Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

KANONIKA AΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ Ο ΗΣΑΠ


Ύστερα από περίπου τρία χρόνια ταλαιπωρίας για το επιβατικό κοινό, κανονικά θα διεξάγεται από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, η συγκοινωνία στη γραμμή 1 «Πειραιάς-Κηφισιά» του ηλεκτρικού. Οι Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ / ΗΣΑΠ ανακοίνωσαν ότι το έργο «ανακαίνισης υποδομής - επιδομής των γραμμών του...

Το”ΟΧΙ” του ευπατρίδη Καραμανλή που εξόργισε τους Αμερικάνους


(σ.σ.netakias – H απόφαση υπερ των Σκοπίων ήταν μεγάλη προσωπική ήττα, με κατεβασμένα τα χέρια, του Παπανδρέου. Από την στιγμή που έγινε Πρωθυπουργός το 2009, προκλητικά απεμπόλησε όλα Ελληνικά Συμφέροντα, χωρίς κανένα αντάλαγμα, υπέρ των Αμερικάνικων. Πρώτα ο Αγωγός Μπουργκάς, σήμερα τα Σκόπια και να αναμένουμε και συνέχεια στην Θράκη…)

Οπως παραδέχεται σε τηλεγράφηµα που διέρρευσε από το Wikileaks, .....

Δείτε ζωντανά την εκμπομπή του Τέρενς Κουϊκ "Ο Τέρενς blogάρει".

Δείτε ζωντανά την εκμπομπή του Τέρενς Κουϊκ "Ο Τέρενς blogάρει".

Αποκλειστικό: Ο νέος Ηγέτης της Ελλάδας


Το kontranews.gr με υπευθυνότητα και κατόπιν μεγάλης δημοσιογραφικής έρευνας σας παρουσιάζει τον άνθρωπο που θα πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια του.

Ο Καραμανλής και οι off the record διάλογοι


Ένα βιβλίο 500 σελίδων υπό τον εύγλωττο τίτλο "Καραμανλής - off the record" πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες, ενώ αποσπάσματά του δημοσιεύονται στο σημερινό 112ο τεύχος του περιοδικού "Επίκαιρα" (8/12/2011).

Ν. Νικολόπουλος: «Στον αέρα…συμβάσεις παραχώρησης μεγάλων έργων»


Είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η χώρα μας έχει θρηνήσει εκατοντάδες θύματα που έχουν χάσει τη ζωή τους στις ελληνικές εθνικές οδούς – «καρμανιόλες», που δυστυχώς δεν θυμίζουν σε τίποτα τους ασφαλείς αυτοκινητοδρόμους άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι τα έργα στις περισσότερες υπό κατασκευή οδικές αρτηρίες, έχουν δυστυχώς «παγώσει», κυρίως λόγω της έλλειψης κονδυλίων, με αποτέλεσμα χιλιάδες οδηγοί να θέτουν τη ζωή τους καθημερινά σε κίνδυνο.

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Κορίτσια.. στήνονται και βλέπουμε τα οπίσθιά τους από όλες τις λήψεις!

Κορίτσια.. στήνονται και βλέπουμε τα οπίσθιά τους από όλες τις λήψεις! 
 
Υπάρχει καλύτερη θέα; Όχι πείτε την αλήθεια. Υπάρχει;

Με 6 κριτήρια προτεραιότητας οι πληρωμές του κράτους.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευάγ. Βενιζέλου με εγκύκλιό του, ζητά από υπουργεία και φορείς του Δημοσίου πριν από οποιαδήποτε άλλη πληρωμή να έχουν εξοφλήσει κατά προτεραιότητα, έξι βασικές κατηγορίες πιστώσεων: 

Alpha Bank: Δεν φταίει η ύφεση για τα μειωμένα έσοδα

Η πτώση των δημοσίων εσόδων δεν οφείλεται στην ύφεση, η οποία με τη σειρά της δεν μπορεί να αποδοθεί στην αύξηση των φορολογικών βαρών, επισημαίνει η Alpha Bank στο Εβδομαδιαίο Δελτίο της. Οι εξαιρετικά θετικές προσδοκίες, που δημιουργήθηκαν από την ψήφιση του Προϋπολογισμού του 2012 περιορίζονται ουσιαστικά από την ανακοίνωση της νέας σημαντικής πτώσης των καθαρών εσόδων του Τακτικού Προϋπολογισμού (ΤΠ) κατά -13,3% σε ετήσια βάση τον Νοέμβριο του 2011 επισημαίνει η τράπεζα στο δελτίο της. 

Η ΕΚΤ "βουτάει στο...βούρκο"


Η ΕΚΤ κάνει αυτό που απέφευγε από την αρχή της κρίσης: επιτρέπει στις κεντρικές τράπεζες να δανείζουν τις εμπορικές τράπεζες με εγγύηση δάνεια, τα οποία απλά θα πληρούν συγκεκριμένες προδιαγραφές. Οπερ σημαίνει ότι η ΕΚΤ ανοίγει τις στρόφιγγες και δέχεται να επωμιστεί μεγάλο ρίσκο προκειμένου να σταθεροποιήσει τις αγορές και να ξεπαγώσει τη διατραπεζική. 

Η εγκύκλιος της ντροπής με τον τρόπο που θα μας παίρνουν τα χρήματα μας - Πόσα λεφτά θα χάσουν οι μισθωτοί σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

- Οι συνταξιούχοι με εισόδημα άνω των 12.000 ευρώ θα έχουν κάθε μήνα παρακράτηση
-  Μειώσεις των μηνιαίων αποδοχών κατά περίπου 30 ευρώ για μισθωτούς του ιδιωτικού τομέα

Ο Σπανουδάκης, ο καθρέπτης, ο παππούς και οι χορηγίες του ΟΠΑΠ



Με λίγες λεξεις τα λέει ΟΛΑ σήμερα ο Κώστας Καραπαπάς στην τελευταία σελίδα του "Γαύρου" για το γίγαντα του ΟΠΑΠ Γιάννη Σπανουδάκη. Ο διευθυντής της ερυθρόλευκης εφημερίδας, αποκαλύπτει την συμπεριφορά του απερχόμενου "Άρχοντα" του Οργανισμού και τα όσα διαδίδει για την χορηγία της μεγαλύτερης ομάδας της χώρας. Αξίζει να δούμε τι αναφέρει το σχετικό δημοσιεύμα.

Ένα πολεμικό όπλο στόχευε το 2009 το σπίτι του Καραμανλή!

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για την κατάσταση στην οποία ζούσε ο Κώστας Καραμανλής την τελευταία περίοδο της γαλάζιας διακυβέρνησης φέρνει στο φώς της δημοσιότητας το Crash, που κυκλοφορεί.

Το... μαγνητοφωνάκι έφερε αποτελέσματα...

Από το aftodioikisi.gr

Οι «κακιές γλώττες» λένε πως ορισμένοι εν Ελλάδι πολιτικοί με βλέψεις για υπουργικό θώκο τραβάνε τα μαλλιά τους και χτυπιούνται στα πατώματα... Γιατί;

Βρέθηκε το "αδελφάκι" της Γης, 600 έτη φωτός μακριά...


Οι αστρονόμοι επιβεβαίωσαν την ύπαρξη ενός πλανήτη που μοιάζει με τη Γη στην «κατοικήσιμη ζώνη» γύρω από ένα αστέρι παρόμοιο με τον δικό μας ήλιο.

Στα σκαριά πραξικόπημα τρόμου και αίματος…


Τα σπέρματα μιας θανατηφόρας ασθένειας αιωρούνται στην βαριά και νοσηρή πολιτική ατμόσφαιρα. Τα πουλιά πετάνε χαμηλά, όπως πριν από την θύελλα… Οι καθεστωτικοί μηχανισμοί και τα παρακρατικά τους όργανα κτυπούν τα πλήκτρα μιας καρναβαλικής πολυφωνίας προβοκατόρικων παιχνιδιών τρόμου και αίματος.

Το καθεστώς έχει έρθει σε δραματικό αδιέξοδο: Το κυβερνητικό οικοδόμημα των ανδρεικέλων καταρρέει με πάταγο και ταυτόχρονα η λαϊκή οργή κοχλάζει και είναι έτοιμη να εκραγεί και να σαρώσει, σαν θύελλα, τα κόμματα και τα αποκόμματα του καταρρέοντος παγκοσμιοποιημένου πολυπολιτισμικου καθεστώτος. Είναι τόσο βαθιά και δομική η κρίση και η σήψη του καθεστώτος που δεν μπορεί να βγει από αυτήν με ομαλές λύσεις. Στην φάση αυτή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική διέξοδος. Ο δρόμος της εκλογικής απάτης έχει φράξει… Η μόνη διέξοδος για το καθεστώς είναι το ανοικτό πραξικόπημα. Μόνο με «ανωμαλίες» και εκτροπές «έκτακτης ανάγκης» μπορεί να επιβληθεί. Η αναγκαιότητα τέτοιων λύσεων γίνεται άμεσα επιτακτική για τις νεοταξικές δυνάμεις και τα όργανα του καταρρεόντος καθεστώτος:

α) Για να αναχαιτίσει την επερχόμενη κοινωνική θύελλα, να φιμώσει τον Ελληνικό λαό για ένα χρονικό διάστημα έως ότου ολοκληρώσει το έργο της διάλυσης της αμιγούς φυλετικά και πολιτισμικά ελληνικής κοινωνίας και το ίδιο να διασωθεί.

β) Για να αναπαλαιώσει τους μηχανισμούς της πολιτικής χειραγώγησης και εκλογικής απάτης: Ανακύκλωση της παλαιοκομματικής σαπίλας με «ανανεωτικές» ετικέτες, ανάδειξη νέων σχημάτων, «άφθαρτων» και «ανεξάρτητων» δήθεν πολιτικών… υπαλλήλων του σιωνιστοκαπιταλιστικού τραπεζικού συστήματος.

Να, γιατί λέμε ότι βρισκόμαστε στην κόψη του ξυραφιού των νέων συμφορών μας. Διότι σχεδιάζεται ανοικτή εκτροπή, πραξικόπημα «έκτακτης ανάγκης» και κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας»! Φυσικά τα πραξικοπήματα σήμερα δεν έχουν τις παλιές μορφές μιας ανοικτής στρατιωτικής δικτατορίας, δίχως αυτό να σημαίνει ότι τα υποκινούμενα στρατιωτικά πραξικοπήματα έχουν παντελώς εκλείψει.


Η νέα μορφή των «ανωμαλιών» και των πραξικοπημάτων της «έκτακτης ανάγκης» είναι οι προβοκατόρικες «εξεγέρσεις: Οι επονομαζόμενες «πορτοκαλί»! Στην Ελλάδα υπάρχει σε αφθονία το υλικό τέτοιων προβοκατόρικων εξεγέρσεων: Πέραν των χρήσιμων ηλιθίων (αριστεριστών) και των εθελόδουλων φιλελευθεροδεξιών, υπάρχουν τα στίφη των αλλοδαπών δούλων, οι ένοπλες συμμορίες τους και τα πολύ καλά οργανωμένα και άριστα εκπαιδευμένα (στην αμερικάνικη βάση του Κοσσόβου) ένοπλα αποσπάσματα. Οι στρατιές των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που έχουν εισαγάγει, όλο αυτό το τεράστιο πλήθος των Ασιατών και Αφρικανών αλλοδαπών εξαθλιωμένων δούλων, δεν διακατέχεται μόνο από αγριότητα και φανατισμό, αλλά έχει συσσωρεύσει μέσα του, εδώ και πολύ καιρό, τεράστιο μίσος εναντίον της σάπιας ελληνικής κοινωνίας και το λαού της που πυροδοτείται καθημερινά από τα «αριστερά» δεκανίκια του συστήματος.

Αυτόν τον ψυχωτικό φανατισμό, την αγριότητα και το μίσος των αλλοδαπών θέλουν να αξιοποιήσουν οι μηχανισμοί της καθεστωτικής αιματοχυσίας και προβοκάτσιας για να προωθήσουν τους πραξικοπηματικούς στόχους τους και τα φρικώδη σχέδιά τους. Τα προμηνύματα αυτής της προβοκατόρικης, πραξικοπηματικής ανωμαλίας είναι πολλά. Η πλέoν πρόσφατη πολιτική αιχμή: Η οργανωμένη και καθοδηγούμενη από κρατικοδίαιτες ΜΚΟ, απεργία πείνας των αλλοδαπών καταληψιών της Νομικής. Το σχέδιο εδώ ήθελε τον θάνατο κάποιων απεργών πείνας, την δημιουργία «μαρτύρων», έτσι ώστε να κινητοποιηθούν τα ένστικτα του φανατισμού, της αγριότητας και του μίσους του «αγελαίου πλήθους» των αλλοδαπών στρατιών.

Οι αυξανόμενες «ομάδες κρούσης»: Είναι πλέον γνωστό ότι υφίστανται ένοπλοι θύλακες αριστεριστών σε ετοιμότητα και αναμένουν το «σύνθημα» για να αποτελέσουν τις πυροδοτικές εμπροσθοφυλακές της καταστροφής και του αίματος. Διασταυρωμένες πληροφορίες μιλούν Αμερικανούς πράκτορες οι οποίοι με το προσωπείο της Αλ-Κάιντα, οργανώνουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, ακόμα και για στρατιωτικά εκπαιδευμένα αποσπάσματα Αλβανών Κοσοβάρων που έρχονται κατά διαστήματα στην Ελλάδα έτοιμα να αναλάβουν δράση…

Η ιδεολογική και πολιτική πυροδότηση: Τα «αριστερά» κόμματα και τα επιδοτούμενα Μαντεία του αντιρατσισμού και αντιεθνικισμού που έχουν αναλάβει, εργολαβικά, το έργο της νομιμοποίησης των λαθρομεταναστών, της «καθοδήγησης» των απεργών πείνας και του πολιτικού ερεθισμού των αλλοδαπών «ενστίκτων»…

Η ηγεσία της συστημικής αριστεράς πρωτοστατεί σε αυτό το άθλιο και θλιβερό έργο της ιδεολογικής και πολιτικής προλείανσης του εδάφους, σε αυτό το μακάβριο σχέδιο της Νέας Τάξης. Όλα τα κόμματα και τα αποκόμματα, από κοινού με τα ΜΜΕ και ιδιαίτερα με το τηλεθέαμα παίζουν πάνω σε αυτό το μακάβριο έργο πολυφωνικά και διατεταγμένα: Ο καθένας στο ρόλο του…

Μέσα από μια τέτοια προβοκάτσια που άμεσα προωθούν οι καθεστωτικές δυνάμεις ετοιμάζουν το νέο πραξικόπημα της τρομοκρατίας και του αίματος το οποίο θα μας βάλει για αρκετό χρονικό διάστημα στον γύψο της «έκτακτης ανάγκης», στον γύψο μιας κυβέρνησης «εθνικής σωτηρίας» η οποία θα αναδείξει τους «νέους εθνάρχες», τους «νέους αρίστους-αρεστούς» και CIA… για να διασωθεί και να κερδοσκοπήσει για ακόμα μία φορά το παγκόσμιο σιωνιστοκαπιταλιστικό τραπεζικό σύστημα.

Μέσα εδώ είναι ενταγμένα, σαν αναπόσπαστα γρανάζια, τα «κινήματα» των λεγόμενων «ανεξάρτητων» («ανεξάρτητοι»: η νέα καθεστωτική σοφιστεία διότι «ανεξάρτητος» σημαίνει μη εξαρτημένος από το λαό και εξαρτημένος από τους «νονούς» του καπιταλιστικού τραπεζικού καθεστώτος).

Γι’ αυτό όλοι, παλαιά κόμματα, νέα κόμματα και «Ανεξάρτητοι», αφορίζουν τις κινήσεις του λαού και ιδιαίτερα αφορίζουν το να κατεβεί δυναμικά ο λαός στο δρόμο ούτως ώστε να πάρει τις τύχες στα χέρια του: Η μόνη διέξοδος και το μόνον μέσον αναχαίτισης των προβοκατόρικων παιχνιδιών…

Γι’ αυτό θορυβήθηκαν όλοι και άφρισαν εναντίον της λαϊκής κατάληψης της Πλατείας του Συντάγματος, αυτής της νέας αγωνιστικής μορφής κινητοποίησης… Ελπίζω μια μέρα να κατέβει ο λαός στο Σύνταγμα, εάν αυτό πραγματοποιηθεί γκρεμίζει όχι μόνο την κάθε κυβέρνηση των οποιοδήποτε ανδρεικέλων, αλλά και τα μακάβρια σχέδια των κομμάτων και των μηχανισμών προβοκάτσιας! Υποθάλπουν και πυροδοτούν όλοι την ξενοκίνητη αλλοδαπή πορτοκαλί «εξέγερση», αλλά κανένας δεν θέλει την ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ της Πλατείας Συντάγματος από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, έστω για μια μέρα… διότι μόνον τότε θα δούμε αξιοσημείωτες ανατροπές.

Ζ.Α.
http://www.ediktyo.gr/

Την «πάτησε» ο Mark Zuckerber


Σειρά προσωπικών φωτογραφιών του δημιουργού του Facebook, Mark Zuckerberg, διέρρευσαν στο διαδίκτυο, όταν ένας web expert κατάφερε να εκμεταλλευτεί ένα «παραθυράκι ασφαλείας» το οποίο πλέον έχει κλείσει και τώρα οι φωτογραφίες του από την προσωπική του σελίδα… κάνουν το γύρο του κόσμου μέσα από δημοσιεύματα!

ΙΚΑ: Θα καθυστερήσει η καταβολή συντάξεων



Για πρώτη φορά το Ιδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων θα καθυστερήσει τρεις μέρες την καταβολή της σύνταξης, λόγω της καθυστέρησης στην εκταμίευση της 6ης δόσης και της μεγάλης πτώσης, κατά 16%, των εσόδων από εισφορές.

Σημεία ομιλίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό 2012

Στην Ελλάδα, μια ολόκληρη οικονομική πολιτική που υποτίθεται ότι θα μας διέσωζε από τη χρεοκοπία, έχει καταρρεύσει και μας έχει φέρει πιο κοντά στη χρεοκοπία...

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η Βιολογική Καταπολέμηση Των Εχθρών Με Ωφέλιμα Έντομα


Η βιολογική καταπολέμηση των εχθρών είναι η πιο σωστή και ορθολογιστική μέθοδος αντιμετώπισης των εχθρών των καλλιεργειών στα θερμοκήπια, ακίνδυνη για τον άνθρωπο και το περιβάλλον γενικότερα. Αποτελεί βασικό παράγοντα των συστημάτων Ολοκληρωμένης Διαχείρισης των Καλλιεργειών, συστήματα τα οποία πρέπει να ακολουθήσουν οι αγρότες του 21ου αιώνα, ώστε να παράξουν ανταγωνιστικά προϊόντα, ψηλής ποιότητας, απαλλαγμένα υπολειμμάτων γεωργικών φαρμάκων.

WAR2: To Πρώτο Ελληνικό OnLine Παιχνίδι...Δωρεάν μόνο για εσάς!!!!

H πρώτη ελληνική εκδοτική εταιρεία free-to-playδιαδικτυακών παιχνιδιών παρουσιάζει το παιχνίδι WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των MMO (ή Massively Multiplayer Online) browser games, που μπορείς να παίζεις online με άλλους παίκτες, δωρεάνχωρίς να απαιτείται εγκατάσταση στον υπολογιστή.

Έκαναν «φτερά» 550.000 ευρώ από το ταμείο της ΕΑΣ Λάρισας!


Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ «εξαφανίστηκαν» από τα ταμεία της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του onlarissa.gr
Το θέμα έγινε αντιληπτό από την οικονομική διεύθυνση της Ένωσης προ μηνών για να διαπιστωθεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο πως τα χρήματα είχαν αφαιρεθεί από το ταμείο από το διάστημα 2005 έως σήμερα από συγκεκριμένο υπάλληλο.

Θα αναβληθεί ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ για τους εκπαιδευτικούς

Οι «καυτοί» φάκελοι για το Νίκο στα χέρια εκδοτών, επιχειρηματιών και πρωτοκλασάτων υπουργών

Στα χέρια επιχειρηματιών και εκδοτών βρίσκονται φάκελοι με επιχειρηματικές δραστηριότητες του Νίκου Παπανδρέου, αδελφού του πρώην πρωθυπουργού. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, αντίγραφα των φακέλων βρίσκονται και στα χέρια υπουργών της κυβέρνησης. Σύμφωνα με ανθρώπους οι οποίοι έχουν ενημερωθεί για το περιεχόμενο των συγκεκριμένων φακέλων, το περιεχόμενο είναι «καυτό» και δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά, όχι μόνο για τις δραστηριότητες των αδελφού του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και για τησκοπιμότητα κάποιων κυβερνητικών αποφάσεων.

Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο η δίκη του Ψωμιάδη…

Για τις 4 Απριλίου του 2012 αναβλήθηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη και δύο συγγενικών του προσώπων, ύστερα από αίτημα που κατέθεσε η υπεράσπισή του. Ο Ψωμιάδης κατηγορείται για την υπόθεση υπεξαίρεσης 6 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, στο διάστημα που ο ίδιος ήταν πρόεδρος, για έργα στο γήπεδο της ομάδας που δεν έγιναν ποτέ...

Π. Τατούλης: Δεν θα κοπεί σε κανέναν το ρεύμα στην Πελοπόννησο


Σε κανένα νοικοκυριό της Πελοποννήσου που αδυνατεί να καταβάλει το ειδικό τέλος ακινήτων δεν θα διακοπεί η ηλεκτροδότηση, ανέφερε ο περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στο ΠΕΣΥ για το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ.

«Προετοιμαστείτε για πολεμικές επιχειρήσεις» λέει ο Κινέζος πρόεδρος στο Πολεμικό Ναυτικό

Πεκίνο: Το Πολεμικό Ναυτικό της Κίνας θα πρέπει να επιταχύνει την ανάπτυξή του και να προετοιμαστεί για πολεμικές επιχειρήσεις, δήλωσε ο Κινέζος πρόεδρος, Χου Τζιντάο.Μιλώντας σε στρατιωτικό προσωπικό, ο Κινέζος πρόεδρος τούς είπε ότι θα πρέπει «να κάνουν εκτεταμένες προετοιμασίες για πολεμικές επιχειρήσεις».

Η Π.Α. "οχυρώνει" το Καστελόριζο - Ειδικό rediness για το νησί...


Με την πρώτη σημαντική αλλαγή-προσθήκη, εδώ και χρόνια, σε ότι αφορά τον επιχειρησιακό σχεδιασμό στην περιοχή γύρω από το Καστελόριζο (Μεγίστη), απάντησε η Πολεμική Αεροπορία στην πρόσφατη υπέρπτησητων δύο τουρκικών μαχητικών RF-4E σε ύψος μόλις 300 μέτρων επάνω από το νησί.

Πετρέλαιο εντόπισε το Πίρι Ρέις


Η τουρκική πλευρά αξιολογεί τα αποτελέσματα των ερευνών που σεισμογραφικού Πίρι Ρέις και το πλοίο θα μετακομίσει τις επόμενες ημέρες. Όπως μεταδίδεται από την Άγκυρα, το τουρκικό σεισμογραφικό Πίρι Ρέις θα βρεθεί από τη θάλασσα κοντά στην Κύπρο, στη θάλασσα του Μαρμαρά . Ο καθηγητής Ινστιτούτου Θαλάσσιων Ερευνών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου 9ης Σεπτεμβρίου της Σμύρνης, Γκιουνάι Τσιφτσί, μετά την περιοχή G στα νότια της Κύπρου, το Πίρι Ρέις θα πραγματοποιήσει σεισμικές έρευνες στη θάλασσα του Μαρμαρά μαζί με μια νορβηγική πετρελαϊκή εταιρεία για μια εβδομάδα. 

Reuters: "Έρχεται πόλεμος"...

Όλο και περισσότερες πληροφορίες, αναλύσεις και εκτιμήσεις για έναν πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν βλέπουν κάθε μέρα το φως της δημοσιότητας και προβληματίζουν. Η ισραηλινή ιστοσελίδα Debka υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι τα όσα λέει και πράττει τις τελευταίες ημέρες ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μ.Νετανιάχου, οδηγούν στο...

Νέα Δημοκρατία: ΟΧΙ στον Έλεγχο των Βουλευτών


Εντύπωση προκάλεσε η εμφανής αγωνία και φόβος του κ. Μιχελάκη και της ΝΔ στην προοπτική να ανοίξουν οι λογαριασμοί των Βουλευτών στην Ελβετία.

«Στοκάρει» αργό πετράλαιο για την Ελλάδα το Ιράν


Το... πλωτό σχέδιο του Ιράν για την κάλυψη των αναγκών των βασικών πελατών του και η ελληνική απάντηση στη δυσαρέσκεια των ΗΠΑ

Η είδηση έρχεται από τη Τεχεράνη, έχει όμως πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τηνΕλλάδα. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το Ιράν, ενΤόψει του πολύ σοβαρού ενδεχομένου να του επιβληθεί διεθνές εμπάργκο, εξαιτίας της εμπλοκής που έχει σημειωθεί με το πυρηνικό του πρόγραμμα, προχωρά σε «στοκάρισμα» μεγάλων ποσοτήτων αργού πετρελαίου, εν πλω.

Στήριξε το αγαπημένο σου blog κάνοντας ένα "like"

Στήριξε το αγαπημένο σου blog κάνοντας ένα like στο Γκρουπ μας στο facebook


Η σελίδα του 4oktovriou στο Facebook

3o debate ΟΝΝΕΔ: 'Ανωνυμία στα Blogs'

To 3o debate της ΟΝΝΕΔ, με θέμα 'Ανωνυμία στα Blogs' θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Πέμπτη 8 

Δεκεμβρίου 2011, στις 19:00 στη βιβλιοθήκη του OpenPlace. Καλεσμένοι ομιλητές θα είναι οι κ. 

Γιάννης Αδαμόπουλος (Δικηγόρος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών) και Στέλιος 

Κούλογλου (Δημοσιογράφος, www.tvxs.gr).

Η Π.Α.Σ.Π ΠΑ.ΠΕΙ. συνεχίζοντας της καινοτομίες που έχει ήδη φέρει στο πανεπιστήμιο Πειραιώς παρουσιάζει την εφαρμογή iUnipi


Η Π.Α.Σ.Π ΠΑ.ΠΕΙ. συνεχίζοντας της καινοτομίες που έχει ήδη φέρει στο πανεπιστήμιο Πειραιώς παρουσιάζει την εφαρμογή iUnipi. Μια εφαρμογή που προσφέρει στους φοιτητές άμεση πρόσβαση

Πατριωτικό Μέτωπο: ΝΑΤΟποιούν τα Βαλκάνια, στήνουν παιχνίδια πολέμου και καταδικάζουν σε θάνατο τους Έλληνες αγρότες


Η απόφαση του «Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης», με δικαίωση των Σκοπιανών, πέρα από την πλήρη ήττα του ανάπηρου ελληνικού πολιτικού συστήματος, καταδεικνύει την σαφή πια κατεύθυνση της Δύσης προς την ΝΑΤΟποίηση των Βαλκανίων και το στήσιμο συνθηκών πολέμου στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Ευρώπης και της Μεσογείου.

Δελτίο Τύπου: Παραίτηση Θ. Παρασκευούδη


Η κ. Θέκλα Παρασκευούδη απέστειλε επιστολή στην πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας κ. Ντόρα Μπακογιάννη με την οποία της υπέβαλε την παραίτησή της από τη θέση της υπεύθυνης περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του κινήματος.

Παραιτήθηκε από υπεύθυνη περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της ΔΗ.ΣΥ. η Θέκλα


Την παραίτησή της από τη θέση της υπεύθυνης περιφερειακών Μ.Μ.Ε. της Δημοκρατικής Συμμαχίας φέρεται να έχει υποβάλλει από το περασμένο Σαββατοκύριακο η Θέκλα Παρασκευούδη.

Παρουσίαση του νέου φωτογραφικού λευκώματος «235» της Μαρίνας Βερνίκου από τις εκδόσεις «ΜΙΛΗΤΟΣ»


Παρουσιάστηκε το φωτογραφικό λεύκωμα «235» της Μαρίνας Βερνίκου παρουσία σημαντικών προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό κόσμο στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου.

Εκεί που του χρωστούσαν τον συνέλαβαν για φοροφυγά!!! Αθάνατο ελληνικό κράτος


Φοβερά πράγματα . Δεν φτάνει που του χρωστάνε εκατομμύρια ευρώ , τον συνέλαβαν ως φοροφυγά και τον διαπόμπευσαν , για να τον αφήσουν λίγο αργότερα ελεύθερο .
Ο Κώστας Παπακωνσταντίνου  πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ ΚΑΕ Καβάλα συνελήφθη για χρέος 780.000 ευρώ προς το δημόσιο, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως το κράτος του χρωστάει 12 εκατομμύρια ευρώ!

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Δείτε ποιοι Έλληνες πολιτικοί "ακούγεται" πως είναι μασόνοι


Πολλά έχουν γραφτεί κατά καιρούς για τη μασονία στην Ελλάδα. Ποιοι είναι όμως οι μασόνοι πολιτικοί που μας κυβερνούν;



Πρόκειται για την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας, τα μέλη της οποίας πρέπει να είναι και μέλη της λέσχης των ελευθεροτεκτόνων (μασόνων) προκειμένου να αναρριχηθούν στην εξουσία.

Ο Καραμανλής "μιλάει" στο Crash του Τράγκα

Προαναγγελία των όσων του διηγήθηκε ο Καραμανλής στην κουβέντα που είχε να κάνει μαζί του, έκανε κατά την διάρκεια της πρωινής του εκπομπής στον Real Fm, ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας.

Έντονες ζυμώσεις και στη Ν.Δ. από ομάδα βουλευτών


Πέντε βουλευτές της Ν.Δ., ο Κώστας Τζαβάρας, οΚώστας Μαρκόπουλος, ο Κώστας Γκιουλέκας, ηΜαρία Κόλλια-Τσαρουχά και η Ελίζα Βόζεμπεργκ, συναντήθηκαν χθες στην Αθήνα και προχώρησαν στην άτυπη σύσταση μιας ομάδας κρούσης, με τα χαρακτηριστικά της "λαϊκής δεξιάς".

Οι προφητείες βγαίνουν... όλα δείχνουν πόλεμο


Γιατί κατεβαίνει ὁ ρωσικὸς στόλος στὴν Ἀνατολικὴ Μεσόγειο τὸν Δεκέμβριο; Ποιὲς οἱ μύχιες διπλωματικὲς ἐπιδιώξεις τῆς Μόσχας στὴν Κύπρο καὶ τὴ Συρία; Γιατί καθίστανται ἀντικρουόμενα τὰ συμφέροντά της μὲ τὴν Ἄγκυρα καὶ ποιὸς ὁ ρόλος τοῦ Ἰσραήλ; Τί προσδοκᾶ ἡ Τουρκία ἀπὸ τὴ Συρία. Μὲ ἀποκαλυπτικὰ ρεπορτὰζ κυκλοφορεῖ ἡ ἐφημερίδα «Στύλος Ὀρθοδοξίας» ὅπου παρουσιάζει τὸ πὼς καὶ τὸ γιατί ἡ Ἄγκυρα πείσθηκε νὰ λάβει μέτρα κατὰ τῆς Συρίας καὶ νὰ προετοιμάζεται γιὰ στρατιωτικὴ ἐπέμβαση στὴν Συρία. Οἱ φῆμες γιὰ τὰ ἀνταλλάγματα ποὺ θὰ λάβει ἐμπλέκουν καὶ τὴν Ἑλλάδα...

VIDEO: Έλληνες φοιτητές τα έψαλλαν σε Πρετεντέρη και Μπακογιάννη στη Γαλλία!


Αντιμέτωποι με Έλληνες φοιτητές και εργαζομένους βρέθηκαν κατά τη διάρκεια φόρουμ της εφημερίδας Liberation, στη Λυών η ...Ντόρα Μπακογιάννη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης. Θέμα του φόρουμ που έγινε το Σάββατο 26 Νοεμβρίου ήταν "Η Ελλάδα υπό ευρωπαϊκή κηδεμονία;". Ομάδα Ελλήνων φοιτητών και εργαζομένων αποφάσισε να παρέμβει με κείμενο της κατά την διάρκεια της ομιλίας.

Η έφοδος του Δ΄ Ράιχ

Γράφει ο Γ. Δελαστίκ
Ωμό, ψυχρό, αλαζονικό το πρωτοσέλιδο κύριο άρθρο της γερμανικής δεξιάς εφημερίδας «Ντι Βελτ» τη Δευτέρα. «Η Ευρώπη γίνεται γερμανικότερη» ο αυτάρεσκος τίτλος του. Κυνικό το περιεχόμενό του: «Πολιτικά η ιδέα της Μέρκελ δεν είναι χωρίς κίνδυνο. Οδηγεί πραγματικά σε μια διάσπαση όχι μόνο της νομισματικής ένωσης, αλλά της Ευρωπαϊκής Ενωσης συνολικά ... 
Η Μέρκελ έχει επίγνωση αυτών των κινδύνων. Αλλά τώρα....

ΣΟΚ....ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ..ΕΠΙΘΕΣΗ...ΚΑΡΧΑΡΙΑ...!!!

ΑΝΩ ΤΩΝ 18

Οι τράπεζες και ο νέος χάρτης της Ευρώπης μετά την κρίση!


Πως θα είναι η Ευρώπη το 2016, με εμφανή πια τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης και την...
ενδυνάμωση του τραπεζικού συστήματος σε όλη την ευρωζώνη;

Η σατιρική εβδομαδιαία εφημερίδα Vigousse στην Ελβετία ετοίμασε έναν χάρτη, με την κατάσταση της Ευρώπης την επαύριο της οικονομικής κρίσης.

Quiz - Ποια προσθήκη σε επίπεδο νεολαίας έγινε στο γραφείο της Όλγας Κεφαλογιάννη??


"Κοσμοσυρροή"...στο γραφείο της Όλγας!

Αποκάλυψη: Η Μέρκελ πίεζε τον Καραμανλή να πει τα Σκόπια “Μακεδονία”


Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ προσπαθούσε να πείσει τον πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή, να δείξει μεγαλύτερη 'ευελιξία' στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων σύμφωνα με εμπιστευτικό έγγραφο της αμερικανικής πρεσβείας στο Βερολίνο με ημερομηνία 23 Απριλίου 2008 το οποίο αποκαλύπτει το XrimaNews.gr.

Θα διπλασιαστεί το κατά κεφαλήν εισόδημα των Κυπρίων...


Τουλάχιστον μισό τρισ. δολάρια η αξία του κοιτάσματος στο Οικόπεδο 12...Διπλασιασμό του κατά κεφαλήν εισοδήματος των Κυπρίων «βλέπει» ο Καθηγητής Μ. Οικονομίδης καθώς όπως υποστηρίζει σε περισσότερα από 450 δισ. δολάρια αποτιμάται η αξία του κοιτάσματος στο οικόπεδο 12 της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Μπάιντεν: «Θα σας βοηθήσουμε όπως μπορούμε- πολύ δύσκολες οι απαιτήσεις του Μνημονίου»


Μετά τη συνάντηση του Τζο Μπάιντεν με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια,σειρά είχε το γεύμα εργασίας με τον πρωθυπουργόΛουκά Παπαδήμο.  

Ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε κατά την είσοδό του στο Μέγαρο Μαξίμου πως «είναι δύσκολη εποχή για την Ελλάδα».

"Στεκόμαστε προετοιμασμένοι να σας βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε", δήλωσε εν συνεχεία ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, ενώ χαρακτήρισε "πολύ δύσκολες" τις απαιτήσεις του προγράμματος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της ΕΕ.