Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Οι κόρες των διάσημων ροκ σταρς είναι αληθινές κούκλες, αλλά δεν πιάνουν μία μπροστά στην «θεά» κόρη του Κερτ Κομπέιν [εικόνες]

Οι αιθέριες υπάρξεις που ακολουθούν αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για μερικές από τις πιο τρυφερές ροκ μπαλάντες που γράφτηκαν ποτέ: το «Lullaby (Goodnight My Angel)» του Billy Joel, το «When You Need Me» του Bruce Springsteen, το «You'll Be In My Heart» του Phil Collins και άλλα συγκινητικά μουσικά κομμάτια. Όχι δεν είναι ερωμένες ή πρώην σύντροφοι διάσημων ροκ σταρς, αλλά οι κόρες τους, τις οποίες μπορείτε να γνωρίσετε στις παρακάτω φωτογραφίες, μόνες ή στο πλάι του μπαμπά τους:

Ιγνατίου: Να αντισταθεί η κυβέρνηση σε νέο δανεισμό

Mixalis-Ignatiou
Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο ανταποκριτής του MEGA στην Ουάσινγκτον Μιχάλης Ιγνατίου προτρέπει την κυβέρνηση Σαμαρά να αρνηθεί να συναινέσει σε έναν επιπρόσθετο δανεισμό της Ελλάδας, όπως φαίνεται να σχεδιάζει η Γερμανία για το 2014.

Η κεντροδεξιά ενωμένη λέει “όχι” στην αποπομπή Μπερλουσκόνι

Italy's former prime minister Silvio Berlusconi attends a session at the Senate in Rome
Τέσσερις ώρες μετά την έναρξή της ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τα ηγετικά στελέχη της ιταλικής κεντροδεξιάς και με τους υπουργούς της κυβέρνησης Λέττα που ανήκουν στη συντηρητική παράταξη.
Σε ανακοινωθέν του αμέσως μετά τη λήξη της συνάντησης, ο γραμματέας του Λαού της Ελευθερίας και αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Αντζελίνο Αλφάνο, τονίζει ότι “είναι αδιανόητο και θεσμικά απαράδεκτο να γίνεται αναφορά στη δυνατότητα αποπομπής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι από το αξίωμα του γερουσιαστή”, ενώ τονίζει παράλληλα ότι “η κυβέρνηση Λέττα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της αρχίζοντας από την κατάργηση του φόρου ιδιοκατοίκησης”.
“Απευθύνουμε όλοι μαζί έκκληση προς τους ανώτατους θεσμικούς ιθύνοντες και προς τον πρωθυπουργό ώστε να τύχουν πλήρους εκπροσώπησης οι ψηφοφόροι που επέλεξαν την κεντροδεξιά με επικεφαλής τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι”, προσθέτει ο Αλφάνο.
Από τη μεριά της η κεντροαριστερά, διαμέσου του πρώην πρωθυπουργού Μάσιμο Ντ’ Αλέμα, απαντά ότι “κανείς δεν πρέπει να χρησιμοποιήσει τις δικαστικές υποθέσεις του Μπερλουσκόνι για να ζημιώσει την Ιταλία” , ενώ ο τρίτος κυβερνητικός εταίρος –η Κεντρώα Επιλογή Πολιτών– καθιστά σαφές ότι “η κυβέρνηση Λέτα πρέπει να συνεχίσει το έργο της χωρίς να υποκύψει σε εκβιασμούς, διότι όλοι οι πολίτες είναι ίσοι έναντι του νόμου”.
Σε ό,τι αφορά την αντιπολίτευση, τέλος, το Κίνημα Πέντε Αστέρων και η Λέγκα τάσσονται υπέρ της άμεσης προσφυγής στις κάλπες.

Στην Ευρώπη κάποιοι υπαγορεύουν, και κάποιοι υπακούουν

Evangelos-Venizelos
(Photo Eurokinissi)
Βαθιά πολιτική ήταν η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου στη Σκιάθο για τον Δημήτρη Τσάτσο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αντιπρόεδρος και Υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης δεν ξέχασε τον καθηγητή που οικοδόμησε τον συνταγματικό προσανατολισμό μιας γενιάς Ελλήνων επιστημόνων, μεταξύ των οποίων και του ιδίου, χωρίς να παραμελεί την αυτονόητη επιδίωξη του πολιτικού “παντρέματος” των συνταγματικών διατάξεων με τις ανάγκες των πολιτών, της κοινωνίας, της χώρας.

“Κούρεμα” σε 500.000 επικουρικές συντάξεις

syntaxiouxoi-epikourika-Tameia
“Στον αέρα” βρίσκονται οι επικουρικές συντάξεις περίπου 500.000 ασφαλισμένων σε 35 επικουρικά Ταμεία του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, καθώς μετά από εντολή του υπουργείου Εργασίας και της διοίκησης του ΕΤΕΑ ξεκίνησε έκτακτος οικονομικός έλεγχος από ορκωτούς λογιστές, καθώς διαπιστώθηκε ότι… αγνοούνταν οι εισφορές τους.

Το Βίντεο που προκαλεί παραισθήσεις

Το βίντεο που θα σας παρουσιάσουμε στην συνέχεια προκαλεί, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, παραισθήσεις!....

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

Οι πρόθυμοι δήμιοι της Δημοκρατίας

Του Άγη Βερούτη

Είναι πολύ εύθραυστο πράγμα η Δημοκρατία. 

Στα τελευταία 150 χρόνια από δικτατορία σε χούντα το πάμε, με το μεγαλύτερο διάλειμμα δημοκρατίας αυτό της μεταπολίτευσης.

Ποιος είπε ότι στο Hollywood οι έρωτες δεν κρατάνε για πάντα;

Μπορεί η αγάπη τους και ο έρωτάς τους να μην άλλαξε με το πέρασμα των χρόνων, όμως άλλαξε κατά πολύ η εμφάνισή τους. Δείτε πως ήταν 10 ζευγάρια του Hollywood στην αρχή της σχέσης τους και πως είναι τώρα.

FAZ: Ανίκανη η πολιτική ελίτ της Ελλάδας

vouli12
Πολλές είναι οι αντιδράσεις στη Γερμανία αναφορικά με τις σχεδόν… καθημερινές εξαγγελίες του Σόιμπλε για τρίτο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα.

ΔΝΤ: Υπερεκτιμήθηκε η ελληνική οικονομία

DNT
Σύμφωνα με αυτά που υποστηρίζει το ΔΝΤ για την αποτυχία του ελληνικού προγράμματος δεν έφταιξαν οι πολλαπλασιαστές που εφαρμόστηκαν, αλλά το γεγονός ότι υπήρξε υπερβολική αισιοδοξία για τις δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.

Ο Σταμάτης Γονίδης : καρέ καρέ το βίντεο , Ναζιστική χειρονομία και τα πέντε λεπτα δημοσιότητας (Stamatis Gonidis – Video)

Απίστευτο ήταν το σκηνικό με τα όσα έγιναν στην Κουρούτα απο τον Σταμάτη Γονίδη .

Ο Σταϊκούρας ζήτησε την παραίτηση του ΔΣ της ΕΑΒ

staikouras2
Tην παραίτηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ ΑΕ), ζήτησε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, σε συνέχεια της άσκησης κακουργηματικής ποινικής δίωξης στα μέλη της διοίκησης της εταιρείας από τον Επίκουρο Οικονομικό Εισαγγελέα.

Λοβέρδος: Η 3η του Σεπτέμβρη δεν ανήκει στο… 6% του ΠΑΣΟΚ

Andreas-Loverdos
Μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1″ με τον Νίκο Ρογκάκο και τη Ντόρα Κουτροκόη, ο Ανδρέας Λοβέρδος εξήγησε τους λόγους για την οποία επέλεξε την εμβληματική ημερομηνία της 3ης του Σεπτέμβρη για να εγκαινιάσει τα γραφεία του κόμματος “Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα”, και να παρουσιάσει την πολιτική πλατφόρμα του.

Δίωξη στις διοικήσεις της ΕΑΒ από το 2008 έως σήμερα

eab
Κακουργηματική ποινική δίωξη για τα αδικήματα της απιστίας και της απάτης, σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου, άσκησε ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης σε βάρος των μελών των διοικήσεων της ΕΑΒ από το 2008 έως σήμερα.

Από τους πλειστηριασμούς στο… Μνημόνιο

Antonis-Samaras-Evangelos-Venizelos-Vouli
Το υπόδειγμα στρατηγικού σχεδιασμού που δίνει μια ηγεσία, είναι εκείνο που προσφέρεται συνήθως για αφύπνιση των απλών στρατιωτών, και ειδικά σε μια κυβέρνηση πολιτικής συγκατοίκησης δυο παραδοσιακών κομμάτων εξουσίας, σε εποχή βαθιάς κρίσης και αβεβαιότητας, η σημειολογία περπατάει χέρι-χέρι με την πολιτική ουσία.

Πώς θα είναι ο κόσμος το 2100

Μια ματιά στο κόστος διαβίωσης, στα επιτεύγματα της ανθρωπότητας και στην κατάσταση του πλανήτη μας σε 100 χρόνια από σήμερα ρίχνουν οι Βρετανοί επιστήμονες, αναλύοντας δεδομένα προηγούμενων δεκαετιών.

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Η ιστορία της σκυλοτροφής

Πριν πάνω από 2.000 χρόνια, ο Ρωμαίος ποιητής και φιλόσοφος Μάρκος Τερέντιος Βάρρων έγραψε το πρώτο εγχειρίδιο εκτροφής. Στις σελίδες του έδινε συμβουλές για τη διατροφή των σκύλων με κριθαρόψωμο βουτηγμένο σε γάλα και με αρνίσια κόκαλα.

Η Ιταλία ζητάει αποζημίωση από τον Καλατράβα!

calatrava
Το Ελεγκτικό Συνέδριο του ιταλικού κράτους ζητεί αποζημίωση ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ από τον διάσημο Καταλανό αρχιτέκτονα Σαντιάγο Καλατράβα λόγω των σφαλμάτων στον σχεδιασμό της γυάλινης γέφυρας στο Μεγάλο Κανάλι της Βενετίας, η οποία φέρει το όνομά του.

Το 2011 ήμασταν 10.815.197

elstat
Σε 10.815.197 άτοµα διαμορφώθηκε ο μόνιµος πληθυσµός της χώρας, σύμφωνα με την απογραφή πληθυσμού κατοικιών 2011. Το 49%, δηλαδή 5.302.70,  είναι άντρες και το 51%, δηλαδή 5.512.494, γυναίκες.

Η Πολωνία… ψηφίζει Ελλάδα στον τουρισμό

poland
Συνεχίζεται η δυναμική ανάκαμψη των Πολωνών τουριστών προς τη χώρα μας με πτήσεις τσάρτερς έναντι της αντίστοιχης περιόδου του 2012, σύμφωνα με στοιχεία της Ένωσης Πολωνών Tour Operators (www.pzot.pl) έως και την 33η εβδομάδα (έως 18η Αυγούστου) του 2013.

Πώς είναι οι πρωταγωνιστές του Baywatch σήμερα [εικόνες]

Ποιος teenager δεν είχε την αφίσα της Pamela Anderson κολλημένη στον τοίχο του και ποια έφηβη δεν θυμάται ακόμα τους καλογυμνασμένους και ηλιοκαμένους ναυαγοσώστες να τρέχουν στην παραλία; Αναμφίβολα η τηλεοπτική σειρά ''Baywatch'' έχει αφήσει εποχή.

Nέες αποκαλύψεις για το δίκτυο παρακολουθήσεων στις ΗΠΑ

nsa
Το δίκτυο παρακολούθησης που έχει απλώσει η Αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας (NSA) είναι πολύ ευρύτερο απ’ ό,τι είχε αποκαλυφθεί και περίπου το 75% των αμερικανικών διαδικτυακών επικοινωνιών εκτιμάται πως παρακολουθείται, υποστηρίζει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Wall Street Journal.

Προεκλογικά παιχνίδια στη Γερμανία με το ελληνικό χρέος

Angela-Merkel-Wolfgang-Schaeuble
Σε κεντρικό θέμα της προεκλογικής σύγκρουσης στη Γερμανία -που όπως όλα δείχνουν θα φθάσει μέχρι την κάλπη- αναδεικνύεται το ελληνικό ζήτημα, μετά την παραδοχή του υπουργού οικονομικών πως η Ελλάδα θα χρειαστεί και τρίτο πακέτο βοήθειας.

Ρεκόρ τουριστικών αφίξεων και στην Ισπανία

spanish-tourism
Δεν είναι μόνο η Ελλάδα που βλέπει φέτος τα τουριστικά δεδομένα να πηγαίνουν… τρένο. Η Ισπανία, παραδοσιακή δύναμη του τουριστικού κλάδου, με συγκριτική υπεροχή στη Μεσόγειο μετράει ήδη για τον Ιούλιο 7,9 εκατομμύρια τουρίστες που επισκέφτηκαν διάφορους προορισμούς της χώρας, ένας αριθμός που συνιστά αύξηση 2,9% σε σχέση με τον Ιούλιο του 2012.

Αύξηση 503 εκατομμυρίων ευρώ στα τουριστικά έσοδα

Trapeza-ths-Elladas
Και τα επίσημα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδας επιβεβαιώνουν τη βεβαιότητα που εκφράζουν εδώ και αρκετό καιρό οι εκπρόσωποι και οι επαγγελματίες του ελληνικού τουρισμού, για σημαντικη αύξηση στα έσοδα, λόγω της αντίστοιχης αύξησης που έχει σημειωθεί στις αφίξεις ξένων τουριστών.

Η τουρκική λίρα συνεχίζει την… κατρακύλα!

turk
Η τουρκική λίρα υποχώρησε ξανά σήμερα πέφτοντας σε νέο ιστορικό χαμηλό έναντι του δολαρίου ΗΠΑ, παρά τις πωλήσεις συναλλάγματος από την κεντρική τράπεζα, οι οποίες δεν κατάφεραν να μεταβάλουν το κλίμα νευρικότητας στις αγορές λόγω της συνεχιζόμενης φημολογίας για το μέλλον του προγράμματος αγοράς ομολόγων της κεντρικής τράπεζας των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Έθιμα που έχουν διάφορες χώρες γύρω από το σεξ!

1) Στο Λίβανο είναι νόμιμο οι άντρες να έχουν σεξουαλικές επαφές με ζώα με την προϋπόθεση πως πρόκειται για θηλυκά ζώα. Το σεξ με αρσενικά ζώα τιμωρείται με θάνατο…

Αναστέλλουν τη λειτουργία τους 14 Εφορίες

DOY-Efories
Το υπουργείο Οικονομικών προχωρεί τον σχεδιασμό του για την αναδιάρθρωση στη δομή και τη λειτουργία των ανά τη χώρα υπηρεσιών των Εφοριών, και έτσι από την 1η Σεπτεμβρίου αναστέλλεται η λειτουργία 14 ΔΟΥ σε όλη την Ελλάδα.

Παραιτήθηκε από το Δ.Σ του MEGA ο Βαρδινογιάννης

MEGA-THLETYPOS
Την παραίτηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη από το διοικητικό συμβούλιό της ανακοίνωσε η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ Α.Ε., δηλαδή η εταιρεία που είναι ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Το Σεπτέμβριο τα χρονοδιαγράμματα για τα έργα στους αυτοκινητοδρόμους

xrusoxoidis
Τον επόμενο μήνα θα παρουσιαστούν τα ακριβή χρονοδιαγράμματα για τα έργα στους αυτοκινητοδρόμους, όπως προκύπτει – σύμφωνα με πληροφορίες – από τη διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου στην οποία συμμετείχε και ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Το παθαίνουν και οι διάσημες! Celebrities που τις απάτησαν!

Η απιστία δεν είναι μια λέξη άγνωστη στο χώρο του star system. Και δεν είναι λίγες οι διάσημες που την έζησαν, σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις με τρόπο… ταπεινωτικό! Αρκεί να θυμίσουμε την περίπτωση του πανέμορφου μοντέλου, Elizabeth Hurley, την οποία ο τότε σύντροφός της, διάσημος ηθοποιός Hugh Grant, κεράτωσε με μια ιερόδουλη!

Ακυρώνεται ο διορισμός Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα

Xristos-Papoutsis
Όταν πριν από μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στον διορισμό του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν ήταν έντονες. Και εκείνες που ακολούθησαν, ακόμη περισσότερο.

Η CIA ισχυρίζεται πως ο Τίτο δεν ήταν Γιουγκοσλάβος!

tito
Ο Γιόσιπ Μπροζ Τίτο “δεν είχε γιουγκοσλαβική καταγωγή”, υποστηρίζεται σε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο της CIA, που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στην ιστοσελίδα της αμερικανικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Έρευνα από τον Άρειο Πάγο για τη διόγκωση του ελλείμματος το 2009

areiospagos
O αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γ. Κολιοκώστας απέστειλε την αναφορά του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας Ι. Αδαμόπουλου στον προϊστάμενο της εισαγγελίας εφετών Αθηνών και στον προϊστάμενο του συμβουλίου επιθεώρησης των δικαστηρίων για να ερευνηθούν οι αιτιάσεις που προβάλλονται σε δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΟ ΠΑΡΟΝ για χειρισμούς της ανάκρισης σχετικά με την έρευνα για τη διόγκωση του ελλείμματος του 2009 από την ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Τζον Κατσιματίδης συνεχίζει τον αγώνα για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης

catsimatidis
Ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία για τη δημαρχία της Νέας Υόρκης, ως ένας από τους βασικούς υποψηφίους του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Οι πιο περίεργες πόλεις στον κόσμο

Όλοι ξέρουμε πως η ανθρώπινη δημιουργικότητα δεν έχει όρια. Η ανθρωπότητα έχει βρει μοναδικούς τρόπους να ζει ακόμα και στα πιο ασυνήθιστα μέρη. Ορίστε λοιπόν 9 αληθινές κοινότητες που κάνουν κάθε άλλη πόλη να φαίνεται πολύ βαρετή...

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Μύθοι και πραγματικότητες γύρω από την υγεία μας - Οι 20 αλήθειες που πρέπει να γνωρίζετε

Είναι το περπάτημα εξίσου αποδοτικό με το τρέξιμο; Η τηλεόραση βλάπτει την όραση; Τα αβγά ανεβάζουν την χοληστερίνη; Ποιο κρασί είναι καλύτερο; Το λευκό ή το κόκκινο; Βοηθάει το γιαούρτι στην πέψη; Οι λευκαντικές οδοντόκρεμες λευκαίνουν όντως τα δόντια; Μάθετε όλες τις απαντήσεις σε 20 βασικά ερωτήματα.

Ποιες διάσημες σταρ ξεκίνησαν την καριέρα τους ως πόρνες πολυτελείας

Ένα δημοσίευμα που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει ταράξει την ηρεμία πολλών διάσημων και πανέμορφων πρωταγωνιστριών. Κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν αναφέρουν ότι αγαπημένες μας ηθοποιοί είχαν και άλλη εξίσου επιτυχημένη καριέρα ως… πόρνες πολυτελείας.

Το μαρούλι ως σύμβολο του σεξ

Το μαρούλι καλλιεργείται εδώ και χιλιάδες χρόνια, ενώ οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το απεικονίζουν σε τοιχογραφίες τάφων από το 2.700 π.Χ.. Οι δύο νεώτερες μορφές του είναι το μαρούλι της Ρώμης ή romaine, όπως αποκαλείται, κι αυτό που πρωτοεμφανίστηκε στο νησί της Κω.

Πόσο κοστίζει να είσαι σουπερήρωας: Τι έξοδα έχουν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες [εικόνες]

Ολοι εντυπωσιαζόμαστε από τη ζωή και τις περιπέτειες των αγαπημένων μας υπερηρώων και έστω μία φορά στη ζωή μας ως παιδιά έχουμε φανταστεί πώς θα ήταν να είχαμε κι εμείς σούπερ δυνάμεις. Πόσο όμως κοστίζει στην πραγματική ζωή το lifestyle ενός σουπερήρωα;

Γιατί τα χειροποίητα παπούτσια Louis Vuitton είναι τόσο ακριβά; -Το βίντεο με τον τρόπο κατασκευής δίνει την απάντηση [βίντεο]

Για πολλούς η τιμή ενός ζευγαριού παπουτσιών Louis Vuitton μοιάζει αδικαιολόγητα υψηλή και σχεδόν απαγορευτική, γι αυτό το λόγο η δημοφιλής εταιρεία δημοσίευσε ένα βίντεο από το εργαστήρι Fiesso d'Artico, με τη διαδικασία κατασκευής ενός χειροποίητου ζευγαριού.

Τι κι αν έχει μπει στα 44 πλέον; Η Χριστίνα Παππά είναι το απόλυτο MILF! (ΦΩΤΟ)

Η Χριστίνα Παππά, σε κάθε δημόσια εμφάνισή της κεντρίζει το ενδιαφέρον και αναστατώνει τον αντρικό πληθυσμό καθώς παραμένει εντυπωσιακή, σέξι και με γυμνασμένο σώμα…

Financial Times: Ξεχάστε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όπως το ξέρατε μέχρι σήμερα - Τσουνάμι αλλαγών από του χρόνου

Είναι θέμα χρόνου πλέον. Ό,τι ξέρατε για το δημοφιλέστερο άθλημα στην Ευρώπη, το ποδόσφαιρο, από του χρόνου θα αποτελεί παρελθόν, καθώς ετοιμάζεται να υιοθετήσει από την επόμενη σεζόν το αμερικάνικο «κλειστό» αθλητικό μοντέλο. Τι σημαίνει αυτό;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Stefan Szymanski στους Financial Times, «αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με τη μορφή που το ξέραμε. Το "ανοιχτό" μοντέλο, με το οποίο λειτουργούσε το άθλημα εδώ και χρόνια φτάνει στο τέλος του και θα μετατραπεί γρήγορα σε ένα "κλειστό" αμερικάνικου τύπου μοντέλο, το οποίο συνοψίζεται στο "Financial Fair Play" (FFP), δηλαδή το νέο κανονιστικό πλαίσιο που υιοθετήθηκε από την Uefa -την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου- και το οποίο θα "δαγκώνει" από τον επόμενο χρόνο».

Πάτο έχουν πιάσει τα ενοίκια γραφείων στην Αθήνα -Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα περισσότερα ανοίκιαστα

Στο τελευταίο στάδιο του καθοδικού κύκλου έπειτα από πολλά χρόνια υποχώρησης έχουν φθάσει οι τιμές τα ενοίκια σε πολυτελή γραφεία στην Αθήνα, αλλά και σε Ρώμη και Λισαβόνα σύμφωνα με την έκθεση της Jones Lang LaSalle. Με απλά λόγια, ο διεθνής οίκος εκτιμά ότι τα συγκεκριμένα ενοίκια έχουν πιάσει... πάτο.

Πλειστηριασμοί κατοικιών: Οταν οι Ελληνες θα πεταχτούν έξω από τα σπίτια τους

Μια φόρμουλα συμβιβασμού που θα κάμψει τις αντιδράσεις ακόμα και κυβερνητικών βουλευτών, αλλά παράλληλα θα ικανοποιεί και το τραπεζικό σύστημα αναζητεί η κυβέρνηση για την άρση της απαγόρευσης των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας.

Ιστορικές συμμορίες από όλο τον κόσμο

Τις διαβόητες συμμορίες της Γιακούζα και της Κόζα Νόστρα ή τα μεξικανικά καρτέλ τα γνωρίζουμε πλέον καλά όλοι. Έχουν περάσει στο πετσί μας τόσο από τις ειδήσεις όσο και τις αναπαραστάσεις τους στον κινηματογράφο και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Κάποιοι μάλιστα είναι εξοικειωμένοι και με φανταστικές συμμορίες που δρουν μόνο στις σελίδες των βιβλίων ή στο σελιλόιντ του φιλμ, όπως οι Warriors και οι Crazy 88. Υπάρχουν ωστόσο και εγκληματικές ομάδες σαφώς λιγότερο γνωστές, όχι όμως και λιγότερο επικίνδυνες!

Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Τα απίθανα χόμπι των σταρ

Από διάσημους ηθοποιούς που παίζουν με κούκλες και τηλεπερσόνες που κυνηγούν βατράχια μέχρι και ποδοσφαιριστές που λατρεύουν το Μπίνγκο, απ' όλα έχει ο μπαχτσές. 

Ο ροκάς Λίαμ Γκάλαχερ αποκάλυψε πρόσφατα την αγάπη του για την κηπουρική, αφήνοντας άφωνους τους φαν του.

“Κόλαση” το κορμί της Έφης Κυριάκου! (ΦΩΤΟ)

Η Playmate 2009, Έφη Κυριάκου, έβαλε το μικροσκοπικό μαγιό της, πήγε στην παραλία και πόζαρε για τα μάτια των θαυμαστών της, προκαλώντας ίλιγγο στους άνδρες που βρίσκονταν εκεί.

Οι μασόνοι της Βρετανίας βγήκαν «παγανιά» και στρατολογούν μαζικά νέους άνω των 18 [αγγελία]

Άνοιγμα στη νεολαία θέλουν να πραγματοποιήσουν οι Βρετανοί μασόνοι, προκειμένου να μπουν με το δεξί στον 21ο αιώνα και να εκσυγχρονίσουν την «σκονισμένη» στερεότυπη εικόνα τους: ένα μάτσο κουστουμαρισμένα «παππούδια» που επιδίδονται σε μυστικές χειραψίες και συνθήματα με ύφος γεμάτο κρυψίνοια και στόμφο.

Reuters: Ο τουρισμός έδωσε «ανάσα» στην ελληνική οικονομία γι'αυτό παρουσιάζει πλεόνασμα

Βαθιά «ανάσα» στην ελληνική οικονομία έδωσε ο τουρισμός της χώρας τον Ιούνιο, καθώς σύμφωνα με την τράπεζα της Ελλάδος, το πλεόνασμα της χώρας αυξήθηκε στα 663 εκατομμύρια ευρώ από τα μόλις 73 εκατ. του Ιουνίου του 2012.