Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Οι πολιτικοί που ξεπέρασε το μέλλον


Οι εκλογές της 6ης Μαϊου μπορούν δυνητικά να λειτουργήσουν ως ο πρόλογος της εθνικής εκτόνωσης. Της απαλλαγής των κοινών από ένα πολιτικό προσωπικό ξεπερασμένο και μίζερο. Με ιδέες και αντιλήψεις, ρητορική και θέσεις, αλλά και κυρίως αντιληπτική προσέγγιση της πραγματικότητας και μεθοδολογική στρατηγική, που ξεπεράστηκαν από τις εξελίξεις. Από το νέο που θα έλθει, παρά τη σθεναρή αντίσταση του χθες.

Οι επιλογές του ψηφοφόρου και η αρχή της δεδηλωμένης


Η Ελλάς είναι αντιπροσωπευτική κοινοβουλευτική δημοκρατία. Κάθε εκλογική περιφέρεια εκλέγει έναν ή περισσότερους αντιπροσώπους της (ανάλογα με την πληθυσμό) ο οποίος την εκπροσωπεί στην εθνική αντιπροσωπεία (κοινοβούλιο).

Να τα ποσοστά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις σήμερα !

Επειδή πολύς λόγος γίνεται για το τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις που διεξάγονται αυτές τις μέρες για λογαριασμό των κομμάτων σας παρουσιάζουμε τις πληροφορίες που έχουμε μέσα από τις εταιρείες κι όχι αυτές που διαρρέουν τα κομματικά επιτελεία σε blog . Δείτε τα ποσοστά όπως διαμορφώνονται με αναγωγές επί των εγκύρων κι εκτιμήσεις καθώς έχουμε τρεις έρευνες που έτρεξαν . H κοινή συνισταμένη τους είναι

Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Sexy οπίσθια...Πώς να αντισταθούμε????

Sexy οπίσθια...Πώς να αντισταθούμε????
Αν σας αρέσουν τα sexy οπίσθια δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες...! Αντέχετε?

Αδιαφορούν για τον Μπουτάρη


Επιμένει ο Γ. Μπουτάρης στη μη παραχώρηση της πλατείας Αριστοτέλους για πολιτικές συγκεντρώσεις. Τόσο το ΚΚΕ, όμως, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ προχωρούν στην πραγματοποίηση των προεκλογικών τους συγκεντρώσεων στον συγκεκριμένο χώρο: Το ΚΚΕ την ερχόμενη Δευτέρα, 30 Απριλίου και ο ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Παρασκευή, 4 Μαΐου.

Διαδικασίες εξπρές για τους φοροφυγάδες


Με διαδικασίες-εξπρές θα μπορούν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου Οικονομικών να προχωρούν σε δέσμευση των τραπεζικών καταθέσεων και λοιπών περιουσιακών στοιχείων φορολογουμένων στους οποίους έχει διαπιστωθεί μεγάλη φοροδιαφυγή, ακόμα και χωρίς προηγούμενη ενημέρωσή τους και κλήση προς ακρόαση. 

Όταν οι Γερμανοι μπήκαν στην Αθήνα...

 
 
Σαν σήμερα, πριν από 71 χρόνια κι ενώ η Ευρώπη βυθιζόταν στη δίνη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, τα γερμανικά στρατεύματα κατέφθασαν στην Αθήνα ανοίγοντας μία σκληρή και μαύρη σελίδα τριάμιση ετών για την ελληνική πρωτεύουσα. 

Η Ελλάδα δεν προκάλεσε την ευρωπαϊκή κρίση



Άρθρο- παρέμβαση με τίτλο «Η Ελλάδα δεν προκάλεσε την ευρωπαϊκή κρίση» υπογράφει ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης, στη σημερινή βρετανική εφημερίδα Guardian. 

Χρύσανθος Λαζαρίδης: Ένας «Ρηγάς» του Πολυτεχνείου... στην αυλή του Σαμαρά


Ο άνθρωπος που μπήκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, είναι αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα προσωπικότητα, ως προς τις πολιτικές του μεταλλάξεις και τις ιδεολογικές του αναφορές.   

Το κουβάρι της ιστορίας του Χρύσανθου Λαζαρίδηάρχισε να ξετυλίγεται στις 15 Ιουνίου 1954, στη Νέα Υόρκη ενώ στα 4 του εγκαταστάθηκε με τους γονείς του στην Ελλάδα. 

Σύλληψη αλλοδαπού από τον...Μηταράκη!

Φοβερό σκηνικό την Τρίτη το πρωί στη οδό Πατησίων στο κέντρο της Αθήνας

Δευτέρα βράδυ ο Ν. Μηταράκης μιλούσε σε εκδήλωση για την εγκληματικότητα στην Αθήνα και την παράνομη λαθρομετανάστευση και έδωσε την υπόσχεση ότι τα ψέματα τελείωσαν και ότι στην Αθήνα θα επικρατήσει ο νόμος και η τάξη.

Αύξηση ελαστικών μορφών εργασίας, επιχειρησιακών - ατομικών συμβάσεων


Με συμβάσεις μερικής ή εκ περιτροπής απασχόλησης έγιναν το πρώτο τρίμηνο του έτους οι μισές από τις νέες προσλήψεις. Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΠΕ, ενώ το 2009 οι συμβάσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης αντιπροσώπευαν το 79% των νέων συμβάσεων, το 2011 αντιπροσώπευαν το 58,92% και το α' τρίμηνο του έτους 2012 το 49,9%.

«Ναυάγιο» στη Διακομματική για τα ντιμπέιτ


 Σε αδιέξοδο κατέληξε η Διακομματική Επιτροπή σε ό,τι αφορά τα ντιμπέιτ. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν τα βρήκαν ούτε στα στοιχειώδη, ρίχνοντας την ευθύνη της αποτυχίας των διαπραγματεύσεων το ένα κόμμα στο άλλο.

Ανοιχτή συγκέντρωση Σαμαρά στο Ζάππειο


Από την 27η Νοεμβρίου του 2009, στην 3η Μαϊου του 2012. Πέρασαν 2 ½  χρόνια από τη συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά στο Ζάππειο, στην τελική ευθεία (δυο μέρες πριν την 29ηΝοεμβρίου) για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας, απέναντι στη Ντόρα Μπακογιάννη και τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, και ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης επιστρέφει στον ίδιο χώρο, αυτή τη φορά για την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της γαλάζιας Παράταξης στην Αθήνα.

Το ευρώ στα χνάρια… της δραχμής


Το αταίριαστο δίδυμο «ευρώ-δραχμής», βρέθηκε τους προηγούμενους μήνες με επιμονή που… παραξένευε, στο επίκεντρο μιας δημόσιας συζήτησης, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στις προβλέψεις διεθνών αναλυτών της οικονομίας. Η ταμπακιέρα αφορούσε φυσικά το κατά πόσο η Ελλάδα θα παρέμενε στη ζώνη του κοινού νομίσματος, ή θα επέστρεφε στη μιζέρια και περιθωριοποίηση της δραχμής. Μια διαδρομή εθνικής απαξίωσης, την οποία δυστυχώς δεν αποκηρύσσουν ούτε καν σήμερα, ακραίες φωνές που διεκδικούν στις πρόωρες εκλογές της 6ης Μαϊου, την εμπιστοσύνη μιας κοινωνίας σε πρόδηλο αποπροσανατολισμό.

Θα υπογράψουμε κοινωνικό συμβόλαιο με τον ίδιο το λαό γι’ αυτά που πρέπει να αλλάξουμε



Ασφάλεια
·         Οι κουκουλοφόροι όταν τους έπιαναν δεν προσάγονταν σε δίκη, ή δεν καταδικάζονταν, διότι στο θέμα αυτό οι νόμοι είναι πολύ αδύναμοι και αυτό θα είναι το πρώτο που θα αλλάξει.
·         Οι μορφές αστυνόμευσης θα αλλάξουν, για να μπορούν οι αστυνομικοί να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

Η Ελλάδα… βγήκε από το Μνημόνιο!


Απόψε το βράδυ, αν δεν το καταλάβατε, η Ελλάδα βγήκε από το Μνημόνιο. Δεν υπάρχει πλέον δανειακή σύμβαση με εξοντωτικούς όρους από την πλευρά της τρόικας. Η εγκληματικότητα πατάχθηκε, όπως κάποτε… η τρομοκρατία. Η καθημερινή ανασφάλεια των πολιτών, έδωσε τη θέση της σε μια κοινωνία ευδαιμονίας. Το μέλλον ξεπρόβαλε και πάλι, φωτεινό και χειροπιαστό.

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Μπορείτε να την κοιτάξετε στα μάτια για 30''; (pic)

Λίγο δύσκολο ειδικά αν είστε άντρας...

Ο Χατζηνικολάου καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου έκλεισε το Alter!

Δριμεία επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου άσκησε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο παρουσιαστής ούτε λίγο ούτε πολύ κατήγγειλε πως υπεύθυνος για το λουκέτο στο Alter είναι ο τέως πρωθυπουργός.

Η Χρυσή Αυγή για το πρόβλημα της Ελλάδος


Καθημερινά γινόμαστε δέκτες μιας συγκεκριμένης ερώτησης απ’ όσους συμπολίτες μας θέλουν να ενημερωθούν  για την Χρυσή Αυγή. Αν σήμερα αναλαμβάνατε την εξουσία τι θα κάνατε για να λύσετε το πρόβλημα της Ελλάδος;

Υπάρχουν και υπουργοί στην κυβέρνηση Παπαδήμου που τιμούν τη "φανέλα"...


Είναι κρίμα ένας ακαδημαϊκός δάσκαλος σαν τον Γιώργο Μπαμπινιώτη, με την ποιότητα χαρακτήρα και το επίπεδο βαθιάς γνώσης που διακρίνει τον καθηγητή Γλωσσολογίας και άλλοτε πρύτανη του Καποδιστριακού, του «μεγάλου» Πανεπιστημίου της Αθήνας, να προχωρεί σε μια τόσο βαριά προσβολή προς μια συνάδελφό του.

Φοβερές καταγγελίες Μουρούτη στο facebook : H ΚΥΠ χρηματοδοτεί στελέχη του Καμμένου και πληρώνει δημοσιογράφους για να πλήττουν τη Νέα Δημοκρατία

Φοβερά πράγματα λέει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ορμώμενος από τις σημερινές αποκαλύψεις του Ελεύθερου Τύπου περί μισθοδοσίας από την ΕΥΠ υποψήφιου βουλευτή του Καμμένου , ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας που αν έχουν βάση πρέπει να ξεσηκωθεί το σύμπαν ενώ φουντώνει πολύ το κλίμα εν όψη εκλογών . Συγκεκριμένα σε ανάρτηση μόλις πριν λίγα λεπτά αναφέρει :

Απίθανες γκάφες της τεράστιας πολιτικής οντότητας που λέγετε Αντώνης Σαμαράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι έλεγε ο τιτάνας πολιτικός Αντώνης Σαμαράς, για το έλλειμμα, την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ και την μείωση των φορολογικών συντελεστών! Αυτά που θα δείτε … απλά δεν υπάρχουν!!!

Ποιος έχει τη “μαγική” δίαιτα;


Υπάρχουν και επιβιώνουν εις βάρος άλλων. Οι «κακοί» αυτού του κόσμου υπάρχουν και δρουν σχεδόν ανεξέλεγκτα! Η Ελλάδα του «ό,τι δηλώσεις είσαι» τους έδωσε αυτό το δικαίωμα… και για να έχουμε καλό ερώτημα, ποιοι αποτελούν την Ελλάδα; Φταίει το κράτος που δεν κάνει ελέγχους; Φταίει ο «ανθρωπάκος» που μέσα στην «νοητή του απελπισία» πιστεύει και εμπιστεύεται τον οποιοδήποτε; Είναι σίγουρα μια μίξη πολλών παραγόντων, αλλά  σίγουρα φταίνε και σε μεγάλο βαθμό αυτοί που ενώ βλέπουν τον «κακό» να δρα δεν κάνουν απολύτως τίποτα… αφήνουν στο έλεος του Θεού μια κατάσταση που θα έπρεπε να σταματήσει!

Ακόμη ένα σποτ της ΔΑΠ - ΝΔΦΚ..

Πατήστε παρακάτω για να δείτε το σποτάκι...

Εργάζεται για το ίδρυμα George Soros ο Γιάννης Βαρουφάκης;

Πριν από μερικές ημέρες, ο δημοφιλής οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης δημοσίευσε στη στήλη του στο Protagon.gr ένααποχαιρετιστήριο κείμενο με το οποίο ενημέρωσε τους φίλους του ότι εγκατέλειψε το ελληνικό Πανεπιστήμιο και μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Σποτ της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Με διαφορά... προτάσεων ;)

Για να μην ξεχνιόμαστε, τις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαίου, διαδέχονται αυτές της 16ης, οι φοιτητικές εκλογές! Και ήδη κυκλοφόρησαν τα πρώτα σποτάκι στο διαδίκτυο...

Πώς θα γίνετε... αόρατοι!


Ο Frank M. Ahearn  διδάσκει  την τέχνη της εξαφάνισης μέσα από το βιβλίο του με τίτλο "How to Disappear: Εrase Your Digital Footprint, Leave False Trails, and Vanish Without a Trace".

Τι εστί Καρατζαφέρης...

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, θα μπορούσε να πάρει χρυσό στις κωλοτούμπες..Δείτε!

«Ψαλιδίζεται» το εκλογικό επίδομα- Πώς και σε ποιους θα μοιραστεί

«Μαχαίρι» στο εκλογικό επίδομα των υπαλλήλων και των δικαστικών λειτουργών που θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία και τη διενέργεια των εκλογών, βάζει η κυβέρνηση.

Η απάντηση του Πύρρου Δήμα στους επικριτές του!

Με άμεσο και διπλωματικό τρόπο απάντησε ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Πύρρος Δήμας στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί από χθες σχετικά με την απόφασή του να προσχωρήσει στο κόμμα της Ιπποκράτους.

Νοκ Αουτ ο Ζαμπίδης με σπασμένη γνάθο! (βίντεο)

Νοκ άουτ βγήκε (αναγκαστικά) ο Μιχάλης Ζαμπίδης στον αγώνα που έδωσε το προηγούμενο Σάββατο με τον Ρώσο Μπατού Χασίκοφ. Όπως έγινε γνωστό, οι γιατροί διέγνωσαν σπάσιμο στην αριστερή πλευρά της κάτω γνάθου του Ζαμπίδη. Νέος παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε ο Χασίκοφ που πήρε τη ζώνη W-5 από τον «Iron Mike».
Δείτε το βίντεο με τον τραυματισμό του Ζαμπίδη:

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ένα διαφορετικό κόμμα που αξίζει της προσοχής μας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα διαφορετικό κόμμα το οποίο όμως δεν μας υπόσχεται πολλά! Ανεξάρτητη Παράταξη Τελειωμένων Ημεδαπών (Α.ΠΑ.Τ.Η.) λέγεται και ήδη έχουν δημιουργήσει το τηλεοπτικό τους σποτ! Θαυμάστε τους, αλλά μην τους ψηφίσετε.

ΟΝΝΕΔ ΔΡΑΜΑΣ: 14 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή


Σαν σήμερα, το 1998, πέρασε στην αιωνιότητα, ο ιδρυτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η προσφορά του πάντοτε θα εμπνέει όσους πιστεύουν στις αστείρευτες δυνάμεις του Ελληνισμού.

Καμμένος : "Ούτε νεκρός δε συνεργάζομαι με τη ΝΔ " Μουρούτης : "Δεν θα μπει καν στη Βουλή"


Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Μουρούτης πριν λίγο στην προσωπική σελίδα στο facebook απαντά στις υπερβολικές ατάκες Καμμένου εναντίον του κόμματος της ΝΔ στο οποίο ανδρώθηκε πολιτικά ο αρχηγός των Α.Ε. με την προειδοποίηση -πρόβλεψη πως αν συνεχίσει έτσι δεν θα μπει καν στη βουλή. Δείτε τι γράφει :

Ο «Μέσι» του ΠΑΣΟΚ - Β.Μπαλάφας

Ομολογώ ότι παρότι ήμουν πολύ καλά προετοιμασμένος πριν παρακολουθήσω τη συνέντευξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αιφνιδιάστηκα. Περίμενα ότι ο Βενιζέλος σε καθαρά πολιτικό επίπεδο, αφαιρώντας από την προσδοκία την κομματική του ιδιότητα, θα είχε να παρουσιάσει κάτι πολύ καλύτερο. Η ρητορική του δεινότητα είναι γνωστή και τελευταία έκανε πολλές επικλήσεις στον ορθολογισμό. Ανέμενα μια εντυπωσιακή εμφάνιση που θα μπορούσε να προβληματίσει θετικά το εκλογικό σώμα, με δεδομένα τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης που έχει το ΠΑΣΟΚ στα ποσοστά του σε σχέση με εκείνα που έλαβε ακόμα και το 2004.

Χρυσή Αυγή: Σενάριο μετεκλογικού τοπίου…Ελλάδα, Μάιος 2012


Πολλές φορές η Χρυσή Αυγή έχει γράψει πράγματα τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί μετά από μήνες ή ακόμα και μετά από χρόνια! Όχι, δε διαθέτουμε το “κληρονομικό χάρισμα” όπως δε διαθέτουμε και τίποτα “κληρονομικό” στην πολιτική ζωή της χώρας μας όπως κάποιοι άλλοι…

Τ. Γιαννίτσης: Εκλογικό επίδομα σε όσους εργαστούν την ημέρα των εκλογών…

Το εκλογικό επίδομα θα δοθεί σε όλους όσοι εργαστούν την ημέρα των εκλογών, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάσος Γιαννίτσης. Σημείωσε ότι δε χωρούν μικροεκβιασμοί και ότι όσοι τους κάνουν θα πρέπει να σκεφτούν ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από...

Χαμός στο twitter για τον Πύρρο Δήμα

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν από νωρίς και τελικά επιβεβαιώθηκαν ότι ο Πύρρος Δήμας θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, όπως είναι φυσιολογικό αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τους χρήστες του Twitter και του Facebook. Τα σχόλια φυσικά είχαν....

HelpMeVote: Βοήθημα για... αναποφάσιστους ψηφοφόρους

Αν μερικές ημέρες πριν τις εκλογές δεν έχετε αποφασίσει ποιο κόμμα θα ψηφίσετε, αν σας εκφράζει παραπάνω από ένα κόμμα ή ακόμα και κανένα, τότε καιρός να επισκεφτείτε τοhelpmevote.gr και θα μάθετε που βρίσκεστε ιδεολογικά και κομματικά.

Ο γιoς ενός ήρωα της Αριστεράς στο Επικρατείας της ΝΔ

Το όνομα του δεν είναι βαρύ σαν ιστορία, είναι από μόνο του Ιστορία. Επέλεξε να διατηρήσει χαμηλό προφίλ και να ασχοληθεί με τα επιχειρηματικά, επιλέγοντας συνειδητά, μέχρι πρότινος, να μείνει εκτός πολιτικού στερεώματος αν όλοι γνώριζαν πως το επίθετο του και μόνο θα του επέτρεπε να εκλέγεται εσαεί βουλευτής σε κάποιο κόμμα της κεντροαριστεράς.

ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΝΔ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑ

Η ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας είναι αναγκαία προϋπόθεση για την πολιτική και κυβερνητική σταθερότητα, υπογραμμίζει σε δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΕΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!

Aπό χθες επισημαίναμε ότι οι τελευταίες τηλεφωνικές δείχνουν μεγάλες διαρροές ψηφοφόρων από τα κόμματα τουΚουβέλη και του Καμμένου. Αυτή η...

Χ. Αθανασίου και Π. Δήμας στα Επικρατείας ΝΔ και ΠΑΣΟΚ


O πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αεροπαγίτης Χαράλαμπος Αθανασίου βρίσκεται στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ, ενώ για το ΠΑΣΟΚ, την πρώτη θέση καταλαμβάνει ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας.

Το επικρατείας της Δράσης


Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δράσης – Φιλελεύθερης Συμμαχίας:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΣΥ

Όπως αναμενόταν πριν από λίγο ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Αναλυτικά το ψηφοδέλτιο της ΔΗΣΥ: - Γεώργιος Μπήτρος, καθηγητής του Οικονομικού πανεπιστημίου. - Θεολόγος...

Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η Τζούλια Αλεξανδράτου λέγεται στην πραγματικότητα Γαρυφαλλιά

Την γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και έκανε καριέρα ως Τζούλια Αλεξανδράτου. Σίγουρα, όμως αυτό δεν είναι το βαφτιστικό της όνομα. Μπορεί κάποιοι να πιστεύουν ότι ο νονός της την φώναξε Ιουλία, αλλά κάνουν λάθος. Σύμφωνα με το...