Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

Η διάγνωση και η αντιμετώπιση των κονδυλωμάτων

Είναι γεγονός ότι τα κονδυλώματα είναι ένα από τα πιο συχνά σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, που στις ημέρες μας πλήττει όλο και περισσότερους ανθρώπους. Προσβάλλουν τόσο άνδρες όσο και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας. Τα κονδυλώματα ανήκουν σε μια κατηγορία από ιούς, οι οποίοι εμφανίζονται με τη μορφή μικρών διογκώσεων, σαν μικρά σπυράκια και κρεατοελιές, και προσβάλλουν τα εξωτερικά ή τα εσωτερικά γεννητικά όργανα.

Μία 8χρονη «ροκάρει» τρελά!

Είναι μόλις 8 ετών και δεν θα την δεις να παίζει με κούκλες. Τα ενδιαφέροντά της απέχουν πολύ από αυτά που έχουν παιδιά της ηλικίας της. 

Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί κρατάει την ηλεκτρική κιθάρα της και ροκάρει καλύτερα κι από έναν επαγγελματία, αφήνοντας τα πλήθη με ανοιχτό το στόμα.

Τι ζητά η τρόικα για 13ο και 14ο μισθό

Για τρεις λόγους εξετάζει η τρόικα την ενσωμάτωση του 13ου και ο 14ου μισθού στο βασικό μηνιαίο μισθό. Αφενός με τον τρόπο αυτό θα αυξηθεί βραχυπρόθεσμα η παρακράτηση φόρου και ασφαλιστικών εισφορών από τους μισθούς των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, δεύτερο θα επικρατήσει ισονομία έναντι της μεταχείριση των δημοσίων υπαλλήλων και τρίτων θα διασφαλισθεί πως τα ποσά που πολλοί εργοδότες δεν μπορούσαν να καταβάλουν ανά περιόδους ως Δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα, αλλά και επίδομα αδείας θα καταβάλλονται κανονικά.

«Φωτιά» βάζει ο Καρατζαφέρης στη νέα δανειακή σύμβαση

«Υπογραφή ευτελισμού, να μην περιμένουν κάποιοι» δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης από το βήμα της Βουλής, προειδοποιώντας με σαφήνεια πως στη νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να βάλει την υπογραφή του μόνο ο Πρωθυπουργός και όχι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Εικόνες παρακμής έξω και γύρω από τη Βουλή

Μπορεί η εικόνα της πλατείας Συντάγματος με τα σπασμένα μάρμαρα και τα γραμμένα συνθήματα να έχει γίνει συνήθεια σε περαστικούς και τουρίστες αφού πλέον κάνεις δεν μπαίνει στον κόπο να την επαναφέρει στην αρχική κατάσταση, ωστόσο δεν είναι πλέον το μόνο κεντρικό σημείο που φαίνεται να έχει αφεθεί στη μοίρα του.

Τι κάνει σήμερα ο Πρόδρομος Καθηνιώτης;

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο πρώτο «Big Brother». Μπορεί μάλιστα να μην βγήκε νικητής στο ριάλιτι του 2001 που είχε πάρει μέρος, αλλά είχε καταφέρει να ξεχωρίσει.

Ελληνορωσικές σχέσεις: Ο Σαμαράς που ΔΕΝ είναι Καραμανλής και τα εγκλήματα του Τζέφρυ Παπανδρέου

Ο Α.Σαμαράς δεν πήγε τυχαία στην Μόσχα. Ούτε η επίσκεψη ήταν για «δημόσιες σχέσεις» προκειμένου να εκμεταλλευθεί την υψηλή δημοφιλία του Β.Πούτιν και της Ρωσίας γενικότερα, μεταξύ των Ελλήνων πολιτών και ειδικότερα των ψηφοφόρων της παράταξής του.

«Φύγετε από το ευρώ ή δεχθείτε αρμοστή»

Σε συνέντευξή του που δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του «Spiegel» ο Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής και της... Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CDU / CSU) στην Μπούντεσταγκ σημειώνει: «Πιστεύω ότι θα ήταν εξαιρετικά προβληματικό να εκδιωχθεί η Ελλάδα από την ευρωζώνη (...) Όμως αν η Ελλάδα αποφάσιζε η ίδια να βγει από την ευρωζώνη, αυτό θα ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό».

«Η Αριστερά μπορεί να γίνει πρώτη δύναμη»

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας. Παράλληλα, προέταξε την ανάγκη τη συγκρότηση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας και υπογράμμισε ότι στις εκλογές η Αριστερά μπορεί να γίνει πρώτη δύναμη με κοινή συμπόρευση.

Γ. Παπανικολάου: περισσότερες παράνομες εισροές στη χώρα...


Την έντονη ανησυχία της σχετικά με την εκ νέου ισχυρή πίεση που ασκεί η παράνομη μετανάστευση στα εξωτερικά χερσαία σύνορα της Ελλάδας εκφράζει η Επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Σεσίλια Μάλστρομ.

Φάρμακα με ενσωματωμένο τσιπ θα καταγράφουν πληροφορίες που θα στέλνουν σε smartphone

Η τελευταία λέξη στην ιατρική τεχνολογία είναι εδώ, ή μάλλον στη Βρετανία, καθώς εκεί θα ξεκινήσουν σύντομα να πωλούνται τα «έξυπνα φάρμακα» η λήψη των οποίων θα καταγράφεται ηλεκτρονικά μέσω αυτοματοποιημένης διαδικασίας.

Ν. Νικολόπουλος : «Εκτός τόπου και χρόνου η απόφαση του ΣΧΟΠ για την Παναχαϊκή.»


Η πρόσφατη απόφαση του ΣΧΟΠ για την Παναχαϊκή χαρακτηρίζεται από το σύνολο των Αχαιών τουλάχιστον ως άδικη, τόσον όσον αφορά στη διάσωση της περιουσίας και της ιστορίας του αρχαιότερου σωματείου της Πελοποννήσου όσο και στη συνέχιση της ένδοξης πορείας του. Η μόνη λύση είναι γενικά η ανάπλαση του γηπέδου. Έτσι, στις αρχές του 2011 κατατέθηκε ολοκληρωμένη πρόταση στο Δήμο Πατρέων, η οποία και εγκρίθηκε ομόφωνα από όλες τις παρατάξεις. Μάλιστα, ο Δήμος  βλέποντας τη βασιμότητα της πρότασης έκανε παρέμβαση και εντάχθηκε η πρόταση της ΠΓΕ στο νέο ΓΠΣ ώστε να υλοποιηθεί το έργο.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αυτό το χωρισματάκι τρελαίνει κάθε άντρα!!!

Αυτό το χωρισματάκι τρελαίνει κάθε άντρα!!! 
 
Μα φυσικά εννοούμε το χώρισμα ανάμεσα στα υπέροχα στήθη που θα απολαύσετε στις εικόνες… Ποιος άντρας δεν τρελαίνεται στη θέα τους ή δεν φαντασιώνεται πράγματα θαυμάζοντάς τα;  

Εξόπλισε το bar του σπιτιού σου με τα σωστά εργαλεία

 
Φτιάξαμε έναν μικρό οδηγό για να έχεις όλα εκείνα τα απαραίτητα εργαλεία για να δημιουργείς τα ποτά σου.

Πόσο είναι ο πρώτος μισθός ενός προγραμματιστή στο Facebook;



 
Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πόσα λεφτά μπορεί να παίρνει ένας εργαζόμενος στο δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, Facebook. 

Τα κέρδη της Apple μπορούν να… ξεχρεώσουν την Ελλάδα!




Αύξηση 116% σημείωσαν τα κέρδη της εταιρείας Apple το 2011, και τα ταμεία του τεχνολογικού κολοσσού έχουν πλέον περισσότερα …από 97,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Θέλετε να πετάξετε τους 300 στον κάδο απορριμμάτων;


Μία φωτό που κάνει θραύση σήμερα στα social media, με ένα από τα «αγαπημένα θέματα» τους το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα (όχι άδικα θα λέγαμε). 

Το «μαξιλάρι στρουθοκάμηλος» θα σου προσφέρει υπέροχο ύπνο ακόμη και στο… γραφείο


Μερικές μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες. Ειδικά αν η δουλειά είναι πολλή, αν έχεις ξενυχτήσει το προηγούμενο βράδυ (επειδή δούλευες πάλι – μα σε τι άλλο πήγε το μυαλό σου), αν… αν… αν… Και μία λύση σαν το -καθόλου ψηφιακό αλλά «έξυπνο»- gadget που βλέπουμε στη φωτό, ίσως πρέπει να τη σκεφτούμε σοβαρά.

Τα Angry Birds στο Facebook τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου



Ναι είναι επίσημο… Τα αγαπημένα μας «θυμωμένα πουλάκια» λαμβάνουν θέση και στο Facebook.

Το παιχνίδι που μας έχει κάνει να περάσουμε ατελείωτες ώρες πάνω από την οθόνη του κινητού μας περνώντας πίστες, φτάνει και στο δημοφιλές social network των 800 εκατομμυρίων χρηστών, με τη Rovio, δημιουργό εταιρεία του, να ανακοινώνει ότι το λανσάρισμα της «Facebook Edition» των Angry Βirds θα γίνει στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Μακελειό, Κόστα Ρίκα ή Παπαρήγα;



Δεν ξέρω τι καιρό κάνει στη Κόστα Ρίκα, αλλά εδώ το χαμηλό βαρομετρικό του ΠΑΣΟΚ έχει απλωθεί πάνω από το πολιτικό σύστημα και αν δεν υποχωρήσει πολύ σύντομα θα εκδοθεί δελτίο επικίνδυνων καιρικών συνθηκών. Μια πρώτη γεύση για το τι σημαίνει «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα» πήραμε όλοι κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας του πολυνομοσχεδίου.

ΟΝΝΕΔ: Ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Σχεδίων


Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012 στη  βιβλιοθήκη του OpenPlace (Μεσογείων 15), πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το σεμινάριο “Ανάπτυξη Business Plan” που διοργάνωσε ο Τομέας Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας. Την εκδήλωση προλόγισε ο υπεύθυνος του Τομέα, Θέμης Μπίμπας, που υπογράμμισε την αξιοσημείωτη προσπάθεια που καταβάλουν σήμερα οι νέοι επιχειρηματίες παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα.

Η Δικαιοσύνη στο εδώλιο

 
Γράφει η Σοφία Βούλτεψη

Αν σας έχει διαφύγει, στην προ των θυρών του ΔΝΤ Ισπανία, ο θρυλικός δικαστής Μπαλτάσαρ Γκαρθόν δικάζεται αυτές τις μέρες για παραβίαση του νόμου περί αμνηστίας, που ψηφίστηκε το 1977 και έδωσε άφεση αμαρτιών σε όλα τα εγκλήματα του φρανκικού καθεστώτος, βάζοντας ταφόπετρα και στην υπόθεση των αγνοουμένων.

Η Παγκόσμια Τράπεζα εκτιμά την αξία της Αγοράς Νερού στο 1 τρισεκατομμύριο δολάρια



Το 1974 ο Χένρυ Κίσινγκερ έλεγε πως αν ελέγχεις το πετρέλαιο ελέγχεις τα έθνη, αν όμως ελέγχεις το φαγητό ελέγχεις τους ανθρώπους. Αν σε αυτό το τελευταίο προσθέσουμε και το νερό, είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί γιγαντώνονται και πλουτίζουν οι μεγάλες εταιρίες εμφιαλωμένου νερού.

Σύνοδος Κορυφής… χωρίς Ελλάδα



Μπορεί ο Λουκάς Παπαδήμος να προετοιμάζει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών που παρέχουν κοινοβουλευτική στήριξη στη μεταβατική κυβέρνησή του, με στόχο να συζητηθεί και να επιτευχθεί κοινή γραμμή ενόψει τη Συνόδου Κορυφής της Δευτέρας, φαίνεται ωστόσο ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι της χώρας μας έχουν άλλα σχέδια.

Προς διαγραφή ο Χρυσοχοϊδης



Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ στις 2 Φεβρουαρίου, ενδεχομένως να σηματοδοτήσει την πρώτη «μάζωξη» του κορυφαίου οργάνου του Κινήματος, χωρίς πλέον τον  Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στις τάξεις του.

Με δαπάνη του ΥΠΕΞ κάνει το μάγκα στη Ρωσία ο Σαμαράς



Από το kontranews.gr

Όσοι δεν εχουν αναρωτηθεί φωναχτά αν η επίσκεψη του ΥΠΕΞ Στ.Δήμα είναι επίσημη ή κομματική δεν έχουν παρά να ρωτήσουν το ίδιο το υπουργείο.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τι διαφορές έχει ο Νότιος από το Βόρειο Πόλο;

Δύο από τις πλέον αφιλόξενες περιοχές του πλανήτη μας, που ταυτόχρονα υπό μία έννοια μπορούν να χαρακτηριστούν και άκρα του, είναι ο Νότιος και ο Βόρειος Πόλος.

Παρά τις ομοιότητες που οι περισσότεροι γνωρίζουν με προεξέχουσα αυτή της ύπαρξης των πάγων και του πολικού ψύχους, υπάρχουν ορισμένες βασικές διαφορές μεταξύ αυτών των δύο που είναι λιγότερο γνωστές.

Τα νέα κεντρικά γραφεία του Facebook


Πώς είναι αλήθεια να εργάζεται κάποιος για το Facebook το μεγαλύτερο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης που γοητεύει μικρούς και μεγάλους και αριθμεί εκατομμύρια χρήστες.
Πάρτε μία γεύση από το αρχηγείο του Ζούκερμπερκ στην Καλιφόρνια και... περιγηθείτε στους διαδρόμους

Όταν ο φωτογραφικός φακός έχει κέφια!

O σλοβάκος φοιτητής Dusan Beno είναι παθιασμένος με τα έντομα. Ο Beno κάνει συχνά βόλτες στη φύση, εντοπίζει τα έντομα που τον ενδιαφέρουν, από σφήκες μέχρι αράχνες, τα παίρνει στο σπίτι του και τα μετατρέπει στα μοντέλα του!

«Κάθε έντομο μοιάζει με δημιουργία από άλλο πλανήτη. Από την άλλη μεριά είναι όμορφο και μοναδικό με το δικό του τρόπο» λέει ο φοιτητής.

Tα ανοιχτά μικρόφωνα της συνομιλίας Βενιζέλου-Πετσάλνικου (video)

Μια περίεργη στιχομυθία μεταξύ Βενιζέλου και Πετσάλνικου στο περιθώριο της επεισοδιακής ψηφοφορίας των άρθρων του πολυνομοσχεδίου η οποία δεν καταγράφηκε στα πρακτικά αλλά «πιάστηκε» από τα ανοικτά μικρόφωνα τροφοδότησε μια σειρά από σενάρια πολιτικής αστάθειας που ήθελαν έως και παραίτηση του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Τι κάνει σήμερα ο Άρης Σταθάκης;

Ο Άρης Σταθάκης αδιαμφισβήτητα είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν τα μυστικά της οδήγησης από πρώτο χέρι. 

Άλλωστε, η οδική ασφάλεια τον ενδιέφερε πάντα καθώς, όπως λέει, δεν μπορούσε να βλέπει ένα παιδάκι να πεθαίνει στην άσφαλτο και να αδυνατεί να κάνει κάτι για να το σώσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που άφησε τη δημοσιογραφία για την πολιτική.

Αντώνης Καφετζόπουλος: Μούφα οι Πράσινοι οικολόγοι, νοιάζονται ΜΟΝΟ για τις κρατικές επιχορηγήσεις.!

Το πολιτικό σύστημα να κόψει τις φλέβες του", τιτλοφορείται το δισέλιδο αφιέρωμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στον Αντώνη Καφετζόπουλο. 

Στη συνέντευξή του στην εφημερίδα, το μαχητικό... πρώην στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων, "καίει" το κόμμα του, με βαριές κουβέντες, παρουσιάζοντάς τους λίγο-πολύ, ως στελέχη που νοιάζονται μόνο για το πώς θα διαχειριστούν τα λεφτά της κρατικής επιχορήγησης.

Τα "μαγικά μανιτάρια" της ευτυχίας.


Διαβάστε πώς τα "μαγικά μανιτάρια" βοηθούν τους πάσχοντες να ανακαλέσουν ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.
Για πρώτη φορά οι επιστήμονες απέκτησαν μια πιο συγκεκριμένη εικόνα του τρόπου που τα "μαγικά μανιτάρια" επιδρούν στον ανθρώπινο νου, χάρη σε δύο νέες επιστημονικές έρευνες που μελέτησαν τη επίπτωση που έχει στον εγκέφαλο η ψιλοσυμβίνη, η βασική δραστική ουσία στα ψυχεδελικά μανιτάρια, η οποία μάλιστα θα μπορούσε να αξιοποιηθεί θεραπευτικά και κατά της κατάθλιψης, βοηθώντας τους πάσχοντες να ανακαλέσουν ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους.

Greek History X

Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δει την ταινία με τον Έντουαρντ Νόρτον «American History X». Το φιλμ διαπραγματεύεται την μισαλλοδοξία, τον φυλετισμό και τον κύκλο της βίας που διαρκώς αναμοχλεύεται στην πολυπολιτισμική κοινωνία των ΗΠΑ.
Η διαχείριση και διάδοση της ιστορίας ήταν πάντοτε ένα κομβικό σημείο για όλα τα καθεστώτα. Πάντοτε γράφοταν η ιστορία των νικητών και μέσα από αυτήν διασφαλίζοταν η συνέχεια του εκάστοτε καθεστώτος. Στην καταρρέσουσα Ελλάδα που έχει σχεδόν γίνει αναγκαιότητα η

ΑΠΟΙΚΙΑ: Παίρνουν τα κοιτάσματα με ένα απλό άρθρο στην δανειακή σύμβαση! (video)

Υποθήκευση του συνόλου των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων της Ελλάδας, θα περιλαμβάνει η δανειακή σύμβαση με επέκταση του επαίσχυντου άρθρου 13 του Κειμένου Συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής της 27ης Οκτωβρίου ή περίληψη επιπλέον ειδικού άρθρου με το οποίο θα εκχωρούνται απ’ευθείας στους ξένους δανειστές τα έσοδα της χώρας από τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Διαψεύδει ο ΣΤΕΕΑ το δημοσίευμα της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σχετικά με παρεμβάσεις για τη ρύθμιση ενοικίασης φορτηγών Ι.Χ.

Σχετικά με το χθεσινό δημοσίευμα στην εφημερίδα Δημοκρατία με τίτλο «Το δώρο του Ρέππα στον φίλο του αδελφού Νίκου» θέλουμε να σας γνωρίσουμε τα εξής:

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων (ΣΤΕΕΑ) εκπροσωπεί σε Πανελλήνιο Επίπεδο τον Κλάδο και πρωταρχικός σκοπός του είναι η προώθηση των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του.

Θα Πληρώσει Αυτά Που Χρωστάει Το Carrefour??


Είμαι προμηθευτής των carrefour και είμαι απλήρωτος για 8 μήνες(το ίδιο ισχύει και για άλλους προμηθευτές). Έχουμε καταστραφεί από την πολιτική τους να σε πληρώνουν όποτε θέλουν και όσα θέλουν. Τώρα μάθαμε ότι εκκρεμούν και δύο αιτήσεις πτώχευσης εις βάρος των carrefour και ότι πάει να γίνει το επόμενο Aτλάντικ.

Ο Σόρος “ξαναχτύπησε” για την Ελλάδα


Η διολίσθηση της καθημερινής διαχείρισης του ελληνικού προβλήματος σε επίπεδα αυτοεκπληρούμενης προφητείας, για την επίμονη προσπάθεια διεθνών παραγόντων να οδηγήσουν τη χώρα μας σε χρεοκοπία, έστω και… στα χαρτιά, επιβεβαιώνεται πλήρως από τα διαρκώς επαναλαμβανόμενα σχετικά κρούσματα, τα οποία εντοπίζονται.

Η διάκριση των εξουσιών… τελείωσε


Ο Μοντεσκιέ ήταν εκείνος που εμπνεύστηκε πρώτος τη διάκριση των εξουσιών, και από την εποχή του μέχρι και σήμερα, κάθε σοβαρό κράτος το οποίο ήθελε να λογίζεται ως δημοκρατικό, τήρησε μέχρι κεραίας τις διδαχές του σημαντικού Γάλλου.

Ποιοι είναι με ποιους στην εσωκομματική μάχη του ΠΑΣΟΚ! Όλα τα ονόματα…


Η μάχη στο ΠΑΣΟΚ, όσο περνούν οι ημέρες, φουντώνει όλο και περισσότερο. Σήμερα σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα ... στρατόπεδα των δελφίνων με ονοματεπώνυμο για να γνωρίζετε ποιοι είναι με ποιους με φόντο … την αρχηγία του Κινήματος.

Θα τολμούσατε ποτέ να φάτε ένα από αυτά; (Pics)

Σε κάποιες χώρες οι διατροφικές συνήθειες είναι πολύ διαφορετικές από τις δικές μας. Έτσι ορισμένα πράγματα που σε εμάς φαίνονται παράλογα, τους φαίνονται εντελώς φυσιολογικά. Δείτε τις φωτογραφίες..

Καταγγελία ότι άργησε το ασθενοφόρο 35 λεπτά για τον Θ. Αγγελόπουλο

Μεγάλη καθυστέρηση του ασθενοφόρου που παρέλαβε και μετέφερε τον Θόδωρο Αγγελόπουλο στο νοσοκομείο καταγγέλλει ο πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ΕΚΑΒ κ. Γιάννης Χούσος μιλώντας στο MEGA.

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Τα καλύτερα γκολ του 2011 σε ένα 17λεπτο βίντεο! Αντέχετε;;

Τα 100 καλύτερα γκολ της σεζόν που μας πέρασε συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο 17 λεπτών! Αν είστε κολλημένοι με την....

“Αφού τις έχεις υπογράψει ρε ΨΕΥΤΗ”

Τελικά κανείς δεν μπορεί να συγχωρέσει την αλλαγή πλεύσης της ΝΔ από τις αντιμνημονιακές ιαχές του παρελθόντος στην συγκυβέρνηση Παπαδήμου.

Ο άλλοτε υποστηρικτής του αρχηγού της ΝΔ, Γ.Τράγκας, τώρα ....

Ξεφτιλίζουν στο twitter την ατάκα Χρυσοχοϊδη για το Μνημόνιο

Χαμός γίνεται στο Διαδίκτυο και ιδιαίτερα στο Twitter μετά την σοκαριστική αποκάλυψη του υπουργού Ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ότι δεν είχε διαβάσει το Μνημόνιο πριν το ψηφίσει. Οι χρήστες του Twitter δίνουν ρεσιτάλ ευρηματικότητας για τις αιτίες που ο κύριος Χρυσοχοΐδης δεν διάβασε το κείμενο του Μνημονίου και το iefimerida.gr σταχυολογεί τις πιο ξεκαρδιστικές «εξηγήσεις»

Γιατί βλέπουμε τον ουρανό μπλε και τον ήλιο κίτρινο;

Ο ουρανός (το διάστημα) είναι μαύρος, γιατί τον βλέπουμε μπλε; Του ηλίου το φως είναι άσπρο, γιατί το βλέπουμε κίτρινο; Τι συμβαίνει στο ηλιοβασίλεμα; Αλήθεια, αναρωτηθήκατε ποτέ; Αυτό που συμβαίνει, είναι καθαρά ένα παιχνίδι με το φως, και πιο συγκεκριμένα με το φάσμα του φωτός και την ατμόσφαιρα. Το φάσμα του φωτός αποτελείται από τα χρώματα που βλέπουμε στο ουράνιο τόξο. Το κάθε χρώμα έχει ένα συγκεκριμένο μήκος κύματος.

H Mπουμπούκα ετοιμάζει πολιτική καριέρα...

Ο Καρατζαφέρης το σκέφτεται και ο Μπουμπούκος, αν μη τι άλλο, δείχνει θετικός – αυτό θα λειπε. Η κουβέντα άρχισε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του κόμματος (τη προηγούμενη βδομάδα) με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ να θέλει – έχει βάλει και τον Μπουμπούκο για ψηστήρι – να την εντάξει στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Και μάλιστα για την Α’ Αθηνών.

"Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ" 2012. - Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012.

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος μας προσκαλεί στην κορυφαία της εκδήλωση: "Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ". Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Τι κάνει σήμερα ο Γιάννης Σαββιδάκης;

Ο Γιάννης Σαββιδάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στου Ζωγράφου. Ο πατέρας του εργαζόταν στην ΕΥΔΑΠ και η μητέρα του ήταν δασκάλα στο Αρσάκειο. Από παιδί είχε το χάρισμα να τραγουδά. Άλλωστε, από την ηλικία των 8 – 9 ετών τραγουδούσε με πολύ άνεση 30 με 40 τραγούδια. Στα 12 του άρχισε μαθήματα κιθάρας και βιολιού και σπούδασε Σωματική Αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ν. Νικολόπουλος: «Στη…σέντρα του μνημονίου και οι κληρικοί!!»



Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στους κληρικούς που κατέχουν κατά πλήρη απασχόληση και δεύτερη θέση στο δημόσιο νομίμως, η κατάφωρη αδικία που επιχειρείται με την εν λόγω εγκύκλιο, εις βάρος τους, λόγω της υπ’ αριθ. 2/78400/0022/14-11-2011 εγκυκλίου του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους. Πρόκειται για κληρικούς κατηρτισμένους, πολλοί εκ των οποίων δεν έχουν μόνο ένα Πανεπιστημιακό πτυχίο, αλλά και μεταπτυχιακά, διδακτορικά, επιμορφώσεις, με τους περισσότερους εξ’αυτών να είναι φυσικά και πολύτεκνοι.