Σάββατο 21 Μαΐου 2011

ΟΝΝΕΔ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: ΟΧΙ στην κατάργηση του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων

Η ΟΝΝΕΔ Κέρκυρας με ανακοίνωσή της τονίζει ότι "επιθυμεί να ενώσει τη φωνή της με τις φωνές των υπολοίπων επτανησιακών φορέων για το θέμα της κατάργησης τριών τμημάτων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και να εκφράσει την υποστήριξη στον αγώνα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων ο οποίος ανέλαβε ήδη σχετική πρωτοβουλία.

Η δήλωση Α. Σαμαρά στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ

Αποδείξατε ότι η νεολαία είναι σκεπτόμενη...

Ηλιακή ενέργεια υψηλής απόδοσης που θα κοστίζει λιγότερο από ένα δολάριο ανά Watt

Μεταξύ των κύριων πηγών των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η ηλιακή ηλεκτρική ενέργεια συμβάλλει κατά 43GW σε ολόκληρο τον κόσμο. Στην αγορά υπάρχουν περίπου 14 είδη των ηλιακών πάνελ. Αλλά πάντα υπήρχε ο παράγοντας του υψηλού κόστους. Και εάν ληφθεί υπόψη το τεράστιο δυναμικό της ηλιακής ενέργειας ως εναλλακτικού τρόπου παραγωγής ενέργειας χωρίς εκπομπές αερίων, τα οποία είναι επιβλαβή για το περιβάλλον καθώς και το ότι η ηλιακή ενέργεια μπορεί να τροφοδοτήσει μέχρι και 35.000 φορές το συνολικό ποσό της ενέργειας που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν κάθε μέρα, κάνει το δυσμενή παράγοντα του κόστους να μπορεί να πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα. Έτσι υπάρχουν διάφορες νέες τεχνολογίες που θα δούμε παρακάτω.

Οι μεγάλες ανατροπές και τα... κουφά των φοιτητικών εκλογών!

Τις μεγάλες ανατροπές αλλά και τα… κουφά αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών παρουσιάζει σήμερα το parapolitika.gr από τις σχολές όλες της χώρας, με την εικόνα να μένει σταθερή υπέρ της ΔΑΠ, που φέτος σημείωσε σημαντική άνοδο…

Η ΟΝΝΕΔ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Μια νέα προσπάθεια ξεκίνησε εδώ και δυο μήνες στο διαδίκτυο και μάλιστα από τον Χολαργό. Πρόκειται για τη νεολαία της Ν.Δ. η οποία φιλοδοξεί, όπως τουλάχιστον λέει στο δελτίο τύπου, να προβάλει τις ιδέες και τις θέσεις   της νεολαίας, τα προβλήματα του δήμου Χολαργού-Παπάγου αλλά και να προτείνει λύσεις, ώστε να "κάνουμε την καθημερινότητά μας ευκολότερη".

Μπράβο στην ΟΝΝΕΔ Ημαθίας!!!

H ΟΝΝΕΔ Ημαθίας ήταν η πρώτη και μοναδική οργάνωση της Ημαθίας που έστειλε συστατική επιστολή στις εφημερίδες της Βέροιας την 19 Μαίου για να τιμήσει τα θύματα της ποντιακή γενοκτονίας. Ο Βεροιώτης θέλει δημόσια να δώσει τα συγχαρητήρια του στην οργάνωση των νέων της Νέας Δημοκρατίας για την ενέργεια τους αυτή!

Δήλωση Προέδρου ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, Π.Πέππα για τις φοιτητικές

Στις 18 Μαΐου, για 25η συνεχόμενη χρονιά γράφτηκε ιστορία. Οι Έλληνες φοιτητές δήλωσαν με την ψήφο τους στις φοιτητικές εκλογές ότι δεν θέλουν να κυβερνούν τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ της πατρίδας μας δυναμικές μειοψηφίες. Δεν θέλουν τάσεις τραμπουκισμού. Δεν θέλουν να γίνεται το άσυλο των ιδεών, άσυλο ανομίας. Θέλουν πρόταση και λύση στα προβλήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ είναι πλέον για 25η συνεχόμενη χρονιά πρώτη δύναμη στην εμπιστοσύνη των φοιτητών.

Δήλωση του προέδρου της Ν.Ε. της ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Γιώργου Δρακούλη για το νικηφόρο αποτέλεσμα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Το φετινό συντριπτικό αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ δείχνει ότι σύσσωμη η φοιτητική κοινότητα έδειξε το δρόμο της ελπίδας, των αγώνων για τις αξίες και την παιδεία όπως πρέπει να διαρθρώνονται από την νεολαία. Άλλωστε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια την πρώτη φοιτητική παράταξη σε ποσοστά στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας και από ότι φαίνεται συνέχισε και φέτος αυτή την παράδοση, σε μια περίοδο που η χώρα έχει ανάγκη την αλλαγή μέσα από τους νέους ανθρώπους, μέσα από το φοιτητικό κίνημα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Οι απρόσκλητοι επισκέπτες των γηπέδων







Συνηθισμένο είναι πλέον το φαινόμενο των εισβολών στους αγωνιστικούς χώρους κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Εμείς βρήκαμε τις καλύτερες στιγμές και σας παρουσιάζουμε τους καλύτερους και πιο γρήγορους απρόσμενους επισκέπτες!

ΟΝΝΕΔ και ΔΑΠ...

Οι φοιτητικές εκλογές 2011 ολοκληρώθηκαν...
Τώρα έρχεται η ώρα των σχολιασμών...
Δεν θα μιλήσουμε μόνο εμείς για τα αποτελέσματα, θα αναρτήσουμε -όπως πάντα- και τα δικά σας κείμενα...
Όλα αυτά..τις επόμενες μέρες...

Ο πρωθυπουργός πλήρωσε 700 ευρώ για κούρεμα και του τα έψαλε πελάτισσα




Το ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου προτιμά οικογενειακώς το κομμωτήριο του hair stylist των επωνύμων Βαγγέλη Χατζή, το είχε αποκαλύψει το thebest.gr από τις 30 Οκτωβρίου 2009. Γράφαμε τότε σε ρεπορτάζ με τίτλο "Άντα και Γιώργος μαζί στο κομμωτήριο Χατζή" ότι ο πρωθυπουργός χαλαρός δεχόταν τις περιποιήσεις του κομμωτή, ενώ λίγο αργότερα κατέφθασε και η σύζυγός του Άντα η οποία χτενίστηκε, έκανε μανικιούρ και διόρθωσε το μακιγιάζ της.

Oι απαντήσεις Σαμαρά στα ερωτήματα που θέσαμε στο #Zappeio_II



Θέσαμε τέσσερα ερωτήματα στον Αντώνη Σαμαρά, με το άρθρο Τι περιμένουμε αύριο από τον Αντώνη Σαμαρά.  και σήμερα περιμέναμε, μέσα από την ομιλία του στο Ζάππειο, να πάρουμε τις αντίστοιχες απαντήσεις. Μάλιστα πήγαμε στο Ζάππειο για να 

ακούσουμε τις απαντήσεις από κοντά.

Το… κολπάκι με τον Στρος Καν


Του Θανάση Νικολαΐδη
(“Φίλος μεν Πλάτων, φιλτέρα δε η αλήθεια”)
ΥΠΑΡΧΟΥΝ νόμοι στις ΗΠΑ, τηρούνται και δεν τρώμε το δίκαιο των σύγχρονων καουμπόηδων. Όπως το αντιλαμβάνεται ο νομοθέτης, σ’ εκείνη την πανσπερμία των λαών, με «κάθε καρυδιάς καρύδι» απ’ την άκρη της γης, που δεν τους «σιάζεις» χωρίς νόμους και… ηλεκτρική καρέκλα.

Εκλεκτά κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ οι εκβιαστές του ΣΔΟΕ! (φωτό και στοιχεία)


Γράφει ο Στέφανος Χίος

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο από τους τρεις είναι μέλη του σκληρού κομματο- τσατσο-ΠΑΣΟΚ και είχαν προσληφθεί στο υπουργείο του υποτακτικού- τσάρου του ΔΝΤ, πριν από έναν μήνα. 

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΥΜΝΟΣ....!




συμφωνα με πληροφοριες, τα νεα μετρα του δημαρχου αθηνων και λοιπων μπλαμπλακηδων, θα περιλαμβανουν ατομικες ντουζιερες εξω απο την βουλη, για να παιρνουν τα μπανια τους οι λαθρομεταναστες διπλα στο πρασινο..

Ένας χρόνος μνημόνιο. Το ΔΝΤ δε γνώριζε την τραγική κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας προτού μας "αναλάβει";


το ΔΝΤ δεν τα γνώριζε όλα αυτά;
Το ΔΝΤ ήρθε στη χώρα μας για να εξασφαλίσει
ότι θα χρωστάμε αιώνια στους κερδοσκόπους...


Έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που η κυβέρνηση της τρόικας κατήργησε κάθε έννοια δημοκρατίας στη χώρα μας και ανέλαβε την διακυβέρνησή της Ελλάδας έχοντας το αντισυνταγματικό μνημόνιο ως ευαγγέλιο για την κατάργηση κοινωνικών δικαιωμάτων και εργασιακών κεκτημένων.

Μία εικόνα ...1000 προβλήματα!






Όταν οι νέοι της Δράμας απεικονίζουν το κατά ΠΑΣΟΚ μέλλον τους!







Ερώτηση στη Βουλή για τις καθυστερήσεις στην επέκταση των γραμμών του Μετρό στα Νότια προάστια



Ο βουλευτής Β΄Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις καθυστερήσεις στην επέκταση 
των γραμμών του Μετρό στα Νότια προάστια. Παρατίθεται ολόκληρη η ερώτηση.

Οι προτάσεις Σαμαρά στο #Zappeio_II






Της Μαρίνας Μάνη 

Τα επτά βήματα για την "επανεκκίνηση της οικονομίας" παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας από το Ζάππειο.

Όπως αναμενόταν, ο κ. Σαμαράς, έριξε το βάρος σε μέτρα που θα δώσουν άμεσα ανάσα στις επιχειρήσεις με προτάσεις όπως μείωση του συντελεστή κερδών για όλες τις εταιρείες στο 15%, και μείωση εργοδοτικών εισφορών κατά 25%.

Ζάππειο 2: Ομιλία Αντώνη Σαμαρά #Zappeio_II




 
Ομιλία του Προέδρου
της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά

«Πρόταση εξόδου από την
κρίση – Ζάππειο-ΙΙ»

 Φίλες
και φίλοι,


            Βρίσκομαι στο χώρο όπου πριν 32
χρόνια ως νέος βουλευτής παρακολούθησα τον Κωνσταντίνο Καραμανλή να υπογράφει
την «εκκίνηση» της Ευρωπαϊκής Πορείας της χώρας. Σας κοιτώ στα μάτια και σας
μιλώ με τη γλώσσα της Αλήθειας, όπως τη νιώθω. Και του Χρέους, όπως το
αντιλαμβάνομαι.

Δείτε την ομιλία του Α. Σαμαρά στο #Zappeio_II




Δείτε την ομιλία του Α. Σαμαρά στο #Zappeio_II

Θ. Σκυλακάκης: Αναπάντητα ερωτήματα από το #Zappeio_II





Ο ευρωβουλευτής και μέλος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θόδωρος Σκυλακάκης έκανε σήμερα 12/05/2011 την ακόλουθη δήλωση:

Ανάλυση των προτάσεων - Παραρτήματα του #Zappeio_II





Δείτε στη συνέχεια τα Παραρτήματα που δημοσίευσε η ΝΔ επεξηγώντας τις προτάσεις της
zappeio_ii parartimata

Η Παρουσίαση Σαμαρά στο #Zappeio_II





Δείτε στη συνέχεια την παρουσίαση που πρόβαλε η ΝΔ στο Ζάππειο

Δολοφονικές κλειδωμένες μπάρες και στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου



www.oxidiodia.gr

Μηχανισμό κλειδώματος των μπαρών, παρόμοιο με των διοδίων Ρίου και Ζευγολατιού, έχει υιοθετήσει και η εταιρία που διαχειρίζεται τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!

Βολουδάκης και Πτωχός υπό των περιστάσεων





Το παρακάτω μήνυμα είχε σταλεί στις λίστες emails της Νέας Δημοκρατίας

Φίλες και φίλοι,

Όπως είναι γνωστό, ο Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς θα παρουσιάσει την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 11:00 π.μ. στο Ζάππειο την ολοκληρωμένη πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Η Γραμματεία Νέων Τεχνολογιών, Έρευνας και Καινοτομίας της Ν.Δ. 

Απόψεις: "Αν τον Μανώλη τον έλεγαν Αλέξη"...




Άν τον Μανώλη τον έλεγαν Αλέξη... 


και δεν τον είχαν σφάξει σαν τραγί κάτι λαθρομετανάστες, αλλά τον είχε σκοτώσει ένας αστυνομικός θα είχε καεί όλη η Ελλάδα.

Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Texas: Η νέα μόδα στον τζόγο που "κλείνει" σπίτια‏...

Δεκαπέντε «ντου» έκανε η Ασφάλεια σε παράνομες λέσχες μόνο τον μήνα Απρίλιο, και διαπιστώθηκε πως ακόμα και φοιτητές ή απλοί υπάλληλοι τζογάρουν ποσά που φτάνουν ακόμη και τα 17.000 ευρώ! Μάλιστα, η νέα μόδα στον τζόγο, που κλείνει τα σπίτια των παικτών, είναι το «Texas»…

Αναπλ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜ. Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Αιγίου: Απλά . . . ΔΑΠ ΝΔΦΚ

Aλλη μια μεγάλη νίκη πέτυχε η ΔΑΠ ΝΔΦΚ στις 18/5, για εικοστή πέμπτη συνεχόμενη χρονιά κέρδισε την εμπιστοσύνη των φοιτητών που την αναδείξαν πρώτη δύναμη. Ένα ρεκόρ απίστευτο, αλλά ταυτόχρονα ένα ρεκόρ που μας κάνει να σκεφτούμε τι γίνεται αυτή η δυναμική των νέων ανθρώπων και ίσως δεν συσωρεύεται όλη στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ίσως κάτι να γίνεται λάθος στην μεταφοιτητική περίοδο, δεν περνάει αυτός ο αέρας της νίκης της ΔΑΠ στη ΝΔ, δεν περνάει αυτή η σιγουριά της φοιτητικής μας παράταξης. Τον δρόμο τον έδειξε και πάλι η ΔΑΠ , όπως βέβαια τα τελευταία 25 χρόνια!

Νέα Συγκεντρωτικά αποτελέσματα ΩΡΑ: 14.00

Σας παραθέτουμε τα νεώτερα αποτελέσματα όπως αυτά διαμορφώθηκαν πριν λίγη ώρα. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι  το στοιχείο της συμμετοχής, η οποία  παρά τη δύσκολη χρονική συγκυρία και το κλίμα απαξίωσης του θεσμού των φοιτητικών που προωθούνταν, αυξήθηκε. Ειδικότερα, ενώ την περσινή χρονιά προσήλθαν στις κάλπες 128,361 φοιτητές και σπουδαστές, τη φετινή χρονιά εκτιμάται πως συμμετείχαν περισσότεροι από 133,000...

Ο Στρος Καν είχε πλήρωσει 2500 δολάρια για call girl

Νέες αποκαλύψεις για τον Στρος Καν έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μια από τις πιο γνωστές "μαντάμ" της Νέας Υόρκης, η οποία ανακοινώνει μέσω της ιστοσελίδας της ότι θα είναι υποψήφια δήμαρχος, δήλωσε πως ο DSK ήταν πελάτης της και εκείνη φρόντιζε να του εξασφαλίζει ραντεβού με call girls.

Πάγκαλος...Σεφερλής..πατατάκια...

Η περίφημη πολιτική ατάκα ότι «μαζί τα φάγαμε» έκανε τον Μάρκο Σεφερλή να γυρίσει διαφήμιση, πράγμα που έκανε τον Θεόδωρο Πάγκαλο να βγει έξω από τα ρούχα του, μια που όπως φαίνεται δεν αντέχει την κριτική. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου κ. Θ. Πάγκαλος απαγόρευσε την διαφημιστική καμπάνια, που εμφανίζει τον Μάρκο Σεφερλή να υποδύεται διάφορους ρόλους στο σαλόνι του σπιτιού, βλέποντας τις δηλώσεις του κ. Πάγκαλου στην τηλεόραση... καθώς τρωει πατατάκια.

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ

Την παραίτηση του από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ανακοίνωσε ο Ντομινίκ Στρος Καν. Στην ανακοίνωση παραίτησης μεταξύ άλλων αναφέρει πως προχωρά στην κίνηση αυτή για την προστασία κυρίως του Ταμείου.

Αποτελέσματα Φοιτητικών μέχρι τις 3.00 πμ


Παραθέτουμε νεώτερα αποτελέσματα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί μέχρι τις 02.45: 

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ 145/206 ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ 
ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΕΤΟΣΣΥΝΟΛΟΕΓΚΥΡΑΑΚΥΡΑΛΕΥΚΑΔΑΠ-ΝΔΦΚΠΑΣΠΕΑΑΚΠΚΣΑΓ.ΚΙΝ.ΑΡ.ΕΝ
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ20114755745327240097319172
42,3%
11833
26.11%
3737
8.24%
5843
12.89%
185
0,41%
2254
4,97%
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΟ
2010
201089261861083153142031970
37,13%
26265
30,5%
7516
8,73%
11637
13,51%
251
0,83%
4325
5,02%

Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε η ΔΑΠ στο Ηράκλειο Κρήτης


Μεγαλειώδη νίκη πέτυχε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ στο Ηράκλειο Κρήτης ! Διαψεύδοντας έτσι, τις Κασσάνδρες που έλεγαν ότι ακόμα και αυτός ο γαλάζιος ‘πνεύμονας’ που κρατιόταν τόσα χρόνια στη Κρήτη, θα σβήσει, λόγω Ντόρας. Σημειωτέον ότι, η ΔΑΠ ΑΕΙ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, είχε στηρίξει ξεκάθαρα στις εσωκομματικές εκλογές για εκλογή Προέδρου της ΝΔ, τον Αντώνη Σαμαρά.

Χάος στη ΔΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Βυζαντινά παρασκήνια, δαιδαλώδεις εσωκομματικές διαβουλεύσεις, ασφαλιστικά μέτρα και εμπλοκή των ονομάτων του διευθυντή του προέδρου της Ν.Δ. κ. Αρβανιτόπουλου και του Γραμματέα της Π.Ε. κ. Λυκουρέτζου.

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΚΩΧΗ ΣΤΗ ΔΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΝΟΨΕΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ


Τελικά οι  χειρισμοί  των παιδιών της  ΔΑΠ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ  και η διάθεσή τους για ενωτικό κλίμα, ένα βήμα πριν την σημερινή εκλογική αναμέτρηση, έληξαν προσωρινά το εσωκομματικό θέμα που είχε προκύψει με αυτούς  που πρόσκεινται στη διοίκηση Παπαμιμίκου.

Τι κάνουμε εμείς;













Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος να βγει η Ελλάδα από την Ευρωζώνη; Η απάντηση είναι ΝΑΙ, με μικρές σχετικά πιθανότητες. Και βέβαια, σε μεγάλο βαθμό θα εξαρτηθεί από το πώς θα συμπεριφερθούμε εμείς οι ίδιοι ως κράτος και ως κοινωνία τους επόμενους μήνες. 

Πυρά ευρωβουλευτών κατά Ελλάδας και πολιτικής ηγεσίας








Ανελέητη επίθεση εναντίον της Ελλάδας επιχείρησαν Ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες. Αρκετοί τόνισαν ότι η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα είναι ανήθικη, γιατί επιβαρύνουν πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα. Χαρακτηριστικά ο Βρετανός Ευρωβουλευτής, Γκόντφρι Μπλουμ, δήλωσε ότι «αυτές οι χώρες είναι χρεωκοπημένες εξαιτίας των γελοίων ηγετών και πολιτικών τους».

Πέταξαν αυτοκίνητο στα σκουπίδια!




Σε κοντέινερ αποφάσισε κάτοικος στη Θεσσαλονίκη να πετάξει το παλιό του αυτοκίνητο...

Πυρά ευρωβουλευτών κατά Ελλάδας και πολιτικής ηγεσίας






Ανελέητη επίθεση εναντίον της Ελλάδας επιχείρησαν Ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες. Αρκετοί τόνισαν ότι η οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα είναι ανήθικη, γιατί επιβαρύνουν πολίτες που δεν φταίνε σε τίποτα. Χαρακτηριστικά ο Βρετανός Ευρωβουλευτής, Γκόντφρι Μπλουμ, δήλωσε ότι «αυτές οι χώρες είναι χρεωκοπημένες εξαιτίας των γελοίων ηγετών και πολιτικών τους».

Η Microsoft αγόρασε το Skype







Τελικά δεν ήταν φήμη το ενδιαφέρον της Microsoft για το Skype. Η εταιρεία ανακοίνωσε τη συμφωνία με τη διοίκηση του Skype και προχωρά στην εξαγορά της πασίγνωστης υπηρεσίας επικοινωνιών έναντι 8,5 δισ. δολαρίων.

Οι θιασώτες του παπανδρεϊσμού δεν μπορούν να παριστάνουν τους αντιμνημονιακούς







«Παραμονεύουν πολλοί κίνδυνοι για τη χώρα μας … Είμαστε ενωμένοι απέναντι στις επιθέσεις … Είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε κάθετι για να μην κινδυνεύσει η χώρα». Αυτά είπε ο ΓΑΠ στις 07.05.11, στο Μεγανήσι, συνεχίζοντας τον ανηλεή εκβιαστικό και εκφοβιστικό πόλεμο σε βάρος των πολιτών. Μόνος σύμμαχος του ΓΑΠ πλέον ο φόβος: «Παραμονεύουν κίνδυνοι – είμαστε ενωμένοι απέναντι στις επιθέσεις».