Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Χρηματιστής της GOLDMAN SACHS: Προετοιμαστείτε.....

Βιντεο...

Οι Γερμανοί προτείνουν… ευρω-δραχμή


Ένα κράτος που έχει δομηθεί με τη σιδηρά πειθαρχία, την ιεραρχία και τις πολυσύνθετες διακλαδώσεις της σύγχρονης Γερμανίας, εκπέμπει μηνύματα για τις πραγματικές εθνικές προτεραιότητες και προθέσεις, όχι μόνο σε επίπεδο πολιτικής ηγεσίας, αλλά κυρίως πραγματικής οικονομίας.

Η ευρωπαϊκή χρηματοδότηση των ελληνικών ομάδων


Η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να συνηθίσει ακόμα στην ιδέα της εξάρτησής της από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση αλλά οι επαγγελματικές ποδοσφαιρικές μας ομάδες την έχουν αποδεχθεί, και την επιζητούν, από τη δεκαετία του ΄90.

Η “Λαϊκή Δεξιά” αποκτά εκπροσώπηση


Μαθαίνω ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Πάνος Καμένος-διαγραφείς αλλά παραμένων μέχρι πρότινος μέλος(άλλο κι αυτό)- ετοιμάζεται να ιδρύσει πολιτικό κίνημα. Ειλικρινά-χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας- καλή επιτυχία. Η «Λαϊκή Δεξιά» αποκτά εκπροσώπηση.

18χρονος πνίγηκε σε δεξαμενή λυμάτων κτηνοτροφικής μονάδας!


Τραγικό θάνατο βρήκε χθες στην περιοχή των Φαρσάλων ένας 18χρονος αλβανός ο οποίος έπεσε με φορτωτάκι σε χώρο εναπόθεσης λυμάτων κτηνοτροφικής μονάδας με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από πνιγμό!

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Προς: Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Θέμα:  Έλλειψη προσωπικού στο ογκολογικό νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι»

Στο γενικό ογκολογικό νοσοκομείο «Οι Άγιοι Ανάργυροι» υπάρχουν 4 μονόκλινα ειδικής θωρακισμένης κατασκευής δωμάτια προορισμένα για τη νοσηλεία των ασθενών που πρέπει να κάνουν θεραπεία με ραδιενεργό ιώδιο.

Ανακοίνωση ΝΕ ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ Με αφορμή την αντιδημοκρατική επίθεση που δέχτηκε ο Βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Νικολόπουλος στην Κάτω Αχαΐα η Ν. Ε ΟΝΝΕΔ Αχαΐας προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση: «Η βία καταλύει την Δημοκρατία»


Η χώρα μας βιώνει μια δύσκολη περίοδο σε όλα τα επίπεδα. Σίγουρα επικρατεί αγανάκτηση και σύγχυση στο κοινωνικό σύνολο ωστόσο τα κρούσματα βίας που εμφανίζονται το τελευταίο διάστημα από μεμονωμένες υποκινούμενες ομάδες σε καμιά περίπτωση δεν συνάδουν με την Δημοκρατία.

Διαβάστε 30 πράγματα που… μάλλον δε γνωρίζετε!

Τις περισσότερες φορές, όμως, δίνουν απάντηση στις όποιες απορίες μπορεί να έχουμε…

1. Στη Νέα Υόρκη πληρώνει πρόστιμο όποιος βάλει την τσάντα του σε άδεια θέση λεωφορείου.

Απαγορευμένα χημικά όπλα κατά των πολιτών !

Kαι η..δικαιοσύνη ακόμα ερευνά ! Νέου τύπου χημικά που προκαλούν και βαρειές γαστρεντερικές όπως και νευρολογικές διαταραχές.Η χρήση των απαγορευμένων χημικών όπλων είναι άλλος ένας παράλληλος εγκληματικός τρόπος υλοποίησης γενεοκτονίας και ανθρωπιστικής καταστροφής στην Ελλάδα του 2012.

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Sexy κορίτσια μόνο με τα απολύτως απαραίτητα...!

Sexy κορίτσια μόνο με τα απολύτως απαραίτητα...!
Πόσο sexy μπορεί να είναι αυτά τα κορίτσια φορώντας μόνο τα εσώρουχά τους και ποζάροντας μόνο και μόνο για εμάς...? Απολαύστε τις...!

Πώς θα αποζημιωθούν οι αποταμιευτές-ομολογιούχοι


Για την πραγματική ζημιά που υφίστανται - και όχι για ολόκληρο το ποσοστό του "κουρέματος" - θα αποζημιωθούν οι αποταμιευτές κάτοχοι ομολόγων, που μπαίνουν υποχρεωτικά στο PSI. Η αποζημίωση θα δίνεται για τίτλους αξίας μέχρι 100.000 ευρώ. Θα προσδιορίζεται κατά περίπτωση και θα καλύπτει τη διαφορά μεταξύ τιμής κτήσης και αξίας που απομένει μετά το haircut (46,5%)

Η ανατροπή είναι… γένους θηλυκού


Περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, στη Γαλλία η πολιτική είναι κυρίως… γένους θηλυκού. Απρόβλεπτη και ατίθαση. Ένα συναρπαστικό κράμα ρητορικής, πρακτικών παρεμβάσεων και επικοινωνιακών ενισχύσεων. Ό, τι δηλαδή προσπαθεί να κάνει ο Νικολά Σαρκοζί, για να κερδίσει το χαμένο έδαφος απέναντι στον «άχρωμο» Φρανσουά Ολάντ.

Έκπληξη Ευαγγελάτου με Αυτιά


Στο τελικό στάδιο προετοιμασίας της καινούριας εκπομπής του, που θα ονομάζεται «Οκτώ», και θα προβάλλεται καθημερινά στις 20.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη, βρίσκεται ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Μια φανέλα, μια ιστορία

Η νέα φανέλα της εθνικής ομάδας του Φερνάντο Σάντος παρουσιάστηκε χθες, στέλνοντας μηνύματα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έρχεται, και εκείνο που… κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει.

Η Ελλάδα ΠΟΤΕ δεν πεθαίνει!



Η γνωστή ρήση δεν είναι απλά ένα μια αισιόδοξη πρόβλεψη για το μέλλον ούτε το ρεφρέν ενός στρατιωτικού εμβατηρίου. Είναι μια διαχρονική αλήθεια, μια πραγματικότητα αναλλοίωτη μες στους αιώνες και ξεκινά από την αρχαία προφητεία των Δελφών: «Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδεπώποτε βυθιζόμενος» και φτάνει μέχρι την πρόσφατη ιστορία, όπου το έθνος αντεπεξήλθε μια Μικρασιατική καταστροφή, έναν παγκόσμιο κι έναν εμφύλιο πόλεμο, αλλά στάθηκε όρθιο.

Ψηφίστηκε το ν/σ για το PSI

Εγκρίθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο «κανόνες τροποποιήσεως τίτλων, εκδόσεως ή εγγυήσεως του Ελληνικού Δημοσίου με συμφωνία των Ομολογιούχων», γνωστό ως νομοσχέδιο για το PSI.

Αντ. Σαμαράς: Μέτρα λιτότητας με ταυτόχρονα μέτρα ανάκαμψης


Την ανάγκη αλλαγής της πολιτικής για την έξοδο από την κρίση που, όπως ανέφερε, δεν είναι μόνο ελληνική αλλά και ευρωπαϊκή, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, διευκρινίζοντας πως αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι «ο συνδυασμός μέτρων λιτότητας με ταυτόχρονα μέτρα ανάκαμψης».

«Οχι» εφέτη στον Ακη Τσοχατζόπουλο για τους όρους

Απέρριψε ο εφέτης Θεοδ. Κανελλόπουλος την αίτηση του πρώην υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου για μείωση του ποσού της χρηματικής εγγυοδοσίας και άρσης του όρου της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, που του επιβλήθηκαν για την υπόθεση της δήλωσης «πόθεν έσχες».

ΟΤΕ: Φθηνότερα ως 25% τα τηλέφωνα και το ίντερνετ

O εκτελεστικός γενικός διευθυντής του ΟΤΕ, Ζαχαρίας Πιπερίδης ανακοίνωσε την πρόθεση της διοίκησης για μειώσεις τιμολογίων μεταξύ 20% και 25%.

Φόρος 15% στις επιχειρήσεις και στα μερίσματα.

Mείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις με ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15% σε όλα τα νομικά πρόσωπα με παράλληλα μείωση του αυτοτελούς φόρου στα μερίσματα από 25% σε 15%.

Το εθνικό πρόβλημα της χώρας δεν είναι ο βουλευτής

Πέρασαν σχεδόν τρεις μέρες από τη στιγμή που αποκαλύφτηκε ότι ένας Έλληνας βουλευτής «φυγάδευσε» στο εξωτερικό ποσό ενός εκατομμυρίου ευρώ, τον Μάιο του 2011, δηλαδή στην κορύφωση της εθνικής ανησυχίας για την κρίση χρέους, και της αβεβαιότητας για το κατά πόσο η χώρα θα κατάφερνε να αντέξει, και να αποφύγει τη χρεοκοπία.

Οι ευθύνες του ΠΑΣΟΚ δεν παραγράφονται


Σε  μια εποχή κατά την οποία ο πολιτικός κόσμος βάλλεται πανταχόθεν, έχοντας περιπέσει σε κατάσταση προϊούσας ανυποληψίας, ένα μέρος της Βουλής, που εκφράζει κοινοβουλευτικά συγκεκριμένα κόμματα, συνεχίζει να συμπεριφέρεται λες και βρισκόμαστε στην… παλαιά Ελλάδα.

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Τι κάνει σήμερα ο Κώστας Γκουσγκούνης;

Άντρας μυστηριώδης, «θρυλικός», όπως τον αποκαλούσαν στις δόξες του. Από τις αρχές της δεκαετίας του ΄70 μέχρι και τα μέσα του ΄80 ο Λαρισαίος Κώστας Γκουσγκούνης έκανε την ανατροπή. 

Έγραψε τους κανόνες του παιχνιδιού που ίσχυαν στον ερωτικό ελληνικό κινηματογράφο και κέρδισε την απόλυτη αντρική υστεροφημία. Συμμετείχε σε ταινίες μηδενικού μπάτζετ, δεν πούλησε ύφος και διεκδικούσε μία θέση στη λαϊκή τέχνη και το κωμικό καλτ στερέωμα.

Jumbo: Αύξηση κερδών και πωλήσεων

Αύξηση κερδών και πωλήσεων κατέγραψε, στοεξάμηνο της χρήσης Ιούλιος 2011-Ιούνιος 2012, ο όμιλος Jumbo. Ειδικότερα, τα καθαρά κέρδη του ομίλου ανήλθαν στα 57,77 εκατ. ευρώ από 53.95 εκατ. ευρώ περσί, αυξημένα κατά 7,08%, ενώ οι πωλήσεις διαμορφώθηκαν στα 293,06 εκατ. ευρώ από 290,17 εκατ. ευρώ, που ήταν την αντίστοιχη περυσινή περίοδο, καταγράφοντας αύξηση κατά 0,99%.


Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν ο Αλέκος Χρυσανθακόπουλος και ο Αθανάσιος Πλεύρης στη Βουλή με αφορμή την συνέντευξη του δεύτερου στο ΒΗΜΑ FM και τα... υποτιμητικά του σχόλια για τον Χρυσανθακόπουλου. Στο ΛΑ.ΟΣ. χτυπάνε οι καμπάνες της «διάλυσης» και στη Βουλή οι βουλευτές δείχνουν τα δόντια τους ο ένας στον άλλον σαν να επιδίδονται σε αγώνα πολιτικής επιβίωσης.

10 πράγματα που ξέρουμε λάθος! Διαβάστε τα...

Ένας στους επτά ερωτηθέντες απάντησε ότι τα στοιχεία στον περιοδικό πίνακα είναι ταξινομημένα κατ’ αλφαβητική σειρά, ενώ το 16% δήλωσε πως....
ο Dr Emmett Brown (ναι, αυτός του «Επιστροφή στο Μέλλον») ανακάλυψε τη ραδιενέργεια! Όταν σταματήσετε να γελάτε με την αμάθεια των κατοίκων της Γηραιάς Αλβιόνας, δείτε ποια είναι τα 10 πράγματα που ξέρουμε λάθος!

Πώς απέκτησαν ρίγες οι τίγρεις;

Επιστήμονες στην Αγγλία έλυσαν ένα μυστήριο χρόνων που αφορά τις τίγρεις. Συγκεκριμένα οι ερευνητές ήθελαν να μάθουν την ιστορία σχετικά με τις ρίγες στο σώμα των ζώων. Στο ταξίδι τους για να λύσουν αυτό το μυστήριο στράφηκαν προς τη θεωρία του μαθηματικού Alan Turing, ο οποίος πριν από 60 χρόνια έθεσε τις βάσεις για το σημερινό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Το πλάνο για πίστα Formula 1 στον Πειραιά

Μετά από συνεχή ναυάγια στο θέμα της δημιουργίας πίστας Formula 1 στην Ελλάδα, έρχεται το λιμάνι του Πειραιά να διεκδικήσει τη δική του πρόταση. Η ΔΙΕΛΠΙΣ είναι ο φορέας που έχει αναλάβει την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τους δήμους Κερατσινίου και Δραπετσώνας.

Ένας στους τέσσερις Έλληνες αδυνατεί να καλύψει τις βασικές του ανάγκες


Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που παρέθεσε ο Επίτροπος για θέματα απασχόλησης, κοινωνικών υποθέσεων και κοινωνικής ένταξης κ. Λ. Αντόρ στον ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου έπειτα από γραπτή ερώτηση του σχετικά με την απειλή της φτώχειας και τους τρόπους αντιμετώπισης της σε κράτη μέλη που βρίσκονται υπό ισχυρή δημοσιονομική πίεση.

Μια ματιά στην άγνωστη ζωή του Νικολά Σαρκοζί

«Θα ήθελα να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου που με επιλέξατε να εκπροσωπώ την ωραιότερη χώρα του κόσμου. 

Εμένα, το γιο ενός Ούγγρου μετανάστη και εγγονό ενός Έλληνα της Θεσσαλονίκης. Γάλλου, με σύμμεικτο αίμα, που αγαπάει την πατρίδα περισσότερο από οτιδήποτε στον κόσμο και στην οποία οφείλει τα πάντα», δήλωνε ο Γάλλος πρόεδρος, Νικολά Σαρκοζί, αμέσως μετά την εκλογή του στο ανώτατο αξίωμα της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Διαστημικό ασανσέρ ετοιμάζουν στην Ιαπωνία

Αυτή η κατασκευή αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στο χώρο των ανελκυστήρων. Πρόκειται για ένα διαστημικό ασανσέρ το οποίο ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει η η ιαπωνική κατασκευαστική εταιρεία Obayashi Corp.

Πάγκαλος: Είμαι υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας

Νέα «βόμβα» έριξε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος σε συνέντευξή του σε γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό τόνισε ότι είναι υπέρ της απώλειας εθνικής κυριαρχίας διευκρινίζοντας επιπλέον ότι δε θεωρεί πως ο έλεγχος της τρόικας ανήκει σε αυτή την κατηγορία.

Γιάνης Βαρουφάκης:Στάση πληρωμών τώρα

Ο Βαρουφάκης εξηγεί γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε την χρεοκοπία...

Οι νέες μειώσεις μισθών στο Δημόσιο – Δισεκατομμύρια οι μειώσεις που ψηφίζονται άμεσα

Χιλιάδες θα είναι και πάλι οι υπάλληλοι του Δημοσίου που θα δουν τη μισθοδοσία του Απριλίου και δεν θα ... αναγνωρίζουν το μισθό τους. Τότε θα ξεκινήσει η παρακράτηση των αναδρομικών για τις μειώσεις μισθών που προβλέπει το ενιαίο μισθολόγιο σε υπαλλήλους του δημοσίου για τους οποίους δεν έχει εφαρμοσθεί ακόμη το νέο μισθολογικό καθεστώς.

Δεν πιστεύετε στα chemtrails; Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο...

Δείτε το... βίντεο!

Τα περί Τετάρτου Ράιχ...


Τα περί Τετάρτου Ράιχ και Γερμανικής Μπότας δεν αρμόζουν στην Κουλτούρα και τον Πολιτισμό μας. Γιατί πάνω από όλα υποβιβάζουν εκείνον που τα εκστομίζει περισσότερο από εκείνον που τα εισπράττει.

«ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Τέλος με τα ψευτο-διλλήματα και τους εκβιασμούς.»


Να φέρει όσα του ζητάμε άμεσα και να περάσει τον προϋπολογισμό του ο κ. Σκιαθάς. 
Η «καραμέλα» της  Στάσης Πληρωμών να σταματήσει πια γιατί και την νοημοσύνη του κόσμου υποτιμά και δεν περνάει πια.

Οι 10 top κλάδοι, παγκοσμίως, που θα δημιουργήσουν θέσεις εργασίας


της Μίνας ΜΠΑΓΙΩΤΑ

Ένα δημοσίευμα τουCareerBuilder.com με τίτλο "Growing industries" ήταν η αφορμή για το συγκεκριμένο άρθρο.
Σίγουρα το 2012 δεν είναι και η καλύτερη χρονιά για την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική, που παρουσιάζουν πολύ υψηλή ανεργία και μικρούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αναμφισβήτητα, τα συναισθήματα που κυριαρχούν είναι απαισιοδοξία, ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Αυτή όμως είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

Αλλαγή ονόματος για το ThePirateBay


Το thepiratebay αναγκάστηκε να αλλάξει όνομα για να είναι περισσότερο ευέλικτο απέναντι στις τελευταίες εξελίξεις που έχουν να κάνουν με τις εμπορικές συμφωνίες SOPAPIPA και ACTA. Οι αρμόδιοι του thepiratebay ανακοίνωσαν την απόφαση τους μέσα από την σελίδα τους.

Δωρεάν προγράμματα σε internet για κατέβασμα - 6 sites με ασφάλεια

Σήμερα θα αναφέρω μια λίστα με 6 γνωστές ιστοσελίδες internet όπου θα βρείτε  δωρεάν προγράμματα για κατέβασμα. Θα πούμε δυο λόγια για κάθε site, και τέλος θα αναφέρουμε την διαφορά μεταξύ freewareshareware, δωρεάν και ανοιχτού κώδικα(open source), trial και...adware προγράμματα. Δε θα μιλήσουμε για τοκακόβουλο ή ψεύτικο λογισμικό Που μπορούν να σας πασάρουν.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Σύστημα Αποτίμησης Ποιότητας Ευρυζωνικών Συνδέσεων από την ΕΕΤΤ(ταχύτητα σύνδεσης, adsl meter)

Με το online "Σύστημα Αποτίμησης Ποιότητας Ευρυζωνικών Συνδέσεων" (ΣΑΠΕΣ), της ΕΕΤΤ, οι χρήστες ADSL internet μπορούν να αξιολογήσουν την ταχύτητα σύνδεσης[σαν adsl meter] και άλλες παραμέτρους στην  ποιότητα σύνδεσηςτους. Οι online μετρήσεις μπορεί να πραγματοποιηθούν άμεσα από εγγεγραμμένους ή μη χρήστες. Αν εγγραφείτε, δηλώνοντας τη διεύθυνση σας κι άλλα στοιχεία τότε μπορεί:

Δείτε πως επέζησε επί 2 μήνες ο Σουηδός που θάφτηκε κάτω από το χιόνι [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Σουηδός βρέθηκε μετά από 2 μήνες σε ημικωματώδη κατάσταση, είχε μαζί του ένα σλιπινγκ μπαγκ και έτρωγε χιόνι.
Πόσο όμως μπορεί ν’ αντέξει κανείς τρώγοντας μόνο χιόνι;

Σιδέρωσε Τα Πουκάμισα Σε Πέντε Λεπτά


Αν το σιδέρωμα του πουκάμισου το νιώθεις σαν τον μεγαλύτερο μπελά, ακολούθησε παρακάτω απλά βήματα για να το κάνεις… παιχνιδάκι.
Βήμα πρώτο: Πρώτα πρώτα σιγουρέψου ότι έχεις ελέγξει τις οδηγίες στο ρούχο και έχεις ρυθμίσει τη θερμοκρασία στο σίδερο αναλόγως. Επίσης σημαντικό ρόλο στο καλό σιδέρωμα παίζει και η κατάσταση της σιδερώστρας. Αν το ύφασμα της είναι τσαλακωμένο, καμένο και γενικότερα σε άσχημη κατάσταση, ό,τι και να κάνεις, εσύ, το αποτέλεσμα είναι… καταδικασμένο.

VIDEO : Να γιατί είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο

O Tiger Woods είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του πλανήτη. Κάθε έτος αμοίβεται με το ποσό των 51.000.000€ . Δείτε για ποιο λόγο λοιπόν, βρίσκετε πρώτος στην λίστα των πιο ακριβοπληρωμένων  αθλητών και πάρτε μια γεύση  απτο απίστευτο χτύπημα του από τα 120 μέτρα στον τελευταίο γύρο στο Master Tournament.

Αλλάζει το Σύνταγμα για το Μνημόνιο ΙΙ


Ο στενός κλοιός γύρω από την Ελλάδα, για την υλοποίηση των δεσμεύσεων της χώρας στο πλαίσιο της υλοποίησης των μέτρων που προβλέπει το Μνημόνιο ΙΙ, επιβεβαιώνεται και από τη δημόσια παραδοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου ότι η χώρα θα οδηγηθεί ουσιαστικά σε Συνταγματική Αναθεώρηση, λόγω της νέας δανειακής σύμβασης.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ CNN 21/2/2012


Ο Βουλευτής Β΄Αθηνών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και Τομεάρχης Εμπορίου παρέθεσε σήμερα συνέντευξη στο CNN. Ο κ. Βαρβιτσιώτης αφού χαρακτήρισε τη συμφωνία θετική εξέλιξη στάθηκε στην ανάγκη διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων που πρέπει να προχωρήσουν πλέον άμεσα ενώ τόνισε ότι όλοι οι Έλληνες αποζητούν να μπει επιτέλους ένα τέλος σε αυτήν την καταθλιπτική περίοδο της μακράς ύφεσης.

Τι κάνει σήμερα ο Βασίλης Καΐλας;

Έχει μείνει στην ιστορία ως το πιο γνωστό παιδί του ελληνικού κινηματογράφου. Για την αγάπη του για το θέατρο έχει χάσει αρκετά λεφτά. Αλλά ποτέ δεν μετάνιωσε γιατί οι άνθρωποι που δούλεψε μαζί τους, όπως αναφέρει στο newsbeast.gr, ήταν η οικογένειά του. Κι όχι απλώς οι φίλοι του.

Έρχεται… Μνημόνιο ΙΙΙ


Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και οι υπόλοιποι βασικοί πρωταγωνιστές του θρίλερ που εκτυλίχτηκε στις Βρυξέλλες, δεν έκρυψαν τη σωματική, πέραν της ψυχικής κόπωσης που υπέστησαν από την όλη διαδικασία. Φαίνεται ωστόσο ότι ακόμη και μετά την οριστική απόφαση του Eurogroup για πολιτική λύση στο ελληνικό πρόβλημα, το μέλλον παραμένει εξαιρετικά άδηλο. Έως… χλωμό.

Η Στάζι “στοιχειώνει” τη Μέρκελ


Ως πρώην Ανατολικογερμανίδα, η Άνγκελα Μέρκελ δεν έχει τα περιθώρια να επικαλεστεί άγνοια για την ύπαρξη και τον ρόλο της Στάζι, της μυστικής υπηρεσίας του καθεστώτος που παρασύρθηκε από την Πτώση του Τείχους. Αποτελεί μια πτυχή του παρελθόντος της, που θα ήθελε να ξεχάσει, μόνο που φαίνεται ότι η Ιστορία έχει τον τρόπο της να εκδικείται.

Αποκάλυψη-σοκ των Financial Times για την Ελλάδα


Οι Financial Times διαθέτουν το κύρος, την εγκυρότητα, την έξωθεν καλή μαρτυρία και τις κατάλληλες… πηγές, ώστε να διεκδικούν την αναγνώριση της αξιοπιστίας για τις πληροφορίες τις οποίες επικαλούνται, και τις εκτιμήσεις στις οποίες καταλήγουν.