Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Mέγα φιάσκο! Οι Ελβετοί αρνούνται να ανοίξουν λογαριασμούς βουλευτών


Με καθυστέρηση 6 μηνών δημοσιοποίησε η Βουλή την αρνητική απάντηση των ελβετικών αρχών να ανοίξουν τραπεζικούς λογαριασμούς που τυχόν να διατηρούν έλληνες βουλευτές στη χώρα τους, επικαλούμενες το σχετικό απόρρητο και οδηγώντας σε φιάσκο τη σχετική πρωτοβουλία.

«Παγώνουν» τα δάνεια των στρατιωτικών από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο


Σε συμφωνία για τη ρύθμιση των δανείων των ενστόλων ήρθαν σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Κλέωνας Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ρυθμίζονται δάνεια δεκάδων χιλιάδων ανδρών και γυναικών που υπηρετούν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έτσι ώστε να τους παρέχεται η δυνατότητα:

Εθελούσια έξοδος για 40.000 υπαλλήλους στο Δημόσιο

Σενάρια και προβολές σχετικά με τις αποχωρήσεις που θα προκύψουν στο Δημόσιο από την εφαρμογή της συνταξιοδοτικής ωρίμανσης πραγματοποιούν στουπουργείο Διοικητικής Μεταρρυθμίσεις σε συνεργασία με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, προετοιμάζοντας τη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με την τρόικα την επόμενη εβδομάδα.

"ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΛΙΜΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

Στη βελτίωση του κλίματος απέναντι στην Ελλάδα εστίασε, σε δήλωσή του πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, προσθέτοντας παράληλα ότι η ελληνική οικονομία δεν θα είναι στο...

Γκιουλέκας: «Μα καλά, σας δέρνουν και εσείς ψηφίζετε λευκό;»


«Μα καλά, σας δέρνουν και εσείς ψηφίζετε λευκό;», ήταν η οργισμένη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Γκιουλέκα, προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ψήφισαν λευκό στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής σε κείμενο καταδίκης της βίας που προκάλεσαν βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Αιχμές Τατσόπουλου για το «λευκό» του ΣΥΡΙΖΑ στην ψηφοφορία για τη Χρυσή Αυγή


Τη δυσαρέσκειά του για τους χειρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και συγκεκριμένα στο κείμενο καταδίκης της Χρυσής Αυγής εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος, μέσω Facebook.

Δελτίο τύπου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για εκδοση χαρτονομισματων 1 και 2 ευρω


Για το εάν προτίθεται το Υπουργείο Οικονομικών να υιοθετήσει την πρότασή και να καταθέσει σχετικό αίτημα στα αρμόδια Ευρωπαϊκά Όργανα για έκδοση χαρτονομισμάτων 1 και 2 ευρώ, κατέθεσε σήμερα ερώτηση στη Βουλή ο βουλευτής Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Σοφία Βούλτεψη: Ένας αποκαλυπτικός διάλογος με έναν βετεράνο πολιτικό

Ως γνωστόν, όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.

Όταν περνάς μήνες συκοφαντώντας τη χώρα σου στα πέρατα της Οικουμένης, είναι βέβαιο πως οποιοσδήποτε μετά από εσένα προσπαθήσει να αντιστρέψει την ήδη δημιουργηθείσα δυσμενή εικόνα, θα βρεθεί μπροστά σε τείχος.

Ο Κυριάκος για τη διαγραφή Κιουτσούκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας που κράτησαν διαχρονικά επικριτική στάση απέναντι στον συνδικαλιστικό βραχίονα του κόμματος, ιδίως στη σημερινή δύσκολη εθνική συγκυρία.

Σημεία ομιλίας Βουλευτή Β΄Αθηνών ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για τη μεταφορά κρίσεων κατά την συζήτηση στη Βουλή για τη μεταφορά του χρόνου διενέργειας των ετήσιων τακτικών κρίσεων 2012 στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή.


«Να μην πάμε στον άκριτο και άδικο περιορισμό του ειδικού μισθολογίου των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων» , ζήτησε ομιλία του κατά τη συζήτηση για τη μεταφορά του χρόνου διενέργειας των ετήσιων τακτικών κρίσεων 2012 στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή σήμερα στη Βουλή ο Βουλευτής Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Αυτό είναι το εξώφυλλo με τις γυμνές φωτογραφίες της Kate Middleton!


Aνώ κάτω αναμένεται να κάνει το παλάτι το σημερινό τεύχος που κυκλοφορεί το γαλλικό περιοδικό Closer και στο οποίο θα δημοσιευτούν γυμνές φωτογραφίες της Δούκισσας του Cambridge.

Τρόμος! Ενοικιαστές δολοφόνοι – Νέος τρόπος ληστείας μετά φόνου – Παγίδα το ενοικιαστήριο

- Τρεις νεκροί με την ίδια μέθοδο
- Εμφανίζονται ως υποψήφιοι ενοικιαστές και σκοτώνουν χωρίς έλεος
- Διπλό φονικό στα Καμίνια, έπνιξαν γυναίκα στα Γιάννινα..

Οι μυστικές πτήσεις της CIA, η «17 Ν.» και η Ελλάδα


Οι μυστικές πτήσεις της CIA, η «17 Ν.» και η Ελλάδα
Του Βελισσάριου Δραγάτση
Απολογία προς το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει να καταθέσει η Ελλάδα μαζί με άλλες δέκα χώρες σχετικά με όλα τα ύποπτα αεροσκάφη της CIA, που πραγματοποίησαν προσγειώσεις και απογειώσεις στο έδαφος της.

Βουλγαρία: Γνωρίζουμε ότι ο Φίλιππος ήταν Έλληνας


Βουλγαρία: Γνωρίζουμε ότι ο Φίλιππος ήταν Έλληνας
Με δηλώσεις στο κρατικό ραδιόφωνο, ο Βούλγαρος υπουργός Εξωτερικών, Νικολάι Μλαντένοφ, τόνισε πως η χώρα του δεν θέλει να μετατρέψει την ιστορία σε … «όργανο μάχης» όπως κάνουν τα Σκόπια.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

«Οι Θεοί του Ολύμπου μιλούσαν Αλβανικά»!


«Οι Θεοί του Ολύμπου μιλούσαν Αλβανικά»!
Στην αλβανική εφημερίδα «Γκαζέτα Σπιπτάρε» παρουσιάζεται στις 4-9-2012 μακροσκελέστατο άρθρο του πρώην Αλβανού πρέσβη στην Αθήνα Qazim Tepshi. O Tepshi, που δεν μπορεί να συγκρατήσει εύκολα το μίσος του για την Ελλάδα και που οι απόψεις του χρήζουν επιστημονικής βοήθειας άμεσα, αναφέρει, ότι στα εδάφη που σήμερα αποκαλούνται Ελλάδα, ομιλούνταν η αλβανική, πως όσοι σήμερα θεωρούνται ήρωες στην Ελλάδα είναι Αλβανοί, πως για όλα φταίει η Ορθόδοξη Εκκλησία που πληρώνει τα πάντα, πως οι Αρβανίτες και οι Αλβανοί στην Ελλάδα εκδιώχθηκαν ως μουσουλμάνοι στην Τουρκία, πως έγινε γενοκτονία κατά των Αλβανών γύρω από τη Θεσσαλονίκη, Αττική, Πελοπόννησο, Τσαμουριά… και το πλέον ανήκουστο, ότι οι Αλβανοί είναι το μόνο έθνος που μιλάει την αρχαία του γλώσσα, την θεϊκή γλώσσα που μιλούσαν οι Θεοί του Ολύμπου, που τη γράφει και ο αρχαίος Όμηρος… Μάλλον θα γνώρισε τον Δία από κοντά και αφού του διηγήθηκε τις απόψεις του, ο Δίας του απάντησε…

Προπαγανδιστικό παραλήρημα από τους Τούρκους


Προπαγανδιστικό παραλήρημα από τους Τούρκους
Οι Τούρκοι συνεχίζουν με κάθε τρόπο την προπαγάνδα κατά της Ελλάδας και της Βυζαντινής αυτοκρατορίας.
Μετά τις καθημερινές υπερπτήσεις πάνω από το Αιγαίο και τα συνεχή εθνικιστικά παραληρήματα κατά της χώρας μας, οι «γείτονες» προχωρούν ένα βήμα παραπέρα επεκτείνοντας την προπαγάνδα και στον κινηματογράφο.

«Ανοίγει» το επάγγελμα του περιπτερά - Απελευθερώνεται και η πώληση τσιγάρων

Την κατάργηση των περιορισμών για την εκμετάλλευση περιπτέρων, την πώληση καπνοβιομηχανικών προϊόντων και την εκμετάλλευση κυλικείων προβλέπει απόφαση του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτριου Ελευσινιώτη.

Συγκεκριμένα, σε εφαρμογή του Ν.3919/2011 «Αρχή της επαγγελματικής ελευθερίας, κατάργηση αδικαιολόγητων περιορισμών στην πρόσβαση και άσκηση επαγγελμάτων»καταργούνται οι εξής περιορισμοί για την εκμετάλλευση περιπτέρων:

Στη μάντρα του ΟΔΔΥ σαπίζουν Porsche και Mercedes (εκτενές φωτορεπορτάζ)

Φωτορεπορτάζ στο οποίο απεικονίζονται χιλιάδες εγκαταλελειμένα αυτοκίνητα στις μάντρες τουΟργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Υλικού (ΟΔΔΥ) φιλοξενεί στην ιστοσελίδα του ο βρετανικός «The Guardian».

Χωρίς μεσάζοντες


Η οικονομική κρίση φέρνει σε απόγνωση δεκάδες εμπόρους και στην Κρήτη.
Επιχειρηματίες από το Ηράκλειο, επέλεξαν έναν πρωτότυπο τρόπο να διαμαρτυρηθούν για την αδράνεια της πολιτείας στο ζήτημα της πάταξης του παρεμπορίου: Έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους και έβγαλαν τα προϊόντα τους σε πάγκους! Μετέτρεψαν δηλαδή το κέντρο της πόλης σε λαϊκή αγορά.

Πυρ ομαδόν στον Μανώλη Καψή


Σε πεδίο βολής έχει μετατραπεί ο λογαριασμός ,στο twitter, του Μανώλη Καψή. 
Μετά τα επιθετικά σχόλια στις μεγάλες ερμηνεύτριες Αλεξίου και Γαλάνη, οι άνθρωποι της τέχνης παίρνουν θέση.

Πόρτα εξόδου στον ΟΤΕ για 2.000 εργαζομένους


Νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου για περίπου 2.000 εργαζομένους ετοιμάζει η διοίκηση του ΟΤΕ, η οποία χθες ξεκίνησε διάλογο με τους εκπροσώπους των εργαζομένων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου θα αφορά εργαζομένους που θεμελιώνουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα έως και το τέλος του 2014.


Oι θαυμαστές της ταινίας "Ηangover" το περίμεναν και η εταιρεία παραγωγής τους έκανε το καλύτερο δώρο: το "Hangover III".
Οι χαρακτήρες του Alan, του Stu, του Phil και του Mr Chow ξαναζωντανεύουν για να χαρίσουν απλόχερα το γέλιο.

Έτσι κλέβουν στα καύσιμα


Νέα κόλπα με τα αποθέματα ασφαλείας που υποχρεούνται να τηρούν οι εταιρείες φέρνει στο φως η έρευνα των Νέων. Οπως αποκαλύπτει πρώην στέλεχος του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, για χρονικό διάστημα ενός με δύο μήνες τα αποθέματα ασφαλείας πετρελαίου της χώρας ήταν αρκετά κάτω από τα προβλεπόμενα επίπεδα.

Το σχέδιο «Β» για μείωση των δημοσίων υπαλλήλων χωρίς απολύσεις

Στη δίνη περιορισμού του προσωπικού στο Δημόσιο θα μπουν το επόμενο διάστημα χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι.

Στόχος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης είναι να παρουσιάσει ολοκληρωμένο σχέδιο για την κάλυψη της μνημονιακής δέσμευσης περί αποχώρησης 150.000 υπαλλήλων έως το 2015, που θα επιτευχθεί όμως κυρίως μέσω συνταξιοδοτήσεων και σε καμία περίπτωση μαζικών απολύσεων.

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Θα καταλύσουν το πολίτευμα Δένδιας και Παπαγιαννόπουλος;


Καταργούν έμπρακτα την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών. Επιβάλουν αποφάσεις με βάση την αρχή της «συλλογικής ευθύνης».

Χ. Σταϊκούρας: Πλεόνασμα 850 εκατ. ευρώ τον Αύγουστο

Θετικά δείγματα επαναφοράς των δημοσιονομικών στοιχείων στους στόχους που είχαν τεθεί, επικαλέστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, σε ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής επί του νομοσχεδίου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Αυτά είναι τα ακατοίκητα νησιά που παραχωρούνται

Συνολικά σαράντα ακατοίκητα νησιά και νησίδες, που θα μπορούσαν να ενοικιασθούν έως 50 έτη και να αξιοποιηθούν ως τουριστικά θέρετρα, έχει εντοπίσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), σύμφωνα με δηλώσεις του εκτελεστικού διευθυντή του Ταμείου Ανδρέα Ταπραντζή.

Άλλος για το... Γκίνες!

Έχουν αναμφίβολα ενδιαφέρον οι νέες καταχωρήσεις στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες. Μεταξύ αυτών είναι ο «Ποπάι» Moustafa Ismail με τους θηριώδεις μύες, ένας Μεγάλος Δανός που είναι το ψηλότερο σκυλί στον κόσμο αλλά και η βαρύτερη αθλήτρια του πλανήτη. 

Η 57η έκδοση του βιβλίου Γκίνες κυκλοφορεί σε περισσότερες από εκατό χώρες, σε 22 γλώσσες και αναμένεται να πουλήσει περίπου 2,7 εκατομμύρια αντίτυπα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ANEK LINES - ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚ

Φωτό: Παρών στην εθελοντική αιμοδοσία και ο Προεδρεύων Αντιπρόεδρος της ΑΝΕΚ κος Γ. Κατσανεβάκης

Η ΑΝΕΚ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Ποια ικανότητα σούπερ ήρωα θα θέλατε να έχετε;

Η δύναμη του Wolverine να αυτοθεραπεύεται ότι και αν πάθει, βγήκε ως δημοφιλέστερη ικανότητα σουπερήρωα που θα ήθελαν να έχουν οι περισσότεροι από όσους ψήφισαν σε σχετική δημοσκόπηση. Τρεις χιλιάδες σινεφίλ κάθε είδους ψήφισαν σε δημοσκόπηση της...

Ο πρόεδρος του Ιράν καταγγέλλει μία νέα συνομωσία εναντίον της χώρας του: «Οι εχθροί του Ιράν καταστρέφουν τα σύννεφα»

Συνωμοσία εναντίον του Ιράν καταγγέλλει ο πρόεδρος της χώρας, Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ, κάνοντας λόγο για ένα «μοχθηρό σχέδιο» που θέτουν σε εφαρμογή οι εχθροί του για να προκαλέσουν ξηρασία και να καταστρέψουν τα σύννεφα προτού να ρίξουν βροχή.

Ανακάλυψαν ζωντανά κύτταρα μαμούθ

Ρώσοι και νοτιοκορεάτες επιστήμονες ανακάλυψαν στη Σιβηρία «εμφανώς ζώντες» πυρήνες κυττάρων από μαμούθ που μπορεί να επιτρέψουν την κλωνοποίηση αυτού του εξαφανισμένου πριν από χιλιετίες από την επιφάνεια της γης χορτοφάγου, ανακοίνωσε σήμερα η ερευνητική ομάδα.

Η Viber Media, η οποία μέσω του προγράμματος Viber προσφέρει δωρεάν κλήσεις και μηνύματα μεταξύ κινητών συσκευών, ανακοίνωσε σήμερα πως ο αριθμός συνδρομητών της ξεπέρασε τα 100 εκατομμύρια.

Ο Καψής απολογείται


Επίθεση μέσω twitter, έκανε ο δημοσιογράφος Μανώλης Καψής στην Χάρις Αλεξίου, με αφορμή τα δημοσιεύματα για τα φορολογικά στοιχεία των τραγουδιστών, παρά το γεγονός ότι το όνομά της δεν υπάρχει στη λίστα!

Οι Αγανακτισμένοι επιστρέφουν


Στο Σύνταγμα θα συγκεντρωθούν για άλλη μια φορά οι Αγανακτισμένοι. Το νέο ραντεβού έχει δοθεί για το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 18.00 στην πλατεία Συντάγματος...

Η κυβέρνηση πληρώνει ομόλογο που εξαιρέθηκε από το PSI

Στην πληρωμή εγγυημένου από το ελληνικό Δημόσιο ομολόγου του ΟΣΕ θα προχωρήσει σήμερα η κυβέρνηση.
Το ομόλογο ύψους 200 εκατ. ευρώ περίπου συγκαταλέγεται στα ομόλογα των 6,4 δισ. ευρώ που δεν κουρεύτηκαν στα πλαίσια του προγράμματος ανταλλαγής ομολόγων (PSI), καθώς οι κάτοχοί του δεν είχαν συναινέσει στο κούρεμα των τίτλων.

Διαδικασίες «εξπρές» για τις μεγάλες φορολογικές υποθέσεις


Με διαδικασίες «εξπρές», μέσα σε έναν μήνα, θα εκδικάζονται όλες οι φορολογικές υποθέσεις που έχουν αντικείμενο 150.000 ευρώ και πάνω, τόνισε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ο υπουργός παράλληλα έκανε αναφορά στις νομοθετικές πρωτοβουλίες του υπουργείου, στις αποδοχές των δικαστών κ.λπ.

Η ΕΚΘΕΣΗ-ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ALPHA BANK ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ...

Καταπέλτης για την ΤΡΟΙΚΑ είναι το οικονομικό δελτίο της Alpha Bank αφού όπως αναφέρει η Ελλάδα έχει πετύχει την δημοσιονομική προσαρμογή που της ζητήθηκε, το 2012 η γενική κυβέρνηση θα έχει πρωτογενές πλεόνασμα, τα έσοδα του κράτους θα είναι αυξημένα κατά 3 δισ. σε...

Συνάντηση Βαρβιτσιώτη με την κύπρια υπουργό Εξωτερικών


Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με την Υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου πραγματοποίησε σήμερα το πρωί o Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Εκβιάζουν το "ΘΕΜΑ" να μην προσφέρει φθηνά καύσιμα!

Τα αδίστακτα κυκλώματα που θησαυρίζουν με τα καύσιμα, και διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες που δεν θέλουν τον ελεύθερο ανταγωνισμό, για να ωφεληθεί ο αναγνώστης καταναλωτής ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΠΟΝΙ –ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΦΘΗΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. Μεγαλοστελέχη τους, του εμπορικού ή και του δημοσιογραφικού χώρου τηλεφωνούν στις εταιρίες που συνεργάζονται με το ΘΕΜΑ και για να ρίξουνε τις τιμές στα καύσιμα και όχι μόνο, απειλούν , ή προωθούν δημοσιεύματα καθαρά εκβιαστικού χαρακτήρα, για να τους αναγκάσουν να κάνουν πίσω. Ε, λοιπόν, να ξέρουν ότι θα μας βρουν μπροστά τους με όλα τα μέσα και τους τρόπους που διαθέτουμε, όπως καλά γνωρίζουν, αλλά και με την αρωγή της Δικαιοσύνης!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου: Μηνυτήρια αναφορά κατά Δένδια και Αρχηγού ΕΛ.ΑΣ.


Κατατέθηκε σήμερα στον Άρειο Πάγο από τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Χρήστο Παππά μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Με ποιον θα πάει ο Σημίτης;


H  προαναγγελία ίδρυσης νέου κόμματος από τον Ανδρέα Λοβέρδο, έστω και με την επικοινωνιακά αδόκιμη στόχευση της «Ανόρθωσης», έφτανε και περίσσευε για να σηματοδοτήσει τη ληξιαρχική πράξη γέννησης της εσωστρέφειας, της ανασφάλειας και της αναστάτωσης για το σημερινό ΠΑΣΟΚ.

Άψογη η κίνηση του Γραμματέα της Ν.Δ. να αγκαλιάσει τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ στην είσοδο της Συγγρού

Πολλές στιγμές έντασης υπήρξαν χθες το απόγευμα στη Συγγρού μεταξύ των συνδικαλιστών και νεοδημοκρατών βουλευτών, η κατάσταση όμως κύλησε μεταξύ πολύ σοβαρού και μερικώς … εύθυμου.

Απολύσεις-εξπρες στο Δημόσιο και σύνταξη για όλους στα 67 ζητάει η τρόικα


- Εξαήμερο σε όλες τις επιχειρήσεις και μείωση 50% στις αποζημιώσεις για απόλυση
- Προτάσεις-σοκ από το ΔΝΤ για μέτρα 3 δισ. ευρώ
- Με παραίτηση απειλεί ο υπουργός αν περάσουν οι απολύσεις

Ο πολύς κύριος Πολ
Τόμσεν φαίνεται ότι επανήλθε δριμύτερος. Σήκωσε το ... φρύδι όπως έχει συνηθίσει και απαίτησε μέτρα τριών δισεκατομμυρίων.

Η ΔΑΔΑ ΤΗΣ Ν.Δ.,ΣΤΟ ΚΙΝ.Α ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ


παραπολιτικό,στην αρχαιότερη εφημερίδα της Αχαίας....

Και αυτά συμβαίνουν μόνο στην Ελλάδα…

Ακόμη και σήμερα, με τη χώρα πτωχευμένη και έτοιμη να πάρει άλλο ένα πακέτο μέτρων – όχι για τους λόγους που προβάλλουν οι λεγόμενοι αντιμνημονιακοί υπερπατριώτες, αλλά επειδή ουδέποτε (ούτε και τώρα) αντιμετώπισε τις παθογένειές της – η νοοτροπία δεν λέει να αλλάξει.

Δελτίο τύπου ΕΟΠ: Πρόγραμμα Ανταλλαγής Νεολαίας


“Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας”, μια από τις κυριότερες παραδοχές που μας προκαλεί να είμαστε πάντα ενεργοί και να δρούμε αποτελεσματικά υπέρ του περιβάλλοντος, τονίζει η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Περιβάλλοντος – ΕΟΠ,  κ. Θέκλα Παρασκευούδη.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Γιατί οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές

Με δεδομένο ότι οι ξανθιές έχουν τη δική τους ευφάνταστη κατηγορία ανεκδότων, όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με το στερεότυπο της χαζής ξανθιάς. Έλα όμως που αντίστοιχο υλικό μπορεί να βρεθεί και για τις μελαχρινές (και τις κοκκινομάλλες φυσικά), αφού ο μύθος που τις συνοδεύει καλά κρατεί, αν και συνήθως τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά γι' αυτές απ' ό,τι για τις ξανθιές! Κι αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι στις κατά καιρούς λίστες με τα πιο καυτά θηλυκά του πλανήτη φιγουράρουν πλέον περισσότερες μελαχρινές, οι άντρες προτιμούν πια τις μελαχρινές πιο πολύ από ποτέ...

Τα Fails δεν τελειώνουν ποτε!!

Δείτε τα καλύτερα της εβδομάδας!! Βίντεο..

Στο Eurogroup το αίτημα για ένταξη στο Μηχανισμό Στήριξης

Το αίτημα της Κύπρου για ένταξη στον Μηχανισμό Στήριξης θα είναι μεταξύ των θεμάτων, που θα απασχολήσουν την ερχόμενη Παρασκευή το Eurogroup, το οποίο θα συνέλθει στη Λευκωσία, στο πλαίσιο της Κυπριακής προεδρίας της ΕΕ.