Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτός θα είναι ο νέος δακτύλιος


Από τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012 μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 επανέρχονται τα περιοριστικά μέτρα της κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας (ΜΙΚΡΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ), ενώ καθιερώνονται νέα μέτρα στο Λεκανοπέδιο Αττικής (ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ), που επεκτείνονται μέχρι και τον ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ.

Μέσα σε 3 μήνες 200 πνιγμοί


Μεγάλες διαστάσεις λαμβάνει πλέον το φαινόμενο των πνιγμών στις θάλασσες της Κρήτης, όπου καθημερινά καταγράφονται νέα θύματα.
Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι χθες είχαμε δύο πνιγμούς.

Ο... Τσακ Νόρις του Bollywood


Μέχρι και το τσιγάρο υπακούει...

Η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων επέστρεψε στο 1978

Μελέτη για την ελληνική οικονομία του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, η οποία θα παρουσιαστεί την ερχόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της ΔΕΘ υποστηρίζει πως οι μειώσεις μισθών - συντάξεων, καθώς και οι φορολογικές επιβαρύνσεις έχουν επιφέρει στο επίπεδο ζωής των Ελλήνων μείωση κατά 50% σε σχέση με το 2008.

Το μήνυμα άργησε…98 χρόνια


Ένα μπουκάλι με μήνυμα που είχε αφεθεί το 1914 στο πλαίσιο έρευνας για τα ρεύματα στην ευρύτερη περιοχή της Σκοτίας, εντοπίστηκε ανοιχτά των νησιών Σέτλαντ, βόρεια της Σκοτίας, ξεπερνώντας το παλιό ρεκόρ κατά πέντε χρόνια.

Δείτε όλα τα νέα μέτρα


72 παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα των κρατικών δαπανών, περιλαμβάνουν τα μέτρα του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης , ύψους 11,9 δισ. ευρώ. Οι περικοπές στο δημόσιο, φτάνουν τα 3,3 δισ. ευρώ, με κατάργηση  των δώρων, μείωση στο μισό των επιδομάτων θέσης, αναστολή των ωριμάνσεων και συρρίκνωση των μισθολογικών δαπανών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.


Νέο «λουκέτο» αναμένεται να μπει στους Δήμους μέσα στη «καρδιά» του Σεπτεμβρίου έπειτα από απόφαση για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων από την ΚΕΔΕ.

Αυτές είναι οι νέες τιμές για τα προϊόντα κυλικείων

Τουλάχιστον κατά 20% θα είναι μειωμένες οι τιμές για είδη πουπροσφέρονται ή παρέχονται σε κυλικεία, αναψυκτήρια, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα επιχειρήσεων και οργανισμών, που δραστηριοποιούνται σε χώρους που δεν είναι δυνατό να λειτουργήσει ο...

Αυξήσεις - «φωτιά» στα εισιτήρια των μέσων μεταφοράς

Νέες αυξήσεις μέχρι και 20% στα εισιτήρια των μεσών μαζικής μεταφοράς περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, στη λίστα των νέων μέτρων των 11,6 δισ. ευρώ που απαιτεί η τρόικα από την κυβέρνηση.

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η Σάσα Μπάστα για τα μάτια σας μόνο (φωτό)


Θεωρείται ένα από τα πιο «καυτά» θηλυκά που έχει αναδείξει η ελληνική σόου μπιζ.
Το κορίτσι από την Ξάνθη μαγνητίζει τα βλέμματα των αρσενικών και τους εξάπτει τη φαντασία.
Το «Παρασκήνιο» ανταποκρίνεται στην απαίτηση του ανδρικού πληθυσμού και σας παρουσιάζει τη μοναδική Σάσα Μπάστα στις πιο «καυτές» της πόζες.

Τι είπε για το οικονομικό τέλμα των δήμων ο Στυλιανίδης

Στην προσπάθεια που καταβάλει το υπουργείο Εσωτερικών αλλά και η κυβέρνηση, για να καλύψει αρρυθμίες και οικονομικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν «από τη μακρά προεκλογική περίοδο και κυρίως από τη λογική ισορροπιών της προηγούμενης περιόδου», αναφέρθηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης, μιλώντας στο έκτακτο συνέδριο της ΚΕΔΕ, που διεξάγεται σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Νοίκιασε και εσύ τον Γ. Παπανδρέου για ομιλητή!

Έναν διαφορετικό και σημαίνοντα προσκεκλημένο μπορεί να έχει κανείς σε εκδηλώσεις που θέλει να πραγματοποιήσει, καθώς σύμφωνα με το «πρακτορείο ομιλητών» The Harry Walker Agency, μπορείτε να καλέσετε για ομιλητή, είτε αυτή αφορά σε πολιτικές ομιλίες είτε σε οικονομικά φόρουμ τον... Γιώργο Παπανδρέου. Η φωτογραφία και το όνομα του Έλληνα πρώην πρωθυπουργού κατέχει εξέχουσα θέση στην εν λόγω ιστοσελίδα μεταξύ δεκάδων άλλων πολιτικών.

Το νέο Εκτελεστικό Γραφείο της ΟΝΝΕΔ-Ορίστηκε νέος αντιπρόεδρος

Με απόφαση του πρόεδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου ορίστηκε το νέο Εκτελεστικό Γραφείο της Οργάνωσης, με νέο αντιπρόεδρο τον Πέτρο Αρβανιτάκη, στη θέση του Κώστα Κατσαφάδου , που στις τελευταίες εκλογές εξελέγη βουλευτής στην Α' Πειραιώς:

Ο υπεραθλητής της χιλιετίας


«Ο θεός του υπερ - μαραθώνιου», «Υπέρ –αθλητής της Χιλιετίας», «Ασταμάτητος», «Ελληνική μηχανή», «Υπέρανθρωπος»…Αυτοί είναι ελάχιστοι τίτλοι που έχουν αποδοθεί κατά καιρούς στον Γιάννη Κούρο. Έναν άνθρωπο, ο οποίος κατέχει 134 παγκόσμια ρεκόρ στο άθλημα του υπέρ-μαραθώνιου...

Τα … ύψη στα Ρεκόρ Γκίνες


Είναι οι δυο πιο μικρόσωμοι άνθρωποι του κόσμου.
Ο Chandra Bahadur Dangi συναντήθηκε με την Jyoti Amge προκειμένου να γιορτάσουν το γεγονός της μη … υπεροχής τους κερδίζοντας μια θέση στα ρεκόρ Γκίνες.

Χωρίς μετρό το πρωί του Σαββάτου

Ακινητοποιημένοι θα μείνουν οισυρμοί του μετρό το Σάββατο από τις 05.30 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων. Οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει συνέλευση προκειμένου να...

Υποσχέσεις Σαμαρά για ανάκαμψη σε δύο χρόνια

Φως στο μακρύ τούνελ της κρίσης επιχείρησε να δείξει στην ελληνική κοινωνία αλλά και στο εσωτερικό του κόμματος του ο Α. Σαμαράς μιλώντας στην πολιτική επιτροπή της ΝΔ, ενόψει του...

Μισθός 250.000€ την εβδομάδα για το Νικολά Σαρκοζί

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι η επενδυτική τράπεζα Morgan Stanley προτίθεται να δώσει αμοιβή της τάξεως των 250.000€ στο Νικολά Σαρκοζί για να αναλάβει τη θέση συμβούλου συνεδρίων. Θα τους κοστίσει περίπου 5.550 ευρώ το ...

Αντώνης Σαμαράς: «Αυτό είναι το τελευταίο πακέτο επώδυνων περικοπών»

«Ο νέος γραμματέας θα ανασυντάξει τις νέες μας δυνάμεις. Έχω εμπιστοσύνη στην κρίση σας», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, η οποία συνεδρίασε σήμερα για να εκλέξει το νέο γραμματέα του κόμματος. Παράλληλα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην χώρα, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «βασικός αντίπαλος της κυβέρνησης είναι το λόμπι της δραχμής».

«Ξε-ΚΙΝΗΜΑ» αναγέννησης από το Νίκο Νικολόπουλο

«Ξε-ΚΙΝΗΜΑ για την αναγέννηση της χώρας και της παράταξης» ονομάζει ο Νίκος Νικολόπουλος την πολιτική του πρωτοβουλία που παρουσίασε χθες σε κομματικούς του φίλους στην Πάτρα.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Θεατρική παράσταση ο “Ξένιος Ζευς”

Ούτε ένας λαθρομετανάστης δεν έχει απελαθεί από τη χώρα, παρά τη συνεχή διαφήμιση του υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ από τα ΜΜΕ.

Από την «τσέπη» τους θα πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι τις ζημιές τους προς το κράτος

Από την «τσέπη» τους θα πληρώνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι με τις ενέργειές τους ζημιώνουν το κράτος, σύμφωνα με εγκύκλιο του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Χρήστου Σταικούρα που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τις φήμες για παραίτηση Χριστόφια

Η ώρα της τρόικας πλησιάζει στην Αθήνα, αλλά και στη Λευκωσία. Και εδώ και δυό βδομάδες στην Μεγαλόνησο παίζεται ένα παιχνίδι, για το ποιος θα φορτωθεί τον... μουτζούρη. Ποιός είναι αυτός που θα κληθεί να υπογράψει τη δανειακή σύμβαση και το κυπριακό μνημόνιο.

Τα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης

Με βάση τέσσερα κριτήρια, κοινωνικά, γεωγραφικά, εισοδηματικά και περιουσιακά, αναμένεται να καταβληθεί το επίδομα θέρμανσης σε χιλιάδες νοικοκυριά της χώρας. 


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», το συνολικό ύψος της δαπάνης που έχει αποφασιστεί να διατεθεί για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης είναι 120 εκατ. ευρώ και θα επιβαρύνει τον προϋπολογισμό του 2013.

Goin' Through και NEBMA προς Αυγή: «Μαζί μου ασχολείσαι... τα ξέρεις τα υπόλοιπα...»

Αιχμηρή απάντηση και συνέχεια στην άτυπη «κόντρα» με την εφημερίδα Αυγή δίνουν τα μουσικά συγκροτήματα Goin’ Τhrough και NEBMA, με αφορμή την κριτική που προκάλεσε η συμμετοχή τους στο ετήσιο Φεστιβάλ της ΚΝΕ.

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Μύθοι και αλήθειες για το γυμναστήριο

Η διπλανή σου στο γυμναστήριο, φίλοι και συνάδλεφοι σου έχουνδώσει λάθος εντύπωση για το τι πρέπει να τρως πριν και μετά τη γυμναστική για να μην πηγαίνει ο κόπος σου χαμένος. Πριν λοιπόν δεις τι πρέπει να τρως, καλό θα ήταν να γίνει παρατήρηση και κατάρριψη ορισμένων μύθων, οι οποίοι ακολουθούν την διατροφή και την γυμναστική.

Βρέθηκαν έντομα ηλικίας 230 εκατ. ετών

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο της Πάντοβα στην Ιταλία εντόπισαν τα αρχαιότερα έντομα που έχουν διατηρηθεί σε κεχριμπάρι. Πρόκειται για μία μύγα και δύο ακάρεα, που ανακαλύφθηκαν μέσα σε πολύ μικρές σταγόνες κεχριμπαριού...

Νέο σχέδιο αναδιάρθρωσης της ΕΛ.ΑΣ., Πολυδύναμα ενόψει, Διασπάται η ΔΙΑΣ, Μάνικες αντί χημικών, κομάντο για τα καλάσνικοφ..

Σχέδιο «μηδενικής ανοχής» α λα Νέα Υόρκη είναι έτοιμη να εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. τις επόμενες εβδομάδες. Το σχέδιο διαμορφώθηκε έπειτα από επαφές του υπουργού Δημόσιας Τάξης κ. Νίκου Δένδια με τον τέως δήμαρχο Ρούντι Τζουλιάνι και τον πρώην ανώτατο αξιωματικό της Αστυνομίας Γουίλιαμ Μπράιτον που αποκατέστησαν την τάξη στο «Μεγάλο Μήλο».

Τι δηλώνει ο νεοεκλεγείς γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης

"Στέλνουμε μήνυμα ενότητας. Η εντολή είναι τα αλλάξουμε όλα και θα βοηθήσουμε τον πρωθυπουργό να αλλάξει την Ελλάδα. Άλλωστε αν δεν αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι πως θα αλλάξουμε και τη χώρα μας.Η Νέα Δημοκρατία είναι μία ιστορική παράταξη η οποία έρχεται από μακριά και φιλοδοξεί να πάει πολύ μακρύτερα.

Νικήτας: "Ευχαριστώ το 38% των συναγωνιστών μου που αντιστάθηκε στις πιέσεις"

Η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη μετά το αποτέλεσμα των εκλογών

Με αφορμή την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για τη θέση του γενικού γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, ο Νικήτας Κακλαμάνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ανοίγουν» 2.058 θέσεις στο Δημόσιο

Τον προγραμματισμό προσλήψεων στο δημόσιο, για το τρίτο τρίμηνο του 2012, έκανε γνωστό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Συγκεκριμένα, προβλέπει  2.058 προσλήψεις και συγκεκριμένα:

Νέος γραμματέας της ΝΔ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης

Νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας εξελέγη ο Μανώλης Κεφαλογιάννης. 

Σε σύνολο 509 εκλεκτόρων (86,86%), ο κ. Κεφαλογιάννης συγκέντρωσε 301 ψήφους (60,82%), και ακολούθησαν ο Νικήτας Κακλαμάνης με 186 (37,2%) και ο Θεοδόσης Λαμπρόπουλος με 13 ψήφους (2,6%). Καταμετρήθηκαν επίσης εννέα άκυρα/ λευκά.

Στη «φάκα» της εφορίας οι καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επίτευξη συμφωνίας μεταξύελληνικών και ελβετικών αρχών για τη φορολόγηση των «κρυφών» καταθέσεων που διατηρούν Έλληνες στις ελβετικές τράπεζες. Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να εισρεύσουν στα δημόσια ταμεία περίπου 4 - 6 δισ. ευρώ.

Τον χτύπησαν για το βίντεο των Αλβανών


Στις 5.30 τα ξημερώματα της Τρίτης ομάδα Αλβανών εισέβαλε στο σπίτι 27χρονου Έλληνα και τον ξυλοκόπησαν, με  αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Η περιουσία του Πούτιν


Σύμφωνα με έρευνα κάποιων από τους πιο σκληρούς αντιπάλους του, ο Πούτιν είναι ένας από τους πιο πλούσιους «κατάδικους» του κόσμου.
Σύμφωνα με τον Guardian, ο Μπόρις Νέμτσοφ, ένας πρώην υπηρεσιακός πρωθυπουργός και ο Λεονίντ Μαρτίνιουκ, δημοσίευσαν μια έρευνα που αποκαλύπτει την περιουσία του Πούτιν.

Η ανθρώπινη πλευρά του Εμφυλίου


Θυμόμαστε ένα περιστατικό που συνέβη στα ελληνοαλβανικά σύνορα, λίγες ώρες μετά τη λήξη του Εμφυλίου, ακριβώς εξήντα τρία χρόνια πριν. Υπογράφει ο Τάσος Κ. Κοντογιαννίδης...

Ξόδεψαν 30.000 ευρώ για την ανακαίνιση της πρυτανικής τουαλέτας!

Nέες αποκαλύψεις για τις αλόγιστες δαπάνες από τη διοίκηση του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. 

Την ώρα που η Σύγκλητος του ΑΠΘ καλείται σήμερα να επικυρώσει τα πεπραγμένα της Εταιρείας Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Πανεπιστημίου για το 2011, νέες προκλητικά έξοδα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Και όμως, ο Νικήτας Κακλαμάνης είχε τολμήσει πρώτος να φερει στην Ευρωβουλή το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων.


Ένα θέμα που σήμερα απασχολεί όσο ποτέ άλλοτε με αφορμή βεβαίως την οικονομική κρίση. Επιτροπές, ιστορικά ντοκουμέντα και σύλλογοι προσπαθούν για το αυτονόητο δικαίωμα της Ελλάδας να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται από την “Μεγάλη Γερμανία”.

Η αλήθεια για τη συμφωνία με τη Ζήμενς

Μου είναι αδύνατον να προσδιορίσω (έστω και κατά προσέγγιση) πόσοι τόνοι μελάνης, σάλιου, φαιάς ουσίας, εργατοωρών, χαρτιών φωτοτυπικού που μεταφέρονταν με καροτσάκια (120 χιλιάδες αντίγραφα σελίδων έθεσαν εκτός λειτουργίας τα φωτοτυπικά μηχανήματα του Εφετείου και με εννέα εκατομμύρια αντίγραφα «άναψαν» τα φωτοτυπικά της Βουλής) έχουν καταναλωθεί για την υπόθεση της Ζήμενς.

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ποια Ελληνίδα έκανε σεξ στο μπαλκόνι της (ΦΩΤΟ)


Καύσωνας σήμερα και όπως είναι φυσικό με τέτοια θέματα είναι κομματάκι δύσκολο να παραμείνει κανείς δροσερός…

Ρόδος:''Στρατολογούσαν'' γυναίκες-δηλητήριο και χτυπούσαν την ώρα της ερωτικής πράξης!

Αποκαλύψεις για τη δράση ενός καλά οργανωμένου κυκλώματος που χτυπούσε σε δωμάτια ξενοδοχείων και δασικές περιοχές...

Επικίνδυνα τοξικά που κρύβονται στο ίδιο μας το σπίτι

Τα τοξικά απόβλητα δεν είναι επικίνδυνες ουσίες για τις οποίες μόνοι «ένοχοι» είναι οι μεγάλες βιομηχανίες. Υπάρχουν ουσίες, τις οποίες όλοι έχουμε λίγο- πολύ στο σπίτι μας και οι οποίες συνιστούν κίνδυνο για το περιβάλλον και την υγεία μας. Ποια είναι αυτά τα τοξικά:

Ισχυρά κίνητρα για συναλλαγές μόνο με πιστωτικές κάρτες

«Ηλεκτρονικό μπλόκο» για το ΦΠΑ στήνει το υπουργείο Οικονομικών, ενώ παράλληλα σχεδιάζει την υιοθέτηση μόνο πλαστικού χρήματος, σε μία προσπάθεια να περιορίσει τη φοροδιαφυγή και να εντοπίσει το «μαύρο» χρήμα που κινείται...

Το "ΝΤΟΥ" των Πακιστανών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο


Στο βίντεο που σας παραθέτουμε, θα δείτε εικόνες απο το αντιφασιστικό συλλαλητήριο που εξοργίζουν.Δεκάδες αλλοδαποί, αφού κρατούσαν σημαίες του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αφού πλακώθηκαν μεταξύ τους στο ξύλο, επιχείρησαν....

Τι κάνει σήμερα η Στέλλα Γεωργιάδου

Η Στέλλα Γεωργιάδου γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου. Προέρχεται από μουσική οικογένεια με γονείς δασκάλους κι έτσι οδηγήθηκε από πολύ μικρή στη μουσική. Σπούδασε στο Εθνικό Ωδείο κιθάρα, πιάνο, αρμονία, σολφέζ και τραγούδι.

Έρχεται φόρος… ακινησίας στα ΙΧ


Όσοι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων σκοπεύουν έως τα τέλη του 2012 να καταθέσουν τις πινακίδες των αυτοκινήτων τους θα κληθούν να πληρώσουν, καθώς η κυβέρνηση μελετά το ενδεχόμενο να χρεώνει την «προσωρινή ακινησία» των ΙΧ με ένα σύστημα, παρόμοιο με αυτό που υπάρχει στην ακινησία των σκαφών αναψυχής.

Γρίφος για τον Α. Σαμαρά η εκλογή Γραμματέα του κόμματος

Σε γρίφο εξελίσσεται για τον βασικότερο εκ των κυβερνητικών εταίρων, την ΝΔ, η μεθαυριανή ψηφοφορία (10.30 π.μ.) για την ανάδειξη του νέου Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, θέση η οποία χηρεύει από συστάσεως της κυβερνητικής σύνθεσης, όταν ο Ανδρέας Λυκουρέντζος ανέλαβε το χαρτοφυλάκιο για την Υγεία.

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δύσκολες ώρες περνά ο άσος του ποδοσφαίρου, Στέλιος Γιαννακόπουλος και η οικογένεια του μετά τον ξαφνικό χαμό του πεθερού του. Ο πατέρας της συζύγου του, Στέλλας, πνίγηκε, ενώ κολυμπούσε σε παραλία των Νέων Στύρων...

ΟΝΝΕΔ: Όλα τα ονόματα του νέου Πολιτικού Συμβουλίου!


Η γαλάζια νεολαία αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ξέρει να αξιοποιεί τα στελέχη της, δίνοντας συνεχώς την ευκαιρία σε νέα άτομα να προσφέρουν στην οργάνωση και να δείξουν ότι η νέα γενιά έχει πολλά να προσφέρει.

Νέες πρωτοβουλίες για την επιχειρηματικότητα ετοιμάζει η ΟΝΝΕΔ

Κεντρική φιλοσοφία της γαλάζιας νεολαίας τον τελευταίο χρόνο είναι η αλλαγή νοοτροπίας των νέων, έτσι ώστε εκείνοι να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους και να δημιουργήσουν τις δικές τους πρωτοβουλίες, μακριά από τη λογική που θέλει τα νέα άτομα να εξαρτώνται αποκλειστικά από το κράτος και το σύστημα για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.