιοκτητών των pub στις επιταγές του νόμου.

Τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, θα αναφερθούμε στα στελέχη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ εκτεταμένα και αυτήν την βδομάδα... Μην ανησυχείτε, όμως, ορισμένοι...Δεν θα αφήσουμε κανέναν παραπονεμένο..σε ΟΠΟΙΟΝ εσωκομματικό πόλο και αν ανήκει!

Άνδρες & Γυναίκες: Στο super market

Μία συγκριτική μελέτη της συμπεριφοράς ανδρών-γυναικών στο σούπερ-μάρκετ...

Οπλοστάσιο από τον Α' και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο σε σπίτι συνταξιούχου στη Γερμανία

Ολόκληρο οπλοστάσιο βρήκαν οι αρχές στη Γερμανία στο σπίτι ενός Βαυαρού συνταξιούχου που είχε πεθάνει πριν από δύο χρόνια. Πρόκειται για τουλάχιστον 86 όπλα, εκ των οποίων τα περισσότερα χρονολογούνται από την εποχή του Α' και του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επιβεβαίωση του blog μας για την αιμοδοσία της ΟΝΝΕΔ!


Πρώτοι διαβάσετε στο blog μας, που θα γίνει και που δε θα γίνει αιμοδοσία από τις Οργανώσεις Επαρχίας της ΟΝΝΕΔ. Θυμηθείτε εδώ >>

Κερδίζεις, ότι ομάδα και αν είσαι

Τι σας θυμίζουν;;; Ομοιότητες και Διαφορές Νο 3 - Ο Άρχοντας της κάτω παύλας!



Πόσες φορές είπε ο Σαμαράς ότι θα εξαφανίσει το έλλειμμα; Το σήμα σίγουρα είναι εμπνευσμένο από τον Gandalf του «Άρχοντα των δαχτυλιδιών»!!! Δεν εξηγείται αλλιώς. Κλικ στην φωτογραφία...

Η ΟΝΝΕΔ και οι Special Olympics 2011 στην Αθήνα



Μία ακόμη εξαιρετική κίνηση, με πρωτοβουλία του Ελπιδοφόρου Παπανικολόπουλου, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η ΟΝΝΕΔ.

25 Ιουνίου με 4 Ιουλίου 2011 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα οι Special Olympics.

Η ΟΝΝΕΔ και η Χρυσή Αυγή...



Με έκπληξη είδαμε την άποψη ενός εκλεγμένου μέλους της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ σε σχέση με κάποια γεγονότα που έλαβαν χώρα στον Άγιο Παντελεήμονα...


Τι σας θυμίζουν;;; Ομοιότητες και Διαφορές Νο 2!


Τα χρώματά του νέου σήματος της νέας Νέας Δημοκρατίας θα είναι το πορτοκαλί, το μπλέ, το άσπρο, ενώ υπάρχει και το πράσινο!

Στα χνάρια της ΟΝΝΕΔ η Νέα Δημοκρατία....

Με τη μετακίνηση της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, ο Αντώνης Σαμαράς προσπαθεί να περάσει ένα νέο προφίλ, ενός νέου, πιο οργανωμένου και πιο δυναμικού κόμματος.

Απόφαση καθηγητών οδοντιατρικής Σχολής για το θέμα αποπομπής του αντιπρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών κ Δουκουδάκη



Προς Πρόεδρο Οδοντιατρικής Σχολής
Καθηγητή κο Αστέριο Δουκουδάκη
Οι καθηγητές της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, μετά από την ανακοίνωση της 19ης Ιανουαρίου 2011  του Πρύτανη Καθηγητή Θεοδόσιου Πελεγρίνη, που αναφέρεται στις καταγγελίες σε βάρος σας, στις εν συνεχεία ενέργειές του, καθώς και στη στάση σας στην προτροπή του Πρύτανη και των δύο Αντιπρυτάνεων να παραιτηθείτε από τη θέση του Αντιπρύτανη,

Το νέο σήμα της Νέας Δημοκρατίας και η Ελβίρα (!)




Το νέο σήμα και λογότυπο του κόμματος παρουσίασε σήμερα σε ειδική τελετή ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαρας.
Το νέο σήμα φέρει το όνομα «Νέα Δημοκρατία» με μπλε και γαλάζια γράμματα και από κάτω, δύο γραμμές, μία τεθλασμένη και μία ευθεία, σε πορτοκαλί και πράσινο χρώμα. Πρόκειται για ένα logo λιτό και αφαιρετικό, το οποίο «παίζει» κυρίως με τα χρώματα.





Ποια η σχέση ανάμεσα στο χάος, το γκάζι, και την γκαζόζα;



Παρουσίαση με λίγα λόγια: Η λέξη γκάζι παράγεται από την αρχαία ελληνική λέξη Χάος. Παράξενο; Όχι και τόσο, αρκεί να ακολουθήσετε τα απλά μαθήματα μυθολογίας: Κατά τον Ησίοδο , το χάος ορίζεται η πρωτογενής αρχή, όχι όμως ως αφηρημένη έννοια αλλά ως σκοτεινός χώρος γεμάτος νέφη. Αντίθετα, η ορφική κοσμογονία παραδέχεται το χάος ως δεύτερη αρχή του κόσμου μετά το Χρόνο. Ο Πλάτων αναφέρει ότι από το Χάος γεννήθηκε ο Έρωτας (φτυστός ο πατέρας του, αυτός ο Έρωτας). 24γράμματα

Δυσαρεστημένος με τις επιλογές του Αντώνη Σαμαρά είναι ο Ευριπίδης Στυλιανίδης!


 

Μπορεί ο Ευριπίδης Στυλιανίδης να παρέμεινε Γραμματέας Προγράμματος της ΝΔ, μετά τον εσωκομματικό ανασχηματισμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ικανοποιημένος! Κι αυτό γιατί είναι δύσκολο να συνεργαστεί με τον αναπληρωτή του Βασίλια Κικίλια, του οποίου την ανάσα νοιώθει σε κάθε του πρωτοβουλία. Ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής είναι από τους έμπιστους ανθρώπους του προέδρου και απ’ ότι φαίνεται τοποθετήθηκε στα κομματικά όργανα, για κάποιο συγκεκριμένο σκοπό!

Ο καλός Δήμαρχος από τον πρώτο χρόνο φαίνεται!



Του Θανάση Παπαμιχαήλ – Επικοινωνιολόγου – Δ/ντή της Think Politics.

Κοίτασμα 170 δις ευρώ βρέθηκε νοτίως της Κρήτης!


Μείζον θέμα και περαιτέρω τριβή ανάμεσα στις σχέσεις Τουρ κίας – Ελλάδος ανα μένεται να προκύψει με τα κοιτάσματα πε τρελαίου που υπάρ χουν νοτίως της Κρήτης, αλλά και κοντά στο Καστελόριζο και την Κύπρο, μια περιοχή που η Τουρκία εδώ και χρόνια διεκδικεί, γνωρίζοντας προφανώς την ύπαρξη μεγάλων και εκμεταλλεύσιμων πετρελαϊκών κοιτασμάτων.

Ομοιότητες και Διαφορές Νο 1 (ΝΔ = antiΔΝΤ)



Έχουμε να γελάσουμε πολύ ακόμα με το νέο λογότυπο της ΝΔ! Ο πρωτεργάτης και εμπνευστής του νέου λογότυπου, Θεσσαλονικιός Περικλής Πηλείδης, ο οποίος και επί προεδρίας του Κώστα Καραμανλή πρότεινε την απόσυρση του πυρσού, θα μας κάνει να σχολιάσουμε ακόμα μια φορά (ελπίζουμε όχι τελευταία). Βλέπετε κάτι γνώριμο στο νέο λογότυπο της ΝΔ; Το ΔΝΤ αντίστροφα!!! Απίστευτε πολιτικέ άνδρα Αντώνη Σαμαρά…


Η άποψη του Χατζή για τα νέα δρώμενα της ΝΔ (αλλαγή γραφείων και λογοτύπου)


Δείτε τι πιστεύει ο Χατζής για την μετακόμιση της ΝΔ στην Καλλιθέα και για την αλλαγή του λογοτύπου του κόμματος!

Βατοπέδι τέλος!!!!!! Κι όμως οι πολιτικοί την έβγαλαν καθαροί



Με ψήφους 5-0 το Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου αποφάσισε ότι τα αδικήματα για τα οποία έχουν παραπεμφθεί οι Δούκας, Κοντός και Μπασιάκος, για την υπόθεση του Βατοπεδίου είναι παραγραμμένα.Κατά συνέπεια, η υπόθεση δεν πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο.

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Τα μαμούθ επιστρέφουν

Την πεποίθηση πως μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών θα είναι έτοιμοι να φέρουν ξανά στην ζωή, μέσω κλωνοποίησης, ένα μαμούθ ισχυρίζονται επιστήμονες. Πολλές παρόμοιες προσπάθειες έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν, χωρίς όμως να φέρουν αποτελέσματα.
Αυτή τη φορά όμως 

Οριστικό τέλος για το Βατοπέδι

Οριστικό τέλος της υπόθεσης... και με τη βούλα. Ομόφωνα ψήφισαν τα πέντε μέλη του δικαστικού συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, που συνεδρίασε για την υπόθεση του Βατοπεδίου, 

Συνεργάζεται με το στρατό για να καθαρίσει τη Θεσσαλονίκη ο Μπουτάρης

Μηχανοκίνητα του στρατού ζήτησε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης ώστε να μαζευτούν οι τόνοι σκουπιδιών που  έχουν γεμίσει την πόλη. Ο κ. Μπουτάρης έχει συμφωνήσει με τις Ένοπλες Δυνάμεις ώστε να δοθούν µμηχανοκίνητα από το στρατό για να βοηθήσουν στην αποκομιδή των σκουπιδιών.
Σύμφωνα με τα Νέα, από 1.000 τόνοι σκουπιδιών έχουν γεμίσει τη συμπρωτεύουσα όπως είπε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, Στάθης Αβραμίδης, ενώ τα 55 από τα 73 απορριμματοφόρα είναι εκτός λειτουργίας λόγω βλάβης.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η Θεσσαλονίκη θα έχει καθαρίσει την επόμενη εβδομάδα.
Παράλληλα, εγκρίθηκε η απόφαση για συμφωνία με εξωτερικά συνεργεία τα οποία θα τους δώσουν δέκα απορριμματοφόρα ενώ υπάρχει η σκέψη για προμήθεια ανταλλακτικών ώστε να επισκευαστούν τα συνεργεία του δήμου Θεσσαλονίκης.

"Σιωπητήριο" από το Μαξίμου για το δημόσιο χρέος της χώρας

Αυστηρές συστάσεις προς τους υπουργούς να είναι «προσεκτικότατοι» σε ό,τι αφορά στα θέματα του χρέους της χώρας και να ακολουθούν «επ’ ακριβώς» τη γραμμή του υπουργείου Οικονομικών, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου, λίγο μετά την τοποθέτηση του Θεόδωρου Πάγκαλου υπέρ της επιμήκυνσης του συνολικού χρέους της χώρας...
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μίλησε τη Δευτέρα το βράδυ στο Σκάι και μεταξύ των άλλων εξέφρασε την -προσωπική, όπως τόνισε- άποψη, ότι η επιμήκυνση που συζητείται θα πρέπει να περιλαμβάνει το σύνολο του χρέους και όχι μόνον τις υποχρεώσεις προς την τρόικα, όπως διαφαίνεται ότι θα συμβεί.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής έλαβε αμέσως αποστάσεις από αυτές τις δηλώσεις, σημειώνοντας ότι «δεν τίθεται, φυσικά, θέμα επιμήκυνσης αποπληρωμής του συνολικού χρέους». Είναι γνωστό ότι η ελληνική κυβέρνηση προσέρχεται με πολύ συγκεκριμένη ατζέντα. Καταρχήν, ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχει μια απόφαση που αφορά στην επιμήκυνση της αποπληρωμής του δανείου των 110 δισ. ευρώ. Η κυβέρνηση δεν συζητά τίποτε παραπέρα» τόνισε.
Οι απόψεις του κ. Πάγκαλου όμως συζητήθηκαν και χαρακτηριστικό είναι ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης τάχθηκε από το βήμα της Βουλής υπέρ της θέσης Πάγκαλου. «Μίλησε ο κ. Πάγκαλος για επιμήκυνση και του συνολικού χρέους και έχει δίκιο. Εάν δε γίνει αυτό, η χώρα δε θα βγει από την κρίση» δήλωσε.
Χαρακτηριστική ήταν δε η απάντηση του κ. Καρατζαφέρη, όταν επικρίθηκε από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Απόστολο Κακλαμάνη για τις θέσεις του. «Ή δεν ξέρετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ή τα λέτε σε μένα, όπως τα λέει ‘στη νύφη, να τα ακούσει η πεθερά’. Επειδή σας φοβίζει η πεθερά, καθώς είναι ολίγον σωματώδης και άγρια, τα λέτε σε μένα. Επομένως, συνεννοηθείτε μέσα στο ΠΑΣΟΚ, πριν έρθετε εδώ» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.


Εντολή για σιωπητήριο
Σε αυτό το κλίμα, μιλώντας στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο πρωθυπουργός ζήτησε από υπουργούς και υφυπουργούς να είναι «προσεκτικότατοι» όταν μιλούν, κυρίως, για θέματα δανειοδότησης της χώρας. Και τους συνέστησε να ακολουθούν «επ' ακριβώς» ό,τι λέει ο υπουργός Οικονομικών ή τις δικές του δημόσιες δηλώσεις.
Αλλά και ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ερωτηθείς για τις δηλώσεις Πάγκαλου, τόνισε στο Mega ότι «καλό είναι οι επίσημες απόψεις για τα θέματα αυτά να ακούγονται μόνο από τον υπουργό Οικονομικών και τον πρωθυπουργό».


«Κακόπιστα σενάρια»
Η όλη συζήτηση διεξάγεται ενώ στην Ευρώπη γίνεται μία σύνθετη και πολύπλοκη συζήτηση, για την απάντηση που πρέπει να δώσει στην κρίση που αντιμετωπίζει και τόνισε ότι πιστεύει πως το επόμενο δίμηνο θα υπάρξουν αποφάσεις.
Την Τετάρτη η γερμανική εφημερίδα Die Zeit αναφέρθηκε σε σενάρια «ανώδυνης» αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους που θα επέτρεπε στην Ελλάδα να εξαγοράσει το χρέος της μέσω της Ευρωπαϊκής Διευκόλυνσης Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF).
Έλληνες και Γερμανοί αξιωματούχοι διέψευσαν το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης. Η πιο κατηγορηματική –όσο και αιχμηρή- διάψευση ήρθε το απόγευμα από τα πιο επίσημα χείλη. Ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για «δήθεν γερμανικά σχέδια» τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας, για το συγκεκριμένο θέμα, χαρακτηρίζοντας «κακόβουλο» και «κακόπιστο» το σχετικό δημοσίευμα.
Ακόμα και το παραμικρό τέτοιο δημοσίευμα «μπορεί να μας δημιουργήσει προβλήματα» τόνισε ο κ. Παπανδρέου, αν και τόνισε ότι αυτά τα προβλήματα δεν θα είναι ανυπέρβλητα. Τόνισε επίσης ότι «θα αποστομώσουμε όσους διακινούν σενάρια καταστροφής» όταν ως χώρα και ως Ευρωπαϊκή Ένωση «αποκαταστήσουμε πλήρως την αξιοπιστία μας».
Το συμφέρον της Ελλάδας, τόνισε επίσης, είναι ταυτισμένο με τη σταθερότητα στην Ευρώπη και διευκρίνισε ότι δεν εννοεί τη δημοσιονομική σταθερότητα, «αλλά ευρύτερα τη σταθερή πολιτική πορεία της εμβάθυνσης του ευρωπαϊκού εγχειρήματος».
Σχετικά με το θέμα της επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής του δανείου από την τρόικα, ο κ. Παπανδρέου ανέφερε υπήρξε συμφωνία επί της αρχής στο Eurogroup, την οποία χαρακτήρισε «πολύ θετική εξέλιξη». Οι τεχνικές λεπτομέρειες γι’ αυτό, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, θα συζητηθούν το επόμενο διάστημα, στο πλαίσιο του «συνολικού πακέτου» που αφορά στις διαδικασίες για τη διαμόρφωση του μόνιμου μηχανισμού στήριξης, αλλά και ευρύτερα στην οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Χρυσή μασέλα του Τσώρτσιλ πωλήθηκε για 19.000 ευρώ

Τεχνητή οδοντοστοιχία που φορούσε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πουλήθηκε στην τιμή των 19.000 ευρώ σε δημοπρασία στο Λονδίνο, λίγους μήνες μετά την πώληση μιας άλλης τεχνητής οδοντοστοιχίας του πρώην πρωθυπουργού της Βρετανίας, τον Ιούλιο.

«Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών» από Δημαρά και Οικονόμου


Την ίδρυση κινήματος με την επωνυμία «Κίνημα ανεξάρτητων πολιτών» ανακοίνωσαν οι ανεξάρτητοι βουλευτές (πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δημαράς και Βασίλης Οικονόμου.   

Μία άποψη για τους λαθρομετανάστες στην Αθήνα


Τα μέτρα φράκτη στον ‘Εβρο του Παπουτσή δεν έχουν παρά στόχο τις εντυπώσεις για το θεαθήναι. 
Οι αρμόδιοι δυστηχώς αδιαφορούν και αντιμετωπίζουν το πρόβλημα επικοινωνιακά.Είτε δεν τους ένδιαφέρει είτε δεν έχουν συνεiδητοποιήσει την εκταση την τεράστια του προβλήματος.   

Τι γίνεται με τον ανασχηματισμό στην ΟΝΝΕΔ??


Με ενδιαφέρον αναμένόνται οι αντιδράσεις του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και ο πιθανός ανασχηματισμός τον οποίο θα πράξει, καθότι θεωρείται βέβαιο πως δεν είναι ικανοποιημένος από την απόδοση και τις πρακτικές ακόμη και στενών συνεργατών του.    

Κώστας Ιωάννου: Συνάντηση φοιτητών και αποφοίτων ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Σας καλουμε την Κυριακή, 23/01/2011στο Θησείο. Συνάντηση έξω απο το σταθμό 17:00 μμ, για ένα φιλικό καφεδάκι. Όποιος και όποια μπορεί να παραβρεθεί, θα είναι τιμή μας.

Κώστας Ιωάννου

Φεύγει το καλοκαίρι ο Μουρίνιο

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι σκέφτεται ο Ζοζέ Μουρίνιο. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος είναι δυσαρεστημένος από τη στάση της διοίκησης.  

Ένταση αυτή τη στιγμή στην ΑΣΟΕΕ!!

Ένταση αυτή τη στιγμή έχουμε στη Σύγκλητο της ΑΣΟΕΕ από μερίδα φοιτητών, οι οποίοι πρόσκεινται στην ΠΑΣΠ. Η ένταση, βέβαια, θεωρείται αναμενόμενη, καθώς είναι, γνωστές, πια, οι διαφορές που έχει η "πράσινη οργάνωση" με τις πρυτανικές αρχές του ιδρύματος...

Άνεργοι Δημοσιογράφοι: "Ενστάσεις τώρα, για τους εγκάθετους της ΕΡΤ"

Συνάδελφοι συναδέλφισες που είχατε υποβάλλει αίτηση για πρόσληψη στην ΕΡΤ τίποτα δεν τελείωσε. Η λίστα με τους συμβασιούχους που ανακοινώθηκε δείχνει οτι δεν τηρήθηκαν συγκεκριμένοι όροι της προκήρυξης όπως το ασυμβίβαστο  

Ο ΟΤΕ φέρνει τις οπτικές ίνες νέας γενιάς

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, έρχεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα νέο Δίκτυο Πρόσβασης Νέας Γενιάς (New Generation Access - NGA), το οποίο θα παρέχει στους τελικούς χρήστες ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλών ταχυτήτων με βελτιωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.  

Δραστηριοποιείται η επιτροπή αξιολόγησης στελεχών της ΝΔ


Ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέας Θ. Λυκουρέντζος συγκάλεσε σε σύσκεψη την Επιτροπή Αξιολόγησης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας με θέμα τον προγραμματισμό του έργου της επιτροπής.    

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Βρέθηκε άθικτο ουίσκι 115 ετών!

Κάποιοι κομπάζουν όταν σερβίρουν ουίσκι 15 ετών. Τι μπορεί να πει κανείς, όμως, όταν το ουίσκι χρονολογείται στον 19ο αιώνα; Γιατί τότε – το 1896, 1897- υπολογίζεται ότι πρέπει να παρήχθησαν οι τρεις φιάλες Mackinlays, που βρέθηκαν κάτω από την καλύβα του Αγγλο-ιρλανδού εξερευνητή Έρνεστ Σάκλετον στην Ανταρκτική και συνδέθηκαν με την αποστολή του Nimrod το 1907, με στόχο την κατάκτηση του Νότιου Πόλου.

«Η ανθρωπότητα να προετοιμαστεί για μια συνάντηση με εξωγήινους»

Η ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών (που δεν θα έχουν κατ' ανάγκη φιλικές προθέσεις) είναι μια πιθανότητα, που φαίνεται όλο και... πιο πιθανή, για αυτό το λόγο οι κυβερνήσεις του πλανήτη μας, υπό τον συντονισμό του ΟΗΕ, θα έπρεπε να χαράξουν συντονισμένα σχέδια για το πώς θα πρέπει να αντιδράσει η ανθρωπότητα σε περίπτωση που η μέχρι πρόσφατα αδιανόητη συνάντηση τελικά γίνει πραγματικότητα.

Το βόρειο σέλας στον υπολογιστή σας

On line διαδικτυακό παρατηρητήριο. Το Βόρειο Σέλας είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα φυσικά φαινόμενα του πλανήτη μας. Και πλέον αυτά τα «μαγικά φώτα» στον ουρανό έρχονται στον υπολογιστή μας χάρη στο διαδικτυακό παρατηρητήριο της Καναδικής Υπηρεσίας Διαστήματος που μεταδίδει ζωντανά αυτό το υπερθέαμα από την Αρκτική...

Ο αντικαπνιστικός νόμος θα φέρει «λουκέτα»

Την έντονη αντίδραση επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης και της διασκέδασης έχει προκαλέσει η ανακοίνωση δια στόματος Ανδρέα Λοβέρδου ότι τελικά ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί στο ακέραιο, όπως έχει ήδη δημοσιευτεί.

Βρήκαν το φάρμακο που εξαφανίζει το προγούλι

Η γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer ανακοίνωσε ότι ξεκινά τις κλινικές δοκιμές ενός ενέσιμου φαρμάκου που συρρικνώνει τις αποθέσεις λίπους και δημιουργεί το ανεπιθύμητο προγούλι. Η πειραματική ουσία ATX-101 προορίζεται για «τη μείωση του τοπικού λίπους κάτω από πιγούνι (υπογενειακό λίπος)» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Νέο ζήτημα με το Facebook και τα προσωπικά δεδομένα


Τελικά, δεν είναι δυνατόν να περάσει λίγος καιρός χωρίς να προκύψει ζήτημα με τη διαχείριση των προσωπικών δεδομένων στο Facebook. Το τελευταίο επεισόδιο ξεκίνησε όταν οι υπεύθυνοι της υπηρεσίας επέτρεψαν σε developers να αποκτήσουν πρόσβαση σε τηλέφωνα και διευθύνσεις χρηστών.

Τι σκέφτεται η ηγετική ομάδα της ΟΝΝΕΔ... ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Θέλετε να μάθετε τι σκέφτεται η ηγετική ομάδα της ΟΝΝΝΕΔ?? Έχουμε φωτορεπορτάζ!!! Πατήστε για να δείτε τη συνέχεια...!!

Τέσσερις λόγοι για να αγοράσετε σπίτι

Η αγορά κατοικίας εξακολουθεί να φαίνεται αρκετά δυσοίωνη: Οι τιμές των κατοικιών εξακολουθούν να υποχωρούν ενώ τα στεγαστικά δάνεια που βρίσκονται στο «κόκκινο» αυξάνονται. Παρόλα αυτά υπάρχουν τέσσερις λόγοι που καθιστούν την αγορά ελκυστική.

Ο Άκης έχει ήδη έτοιμη την πρώτη ρουκέτα!

Το κρυφό όπλο του πρώην υπουργού δεν είναι άλλο από την περίφημη «ροζ βίλα» στην οποία έζησε ως τον θάνατό του το 1996 ο Ανδρέας Παπανδρέου. Τα πιο πολλά -και σημαντικά- μυστικά που συνδέονται με τη βίλα της οδού Αγράμπελης παραμένουν ως σήμερα άγνωστα πέραν ενός μικρού κύκλου ανθρώπων, στον οποίο συγκαταλέγεται όμως ο κ. Τσοχατζόπουλος. Και αυτό φαίνεται ότι τον κάνει να νιώθει πολύ ισχυρός!

Η Ν.Δ. αλλάζει πρόσωπο και διεύθυνση

Η Ν.Δ. αλλάζει. Όχι μόνο μετακομίζει από τη γνωστή Ρηγίλλης στα νέα γραφεία στη Συγγρού, αλλάζει και την «εικόνα» της. Η Ν.Δ. του Α. Σαμαρά θα είναι σε άλλη διεύθυνση και με άλλο σήμα. Ναι ο γνωστός πυρσός δεν θα υπάρχει πια.

Quiz - Οι "επαναστάτες" συνεργάτες του Μουρούτη!

Ποιος στενός συνεργάτης του υπευθύνου του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Γ. Μουρούτη,

Αντιδρούν και οι αρχαιολόγοι για τον ΧΥΤΑ Κερατέας

Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στην επαπειλούμενη κατασκευή του ΧΥΤΑ Κερατέας σε απόσταση αναπνοής από τον αρχαιολογικό χώρο του Οβριόκαστρου κάνοντας λόγο για παράβαση του αρχαιολογικού νόμου και αλλοίωση της φυσιογνωμίας του ιστορικού και αρχαιολογικού τοπίου της Λαυρεωτικής.

Πώς τα γονίδια επηρεάζουν το δίκτυο των φίλων μας

Το δικό τους ρόλο στη δημιουργία των δικτύων φίλων που αναπτύσσουν οι άνθρωποι φαίνεται πως παίζουν τα γονίδια, σύμφωνα με νέα έρευνα του γνωστού Ελληνοαμερικανού επιστήμονα Νικόλα Χρηστάκη του πανεπιστημίου Χάρβαρντ και του συνεργάτη του Τζέημς Φάουλερ του πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας.

Πώς ξοδεύει το χρόνο του ο Γραμματέας της ΔΑΠ??

Το ότι η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ φυτοζωεί, όλοι το γνωρίζουμε πια. Τι απασχολεί περισσότερο από την οργάνωση, τον Γραμματέα της, Σάκη Ιωαννίδη;;;