Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

Επιστολή-Απάντηση της Μ.Τσέγκα στο 4oktovriou

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ 4 OKTΩΒΡΙΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOG ΠΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ –ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΣΥΡΑΝΕ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ-.

«Τι πήγε στραβά;» διερωτάται ο «Economist»

Σε εκτενή ανάλυση για την κατάσταση στην Ελλάδα, η γνωστή στήλη «Charlemagne» του περιοδικού «Economist» περιγράφει τη ζοφερή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, καταλήγοντας ότι ενδεχομένως αυτή να είναι τελικά μια ευκαιρία για τη χώρα, εφόσον όμως «επιδείξει εντυπωσιακό ζήλο προς την απελευθέρωση των αγορών».

Τι αποφάσισε η γερμανική Βουλή

Το ψήφισμα των τριών κομμάτων του κυβερνητικού συνασπισμού για το νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα ενέκρινε σήμερα η γερμανική βουλή με την πλειοψηφία των βουλευτών της συμπολίτευσης, ψήφισμα το οποίο, όμως, δεν δεσμεύει την κυβέρνηση της καγκελαρίου Μέρκελ, αλλά διαμορφώνει το πλαίσιο διαπραγμάτευσης, που θα ακολουθήσει η γερμανική κυβέρνηση στα συμβούλια που θα ακολουθήσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αποκάλυψη για τη συνομιλία Σαμαρά-Φιγιόν

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε σήμερα σχετικά με συνάντηση Σαμαρά – Φιγιόν στο Παρίσι, μετά από τις δηλώσεις της δημοσιογράφου, Αλεξίας Κεφαλά, στο ΣΚΑΪ που προκάλεσαν την παρέμβαση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, Γιάννη Μιχελάκη.

Συνέχεια στο αντάρτικο στο ΠΑΣΟΚ

Αποφασισμένοι να φθάσουν την κόντρα μέχρι τέλους φαίνονται πολλοί εκ των 16 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που συνυπέγραψαν την επιστολή προς τον πρωθυπουργό τις προηγούμενες ημέρες.

«Εθνική κυβέρνηση» προτείνει ο ΛΑ.Ο.Σ.

Αγνές προθέσεις καταλογίζει ο ΛΑ.Ο.Σ. στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, αλλά διαφωνεί με το κυβερνητικό σχήμα που καλείται να τις υλοποιήσει.

Νέο «όχι» Σαμαρά στον πρωθυπουργό


Νέο «όχι» είπε με δήλωσή του ο Αντώνης Σαμαράς στη σημερινή έκκληση του πρωθυπουργού για συναίνεση τονίζοντας ότι «Δεκατρείς μήνες μετά την ψήφιση του Μνημονίου, ο Πρωθυπουργός έκανε σήμερα διάγγελμα, για να πει τα… ίδια που είχε πει και τότε».

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ,ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΠΥΡΓΙΩΤΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Από το : newpost
Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες από ομάδα διαδηλωτών σχεδόν όλων των πολιτικών, δημάρχων και δημοτικών συμβούλων που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του βιβλίου του Μάξιμου Χαρακόπουλου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας...

Tο χρέος το 2015 θα φτάσει τα 501 δισ. ευρώ!!!


Απίστευτο. Το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αποκαλύπτει έναν εφιάλτη που δεν έχει προηγούμενο. Σύμφωνα με την πρόβλεψη το χρέος της χώρας το 2015 θα φτάσει τα 501 δισ. ευρώ ή το 198% του ΑΕΠ σε περίπτωση που συνεχιστεί το ίδιο τροπάρι της οικονομίας.

ΤΗΝ ΕΧΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ...


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ Δημοσιογράφος η ίδια στην συγκεκριμένη εφημερίδα και είπε να γράψει κάτι και για τον εαυτό της (κλικ) σχετικά με την υποψηφιότητά της που δεν την ξέρει κανένας .....

«Η Γενιά των 700 ευρώ μετατρέπεται σε γενιά των 500».



Προεκλογικά ο Πρωθυπουργός υπόσχονταν την κατάργηση του εργασιακού «Μεσαίωνα» και την στήριξη της εργασίας και τώρα ο ίδιος έρχεται να εγκαθίδρυση το χειρότερο εργασιακό καθεστώς των τελευταίων δεκαετιών με την περικοπή των μισθών αλλά παράλληλα την αύξηση του ωραρίου εργασίας. 

Ποιά μέτρα «κλειδώνουν» και ποια αναβάλλονται στο σημερινό υπουργικό


Συνεδρίασε χθες το μεσημέρι το υπουργικό συμβούλιο για την επικύρωση των μέτρων που θα προβλέπει το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο, το οποίο αμέσως μετά αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή.

ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ- ΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ



ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ- ΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ (www.oxidiodia.gr καιwww.denplironodenplirono.com) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΠΛΑΤΕΙΩΝ

Κότες και μάλιστα επικίνδυνες



Όταν θεριέψει το κτήνος του λαϊκισμού σε αυτή τη χώρα, πολιτικοί, ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι κ.ά. τρέχουν να κρυφτούν. Είναι εντυπωσιακό αυτό που συμβαίνει κάθε φορά που η χώρα περνάει μια μεγάλη κρίση, αλλά τώρα θα το πληρώσουμε ακριβά.

Μερικοί λόγοι που είμαστε αγανακτισμένοι...


Αγανακτισμένοι
Να πληρώσουν εκείνοι που τα φάγανε, πλουτήσαν,
και που εξακολουθούν να τα τρώνε.

Γράφει ο Γιάννης Δερμούσης*

Ακούγονται πολλές απόψεις, ακόμα και από διαφορετικές κατευθύνσεις, ότι το κίνημα των αγανακτισμένων, είναι απλά μία μορφή διαμαρτυρίας για την κατάσταση που βρέθηκαν κάποιοι, αλλά ουσιαστικά δεν προσφέρει τίποτα, και δεν δίνει λύσεις.

Δραματική επιστολή Σόιμπλε για τον κίνδυνο “μη ελεγχόμενης χρεοκοπίας” της Ελλάδας!



Δραματική έκκληση προς την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ώστε να αποφευχθεί η “πρώτη μη ελεγχόμενη χρεοκοπία κράτους-μέλους της Ευρωζώνης” απηύθυνε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Το σκίτσο της εβδομάδας

Τρόικα: Πρώτα η χρηματοδότηση, μετά η δόση



Προβληματική καθίσταται και πάλι η χορήγηση της 5ης δόσης από την τρόικα, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. 
Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της τρόικας φαίνεται να τονίζουν πως δεν θα δοθεί η επόμενη δόση, εάν δεν διορθωθεί η υποχρηματοδότηση του ελληνικού προγράμματος.

"Κάντε διακοπές στην Ελλάδα για να τη σώσουμε!"



Το περιοδικό «Time» προτρέπει τους Αμερικανούς τουρίστες να επισκεφτούν το καλοκαίρι την Ελλάδα. «Η κίνηση αυτή θα λειτουργήσει ως διέξοδο για τη χώρα», σημειώνει το άρθρο. Συρρέουν οι Ελβετοί τουρίστες.

Ο Χάρτης των ΜΜΕ


Ο Χάρτης των ΜΜΕ. Κρατήστε το για να ξέρετε τα καρτέλ της "ενημέρωσης"!!!

Συμβολική κατάληψη της πλατείας Αριστοτέλους απο τον Μίκη Θεοδωράκη



Αν και ο Γιάννης Μπουτάρης αρνήθηκε να παραχωρήσει την πλατεία Αριστοτέλους, ο Μίκης Θεοδωράκης, προχώρησε χθες στη συμβολική κατάληψή της και δήλωσε ότι η σημερινή ομιλία θα γίνει κανονικά.

ΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ!!!

Συνασπισμός επτά σκανδιναβικών χωρών πρότειναν στην ελληνική κυβέρνηση πριν υπογράψει το μνημόνιο με την Τρόικα, χρηματική ενίσχυση 250 δισ. ευρώ σε βάθος 5 ετών με δόσεις, με αντιπαροχή να τους δοθεί η έγκριση έρευνας και εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που βρίσκονται στον ελληνικό χώρο.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Δείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο στο facebook

Αν βλέπετε τους φίλους σας στο facebook να μειώνονται, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναρωτηθείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο, αφού το facebook δε δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες, πιθανότατα για να αποφύγει τυχών διαμάχες μεταξύ «φίλων». Υπάρχει όμως ένα script/extension για όλους τους browsers το οποίο θα κάνει αυτή τη δουλειά με ονομασία Unfriend Finder.

Συμβουλές για ηλεκτρονικές συναλλαγές με ασφάλεια

Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές μέσω Διαδικτύου αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο για τις συναλλαγές σας, χωρίς αναμονές σε ταμεία και ουρές. Η δράση Saferinternet.gr του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, με αφορμή την αύξηση του αριθμού των διαδικτυακών οικονομικών συναλλαγών στην Ελλάδα, έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από απλούς κανόνες, ώστε ο χρήστης-καταναλωτής να βελτιώσει το επίπεδο ασφάλειας. Συγκεκριμένα:

«Τσάκωσαν» 18χρονο που είχε αναστατώσει την Interpol

Εντυπωσιακή  είναι αν μη τι άλλο η περίπτωση ενός 18 μαθητή ο οποίος υφάρπαζε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από λογαριασμούς ανυποψίαστων πολιτών... μέσω διαδικτύου! Ο νεαρός είχε συνολικά συγκεντρώσει μέσα σε χρηματοκιβώτια στο σπίτι του, στον 'Αγιο Δημήτριο, 8.000 ευρώ, επιταγές αξίας περίπου 20.000 ευρώ καθώς και μετοχές διαφόρων εισηγμένων εταιρειών στο Χρηματιστήριο.

«Οι Γερμανοί βγαίνουν για κυνήγι ελληνικών εταιρειών»

Ενώ η κυβέρνηση προωθεί το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων για να σταθεροποιήσει τα δημοσιονομικά της, οι γερμανικές εταιρείες βλέπουν «ευκαιρίες» στην Ελλάδα, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Wall Street Journal. Η πώληση του 10% του ΟΤΕ προς την Deutsche Telekom που στοίχισε 400 εκατ. ευρώ, μπορεί να θεωρηθεί «κλοπή», εάν τη συγκρίνει κάποιος με τα σχεδόν 4 δισ. ευρώ που είχε στοιχίσει η απόκτηση του 30% του Οργανισμού το 2008.

«Εμπλοκή» στη συμμετοχή ιδιωτών στο νέο πακέτο

Η συμμετοχή των ιδιωτών επενδυτών στην αναχρηματοδότηση του ελληνικού χρέους εμφανίζεται περιπεπλεγμένη, παρά τα βήματα που έχουν γίνει στην κατεύθυνση αυτή εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) και των ευρωπαϊκών τραπεζών.

Με «πλούσια» ατζέντα πήγε στη Γαλλία ο Α. Σαμαράς

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε σήμερα, με το Γάλλο Πρωθυπουργό, Φρανσουά Φιγιόν, στο Πρωθυπουργικό μέγαρο στο Παρίσι, με «πλούσια» ατζέντα συζητήσεων που περιλάμβανε την οικονομική πολιτική, το μνημόνιο, τη λαθρομετανάστευση, την κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς και την αγροτική πολιτική της ΕΕ.

Δήλωση-σοκ του Γερμανού υπουργού Οικονομικών

«Είμαστε αντιμέτωποι με τον πραγματικό κίνδυνο της πρώτης άτακτης χρεοκοπίας κράτους εντός της ευρωζώνης», προειδοποίησε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Βόλφνγκανγκ Σόιμπλε, σύμφωνα με το Reuters. O κ. Σόιμπλε υπογράμμισε ότι περιμένει σημαντική επέκταση της ευρωπαϊκής βοήθειας προς την Ελλάδα, αναφέροντας ότι έχει στείλει σχετικό γραπτό αίτημα προς τον επικεφαλής της ΕΚΤ, Ζαν Κλωντ Τρισέ.

Στήριξη στους χαμηλόμισθους προανήγγειλε η Κατσέλη

Αντί της μείωσης του αφορολόγητου προτείνω τον υπερδιπλασιασμό των τεκμηρίων διαβίωσης ώστε να συνεισφέρουν οι έχοντες και οι κατέχοντες, είπε στην ομιλία της στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, η υπουργός Εργασίας, Λούκα Κατσέλη, προσθέτοντας ότι «τα μέτρα μας δεν πρέπει να πλήξουν τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους».

Μ. Χαραλάμπους (Μέλος Κ.Ε. ΟΝΝΕΔ - Γραμματέας Τ.Ε. Ν.Δ. Ρόδου): "Μήνυμα μαχητικής Ελπίδας δίνουν σήμερα οι πλατείες"

Είναι λέξεις, που και μόνο στο άκουσμα τους πλέον, δημιουργούν το αίσθημα του φόβου ,της ανασφάλειας και της αγανάκτησης.
 
 Η πολύπαθη χώρα μας στη διαδρομή του χρόνου έχει περάσει πολλές δύσκολες καταστάσεις, όμως η σημερινή κρίση και ο οικονομικός πόλεμος, που δέχεται αυτή την περίοδο, είναι μια πρωτόγνωρη και άνευ προηγουμένου κατάσταση.

Τι βρήκαν οι ΟΝΝΕΔίτες στο βυθό των παραλιών «Μπάτης» «Εδέμ» και Παλαιού Φαλήρου?

Άφωνοι έμειναν οι λουόμενοι όταν τα μέλη της ΜΚΟ «Υδροναύτες» άρχισαν να βγάζουν τους θησαυρούς από το βυθό των παραλιών «Μπάτης» και «Εδέμ» στο Παλαιό Φάληρο όπου βούτηξαν την Κυριακή, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, σε δράση που συνδιοργάνωσαν με την ΟΝΝΕΔ.

Δράση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Οργάνωση Νέων της Νέας Δημοκρατίας Ημαθίας προέβη την Κυριακή 5 Ιουνίου σε δενδροφύτευση, παρακείμενου του νέου κολυμβητηρίου, χώρου στην πόλη της Αλεξάνδρειας, με τη συμμετοχή...πολλών νέων ανθρώπων, παρουσία της Δημοτικής Αρχής, τοπικών παραγόντων της παράταξης, όπως και του βουλευτή Αʼ Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα.

Ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας για την κατάργηση των ολοήμερων σχολείων στην Περιφέρεια.


Μετά τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολείων το Υπουργείο Παιδείας πάει ένα βήμα παρακάτω στην υποβάθμιση της δημόσιας παιδείας με την κατάργηση περίπου 500 ολοήμερων σχολείων της Περιφέρειας, αφήνοντας από την νέα σχολική χρονιά «ξεκρέμαστους» μαθητές, γονείς αλλά και χιλιάδες ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς.

Αυτοί δεν είναι πιλότοι,είναι δαίμονες:"Προσκύνησαν" Τούρκοι και Γερμανοί: Παράδειγμα η Π.Α. για όλους!

«Αστεράκια» είδαν οι Γερμανοί πιλότοι των Eurofighter Typhoon και οι Τούρκοι των F-4E 2020 Terminator, από τις απανωτές «σφαλιάρες» που έφαγαν από την 343 Μοίρα «Αστέρι» της 115 Π.Μ. του Tactical Leadership Programme (TLP), που διεξήχθη στο αεροδρόμιο του Albacete της Ισπανίας από τις 2 μέχρι τις 27 Μαΐου 2011.

Αργεντινή: Το ελληνικό «κούρεμα» θα είναι χειρότερο απ'το δικό μας...

"Το «κούρεμα» στην αξία των ελληνικών ομολόγων θα είναι μεγαλύτερο ακόμα κι από αυτό που είχε γίνει στους αντίστοιχους τίτλους της Αργεντινής"

Πλατεία Συντάγματος - Αυτά που ΔΕΝ έδειξε η TV

Ακόμα ένα video από τη Κυριακή στη πλατεία Συντάγματος...

Το δείπνο σερβίρεται, αλλά οι κατσαρόλες είναι άδειες

Προσπάθεια να γίνει πιο… εύπεπτο το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα κατέβαλαν χθες τα μέλη του υπουργικού συμβουλίου, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση του (άτυπου) υπουργικού συμβουλίου και στον απόηχο της μεγαλύτερης  συγκέντρωσης  που γνώρισε ποτέ η χώρα.

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Το μοντέλο της τιτλοποίησης προκρίνει η τρόικα για τις αποκρατικοποιήσεις


Την επίσπευση των αποκρατικοποιήσεων και της αξιοποίησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας, μέσω του μοντέλου της τιτλοποίησης εσόδων, φέρεται να ζητεί η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Suddeutsche Zeitung την Τρίτη.

Ο Αθεμπίγιο παρουσιάζει το σχέδιο του για το Ελληνικό


Σήμερα ο Ισπανός αρχιτέκτονας Χοσέπ Αθεμπίγιο παρουσιάζει το σχέδιο του για την ανάπλαση του Ελληνικού. Ο καθηγητής Σπύρος Πολλάλης, που ορίστηκε πρόεδρος της «Ελληνικό Α.Ε.» δήλωσε ότ η πρόταση του Ισπανού μαζί με προηγούμενε που έχουν κατατεθεί θα αποτελέσουν τη βάση για τη διαδικασία διαβούλευσης του τελικού σχεδίου ανάπτυξης. Σχετική πρόταση είχε υποάλλει και ο ίδιος ο σημερινός ρόεδρος της “Ελληνικό Α.Ε”.

Μείωση μισθών 3% μέσω εισφοράς αλληλεγγύης !!!


Ως η πλέον φορομπηχτική κυβέρνηση θα περάσει στην ιστορία αυτή του ΓΑΠ. Έχοντας εξαντλήσει πια την κοινωνική ανοχή και αντοχή για νέους φόρους, σχεδιάζουν να «περάσουν» την χρηματοδότηση της κοινωνικής πολιτικής στους πολίτες! Και ως συνήθως βρέθηκε ο πρόθυμος για να κάνει την πρόταση.

Τίτλοι τέλους για Σκόκο


Έκλεισε η αυλαία για τον Νάτσο Σκόκο, ο οποίος τελικά θα ετοιμάσει βαλίτσες για τα Αραβικά Εμιράτα, αφού χθες η Αλ Αϊν κάλυψε τη ρήτρα των 2,5 εκατ. ευρώ που υπήρχε στο συμβόλαιο του Αργεντινού, δίνοντας ακόμα 300.000 στην Ένωση.

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

8ετή σχέση με τη γυναίκα του αδελφού του είχε ο Γκιγκς



Ούτε να είχε βάλει στόχο, να “διαλύσει” την εικόνα που τόσα χρόνια έχτιζε, ως καλός σύζυγος, πατέρας και οικογενειάρχης, ο 37χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού οι αποκαλύψεις για εξωσυζυγικές σχέσεις του, διαδέχονται η μία την άλλη.

Η έλλειψη ύπνου βλάπτει την τεστοστερόνη!



Όσοι άνδρες δεν κοιμούνται καλά ή όσοι δεν κοιμούνται αρκετά, κινδυνεύουν να δουν την ερωτική τους διάθεση και ζωή κατά συνέπεια, να “πλήττονται” σημαντικά, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, που επικαλείται η Telegraph.

Το θράσος της κυβέρνησης Παπανδρέου



Επικοινωνιακή αντεπίθεση με virtual reality επιχειρεί η κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να ανατάξει το καταρρακωμένο προφίλ της. Το video που βλέπετε αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, δημιουργήθηκε από την επικοινωνιακή ομάδα του... 

ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ : να μην αλληλοεξοντωθούμε



«Εφόσον, λιγότερο ή περισσότερο, υπήρξαμε όλοι μέρος της κρίσεως, μπορούμε να γίνουμε μέρος της αλλαγής. Έχουμε και τη δυνατότητα και το καθήκον να συμβάλλουμε στη διαμόρφωση της υγιέστερης κοινωνίας που όλοι επιθυμούμε και... 

Η κυβέρνηση αρνείται τα περί επιτρόπων στα υπουργεία



Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση κατά των ΜΜΕ η κυβέρνηση καταγγέλλει «την επικίνδυνη», όπως τη χαρακτηρίζει παραπληροφόρηση για την τοποθέτηση επιτρόπων και ανθύπατων στα υπουργεία.

Πραγματοποιήθηκε η δράση της ΟΝΝΕΔ για το Περιβάλλον



Με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η ΟNNEΔ σε συνεργασία με το Τομέα Περιβάλλοντος της Νέας Δημοκρατίας και τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Υδροναύτες» προχώρησε στον καθαρισμό του βυθού της περιοχής του Παλαιού Φαλήρου. Λυπηρό το γεγονός φυσικά ότι η προσέλευση υπήρξε μικρή ... καθώς ακόμα και "πρωτοκλασσάτα" στελέχη της παράταξης προτίμησαν να πάνε για μπάνιο σε άλλη παραλία!

Ελλάδα – Μάλτα, 3 – 1



Ελλάδα – Μάλτα, 3 – 1 και τώρα... διακοπές. Η εθνική μας κατάφερε να νικήσει την Μάλτα στο Γ. Καραϊσκάκης, πέρασε πρώτη στον όμιλο της και πλέον περιμένει τον Σεπτέμβριο όπου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας Ισραήλ και Γεωργία. Χωρίς να δυσκολευτεί... 

Λαοθάλασσα στο Σύνταγμα...


Χαμός στην πλατεία Συντάγματος. Χιλιάδες πολίτες, πολύ περισσότεροι από την προηγούμενη Κυριακή,  μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα. 

"Ντου" κάτω από το σπίτι του Ρέππα από 100 μοτοσικλετιστές...



Ωρα 17.45 απόγευμα Κυριακής
Ντου έξω από το σπίτι του Ρέππα  στη Στρατηγού Καλάρη, στο Παλαιό Ψυχικό, έκαναν γύρω στους 100 μοτοσικλετιστές οι οποίοι άρχισαν να φωνάζουν "κλέφτες" και ...

Εριδες & πάθη στην αυλή της Ντόρας



Η υπόγεια σύγκρουση για τα πρόσωπα χαρακτήρισε το Συνέδριο από το ξεκίνημά του. Ο αντιπροσωπευτικότερος τίτλος για έναν παρατηρητή που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο νεότευκτο κόμμα της κυρίας Μπακογιάννη θα μπορούσε να είναι "έριδες και πάθη στην αυλή της Ντόρας". Καθώς και σε αυτό το Συνέδριο στο παρασκήνιο κυριάρχησαν οι "λιστομαχίες" και η μάχη για την ανάδειξη των στελεχών που θα πλαισιώσουν τον στενό πυρήνα του κόμματος.

Γράφεται ιστορία στις πλατείες της χώρας, τονίζει ο ΣΥΝ




«Τα νέα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με την τρόικα συνιστούν μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους εργαζόμενους και τη νεολαία, την εργασία, την ανάπτυξη, το δημόσιο πλούτο και τα κοινωνικά αγαθά», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Συνασπισμός.