Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιοι επώνυμοι που θα χορέψουν στον πάγο;

Το Dancing Οn Ιce, το νέο talent show του Ant1 κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο, όμως στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν ήδη καταλήξει στους 15 διαγωνιζόμενους που θα φορέσουν τα παγοπέδιλά τους και θα δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο παγοδρόμιο του καναλιού. Ποιοι είναι;

ΚΡΗΤΗ : Αλλάζουν ξανά τα μέτρα για τη ζωοκλοπή

Στην αλλαγή του σχεδίου αστυνόμευσης για την πάταξη του φαινομένου της ζωοκλοπής προχώρησε πριν από λίγες ημέρες η Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου βλέποντας ότι παρατηρείται έξαρση των ζωοκλοπών παρά τα μέτρα που λαμβάνονται.

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ

Το “διάγγελμα” του Ευάγγελου Βενιζέλου -ενός εν δυνάμει πρωθυπουργού- προς τον ελληνικό λαό και την αντιπολίτευση ήταν ξεκάθαρο και με ατσάλινη λογική. Ήταν φανερό ότι μετέφερε τις εντυπώσεις του και τις απόψεις από τους ομολόγους του της ΕΕ και φάνηκε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος και πεπεισμένος από αυτούς. Θα πρέπει να τους άκουσε με μεγάλη προσοχή.

Κείμενο αναγνώστη του 4oktovriou: Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ....

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους Δαπίτες και τις Δαπίτισσες που είτε επίσημα, είτε 
ανεπίσημα δίνουν την μάχη αρχών και αξιών για ένα ανοικτό πανεπιστήμιο...

Νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας: Πρόσκληση σε διάλογο

Η Νεολαία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο τις τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και θεωρώντας πως η προσπάθεια αναβάθμισης και εξομάλυνσης της λειτουργίας των ελληνικών πανεπιστημίων και ΑΤΕΙ πρέπει να είναι κοινή, ανεξάρτητα από κομματικά χρώματα και σημαίες, απέστειλε πρόσκληση για διάλογο σε όλες τις πολιτικές νεολαίες.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στις 19:00 η ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής σε συνεργασία με τον Τομέα Τουριστικής Πολιτικής της ΟΝΝΕΔ πραγματοποίησε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών με θέμα τις «Προοπτικές Ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού».

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

"Δεν θα επιτρέψουμε ανεξέλεγκτη χρεοκοπία ή έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ"



Δεν θα επιτρέψουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες μία ανεξέλεγκτη χρεοκοπία ούτε την έξοδο από το ευρώ της Ελλάδας, δηλώνει ο αρμόδιος Επίτροπος, κ. Ολι Ρεν από την Ουάσιγκτον λίγο πριν ξεκινήσει η σύσκεψη των G20. Σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Peterson ο κ. Ολι Ρεν δεν απέκλεισε.....

Δεύτερη η Ντόρα στα Χανιά - Κρατά η Ν.Δ.



Πραγματικό σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησε στα Χανιά η γνωστή εταιρεία ερευνών και δημοσκοπήσεων Cretan Polls με θέμα την «πολιτική συγκυρία στο Ν.Χανίων».
Το 65,5% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η κυβέρνηση δεν έχει την νομιμοποίηση να λάβει τα μέτρα που λαμβάνει.

Πάτρα: Οι καταλήψεις ακυρώνουν την εξεταστική στο Πανεπιστήμιο!



«Aγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Κοντοπυράκης: Μόνο στη Δανία υπολογίζουν τις ΔΕΚΟ στο έλλειμμα



Σε διάσταση απόψεων ανάμεσα στο Διοικητικό Συμβούλιο και στον Πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για τον υπολογισμό του ελλείμματος αποδίδει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε εάν, δηλαδή υπήρξε ή όχι σκόπιμο «φούσκωμα» των ελλειμμάτων το 2009 ο κ. Εμ. Κοντοπυράκης.

Εύβοια:Του άρεσε το σπίτι που διέρρηξε και... αποφάσισε να μείνει!



Πριν μπει, αντιλήφθηκε ότι μέσα στο σπίτι βρισκόταν κάποιος άγνωστος. Κάλεσε αμέσως την αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας που κινητοποιήθηκαν άμεσα, συνέλαβαν μέσα στο σπίτι ένας 33χρονο Βούλγαρο.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

«Ναι» υπό όρους στην πετρελαιοκίνηση

Ένα βήμα πριν την απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης στα πολεοδομικά συγκροτήματα της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το υπουργείο Περιβάλλοντος.

Μιλώντας στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής, ο Γ. Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε θετικός στην άρση της απαγόρευσης.

Πώς σχολιάζει ο γερμανικός Τύπος τα νέα μέτρα της Ελλάδας

Ο γερμανικός Τύπος υποδέχτηκε με σκληρούς τίτλους τα νέα… σκληρά μέτρα που ανακοίνωσε χτες η ελληνική κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα Die Welt χαρακτηρίζει «ανήκουστα τα όσα ανακοίνωσε ο υπ. Οικονομικών Βενιζέλος στα 11 εκατομμύρια των Ελλήνων. Σκληρές περικοπές μέχρι και απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων - κάτι που δεν υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες».

Άναψαν τα αίματα στο καφενείο της Βουλής

Ομάδα βουλευτών του ΠΑΣΟΚ επετέθη φραστικά κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου. Η Σούλα Μερεντίτη σε έντονο ύφος του είπε όταν τον είδε στο καφενείο της Βουλής: «Είσαι ανεπιθύμητος. Εδώ είναι χώρος προνομιούχων βουλευτών».

Γραμματεία Ειδικών Οργανώσεων της ΟΝΝΕΔ: Υποβάθμιση των αστυφυλάκων κατά την απογραφή

Μέσα στο πλαίσιο της γενικότερης δυσλειτουργίας του κρατικού μηχανισμού και της απαξίωσης θεσμών και αξιών, έρχεται να προστεθεί άλλη μια ανορθογραφία της σημερινής παρακμάζουσας Κυβέρνησης, η οποία πλήττει για ακόμη μια φορά μία από τις πιο αδικημένες και συνάμα με μεγάλη προσφορά κοινωνικές ομάδες, αυτή των αστυνομικών .

Δέκα Τούρκοι βουλευτές στο Βερολίνο!

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι τουρκικής καταγωγής βουλευτές στις εκλογές της Κυριακής στο Βερολίνο. Από τους 40 υποψηφίους κατάφεραν να εκλεγούν οι δέκα.

Αναλυτικά: Με το Κόμμα των Πρασίνων εκλέχτηκαν οι Ozcan Mutlu, Canan Bayram και Turgut Altur. Με το Κόμμα των Σοσιαλδημοκρατών οι Dilek Kolat, Ulker Radziwill, Ilkis Ozisik και Erol Ozkaraca. Με το Αριστερό Κόμμα οι Evrim Baba, Hakan Tas και με το CDU η Emine Demirbuken-Wegner.

Γ. Παπανικολάου: «Πρωταθλήτρια» στη μείωση των δαπανών για την τριτοβάθμια εκπαίδευση η Ελλάδα

«Είναι προφανές ότι ούτε η τριτοβάθμια εκπαίδευση στην Ελλάδα και κατά συνέπεια, ούτε η έρευνα και η καινοτομία, διασώζονται από τις τυφλές, χωρίς σχεδιασμό και στρατηγική περικοπές της κυβέρνησης. Κανείς δεν αγνοεί την οικονομική κρίση και τις δημοσιονομικές επιπτώσεις της. Το ζητούμενο είναι από που εξοικονομούμε πόρους. Πρόκειται για κοινωνική και οικονομική αυτοχειρία να μειώνουμε επενδύσεις για την παιδεία σε σχεδόν διψήφια ποσοστά. Προφανώς όμως η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται την τριτοβάθμια εκπαίδευση ως είδος πολυτελείας και όχι ως κινητήριο μοχλό κοινωνικής, οικονομικής και αναπτυξιακής ανάταξης της χώρας», δήλωσε σχετικά ο ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γ. Παπανικολάου.

Ποιές χώρες προσφέρουν το πιο γρήγορο internet;

Αναπάντεχα δεν βρίσκεται η Αμερική στην κορυφή της λίστας με τις χώρες που διαθέτουν το πιο γρήγορο internet για ''κατέβασμα'' (download). Σύμφωνα λοιπόν με μια μελέτη της ταχύτητας downloadingστον κόσμο από την Pando Networks, η Νότια Κορέα προσφέρει την υψηλότερη μέση ταχύτητα με 2,202 KBytes το δευτερόλεπτο.

Οι πολυτέλειες ενός απλού βουλευτή!

Τελικά είναι ωραία η ζωή του βουλευτή. Γιατί βουλευτής σημαίνει σύγχρονος αγάς!! Τα δικαιώματα των βουλευτών είναι πέρα για πέρα υπερβολικά, σε καιρούς κρίσεις.. Και ο αριθμός των βουλευτών είναι τεράστιος την στιγμή που η τρόικα δουλευει για εμας!! Δείτε αναλυτικά τι ποσά δαπανά το ελληνικό δημόσιο, για το ελληνικό κοινοβούλιο.

Δράμα η κατάσταση στους δρόμους

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί από το πρωί στους κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, λόγω 24ωρης απεργίας των ΜΜΜ και των ταξί. Στην Λ. Κηφισίας από το ύψος του Ψυχικού προς κέντρο τα οχήματα είναι ακινητοποιημένο, ενώ με χαμηλές ταχύτητες κινούνται στην Λ. Κατεχάκη.

Διπλό το κακό από την εμφάνιση Παπαμιμίκου στο Skai

Διπλό το κακό από την εμφάνιση Παπαμιμίκου στο Skai, λένε κύκλοι της Συγγρού! 

Το 1ο "κακό" είναι το ότι άφησε κακές εντυπώσεις για ΟΝΝΕΔ-ΔΑΠ-ΝΔ.

Ανοιχτά όλα τα σενάρια για το πολιτικό σκηνικό του τόπου

«Με τη σημερινή συζήτηση πρέπει να κλείσουμε όλα τα νέα μέτρα και γι΄ αυτό παρακαλώ να τελειώσουμε την τεχνική τους επεξεργασία. Συζήτηση για την πολιτική διαχείριση και τα πολιτικά σενάρια, θα μιλήσουμε την άλλη εβδομάδα σε νέα μας συνεδρίαση».

Επίπληξη Λυκουρέτζου σε Παπαμιμίκο!

Καλά πληροφορημένες πηγές του 4oktovriou, αναφέρουν πως υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία Α. Λυκουρέτζου και Α.Παπαμιμίκου, κατά την οποία ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ.

Μέτρα-σοκ ανακοίνωσε η κυβέρνηση

Μόλις στα 5.000 ευρώ μπαίνει το πλαφόν για το αφορολόγητο, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Ηλία Μόσιαλου, οι συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ περικόπτονται κατά 20%, ενώ μπαίνουν σε «εργασιακή εφεδρεία» φέτος 30.000 δημόσιοι υπάλληλοι, που προσλήφθηκαν μετά το 2005 χωρίς ΑΣΕΠ (20.000 από τον ευρύτερο και 10.000 από το στενό δημόσιο τομέα).

Για «τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων» μιλά η ΝΔ

Για «τσουνάμι άδικων και δυσβάστακτων μέτρων» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος μάλιστα άσκησε κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλος που «δεν τόλμησε να τα εξαγγείλει» και στον πρωθυπουργό «που παραμένει άφαντος».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Μπορείτε να βρείτε τι το ιδιαίτερο έχει αυτό το δέντρο;

Μπορεί ο συγκεκριμένος κορμός εκ πρώτης όψεως να μην ξεχωρίζει σε τίποτα από τους υπόλοιπους γύρω του, όμως εάν κανείς προσέξει περισσότερο συνειδητοποιεί ότι το δέντρο φιλοξενεί ένα γνωστό για τις κομφορμιστικές τους διαθέσεις πλάσμα.

«Δεν πρόκειται για μπλόφα, δεν θα διστάσουμε»

Σημασία έχει αυτό που κάνουμε εμείς, είπε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς, κληθείς σήμερα να σχολιάσει τη δήλωση που έκανε ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον μετά τη χθεσινή συνάντησή της στη Νέα Υόρκη με τον τούρκο ομόλογό της Αχμέτ Νταβούτογλου, ότι είναι λογική η αρμοδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας για έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο και τόνισε ότι εάν η ελληνοκυπριακή πλευρά κάνει έρευνες μέσω κάποιων συμμαχιών, τότε και η Τουρκία οπωσδήποτε θα δώσει την απάντηση.

«Παραλύουν» οι συγκοινωνίες την Πέμπτη

Στις σκληρές απεργιακές κινητοποιήσεις του περασμένου χειμώνα, με «χειρόφρενα» διαρκείας, επιστρέφουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες, οι οποίοι προχωρούν την Πέμπτη σε 24 απεργία.

Συμφωνία για μέτρα-σοκ μόνιμου χαρακτήρα

Η ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών έχει μια και μόνο ερμηνεία: Ξαναγράφεται το μεσοπρόθεσμο, από το 2011 έως και το 2014. Η τηλεδιάσκεψη του Ευάγγελου Βενιζέλου με τους επικεφαλής της Τρόικα, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα φαίνεται ότι κατέληξε σε κατ αρχήν συμφωνία αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται.

Τουρκία: «Το μπελά τους ψάχνουν οι Ελληνοκύπριοι»

Οι υποθαλάσσιες έρευνες της Κυπριακής Δημοκρατίας και οι αντιδράσεις της Άγκυρας «φιγουράρουν» σήμερα σε μεγάλη μερίδα του τουρκικού Τύπου.

Πήγε για μαλλί και βγήκε...κουρεμένος ο Ανδρέας...

Χθες το βράδυ, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Skai, παρακολουθήσαμε τον απόλυτο διασυρμό της μεγαλύτερης νεολαίας της χώρας.

Απάντηση Παπαμιμίκου σε Παπαρήγα μέσω facebook!

Διαδικτυακή βεντέτα με την Αλέκα Παπαρήγα άνοιξε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος μέσω της σελίδας του στο Facebook απάντησε στην γραμματέα του ΚΚΕ για τα όσα είπε στην ΔΕΘ σχετικά με τον ρόλο της ΔΑΠ στις συγκεντρώσεις των «Αγανακτισμένων». Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της γαλάζιας νεολαίας αναφέρει τα εξής:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΡΙΠΛΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΙΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ- ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/9, 11 πμ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Το κίνημα «Δεν πληρώνω» (www.denplironodenplirono.com) γεννήθηκε από τις κοινωνικές ανάγκες της εποχής και αποτελεί σάρκα από τη σάρκα όλων των εκμεταλλευόμενων κοινωνικών στρωμάτων. Μάχεται ακατάπαυστα εδώ και δύο χρόνια, προασπιζόμενο τον κοινωνικό χαρακτήρα των δημόσιων αγαθών. Θεμελιώδης πολιτική θέση και άξονας δράσης του κινήματός μας αποτελεί η δωρεάν και ελεύθερη πρόσβαση του λαού, σε όλα τα αγαθά που είναι απαραίτητα για την αξιοπρεπή διαβίωσή του. Διεκδικούμε αγωνιστικά δωρεάν παιδεία, υγεία, δρόμους, δημόσιους χώρους, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, νερό, ηλεκτρικό, όλα τα φυσικά αγαθά (π.χ. παραλίες, δάση), και κάθε άλλο αγαθό κοινωνικού χαρακτήρα για κάθε άνθρωπο, Έλληνα ή μετανάστη.

Νέα ανακοίνωση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ


Σε νέα ανακοίνωση σχετικά με τις ενέργειές της για "ανοικτές σχολές" προχώρησε η γαλάζια φοιτητική παράταξη. Συγκεκριμένα, η γαλάζια φοιτητική παράταξη αναφέρει τα εξής:

Δωρεά μετοχής 670 δισ. ευρώ ! ! ! ! ! ! KAI TO YΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ! !

Στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, το 1904, η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύει την «Τράπεζα της Ανατολής», γνωστότερης ίσως ως «Banque d’ Orient». Η τράπεζα αυτή στη συνέχεια αναπτύσσεται σε τρεις κυρίως περιοχές. Την Θεσσαλονίκη, την Σμύρνη και την Αλεξάνδρεια. Το 1932 η «Τράπεζα της Ανατολής» εξαγοράζεται και συγχωνεύεται με την μητρική της Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Β.Μπαλάφας - Αρθρογραφία - Εφημερίδα "Σήμερα" - 17/9/2011

Από την εφημερίδα "ΣΗΜΕΡΑ" του Σαββάτου, 17 Σεπτεμβρίου 2011, σελίδα 7 :

Η έννοια του «οριζόντιου»

Από την προηγούμενη εβδομάδα περνάμε πλέον στο «επί του πρακτέου». Σαστισμένη η μέση ελληνική οικογένεια άρχισε να λαμβάνει τα ταχυδρομικά γιαταγάνια της πατριωτικής οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης Παπανδρέου ? Βενιζέλου.

Ανακοίνωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σχετικά με τις καταλήψεις στα Πανεπιστήμια

Για ακόμη μία εβδομάδα συνεχίζεται η διεξαγωγή Γενικών Συνελεύσεων στις περισσότερες σχολές και Πανεπιστήμια της χώρας. Ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, συμμετέχουμε δυναμικά στις συνελεύσεις με πλαίσια στα οποία καταδικάζουμε και ζητάμε την αλλαγή του νέου νόμου, ο οποίος αποδοκιμάζεται μαζικά από την πλειονότητα της φοιτητικής και ακαδημαϊκής κοινότητας, ενώ ταυτόχρονα προτείνουμε και το άνοιγμα των σχολών προκειμένου να πραγματοποιηθούν όσο το δυνατό ομαλότερα οι εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.

ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ: Ημερίδα με θέμα ‘’Προoπτικές Ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού’’ Διαβάστε περισσότερα στο: Νέα Μουδανιά Blog » Blog Archive » Ημερίδα με θέμα ‘’Προoπτικές Ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού’’

Η ΟΝΝΕΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ σε συνεργασία με την Κεντρική Γραμματεία Τουρισμού της ΟΝΝΕΔ, διοργανώνει ημερίδα με θέμα ”Προoπτικές Ανάπτυξης του Ελληνικού Τουρισμού”.
Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 μ. μ., στο Πνευματικό Κέντρο (Κλειστό Θέατρο) Ν. Μουδανιών. Είσοδος Ελεύθερη.
Ομιλητές:

Παραπολιτικό αναγνώστη του 4oktovriou για ΟΝΝΕΔ: ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΑΖΙ!

Αυτά είναι τα λόγια μεγαλοπαράγοντα της οδού μεσογείων  σχετικά με την προσχώρηση στον στενό κύκλο του πρόεδρου Ανδρέα Παπαμιμίκου στελέχους  της  ΔΑΠ ΝΔΦΚ ΑΕΙ και της ΟΝΝΕΔ που μέχρι πρότινος  άνηκε στο εσωκομματικό στρατόπεδο της ομάδας του απερχόμενου προέδρου ΟΝΝΕΔ και νυν ευρωβουλετή  Γ.Παπανικολάου.

Γύρισε πίσω για την καρέκλα και για τα φουσκωμένα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ

Είναι αδύνατον να δεχθούμε ότι ο πρωθυπουργός αντελήφθη την κρισιμότητα των στιγμών αφού είχε μπει στο αεροπλάνο και πετούσε ήδη με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι αδύνατον να δεχθούμε πως η εσπευσμένη επιστροφή του στην Αθήνα οφείλεται, όπως αφέθηκε να διαρρεύσει, στην κακή εξέλιξη του Eurogroup, που αναγγέλθηκε με πένθιμο ύφος από τον υπουργό των Οικονομικών το βράδυ της Παρασκευής, όταν, με επιμελημένα βλοσυρό ύφος μας ανακοίνωσε πως «υπάρχει δυσπιστία».

Άννα, ποιος και γιατί έδωσε το dvd;

Το υπουργείο Παιδείας, γνώριζε από το καλοκαίρι ότι τα σχολικά βιβλία δεν θα έφταναν στα σχολεία στην ώρα τους. Και ενώ τα βιβλία δεν έφτασαν στα σχολεία, έφτασαν στα βιβλιοπωλεία.

Το dvd ήταν... ροζ-Απίστευτη φάρσα της «Ελληνοφρένειας» στη Διαμαντοπούλου (Vid)

Μετά το γιουχάισμα που δέχθηκε η υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου, στο δημοτικό της Αγιάς Παρασκευής, άλλη μια «απογοήτευση» ήρθε για την πολύπαθη πλεον υπουργό....Η εκπομπή «Ελληνοφρένεια» ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας και το γραφείο της υπουργού κάνοντας μια απίστευτη φάρσα, η οποία έχει προκαλέσει το μένος της Άννας.

Aπό πού βλέπει ο αχινός;

Τα μάτια της μύγας είναι σύνθετα και της προσφέρουν πολλαπλές εικόνες... Τα μάτια του ανθρώπου είναι απλά αλλά αρκετά πολύπλοκα ώστε να του επιτρέπουν να ξεχωρίζει λεπτομερώς σχήματα και χρώματα. Τα μάτια του αχινού είναι ....ανύπαρκτα. Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύαμε ως τώρα.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Βουλγαράκης: «Δεν θα μπορούσα να ήμουν σε ένα κόμμα με αρχηγό που πλήγωσε τη ΝΔ»

Φανερά ενοχλημένος από τον πρόεδρο της ΝΔ,Αντώνη Σαμαρά, και τα «καρφιά» κατά παλαιών στελεχών, ο Γιώργος Βουλγαράκης απάντησε στον αρχηγό της ΝΔ για άλλη μια φορά μέσω του twitter του. 

Που πας ρε.... Kαραμήτρο.. Παλαιοπολιτικάντη???

Ξεκίνησαν όλοι οι παλαιοπολιτηκάντηδες με μεγάλη κουστωδία και φυσικά με έξοδα του Ελληνικού Λαού και ανέβηκαν!!! ..στη Θεσσαλονίκη για τις γνωστές παραστάσεις τους στο θέατρο του παραλόγου που ονομάζεται Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης...(..κυρίως εκθέτες, το ελληνικό δημόσιο, οι ΔΕΚΟ, κλπ) 

Το Υπουργείο Παιδείας προειδοποιεί

«Εάν δεν σταματήσουν τις καταλήψεις το ακαδημαϊκό εξάμηνο θα χαθεί» Το Υπουργείο Παιδείας έστειλε νέα εγκύκλιο στα πανεπιστήμια, υπενθυμίζοντας έτσι τις διατάξεις του νέου Νόμου – Πλαισίου σχετικά με τη διάρκεια του ακαδημαϊκού εξαμήνου.
«Παρακαλούμε να ενημερωθούν άμεσα οι Σχολές και τα Τμήματα αρμοδιότητάς σας» ζητάει το Υπουργείο Παιδείας από τις διοικήσεις των ΑΕΙ.

Στο μυαλό μιάς πρωτοετούς φοιτήτριας ... Στις καταλήψεις τι λέμε ?

Αυτός ο Σεπτέμβρης είναι η "έναρξη" της φοιτητικής μου ζωής. Μπαίνοντας για εγγραφή στη σχολή μου, η "επίθεση" από τα κόμματα ήταν εκεί φυσικά. Για να μου θυμίσει για άλλη μια φορά, πως στην ηλικία 18-25 η επανάσταση είναι τόσο must όσο το τελευταίο hit κάποιου μουσικού τέρατος.

Έλιωσε στα γέλια ο Μπακαγιόκο!!

Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, "επιχείρησε" να δώσει συνέντευξη χθες στο κανάλι της NOVA.. Στήθηκε μπροστά στην κάμερα αλλά δεν κατάφερε να αρθρώσει λέξη.. Όχι δεν ήταν σαν του Ογκουσότο!!

ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Τους απολύσαμε γιατί δεν ανήκαν στο κόμμα! -αυτο ειναι ο κομμουνισμος

Αυτό είναι το κράτος που ονειρεύονται να δημιουργήσουν στο ΚΚΕ! Διαβάστε τι είπε η Παπαρήγα, από τη ΔΕΘ, για τις απολύσεις εργαζομένων τεχνικών από τον 902. Ούτε ο πιο σκληρός καπιταλιστής εργοδότης δεν έχει δώσει τέτοια δικαιολογία...

Ο Παπανικολάου «πλακώθηκε» με Γερμανίδα ευρωβουλευτή!

Προβληματισμός στις τάξεις των ευρωβουλευτών για τις διαπροσωπικές σχέσεις με τους Γερμανούς συναδέλφους τους που τις τελευταίες ημέρες τους φέρονται...