Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Οσοι πιστευουν οτι η αιτία του άγριου πλακωματος Λυκουρεντζου -Μουρουτη ήταν το οργανωτικό χάλι της Ν.Δ ειναι γελασμένοι .Αλλού ειναι η αλήθεια και εχει να κάνει με την προκλητική υποστηριξη ,προβολή ...ενός υποψηφιου πολιτευτη στη Αρκαδια ...ονόματι Βλασσης,απο την Σαμαρικη αυλη και....

Ο αυτόχειρας είχε ζητήσει να αποτεφρωθεί

Θα αποτεφρωθεί η σορός του 77χρονου αυτόχειρα, που την Τετάρτη το πρωί έδωσε τέλος στην ζωή του, στην πλατεία Συντάγματος. Όπως αναφέρει το Έθνος, το άψυχο σώμα του συνταξιούχου φαρμακοποιού πρόκειται να μεταφερθεί τις επόμενες ημέρες στη....

Ο Κούγιας προβλέπει πτώχευση του ΠΑΟ

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με τη διοίκηση και τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό, αλλά γνωρίζει πολύ καλά το νομικό πλαίσιο και τι ορίζει αυτό! Ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξή του στο....

Συγκλονιστικό βίντεο: Ασθενής με AIDS, λιώνει σαν το κερί

Θα δείτε μια νέα γυναίκα από την Αφρική, την Σελίνα, η οποία νόσησε από την ασθένεια. Η Σελίνα δέχτηκε να την κινηματογραφήσουν, κάθε ημέρα, επί 90 μερόνυχτα, προκειμένου να βοηθήσει και η ίδια όπως είπε, να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για το AIDS.

Η ΝΔ βρήκε σύνθημα


Το κεντρικό πολιτικό σύνθημα που επιλέγει να αγκαλιάσει ως ρητορική ένα κόμμα, αποτελεί τις περισσότερες φορές το πλέον ευκρινές σημείο αναφοράς του, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Γι’ αυτό και τα κομματικά επιτελεία αφιερώνουν ατελείωτες εργατοώρες στο να σκεφτούν έξυπνα συνθήματα, να μπολιάσουν καινούριες ιδέες, να προσπαθήσουν να μετουσιώσουν σε μήνυμα και εικόνα τις προγραμματικές θέσεις τους.

Aλουμίνιο: Ο κρυμμένος φονιάς

Το αλουμίνιο είναι τόσο επικίνδυνο για το ανθρώπινο σώμα, ώστε προκαλεί βλάβες στον οργανισμό ακόμη και σε μικρές ποσότητες..

Τα αλουμινένια κουτιά αναψυκτικών και μπύρας εγχύουν αλουμίνιο στα ποτά που καταναλώνουμε. Οι κατσαρόλες που είναι φτιαγμένες από αλουμίνιο αλλοιώνουν τις τροφές που τρώμε, όπως και το αλουμινόχαρτο στο οποίο τυλίγουμε το φαγητό.....

ΓΙΝΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ 80% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ


Αναδημοσιεύουμε ένα άρθρο για να διαβάσετε και εσείς τι τροπολογίες θέλουν να περάσουν παραμονές εκλογές και μάλιστα κατεπειγόντως!!! Ευτυχώς η συγκεκριμένη τροπολογία Σηφουνάκη αποσύρθηκε!!

Σοκ από αποτρόπαιο έγκλημα στο Ρέθυμνο: Μάνα δολοφόνησε την 14χρονη κόρη της!


Σοκ στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου έχει προκαλέσει η υπόθεση δολοφονίας μιας 14χρονης. Την άτυχη κοπέλα σκότωσε η μητέρα της πριν από λίγη ώρα, μέσα στο σπίτι της στην οδό Χανίων στον Κουμπέ.

Νεολαία Δημοκρατικής Συμμαχίας: Και ο παραλογισμός συνεχίζεται…


Χθες οι φοιτητές της Ν.Ο.Π.Ε. και μετά από σιγήν ιχθύος όλο το Σαββατοκύριακο πληροφορήθηκαν ότι το Μέγαρο Θεωρητικών Επιστημών θα παραμείνει κλειστό μέχρι τέλους των διακοπών του Πάσχα με ανακοίνωση που εκδόθηκε σήμερα από την Πρυτανεία.

Τι συμφέρει την Ελλάδα (να γίνει στη Γαλλία);


Αν επιχειρήσουμε να διαβάσουμε τις πολιτικές εξελίξεις με βάση την κοινή λογική, και επεξηγηματικό εφαλτήριο την ιστορική εμπειρία, θα καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι η Γαλλία της σύγχρονης εποχής δεν μπορεί να «ανεχτεί» για Πρόεδρο έναν πολιτικό με το ελλειμματικό ηγετικό εκτόπισμα του Φρανσουά Ολάντ.

Πέντε μύθοι για τον Τιτανικό καταρρίπτονται 100 χρόνια μετά!

Λίγες ημέρες πριν από τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από το δημοφιλέστερο ναυάγιο όλων των εποχών, το BBC επιχειρεί να καταρρίψει ορισμένους από τους μύθους που το περιβάλλουν!

Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Πασίγνωστη μοντελοτραγουδίστρια σε ένα ερωτικό τρίο, μπροστά στην κάμερα.!

Πασίγνωστη μοντελοπαρουσιάστρια σε ένα ερωτικό τρίο, μπροστά στην κάμερα.!
Μία γυμνή φωτογράφηση που έγραψε ιστορία...

Και να φανταστείτε πως τότε η Σάσα Μπάστα ήταν μόλις 19 ετών... Ολόγυμνη, αισθησιακή, και άκρως αποκαλυπτική, μπλέκεται σε ένα ερωτικό τρίγωνο εμ έναν άντρα και μάι γυναίκα, κάνοντας την φαντασία μας να οργιάζει.!

Το «savoir vivre» των δημοσίων υπαλλήλων


 «Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι εκτελεστές της θέλησης του κράτους και υπηρετούν το λαό. Οφείλουν πίστη στο Σύνταγμα και αφοσίωση στην Πατρίδα». Με το άρθρο 103 παράγραφος 1 του Συντάγματος ξεκινάει ο οδηγός καλής συμπεριφοράς που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας προς γνώση και συμμόρφωση των δημοσίων υπαλλήλων. (Διαβάστε ολόκληρο τον οδηγό)

Στο σκαμνί ο Παπακωνσταντίνου!

 
Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στα όσα δήλωσε ο κ. Παπακωνσταντίνου για το έλλειμμα του 2009, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κουκουλόπουλος: Δεν ψάχνει ποτέ στα σκουπίδια ένας συνταξιούχος φαρμακοποιός


Πλήθος αντιδράσεων και επικριτικών σχολίων προκαλούν από χθες οι δηλώσεις πολιτικών που επιχειρούν να «υποβαθμίσουν» την τραγικότητα της είδησης με την αυτοκτονία του 77χρονου συνταξιούχου στην πλατεία Συντάγματος. 

Οι πέντε μύθοι για το ναυάγιο του Τιτανικού που καταρρίπτονται!


Στις 23:40 της 14ης Απριλίου 1912, κατά τη διάρκεια του παρθενικού του ταξιδιού, το βρετανικό υπερωκεάνιο της εταιρείας White Star Line «Τιτανικός», θεωρούμενο τότε ως το «θαύμα της ναυπηγικής», συγκρούστηκε με ένα παγόβουνο στον Ατλαντικό Ωκεανό. 

Γιώργος Μπαμπινιώτης: Υπουργός 18 ημερών με δικό του τηλέφωνο, προτάσεις και... μακροχρόνιο όραμα


Mόνιμη ηγεσία στο υπουργείο Παιδείαςανεξάρτητη από τις εκάστοτε κυβερνήσεις, ομαλή διεξαγωγή των πανελλαδικών εξετάσεων και έγκαιρη παράδοση των βιβλίων της επόμενης χρονιάς στα σχολεία όλης της χώρας. Δεν πρόκειται για το σύστημα Παιδείας σε κάποια από τις σκανδιναβικές χώρες αλλά για προτάσεις και δηλώσεις του νέου υπουργού Παιδείας, Γιώργου Μπαμπινιώτη.    

Θαύμα! Βρέθηκαν οι φάκελοι με τις γερμανικές αποζημιώσεις...

 
Δερματόδετοι φάκελοι που περιλαμβάνουνονοματεπώνυμα, διευθύνσεις, αριθμό απόφασης και ποσά τα οποία επιδικάστηκαν σε Έλληνες πολίτες οι οποίοι δικαιούνταν αποζημίωσης από τις ζημιές που υπέστησαν από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής βρέθηκαν ως δια μαγείας σήμερα.

O Γολγοθάς οδηγεί στην… εννεάμηνη φορολογική κόλαση- Κάθε μήνα θα πληρώνουμε τουλάχιστον έναν φόρο


Εντός των ημερών, έρχονται οι πρώτοι λογαριασμοί της ΔΕΗ με το ειδικό τέλος ακινήτων για το 2012. Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων έχει ήδη έτοιμα τα ειδοποιητήρια για την πληρωμή του ΕΤΑΚ έτους 2009 και θα τα ταχυδρομήσει πιθανότατα μετά τις εκλογές. Και από τις αρχές Ιουλίου, θα αρχίσουν να αποστέλλονται τα πρώτα εκκαθαριστικά για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος έτους 2011.

Αναγνωρίζει πλέον το έλλειμμα του 2009 στο 15% ο Αντώνης Σαμαράς...


Παραθέτω ένα απόσπασμα από σημερινό άρθρο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά στη Wall Street Journal:...

Ελλάδα: Η χώρα με τους περισσότερους άνεργους κάτω των 25 ετών...

Στο 10,8% ανήλθε το ποσοστό της ανεργίας στην ευρωζώνη το Φεβρουάριο, από 10,7% που ήταν τον Ιανουάριο και 10% που ήταν το Φεβρουάριο του 2011, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη Eurostat. Πρόκειται για τα υψηλότερα επίπεδα σε διάστημα σχεδόν 15 ετών. Στην ΕΕ-27 το ποσοστό ανεργίας αυξήθηκε στο 10,2% από 10,1% τον Ιανουάριο και 9,5% ένα χρόνο νωρίτερα.

Το πιο cool… καροτσάκι μωρού στον κόσμο μοιάζει με μια Cadillac


Ο πατέρας του μικρούλη που βλέπετε στη φωτογραφία έκανε 8 μήνες για να κατασκευάσει μόνος του το πιο πρωτότυπο καροτσάκι που μπορούσε να σκεφτεί για το «βλαστάρι» του.

Η ΝΔ να προωθήσει τη φορολογική επανάσταση


Οι θέσεις που κατέθεσε ο Στέφανος Μάνος, στα βασικά τους σημεία, κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Ειδικά η πρότασή του για ενιαίο συντελεστή φορολόγησης των φυσικών προσώπων-θέση που εδώ και πολλούς μήνες υποστηρίζουμε- δεν είναι μόνο σωστή, αλλά και αναγκαία ώστε όχι μόνο να βγούμε από τη κρίση, αλλά και για να γίνει η Ελλάδα χώρα πρότυπο.

ΔΝΤ: Οι εκλογές δημιουργούν αβεβαιότητα


«Οι εκλογές δημιουργούν όντως μια αβεβαιότητα για την εφαρμογή των δημόσιων πολιτικών», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Τζέρι Ράις, ερωτηθείς σχετικά.

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Το φιλί έχει τη δική του ιστορία

Το ξεκίνημα και η εξέλιξή του

Το φιλί είναι, σύμφωνα με τους ειδικούς, μια από τις πιο παράξενες ανθρώπινες δραστηριότητες.Οι ανθρωπολόγοι υποστηρίζουν ότι το φιλί είναι η εξέλιξη της κίνησης που έκαναν οι άνθρωποι, αιώνες πριν, προσπαθώντας να μυρίσουν τον άλλον σε μια προσπάθεια να αντλήσουν πληροφορίες για εκείνον.

Το καλύτερο θερινό σινεμά του κόσμου


Ονομάζεται Auditorium Cinema και βρίσκεται στην Ταϊλάνδη. Περαιτέρω περιγραφές δεν χρειάζονται. Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους...

Χρεοκοπία στις μεγάλες ομάδες βλέπει ο Π. Κόκκαλης

«Η λογική λέει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει και το επόμενο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης.

Επίσης, ο πρώην πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Αυτή τη στιγμή λόγω της οικονομικής κρίσης στη χώρα μας υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και πιστεύω ότι θα έχουμε χρεοκοπίες σε μεγάλες ομάδες».

Το σκάνδαλο με τις γερμανικές επανορθώσεις του 1952

Η Ελλάς ουδέποτε παραιτήθηκε των αξιώσεωντης στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και ούτε πρόκειται να το κάνει, μας πληροφόρησε πρόσφατα ο κ. Γ. Δελαβέκουρας, που τον έχουν ξεχάσει εκεί από τότε που αποφάσισε να πολιτευτεί ο Γ. Κουμουτσάκος, δηλαδή επί Ντόρας.

Είκοσι πράγματα που σίγουρα δεν γνωρίζετε και αξίζει να μάθετε!

1. Tην βέρα την φοράμε στο τέταρτο δάχτυλο-παράμεσο γιατί τον παράμεσο διασχίζουν φλέβες που συνδέονται με την καρδιά...

Έκθεση-σοκ για τον τιμοκατάλογο της διαφθοράς στην Ελλάδα

Στοιχεία-σοκ για την έκταση της διαφθοράς στην Ελλάδα περιλαμβάνει η Εθνική Έρευνα για τη Διαφθορά στην Ελλάδα για το 2011.

Ο τιμοκατάλογος της διαφθοράς έχει αναλυτικά ως εξής, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας: ..

Τι κάνει σήμερα ο Θεόδωρος Κασσίμης;

Ο Θεόδωρος Κασσίμης, με καταγωγή από τη Μάνη Λακωνίας και τα Σφακιά Κρήτης, γεννήθηκε στην Κέρκυρα και σπούδασε οικονομικά και δημοσιογραφία στην Αθήνα.

Υπήρξε επί σειρά ετών εκλεγμένο μέλος του Μικτού Συμβουλίου της Ενώσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, της οποίας είναι μέλος από το 1971. Εργάστηκε σε ημερήσιες εφημερίδες, περιοδικά, καθώς και στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση της ΕΡΤ.

Οργή και παραιτήσεις για την παρουσία Ψυχάρη στη ΝΔ…

Κοινοποίηση: Προς τον Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο Κιλκίς

20/3/2012

Ύστερα από ένα μακρύ διάστημα συνειδητής αποστασιοποίησής ....

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων: Ίση μεταχείριση στα νησιά μας


Η εφαρμογή των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ για τις νησιωτικές περιοχές καθιερώθηκε σαν μέσο εξομάλυνσης των γεωγραφικών οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα βάλλεται συνεχώς με την πρόθεση εξομοίωσης των συντελεστών σε όλη την επικράτεια. Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στις νησιωτικές κοινωνίες μας, και εάν εφαρμοσθεί θα διευρύνει το χάσμα των ανισοτήτων με καταστρεπτικές συνέπειες. Το θέμα «καίει» στην κυριολεξία τις νησιωτικές κοινωνίες κι ένας προς ένας οι τοπικοί φορείς εκφράζουν επίσημα την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο αύξησης του ΦΠΑ στα νησιά, κάτι που θα συντελέσει στην οικονομική καταβαράθρωση των Κυκλάδων.

Τι προβλέπει η έκθεση για τον ενεργειακό σχεδιασμό ως το 2050

Έως και 100% κάλυψη των αναγκών της χώρας σε ηλεκτρική ενέργεια από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και επενδύσεις 45- 63 δισ. ευρώ σε μονάδες ηλεκτροπαραγωγής και δίκτυα προβλέπει η έκθεση για τον ενεργειακό σχεδιασμό ως το 2050, που έθεσε σε δημόσια διαβούλευση σήμερα το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Νοθευμένο ένα στα τρία δείγματα πετρελαίου κίνησης

Ένα στα τρία δείγματα πετρελαίου κίνησης που εξέτασε το Γενικό Χημείο του Κράτους το 2010 ήταν νοθευμένο, ενώ συνολικά στην αγορά καυσίμων το ποσοστό νοθείας φθάνει στο 17%.

Η ανάμιξη ντίζελ κίνησης με θέρμανσης (που είναι φθηνότερο κατά τη χειμερινή περίοδο) είναι η βασική πηγή νοθείας αλλά και λαθρεμπορίου στην αγορά καυσίμων.

Ο Ματθαίος Γιαννούλης αποκαλύπτει το όνομα του παρουσιαστή με τα ναρκωτικά...

Από το http://www.eglimatikotita.gr/ 
Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στοFacebook, ο γνωστός τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης αποκάλυψε το όνομα του παρουσιαστή με τα ναρκωτικά που το τελευταίο διάστημα έχει...

Έλενα Ράπτη: «Είμαι μόνη εδώ και πολλούς μήνες»!

Καλεσμένη στο «ΟΛΑ 12» βρέθηκε χθες η Έλενα Ράπτη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων και για την προσωπική της ζωή.

Οι φήμες ήθελαν την 36χρονη βουλευτή να έχεισχέση με τον πρωταγωνιστή της τούρκικης σειράς «Εζέλ» και αυτός να είναι ο λόγος που βρέθηκε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη. Τι απαντά η ίδια γι’ αυτό; «Για να το κλείσουμε το θέμα αυτό, θα σας πω το εξής:

Χωρίς φως, νερό και ρεύμα τα ΑΕΙ - Απειλούν με λουκέτο οι Πρυτάνεις


Στο μηδέν καταγγέλλουν ότι βρίσκονται οι λογαριασμοί των ΑΕΙ οι Πρυτάνεις. Τη δεινή οικονομική κατάσταση των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων περιγράφει το συντονιστικό όργανο της Συνόδου των Πρυτάνεων των ΑΕΙ το οποίο συνεδριάζει σήμερα για να λάβει αποφάσεις που θα αφορούν στην ομαλή λειτουργία των Πανεπιστημίων και τα θέματα εφαρμογής τουνέου Νόμο - Πλαίσιου.

Κρόκος Σαφράν - Ο κόκκινος χρυσός!

Ο Κρόκος σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία ήταν φίλος του θεού Ερμή. Μια μέρα και ενώ οι δύο φίλοι έπαιζαν, ο Ερμής χτύπησε κατά λάθος τον Κρόκο στο κεφάλι και τον σκότωσε. Στον τόπο του συμβάντος φύτρωσε ένα λουλούδι..

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

5 συμπτώματα που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της


Ποια είναι λοιπόν μερικά από τα συνηθέστερα συμπτώματα, που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της και τι μπορείτε να κάνετε γι ‘αυτό;

Ένα από τα σημαντικότερα βήματα είναι να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά της.

Τα Ελγίνεια… δεν κουνιούνται


Η βρετανική εφημερίδα «Guardian» ανήκει στα ΜΜΕ που καθορίζουν την ειδησεογραφία και επηρεάζουν καταλυτικά τη διεθνή, δημόσια ατζέντα. Με τα θέματα που αναδεικνύουν, τον τρόπο με τον οποίο το κάνουν, και όσα επιλέγουν να… κρύψουν πίσω από την κουρτίνα της καθημερινότητας.

Όπως το είχε προβλέψει ο Εθνάρχης…


Ένα από τα αυταπόδεικτα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που του επέτρεψαν να αναμετρηθεί με επιτυχία με το πεπρωμένο του, και να εξέλθει της μονομαχίας όχι απλώς νικητής, αλλά με το brand-name Εθνάρχης, ήταν η διορατική ματιά που ταξίδευε στο μέλλον, και είχε τη δυνατότητα να βλέπει νωρίς και ξεκάθαρα όσα επρόκειτο να συμβούν.

Τουλάχιστον θα φάμε φτηνό κρέας το Πάσχα!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα της διάθεσης φθηνού ποιοτικού κρέατος για το πασχαλινό τραπέζι, χάρις την πρωτοβουλία των Ανωγειανών κτηνοτρόφων, που με την κίνηση τους να διαθέσουν το κρέας χωρίς τη μεσολάβηση των μεταπρατών, έφεραν τα πάνω κάτω στην διάθεση του πασχαλινού κρέατος.

Κατάφερε να δημιουργήσει σύννεφα σε κλειστό χώρο!

Ο Ολλανδός καλλιτέχνης Berndnaut Smildeas έχει καταφέρει να στρέψει τα βλέμματα πάνω του και να ξεχωρίσει στο χώρο της τέχνης με τις ιδιαίτερες δημιουργίες του. 
Ο Smildeas κατάφερε να δημιουργήσει σύννεφα σε εσωτερικό χώρο.

Διαψεύδει τα σενάρια ο Γιώργος Τράγκας

«Δεν ανήκω σε κανένα κόμμα και δεν πρόκειται να προσχωρήσω σε κανένα. Τελεία». Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσε  ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας, μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα του Real fm, κλείνοντας οριστικά τα σενάρια που τον ήθελαν να συνεργάζεται με το ΛΑ.Ο.Σ. του Γιώργου Καρατζαφέρη.

Πόσο στοιχίζει για να ζήσεις μια μέρα στην Ελλάδα

Τελικά πόσο στοιχίζει μια μέρα στην Ελλάδα; Στο ερώτημα αυτό προσπάθησε να απαντήσει ο ανταποκριτής της γαλλικής εφημερίδας Liberation στη χώρα μας.

Βγήκε, λοιπόν, μια μέρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης κάνοντας τα καθημερινά ψώνια και έβγαλε το… 
λογαριασμό της καθημερινής διαβίωσης στη χώρα μας....

Πένθος στη Συγγρού για τον κυρ-Παναγιώτη!


Συγκλονισμένα είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού, αλλά και στη Ρηγίλλης απο τον ξαφνικό θάνατο του Παναγιώτη Κωνσταντόπουλου, που έφυγε σε υλικία 51 ετών, του υπεύθυνου γραφικής ύλης των κεντρικών γραφείων της γαλάζιας παράταξης. Ο γνωστός σε όλους κυρ-Παναγιώτης, που έφυγε απο ανακοπή καρδιάς εν ώρα εργασίας, υπηρέτησε τη Νέα Δημοκρατία εδώ και 10ετίες και ήταν αγαπητός σε όλους τους υπαλλήλους, αλλά και τα στελέχη του κόμματος.

Οι Ελληνες πάτησαν πρώτοι σε Ν. Ζηλανδία και Αμερική


Οι Ελληνες πάτησαν πρώτοι σε Ν. Ζηλανδία και Αμερική

Στο βιβλίο τους με τίτλο «Ως την άκρη του κόσμου», τρεις ερευνητές υποστηρίζουν ότι οι Μαορί δεν ήταν οι πρώτοι που εγκαταστάθηκαν στη Ν. Ζηλανδία, αλλά τους είχαν προλάβει Ελληνες, Ισπανοί και Αιγύπτιοι. Μυστηριώδες ταξίδι που περιγράφει ο Πλούταρχος αφορά την κατάκτηση της Νέας Γης, ισχυρίζεται Ελληνας ερευνητής

Εμείς θα πληρώσουμε το μεγάλο φαγοπότι της ΓΕΝΟΠ! - 2 εκατ. ευρώ στους συνδικαλιστές για... διακοπές! – Τι αποκαλύπτει πόρισμα «φωτιά»


Πληρώναμε... διακοπές χλιδής στην Ιταλία και αποστολές που δεν έγιναν ποτέ!
- Αναθέσεις μελετών «μαϊμού» σε συγγενείς των συνδικαλιστών
- Ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ οι υπερτιμολογήσεις
- Στα χέρια του υπουργού Περιβάλλοντος και του εισαγγελέα το πόρισμα κόλαφος του ΣΔΟΕ 

Τρίπολη: Αποχώρηση Τατούλη με κροτίδες και μπουκάλια-Δείτε το βίντεο!


Μεγάλη ένταση και οργή, μέσα και έξω από το Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης, λίγο μετά τις 23.00 το βράδυ...

Tα στατιστικά όλων των εκλογών από το 1974 μέχρι και το 2009!


Όλες οι εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 μέχρι και σήμερα!
Το parapolitika.gr σας παρουσιάζει έναν πίνακα-που δεν θα βρείτε πουθενλά αλλού- με όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις από το 1974 μέχρι και το 2009, με όλους τους Νομούς αναλυτικά και ποιο κόμμα επικράτησε σε κάθε εκλογική μάχη!   Στα αξιοσημειώτα :

Το τελευταίο “όχι” της Ελλάδας…


Μια χώρα η οποία υποχρεώνεται από τη ζώσα εθνική πραγματικότητα, να καταφεύγει σε παραδείγματα της πρόσφατης ιστορικής μνήμης, για να ανακαλύψει εστίες εθνικής αξιοπρέπειας, είναι μια χώρα σε προϊούσα κρίση.