Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Δείτε την Σάσα Μπάστα χωρίς ίχνος μακιγιάζ.!

Συνήθως είναι βαμμένη, ή Photoshopιασμένη λόγω φωτογραφήσεων.!

Ο φωτογραφικός φακός του tlife όμως, απαθανάτισε την νεαρή μοντελοτραγουδίστρια στην νυχτερινή έξοδο που έκαναν οι συντελεστές της παράστασης Ζείτε παίδες Ελλήνων στο Villa Mercedes, χωρίς ίχνος μακιγιάζ.! Πώς σας φαίνεται.?

Τελικά τον βρήκαμε!!


Η Ιστορία επαναλαμβάνεται


Πόσο να έχει… θαμπώσει άραγε εκείνο το δαχτυλίδι που έδωσε ο Κώστας Σημίτης στον Γιώργο Παπανδρέου τον Ιανουάριο του 2004, προκειμένου να αποφύγει μια προσωπική ήττα από τον Κώστα Καραμανλή, και ουσιαστικά να υπονομεύσει το έργο του διαδόχου του στην ηγεσία του Κινήματος; Το οποίο είχε… κληρονομήσει από τον πατέρα του Γιώργου Παπανδρέου, χωρίς όμως ο Ανδρέας… να το θέλει.

Τα Καλύτερα Fail Του 2011

No comments!!! Δείτε το βίντεο...!

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας αναμένεται να ιδρυθεί εντός του Ιανουαρίου


Με τη φιλοδοξία να καταστεί «το νέο λειτουργικό σύστημα της κοινωνίας μας» καταρτίζεται το πρόγραμμα και αποτυπώνονται στο χαρτί οι αρχές της λειτουργίας ενός νέου κόμματος στην Ελλάδα. Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας εκτιμάται ότι θα αποτελέσει επισήμως κόμμα πριν το τέλος του Ιανουαρίου 2012.

Ο Βουλευτής ΝΔ Β΄Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα: «Παράνομοι καταυλισμοί Ρομά στο Χαλάνδρι».


(Το θέμα των παράνομων καταυλισμών Ρομά σε περιοχές του Χαλανδρίου έχει λάβει ευρύτερες διαστάσεις.) Μετά τον παράνομο καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο προβληματισμό προκαλεί ακόμη ένας παράνομος καταυλισμός στο Πάτημα Χαλανδρίου. Οι παράνομες εγκαταστάσεις των καταυλισμών των Ρομά εγκυμονούν κινδύνους για τη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, ενώ διαταράσσουν την ομαλή συμβίωση με τους μόνιμους κατοίκους στις περιοχές αυτές.

Επίκειται διάλυσις ΠΑΣΟΚ;


Λίγη ώρα πριν το πολυαναμενόμενο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται να υπάρχει σοβαρό πρόβλημα συνεννόησης, αφού οι πολλοί ύφαλοι στο θέμα της αρχηγίας μάλλον οδηγούν σε ναυάγιο.

Μαύρη πρωτοχρονιά πέρασε o παντρεμένος βουλευτής- Έτρωγε με την ερωμένη και είδε τη σύζυγο


Μαύρη πρωτοχρονιά πέρασε γνωστός βουλευτής της Αθήνας όταν βρέθηκε με την ερωμένη του σε απόμερο εστιατόριο για να γευματίσουν το μεσημέρι της Παραμονής του Νέου έτους και είδε μπροστά του την σύζυγό του....

Όταν χάνεται η γη κάτω απ’ τα πόδια σου…

Σεισμοί, πλημμύρες, καθιζήσεις του υπεδάφους και ανθρώπινες κακοτεχνίες με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο Κ.Χατζης τι λεει για το κραξιμο του ΠΑΠΟΥΛΙΑ


Επικίνδυνες εξελίξεις στην Τουρκία


Πόσο αλλάζουν οι καιροί… Το άλλοτε πανίσχυρο τουρκικό κατεστημένο της Τουρκίας, αυτό που επεδίωξε και εξασφάλισε για τις δομές του τον ρόλο του διαχρονικού θεματοφύλακα του κεμαλισμού, και ουσιαστικά ασκούσε την πραγματική εξουσία στη γειτονική χώρα για ολόκληρες δεκαετίες, βρίσκεται σήμερα αντιμέτωπο με μια απρόσμενη, και πρωτοφανή ως προς τις διαστάσεις της περιθωριοποίηση. Με τη βούλα μάλιστα, της Δικαιοσύνης.

Ο Σόρος αποκάλυψε το… μέλλον της Ελλάδας


Το όνομα του Τζορτζ Σόρος προκαλεί ρίγη στην παγκόσμια οικονομία, καθώς ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής  πέρασε στην ιστορία ως ο πλέον κατηρτισμένος… διεκδικητής ευκαιριών, ακόμη κι αν αυτές προκύπτουν στη βάση της δυστυχίας λαών και κοινωνιών. Το «ξερίζωμα» της Τράπεζας της Αγγλίας, πριν από περίπου 20 χρόνια, αλλά και η διαδρομή που ακολούθησε μέχρι και σήμερα, δεν αφήνουν περιθώρια για την εκ των έσω εικόνα που φαίνεται να έχει ο Τζορτζ Σόρος αναφορικά με τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία. Τις οποίες και… τουλάχιστον εκμεταλλεύεται, αν δεν καθοδηγεί κιόλας.

Αγαπούλα… μόκο


Αμφέβαλε κανείς ότι θα αργούσε να αντιδράσει; Ο Μάκης Ψωμιάδης είναι πολύ έμπειρος παράγοντας για να αφήσει ακόμα και αυτή τη λεπτομέρεια στην τύχη της. Από τις φυλακές των Σκοπίων όπου βρίσκεται έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να στείλει εξώδικο σε γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας να σταματήσει τη σχετική καμπάνια με το σλόγκαν «Αγαπούλα την… κουκούλα» επειδή θίγουν την προσωπικότητά του!

Οι Παπανδρέου και το Συγκρότημα Λαμπράκη


Η σχέση του πολιτικού Οίκου των Παπανδρέου με το Συγκρότημα Λαμπράκη, είναι μακρά και έντονη, σχεδόν βιωματική. Από την εποχή που οι ψηφοφόροι της Ένωσης Κέντρου έκαιγαν εφημερίδες του Συγκροτήματος έξω από την τότε έδρα του ΔΟΛ, στην οδό Χρήστου Λαδά.

Επιστροφή στο χωριό. Ο απόλυτος τρόμος του κράτους και των καπιταλιστών.


Ο κόσμος έχει παγιδευτεί μέσα στις πόλεις και απελπισμένα ψάχνει διέξοδο απο την οικονομική κρίση . Δεν μπορεί όμως να δεί την πόρτα που οδηγεί έξω απο τον λαβύρινθο . Η πόρτα αυτή υπάρχει και δείχνει προς την ΥΠΑΙΘΡΟ.

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Η Ντόρα ετοιμάζει εκπλήξεις


Την επόμενη εβδομάδα, η Ντόρα Μπακογιάννη αναμένεται να παρουσιάσει σε επίσημη εκδήλωση μια δέσμη προτάσεων της Δημοκρατικής Συμμαχίας για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση την οποία διέρχεται σήμερα, σε πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.

Συγκλονιστικό Βίντεο : Δείτε Πόσα Πράγματα Γνωρίζει Το Facebook Για Τις Ζωές Μας!

Γνωρίζετε ότι το Facebook κρατά αρχείο όλης-μα όλης- της δραστηριότητάς μας στο κοινωνικό δίκτυο ανεξάρτητα με το πόσος καιρός έχει περάσει ή του τι έχουμε διαγράψει;

Υπερσυμμορία απατεώνων ξεσκέπασε ο υπερκοριός της ΕΥΠ


Ενα απίστευτο κύκλωμα απάτης στο οποίο συμμετέχουν δικαστές, δικηγόροι, δικαστικοί επιμελητές, συμβολαιογράφοι, εφοριακοί, τραπεζικοί υπάλληλοι, επιχειρηματίες ιερείς και μοναστήρια, ερευνά η Εισαγγελία Εφετών. Τα αδικήματα που ερευνώνται αφορούν σε απάτες με εικονικές μεταβιβάσεις, ξέπλυμα χρήματος, μεσολαβήσεις για έκδοση δικαστικών αποφάσεων, πλαστά ΑΦΜ, δωρεές μαϊμού σε μοναστήρια, λαθρεμπόριο χρυσού, όπλων και ναρκωτικών και πολλά άλλα. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Εθνος» σε σημερινό της δημοσίευμα η υπό έρευνα οργάνωση, που εμφανιζόταν ως «εταιρεία εκμετάλλευσης ακινήτων» με έδρα στο Παλαιό Ψυχικό, βρισκόταν υπό στενή παρακολούθηση από τον υπερκοριό της ΕΥΠ επί μήνες.

One-Night Stand:..... Πως ???? να της.... συμπεριφερθείς το ...πρωί

Ξυπνάς και συνειδητοποιείς ότι δεν είσαι μόνος σου στο κρεβάτι! Μα φυσικά, χθες το βράδυ είχες μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με μια αιθέρια ύπαρξη με την οποία κατέληξες να δοκιμάζεις όλες τις στάσεις του Κάμα Σούτρα στις 4 το πρωί. Ένα από τα καλά one night stand που σου έχει αφήσει ωραία ανάμνηση. Αλλά το θέμα είναι τι θα κάνεις τώρα, αναρωτιέσαι αν νιώθετε αμηχανία, γνωρίζεστε μόλις λίγες ώρες και όμως έχετε μοιραστεί τόσα πολλά. Ακολούθησε τις συμβουλές μας…

Κόψτε το κάπνισμα με τη βοήθεια του κινητού σας!

«Το πιο εύκολα πράγμα στο κόσμο είναι να κόβεις το κάπνισμα. Το ξέρω, γιατί το έχω κάνει χιλιάδες φορές», είπε κάποτε ο Αμερικάνος συγγραφέας, Μάρκ Τουάιν. 

Εάν κι εσείς έχετε προσπαθήσει αρκετές φορές να κόψετε το κάπνισμα, αλλά άλλες τόσες το… ξαναρχίσατε, μπορείτε να κάνετε μια νέα αρχή το 2012 και αυτή τη φορά μα σύμμαχο… το κινητό σας. Πρόκειται για τρεις καινοτόμες εφαρμογές για τα Android κινητά τηλέφωνα, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να κόψετε το κάπνισμα εύκολα και διασκεδαστικά.

Τέσσερα βήματα για να βγει η Ευρώπη από την κρίση

Μόνο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί να «συμμαζέψει το χάλι που έχουν δημιουργήσει οι Ευρωπαίοι πολιτικοί», σύμφωνα με τον Ελβετό αναλυτή, Charles Wyplosz, ο οποίος μάλιστα διεμήνυσε στους επενδυτές να μην… πολυπιστεύουν τις προτεινόμενες αλλαγές στην ευρωπαϊκή συνθήκη που προωθούνται.

Τα μυστικά gadgets της KGB


Στο οπλοστάσιο ενός πράκτορα

Η τρόικα επιστρέφει με καταιγίδα νέων μέτρων


Στα πρόθυρα πλήρους εξαθλίωσης η χώρα
Σε συναγερμό βρίσκεται το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αλλά και τα επιτελεία των κομμάτων καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την έλευση των εκπροσώπων της τρόικα στα μέσα Ιανουαρίου.

Η μεγάλη ανατροπή με τον Alpha


Εντός των επόμενων ημερών πιθανολογείται ότι θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία μεταβίβασης του Alpha από τον γερμανικό Όμιλο RTL στον Δημήτρη Κοντομηνά, καθώς οι σχετικές ζυμώσεις βρίσκονται πλέον στο τελευταίο στάδιό τους.

Ο Βουλευτής Β΄Αθηνών ΝΔ Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή με θέμα: «Σύνδεση ηλεκτρονικού συστήματος έκδοσης ενεργειακών πιστοποιητικών με το ηλεκτρονικό σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ».


Πριν από λίγες μέρες (στις 19-12-2011) δίχως καμία προειδοποίηση και χωρίς καμία ενυπόγραφη ενημέρωση, το ηλεκτρονικό σύστημα έκδοσης Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης (Π.Ε.Α.) του Υ.Π.Ε.Κ.Α. συνδέθηκε με το ηλεκτρονικό σύστημα αμοιβών του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Δυο μνηστήρες για τον Σρόιτερ


Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Δημήτρης Κοντομηνάς στον Alpha, φέρνουν τον Αντώνη Σρόιτερ στους… ριγμένους. Ο μέχρι σήμερα παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού θα παραχωρήσει τη θέση του στον Γιάννη Παπαγιάννη, και στην καλύτερη για τον ίδιο περίπτωση, θα παρουσιάζει ένα «προ-δελτίο», από τις 19.00 μέχρι τις 20.00, σε έναν αντίστοιχο ρόλο με εκείνον που είχε ο Άκης Παυλόπουλος στο Alter, για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Οι μπίζνες των αδελφών Παπανδρέου


Ο Νίκος Παπανδρέου φέρεται να μπαινοβγαίνει στα γραφεία των υφυπουργών Μανιάτη και Μωραΐτη σαν κυβερνητικός παράγοντας!

Πώς οι τράπεζες έριξαν τον Καραμανλή


Διαδοχικές και απολύτως τρομοκρατικές είναι οι δηλώσεις των Ελλήνων τραπεζιτών περί εξόδου από το ευρώ και επιστροφή στη δεκαετία του ’50 για τους Έλληνες, αλλά συνεχής και η υποστήριξη στις κυβερνήσεις Παπανδρέου αρχικά και Παπαδήμου σήμερα.
Μάλιστα μέσα από τα καθεστωτικά ΜΜΕ και συγκροτήματα που ελέγχουν οι τράπεζες μέσω των «θαλασσοδανείων» που τους έχουν παραχωρήσει και οι εκδότες και καναλάρχες αδυνατούν να αποπληρώσουν, διαχέεται ένα κλίμα συνεχούς τρομοκρατίας προς τους πολίτες περί μονοδρόμου των Μνημονίων και αγωνίας για την επόμενη δόση.

Όταν ο Ψυχάρης “έθαβε” τη Νέα Δημοκρατία


Σίγουρα οι παλιότεροι θα θυμάστε τις εποχές που ο ΔΟΛ και ο Ψυχάρης είχαν στο στόχαστρο τη Νέα Δημοκρατία και μιλούσαν για “κλώνους” …

“Έλληνες” που κερδοσκοπούν κατά της πατρίδας


Επειδή κάθε τόσο (όπως και τώρα) ξαναφουντώνει σκόπιμα η  φήμη ότι δήθεν επίκειται η «επιστροφή» μας στη δραχμή και ότι κάποιες χώρες, Τράπεζες ή ξένες επιχειρήσεις   προετοιμάζονται γι’ αυτό, πρέπει ακόμη μια φορά να γίνει σαφές ποιοι και γιατί επαναφέρουν το θέμα, με την ελπίδα, εκτός των άλλων, ότι αυτή η συζήτηση θα λειτουργήσει και ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία.

Κι αν τα ονόματα προκαλέσουν “σεισμό”;


Η ηγεσία του Αρείου Πάγου σήκωσε το γάντι που πέταξαν οι δυο οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, και πλέον… τρέχει η αντίστροφη μέτρηση για ραγδαίες εξελίξεις, εν αναμονή της χαρτογράφησης, με ονοματεπώνυμα και διευθύνσεις, των πιέσεων που τους ασκήθηκαν, καθώς και των εμποδίων που συνάντησαν στο έργο τους.

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Τι κοιτάζουν οι γυναίκες σε ένα άνδρα;;

Ολόκληρη επιστήμη έχει γίνει για να ανακαλύψουν τι κοιτά μια γυναίκα σε ένα άνδρα.. Δείτε το βίντεο!

Ποιοί έχουν τους περισσότερους "φίλους" και οπαδούς στο facebook;

Είναι φυσικά αστέρες της μουσικής και ο Obama. Σελίδες με τα περισσότερα likes συγκεντρώνουν ο Eminem, Rihanna, Lady Gaga, Shakira, Justin Bieber κλπ.
Δείτε αναλυτικά πόσοι πάτησαν το κουμπάκι "Μου αρέσει" της σελίδας τους:

Η Μενεγάκη ξέχασε το σουτιέν!! (video)

Το βιντεάκι με την Μενεγάκη που έχει σχεδόν 750.000 χτυπήματα!

Συγκλονιστικά στοιχεία για τον φαύλο κύκλο σε όλες οι "μνημονιακές" χώρες της ευρωζώνης...

Ο εκτροχιασμός των δημοσιονομικών μεγεθών των περιφερειακών χωρών, παρά τα αλλεπάλληλα «πακέτα» λιτότητας, καθιστά επιτακτική την ανάγκη λήψης δραστικών μέτρων μέσα στις επόμενες βδομάδες, προς την κατεύθυνση της αμυντικής θωράκισης της Ευρωζώνης έναντι των αγορών, αλλά και της τόνωσης της πραγματικής οικονομίας. 
Η συνταγή της μονομερούς δημοσιονομικής λιτότητας αποδεικνύεται καθημερινά εντελώς λανθασμένη γιατί διευρύνει την ύφεση. Δεν είναι πλέον μόνο η Ελλάδα που αδυνατεί να...

Δώδεκα θεωρίες συνωμοσίας για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση

Του Adrian Salbuchi
Pakalert Press

Οι παγκόσμιες οικονομικές ελίτ που κρύβονται πίσω από τις διάφορες κυβερνήσεις των ισχυρών κρατών του κόσμου, έχουν βάλει σκοπό την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης. Υπάρχουν σήμερα 12 τουλάχιστον «σκανδάλες», που ίσως να πυροδοτήσουν τα γεγονότα που θα ολοκληρώσουν τους στόχους αυτών των ελίτ.

Trouble: Ο ψηλότερος γάτος στον κόσμο!


Τα φώτα της δημοσιότητας έχει συγκεντρώσει ένας γάτος στην Καλιφόρνια, ο οποίος είναι ο ψηλότερος του κόσμου. Η ιδιοκτήτριά του, Debby Maraspina, τον έχει ονομάσει «Trouble» (πρόβλημα). Η κ. Maraspina βρήκε τον πανύψηλο γάτο πριν τρία χρόνια. Ο «Trouble» ανήκει στο...

To... μυθιστορηματικό λεξιλόγιο του κ. Πάγκαλου

Ο εριστικός και αθυρόστομος λόγος του Θεόδωρου Πάγκαλου είναι γνωστός σε όλους. Οαντιπρόεδρος της κυβέρνησης μας έχει συνηθίσει να εκφράζει ανοικτά τις απόψεις του, χρησιμοποιώντας όχι και τόσο... γλαφυρό λεξιλόγιο. Αυτή τη φορά όμως βγαίνει εκτός ορίων... 

ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ!


Έχει πάρει καμία δεκαριά τηλέφωνα τον Μιχαλολιάκο και τον παρακαλάει να κάνει τον γιο του αντιδήμαρχο. ΟΜπίλαρος ούτε καν το σκέφτεται. Απεχθάνεται την οικογενειοκρατία. Δεν μπορεί ο πατέρας να είναι βουλευτής και ο γιος αντιδήμαρχος. Δεν θέλει να το πιστέψει ο Μελάς πως δεν πρόκειται να τον κάνει. Πάντως εμείς το λέμε με βεβαιότητα...

ΣΟΚ 80 Xρόνια είχε τρύπα στο κεφάλι απο πειράματα των Αμερικανών (Video)

Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν αποκλείει την ύπαρξη εξωγήινων...


Από τον Θωμά Ακρωτηριανάκη

Στο πρωτοχρονιάτικο ηλ. δημοσίευμά μου (δείτε το : http://press-gr.blogspot.com/2012/01/2012-60.html ) ανέφερα "ευτυχισμένο το νέο έτος" σε 60 γλώσσες και ένα αστρονομικο γεωμετρικοσχέδιο που επίσης μπορει να κατανοηθει ως "ευτυχισμένο το νέο έτος" απο εξωγήινους πολιτισμους. Να πω κάτι....
 παραπάνω.

Το Πεντάγωνο Δημιουργησε την Αραβικά Άνοιξη εδω και δέκα χρόνια!


Την...κοπάνησε για Αυστραλία ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων!


Είδε και αποείδε με την ανεργία στη χώρα ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων Νίκος Μαυρομμάτης και αποφάσισε να την κάνει μόνιμα για...Αυστραλία! Εδώ που τα λέμε, καλά έκανε, αφού με το έλλειμμα ηγεσίας που υπάρχει στη ΝΔ τα στελέχη και τα μέλη του ....

Συνάντηση Νίκου Κωστόπουλου με τα μέλη των Δ.Σ των ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Β’ Αθηνών


Στις 28 Δεκςμβρίου πραγματοποιήθηκε γιορτή στο πολιτικό γραφείο του Νίκου Κωστόπουλου  με τα μέλη των Δ.Σ. των ΝΟΔΕ, ΝΟΜΕΚΕ και ΔΗΜΤΟ της ΝΔ στη Β’ Αθηνών. Τα στελέχη αντάλλαξαν ευχές με τον υποψήφιο βουλευτή  για μια καλύτερη χρονιά,και εξέφρασαν την ελπίδα για μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ και πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά το συντομότερο δυνατό!

Ο Παυλόπουλος διάδοχος του Παπαγιάννη


Ο Άκης Παυλόπουλος φαίνεται ότι θα είναι ο διάδοχος του Γιάννη Παπαγιάννη στο Extra, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού.

Horrorscope 2012

(Π)αστρικές προβλέψεις 2012

Μην χαλάτε τα πολύτιμα χρήματά σας σε αλμπάνηδες της αστρολογίας. Εδώ έχουμε τις καλύτερες και πιο έγκυρες προβλέψεις. Το ετήσιο φοροσκόπιό σας είναι εδώ και εντελώς δωρεάν! Σημείωσις: τα ζώδια των προσώπων που αναφέρονται στο παρόν είναι αληθή......

Γιατί είναι “επικίνδυνος” ο Παπαδήμος


Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί οι δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας προκάλεσαν αντιδράσεις, κυρίως από την πλευρά της αριστεράς. Βεβαίως κατανοώ τους λόγους, που έχουν σημείο αναφοράς την πλεονεκτική θέση που όλοι επιδιώκουν να πάρουν στο σημείο εκκίνησης προς τις εκλογές, αλλά δυσκολεύομαι να καταλάβω τι ήταν αυτό που ενόχλησε.

Και όμως, έδωσαν (;) ονόματα!


Τα εθνικά θέματα, η κοινωνική συνοχή και η Δικαιοσύνη, όχι απαραιτήτως με την παραπάνω σειρά, είναι οι αξιακές συνισταμένες μιας πολιτείας που διεκδικεί να σέβεται τον εαυτό της. Και να την σέβονται και οι υπόλοιποι. Χαράσσοντας εκ των προτέρων «κόκκινες γραμμές», όχι για να υπάρχουν, αλλά για να μην τις… προσπερνάει.

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ο Καπελέρης διώκεται για απιστία


Ο εκ των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρης Πεπόνης, που μαζί με τον Σπύρο Μουζακίτη παρέμειναν στο πόστο τους, μετά την υπαναχώρηση του υπουργείου Οικονομικών από την προώθηση τροπολογίας που περιόριζε τις εξουσίες τους για τη δίωξη οικονομικών εγκλημάτων, έδωσε σήμερα εντολή για την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιάννη Καπελέρη, με την κατηγορία της απιστίας.