Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Θα δείτε τις Γιαπωνέζες με άλλο μάτι μετά απ’αυτό!

Θα δείτε τις Γιαπωνέζες με άλλο μάτι μετά απ’αυτό!

Γιαπωνέζικο κορμί… Αν νομίζετε ότι όλες οι Ασιάτισσες, συμπεριλαμβανομένου και των γυναικών της Ιαπωνίας είναι κοντοστούπες, αδυνατούλες, χωρίς πιασίματα και στήθος, μάλλον ήρθε η ώρα να καταρρίψετε τον μύθο! Και θα βοηθήσουμε λίγο κι εμείς με τις κοπέλες που θα δείτε οι οποίες είναι καρακουκλάρες!!! Δυνατά γονίδια… 

Oι ισχυρότερες εταιρείες στον κόσμο


Η πετρελαϊκή Exxon Mobil είναι στην κορυφή της λίστας του περιοδικού Forbes με τις ισχυρότερες εταιρείες του κόσμου την χρονιά που πέρασε, με 11 ελληνικές να βρίσκονται ανάμεσα στις συνολικά 2.000.H αμερικανική Exxon κατέλαβε την πρώτη φορά (στα 9 χρόνια της σχετικής λίστας) την πρώτη θέση, αποτελώντας την πιο κερδοφόρα εταιρεία από τις συνολικά 2.000 που συμπεριελήφθησαν.

Στο φως η ρύθμιση- κοροϊδία για τα χρέη των δημοσίων υπαλλήλων


Την ώρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπόσχεται στους δανειολήπτες ότι η μηνιαία δόση των δανείων τους δεν θα υπερβαίνει το 30-40% του μηνιαίου εισοδήματός τους, έρχεται στο φως η πολυαναμενόμενη ρύθμιση των δανείων που έχει χορηγήσει το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων στους  δημοσίους υπαλλήλους. Η υπόσχεση ότι η δόση του δανείου δεν θα υπερβαίνει το 30% του μισθού των δημοσίων υπαλλήλων, στην πράξη δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια κοροϊδία. 

Συνέλαβαν τον καφετζή της Βουλής!!


"Πικρό καφέ" σέρβιρε η αστυνομία στον καφετζή της Βουλής καθώς σύμφωνα με τις αρχές της Κορίνθου συνελήφθη για χρέη στο Δημόσιο ύψους 316.472 ευρώ.

ΝΔ: Η Ελλάδα θα τα καταφέρει (video)


Τον υψηλό βαθμό εκλογικής ετοιμότητάς της επιβεβαίωσε η Νέα Δημοκρατία, που κυκλοφόρησε από χθες το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της, ενόψει της κρίσιμης μάχης της 6ης Μαϊου.

Πουθενά δεν προσέφεραν οι κυβερνήσεις συνεργασίας


Από όλες τις έννοιες που κατά καιρούς διατυπώνονται δημοσίως και ακούγονται, αναφορικά με την προοπτική κυβερνητικών σχημάτων στα οποία θα συμμετέχουν περισσότερα του ενός κόμματος, η μόνη πραγματικά απενοχοποιημένη και ανεκτή στο διαχρονικό λεξιλόγιο της Δημοκρατίας είναι εκείνη της σύνθεσης. Η συναίνεση αφορά μονάχα την κοινωνία, και δεν μπορεί να πάρει «μεταγραφή» για τον πολιτικό κοινοβουλευτισμό, ενώ η συνεννόηση απαιτεί… υποσημείωση ερμηνείας, για να μην παρεξηγηθεί.

Η Χρυσή Αυγή… ξέρει τι κάνει

Είναι προφανές πως όταν ο Βολταίρος άφηνε το αποτύπωμα  της ιστορικής ρήσης του για το δικαίωμα διατύπωσης, ανοχής και υπεράσπισης της αντίπαλης γνώμης σε μια Δημοκρατία, δεν είχε στο μυαλό του την… Χρυσή Αυγή. Ακόμη ωστόσο κι αν «δεν συμφωνούμε με ούτε μια λέξη, με όσα λένε», είμαστε υποχρεωμένοι να συνηθίσουμε στην ύπαρξη στη δημόσια ρητορική, ακόμη μιας ακραίας φωνής.

Νότης Μηταράκης - Στην πρώτη γραμμή, στην Α΄ Αθηνών (ΝΔ)


Φίλες και Φίλοι,

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με την πολιτική. Σε μια εποχή που, δυστυχώς, πολλοί αναγκάζονται να αναζητήσουν μία καλύτερη τύχη στο εξωτερικό, επέστρεψα στην Ελλάδα, θεωρώντας ότι μπορώ να προσφέρω με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου.

Το σχέδιο της Όλγας για την Αθήνα

Η μετακίνηση της Όλγας Κεφαλογιάννη από το Ρέθυμνο στην Α’ Αθηνών, ήρθε να υπηρετήσει την πολιτική αναγκαιότητα ενίσχυσης του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, στην εκλογική περιφέρεια που σχεδόν ταυτίζεται με τα όρια του Δήμου Αθηναίων. Του ιστορικότερου της Ευρώπης.

Ο Σαμαράς στο Σύνταγμα


Ο Δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε σήμερα τους χώρους και τις πλατείες της πρωτεύουσας, που θα διατεθούν προς χρήση για τα πολιτικά κόμματα, ενόψει των πρόωρων εκλογών της 6ης Μαϊου, προκειμένου να στήσουν τα κεντρικά εκλογικά περίπτερά τους.

Το ΠΑΣΟΚ γίνεται… συμπλήρωμα εξουσίας


Η συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο «Mega», ήταν έμπλεη σημειολογικών μηνυμάτων και παραμέτρων. Ουσιαστικά, ο νέος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, υπό την έννοια ότι το κανάλι των εκδοτών είχε κατηγορηθεί το 2007 από την παπανδρεϊκή πτέρυγα, για εύνοια προς τον τότε δελφίνο της ηγεσίας. Στη χαμένη μάχη για την κατάληψη της τότε Χαριλάου Τρικούπη.

Παραίτηση Τοπικών Οργανόσεων ΟΝΝΕΔ Δράμας



Τα κάτωθι μέλη της ΟΝΝΕΔ όπως υπογράφουμε το έγγραφο αυτό ενημερωθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ  σήμερα την 17/04/2012 για τα πρόσωπα που θα απαρτίσουν το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Δράμας.

Ο Βενιζέλος γκρέμισε “μύθους”


Η προχθεσινή συνέντευξη του Ευάγγελου Βενιζέλου στο «Mega», στο πλαίσιο πολιτικής συνέντευξης εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στην Όλγα Τρέμη και τον Παύλο Τσίμα, ήταν μια δημόσια παρουσία που… γκρέμισε μύθους.

Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

Τα ψηφοδέλτια του Καμμένου


Το κόμμα το Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοίνωσε όλους τους υποψήφιους βουλευτές για τις εθνικές εκλογές. Ο Πάνος Καμμένος θα είναι υποψήφιος στον Έβρο και στην Β Αθηνών.

«Δεν τυπώνω φυλλάδια, διαθέτω τα χρήματα στους άστεγους της Αθήνας»

Με αφορμή την απόφασή του να μην προχωρήσει στην τύπωση και αποστολή προεκλογικών ενημερωτικών φυλλαδίων, διαθέτοντας τα χρήματα που θα δαπανούσε στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:....

Οι εξι ηθοποιοί που θα ζητήσουν την ψήφο μας...

Οι Ρένος Χαραλαμπίδης, Βάνα Μπάρμπα, Παύλος Κοντογιαννίδης Μαίρη Βιδάλη, Παύλος Χαικάλης, Γιώργος Πάντζας παίρνουν θέσεις στα ... πολλά κόμματα εν'όψει εκλογών. Πρόκειται για ένα μόνο μικρό αλλά ενδεικτικότατο «δείγμα» από τον θίασο των...

Το εμετικό σχόλιο του Βαλιανάτου για τον Δ. Μητροπάνο

Η είδηση θανάτου του Δ. Μητροπάνου, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.. Πολλά τα μηνύματα συμπαράστασης και παρηγοριάς απο Έλληνες πολίτες, προς την οικογένεια.. Υπήρξαν όμως και περιπτώσεις όπως αυτή του Βαλλιανάτου, που πραγματικά σε σοκάρουν.. Ο Γρηγόρης...

Συνελήφθη για χρέη και ο καφετζής της Βουλής!

Καφενείο με τα όλα του ήταν τελικά το … καφενείο της Βουλής. Ο πρώην καφετζής φέρεται να έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για μεγάλη χρέη προς το δημόσιο. Αναφερόμαστε στον πρώην ιδιοκτήτη του καφενείου και εστιατορίου του Κοινοβουλίου του...

ΝΤΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΛΙΔΗ: «ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ»!


«Μαχαιριά στην καρδιά των νεοδημοκρατών» χαρακτηρίζει η Ντόρα Μπακογιάννη τη συμμετοχή Συμπιλίδη στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντ. Μπακογιάννη την επιστροφή Συμπιλίδη στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια. Μιλώντας στον realfm 97.8 και στον Ν. Χατζηνικολάου τόνισε χαρακτηριστικά:

Η Ελένη Μενεγάκη υποψήφια με το ΚΚΕ στη Β' Αθήνας!

Η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κατέβει ως υποψήφια στις εκλογές με το ΚΚΕ στην Β' Αθήνας!

Η μεγάλη «μάχη» της Μαρίκας Μητσοτάκη

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται για δεύτερη ημέρα στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο η κυρία Μαρίκα Μητσοτάκη.

Κατά πληροφορίες, η ασθενής παρά τη φαρμακευτική υποστήριξη που λαμβάνει, δεν εμφανίζει βελτίωση. Οι θεράποντες ιατροί διαπιστώνουν ότι ο οργανισμός της έχει επιβαρυνθεί σημαντικά από χρόνια προβλήματα υγείας –κινητικά, νεφρολογικά, καρδιολογικά.

Την Κυριακή το «Ζάππειο ΙΙΙ» του Αντώνη Σαμαρά

Ένα μείγμα από προτάσεις – μελετημένες και κοστολογημένες- που είτε ακροθιγώς, είτε λεπτομερειακά έχει παρουσιάσει κατά καιρούς, από τις αρχές του 2010 μέχρι σήμερα, αναμένεται να παρουσιάσει την Κυριακή ο Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ, για την κυβερνητική διαχείριση του επόμενου διαστήματος με στόχο την άμεση έξοδο από την κρίση. Η αρχικώς προγραμματισμένη για αύριο παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΝΔ στο Ζάππειο αναβλήθηκε εξαιτίας της αυριανής απεργίας τωντεχνικών της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Βενιζέλος: Mέγα λάθος του Παπανδρέου το «λεφτά υπάρχουν»

Αποστάσεις από κεντρικές επιλογές της κυβέρνησης Παπανδρέου κράτησε ο πρόεδρος τουΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του στο MEGA, ρίχνοντας ευθύνες στον πρώην πρωθυπουργό.

Κ.Μπακογιάννης στην Wall Street Journal: Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην καρδιά της Ευρώπης


Στις 4 Απριλίου, ένας 77χρονος συνταξιούχος και παππούς πήγε στην Πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα, απέναντι από την Βουλή των Ελλήνων. Ήταν άλλο ένα κανονικό, πολυάσχολο, πρωινό σαν όλα τα άλλα, ώσπου ο άνθρωπος αυτός, σε κοινή θέα, τοποθέτησε ένα όπλο στον κρόταφο του και τράβηξε τη σκανδάλη. Στο σημείωμα που άφησε, κατηγορούσε την ελληνική κυβέρνηση, την οποία συνέκρινε με τους δοσίλογους που κυβέρνησαν την κατεχόμενη Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ


Επίσκεψη  στο Μαρούσι  και συνάντηση με το Δήμαρχο της πόλης πραγματοποίησε  την Τετάρτη το πρωί ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. στη Β’ Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε πολύ θερμό κλίμα,

Η ΝΔ ανακοίνωσε τους υποψήφιους βουλευτές της!


Τα ψηφοδέλτια του κόμματος ανακοινώσε η ΝΔ ξεκινώντας ουσιαστικά την προεκλογική περίοδο. Μετά από την πρώτη Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα του κόμματος, υπό τον Αντώνη Σαμαρά και την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΝΔ στη Λεωφόρο Συγγρού. Υποψήφιοι βουλευτές είναι:

Στην Αχαϊα ο “ναύαρχος του Καραμανλή”


Έναν στρατιωτικό ο οποίος τίμησε με την πολυετή υπηρεσία του τις Ένοπλες Δυνάμεις, και υπήρξε αρχηγός ΓΕΝ την περίοδο της διακυβέρνησης του τόπου από τον Κώστα Καραμανλή, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τον νομό Αχαϊας.

Eίδηση Σοκ! Αποκλειστικό: Πασίγνωστη Ελληνίδα φόρεσε ράσα και ασπάστηκε το μοναχισμό-Δείτε photo

Eίναι πασίγνωστη και πολύ λαμπερή Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία πολύ συχνά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας....

Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η μπύρα κάνει τους άνδρες εξυπνότερους!

Η μπύρα κάνει τους άνδρες εξυπνότερους! Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε έρευνα του Πανεπιστημίου του Ιλινόις στο Σικάγο. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, εκείνοι οι οποίοι είχαν πιει ένα τα ποτηράκια τους είχαν καλύτερα αποτελέσματα σε ασκήσεις του μυαλού σε σχέση με τους νηφάλιους. Για να φθάσουν σε αυτό το εντυπωσιακό συμπέρασμα, οι ερευνητές έκαναν ένα...

Στο επίκεντρο της κρίσης χρέους η Ισπανία

Στο υψηλότερο επίπεδο από τις αρχές Δεκεμβρίου σκαρφάλωσε τη Δευτέρα η απόδοση του 10ετούς ισπανικού ομολόγου αναφοράς, ενώ το ευρώ υποχώρησε κάτω από τα 1,30 δολάρια για πρώτη φορά το τελευταίο δίμηνο, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για την ικανότητα της ισπανικής κυβέρνησης να συγκρατήσει υπό έλεγχο τα δημόσια οικονομικά της τέταρτης μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρωζώνης.

«Βροχή» τα ραβασάκια μετά την 6η Μαΐου

«Βροχή» από φοροραβασάκια έρχεται για τους φορολογουμένους έπειτα από τις εκλογές. 

Μετά τον Μάιο θα αρχίσουν να καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο τα ειδοποιητήρια των έκτακτων εισφορών, των φόρων ακινήτων, αλλά και ο φόρος εισοδήματος, ο οποίος μετά τη μείωση του αφορολογήτου σε 5.000 ευρώ και τη συρρίκνωση των φοροαπαλλαγών, θα είναι υψηλότερος.

Οι καυτές «πατάτες» της νέας κυβέρνησης

Ο φαύλος κύκλος της ύφεσης, τον οποίο βιώνει εδώ και δύο χρόνια η ελληνική οικονομία λόγω των αλλεπάλληλων πακέτων λιτότητας, που επιβάλλονται διαρκώς, έχει προκαλέσει και ένα φαύλο κύκλο αστοχιών στην εκτέλεση όχι μόνο του φετινού, αλλά όλων των προϋπολογισμών της τελευταίας τριετίας.

Μπακογιάννη: Να καταργηθεί ο νόμος περί ευθύνης υπουργών

«Η διαδικασία ανάθεσης των υποβρυχίων δεν ήταν καθαρή. Πρέπει να υπάρξει άμεση στάση. Να σταματήσει», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου.

KΡΗΤΗ : Mπαλωθιές , Κρεμάλα και Κάψιμο στους 300 της Βουλής [video]


Τα Καλάσνικοφ,η φωτιά και η κρεμάλα δημιουργούν μια τρομακτική ατμόσφαιρα  έξω από την εκκλησία αμέσως μετά το "Χριστός Ανέστη"


Με έντονο τρόπο γιόρτασαν την φετινή Ανάσταση οι Κρητικοί θέλοντας να στείλουν ένα ηχηρό  μήνυμα στους βουλευτές αλλά και σε όλο τον ελληνικό λαό .

Πάμε εκλογές - Αρθρογραφία - Β.Μπαλάφας

Ο κύβος ερρίφθη ! Η χώρα επιτέλους οδεύει ολοταχώς για εκλογές, τις πιο παράξενες εκλογές των τελευταίων τριών δεκαετιών. «Επιτέλους», γιατί έπρεπε να είχαν γίνει πολύ πολύ πιο νωρίς, και «παράξενες», γιατί σχεδόν τίποτα δεν είναι όπως παλιά. Μετά από ένα διφορούμενο πείραμα διακυβέρνησης από ένα πρόσωπο εκτός πολιτικής σκηνής, εντός όμως του παγκόσμιου και εγχώριου οικονομικού προσκηνίου και παρασκηνίου, οι πολίτες καλούνται να εκλέξουν μια νέα Βουλή από την οποία θα προκύψει μια καινούρια κυβέρνηση.

"Πετάει" η τουρκική οικονομία

Πτώση του δείκτη ανεργίας στην Τουρκία κατά 1,7 μονάδες σε σχέση με τον Ιανουάριο, του περασμένου έτους, ανακοίνωσε σήμερα η Τουρκική Στατιστική Υπηρεσία (TURKSTAΤ). Η αστική ανεργία ήταν 12% και η αγροτική 6.5%. Για την ίδια περίοδο, ο αριθμός των ανέργων μειώθηκε σε 2.664.000 από 3.044.000, ενώ ο....

Το 2012-13 έρχεται το Νέο Λύκειο για τους μαθητές

Αλλάξει από την επόμενη σχολική χρόνια το πρόγραμμα που θα παρακολουθήσουν οι μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και το σύστημα μέσω του οποίου θα διεκδικήσουν μία θέση στο Πανεπιστήμιο η το ΤΕΙ. Συγκεκριμένα, οι 90.000 φετινοί μαθητές της...

Μένει ελεύθερος…


Ο Μάκης Ψωμιάδης αναμένεται να αποφυλακιστεί αφού βρίσκεται κρατούμενος στα Σκόπια από τις 9 Μαΐου και θα παρέλθει το εξάμηνο από την κράτησή του. Οι προθεσμίες για την έκδοση του Μάκη Ψωμιάδη από τα Σκόπια στενεύουν και βρίσκεται πολύ κοντά στην αποφυλάκισή, κάτι που αναμένεται να γίνει στις 9 Μαΐου, καθώς η υπόθεση με τα στημένα παιχνίδια έχει κολλήσει! Δέκα μήνες μετά την σύνταξη κατηγορητηρίου υπάρχουν για την υπόθεση ελάχιστα νέα στοιχεία και έρευνες φαίνεται να έχουν τελματώσει...

Τα βρήκαν Καμμένος-Δημαράς


Τη συνεργασία στις επερχόμενες εκλογές ανακοίνωσαν οι κκ Πάνος Καμμένος και Γιάννης Δημαράς.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το κόμμα Ανεξάρτητοι Έλληνες, αναφέρει ότι «Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας  και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο,  προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών».

Αναβάλλονται οι εξετάσεις


Από το υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται η αναβολή διεξαγωγής των εξετάσεων του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας, εξεταστικής περιόδου Μαΐου 2012 για την πιστοποίηση της  γνώσης των γλωσσών Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής, Ισπανικής και Τουρκικής.

Φορολογικές δηλώσεις: Πόσες αποδείξεις χρειάζονται

Στις φορολογικές δηλώσεις φυσικών προσώπων που θα υποβληθούν, για φέτος δεν υπάρχει...

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΤΟ UFO!

Απέτυχε η επιχειρησιακή ομάδα των Ρώσων να προσεγγίσει το σημείο που φέρεται να έχει γίνει η συντριβή UFO στην περιοχή του χωριού Βίτιμσκι στα βορεινά της περιφέρειας Ιρκούτσκ της Σιβηρίας, τη νύχτα της 13ης Απριλίου του 2012.

Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Το διαδίκτυο χάνει την ελευθερία του


Το τελευταίο διάστημα, πρέπει κανείς να προσεγγίζει μονολιθικά και μονόφθαλμα την επικαιρότητα, για να μην διαπιστώνει ότι ο άλλοτε πεντακάθαρος αέρας του διαδικτύου αρχίζει να υφίσταται τις βλαβερές συνέπειες φίλτρων περιορισμού, ελέγχου και καθοδήγησης της πληροφορίας.

Μνημόνιο ΙΙΙ… από τον Οκτώβριο


Η ελλειμματική και κατώτερη των περιστάσεων διαχείριση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, και κατά συνέπειας της Ελλάδας, από την πολιτική ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να εξαιρείται η Αθήνα, προσδιορίστηκε εγκαίρως ως το βασικό πρόβλημα στην προσπάθεια ανάσχεσης των οδυνηρών συνεπειών της κρίσης, και επιστροφής σε περιβάλλον ανάπτυξης.

Τελικά ήπιαμε 100.000 κουτιά Coca-Cola με ζιζανιοκτόνο


Διαστάσεις χιονοστιβάδας, με ανεξέλεγκτες συνέπειες για την ποιότητα αλλά και την αξιοπιστία της εταιρείας Coca-Cola 3E, λαμβάνουν οι αποκαλύψεις του «ΘΕΜΑτος» αναφορικά με τα 816.000 κουτιά/φιάλες Coca-Cola και Sprite, στα οποία πριν από δύο μήνες εντοπίστηκε η χημική ουσία διχλωροφαινόλη, η οποία ως γνωστόν χρησιμοποιείται για την παραγωγή ζιζανιοκτόνων.

Τι προβλέπει το Σύνταγμα σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας στις εκλογές


Το 10ήμερο που θα ξεκινήσει αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες είναι το πιο κρίσιμο για την χώρα. Με τις εκλογές να γίνονται στις 6 Μαΐου, η σύγκλιση της νέας Βουλής ορίσθηκε για τις 17 του μήνα. Σ’ αυτό το διάστημα, είτε θα ορκισθεί αυτοδύναμη κυβέρνηση, είτε θα «τρέξουν» τα τριήμερα των διερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Σύμφωνα με το άρθρο 37 του Συντάγματος:

Όταν οι Γάλλοι bloggers έχουν κέφια


Εκτός από την Ελλάδα, εκλογές έχουμε και στην Γαλλία, με το Νικολά Σαρκοζύ να εμπνέει τους χρήστες του διαδικτύου και ειδικά τους bloggers. Τι έκαναν λοιπόν; Πήραν την προεκλογική του αφίσα με το σύνθημα του «La France Forte» (Με την Γαλλία) και την έχουν κάνει ορισμένες … παραλλαγές!

H “Goldman Sachs” κάνει… exit poll για τις εκλογές


Οι διεθνείς παρεμβάσεις, τα σχόλια, οι εκτιμήσεις και οι προτροπές για τις εκλογές της 6ης Μαϊου, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και πρωτοφανή επιμονή από την πλευρά των πρωταγωνιστών.

Το ιατρικό ανακοινωθέν


Από οξύ πνευμονικό οίδημα εξέπνευσε ο Δημήτρης Μητροπάνος.
Σε ανακοίνωση, που εκδόθηκε από το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, αναφέρεται:

Γιατί ο ανδρικός πληθυσμός κάνει μεταδημότευση στη Μύκονο με σκοπό να ψηφίσει ΝΔ;;;


Δεν ξέρουμε τι τύχη θα έχει στις εκλογές της 6ης Μαΐου η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Μύκονο Κατερίνα Μονογιού, αλλά αναμφισβήτητα θα είναι μια από τις πιο όμορφες παρουσίες, στην προεκλογική περίοδο. Μια προεκλογική περίοδος που αρκετοί όσοι την παρακολουθήσουν στις ομιλίες της … θα χρειαστούν υπογλώσσια!!!