Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Τι κάνει σήμερα η Τζόυς Ευείδη;

Είναι πάντοτε χαμογελαστή, ακόμη, κι όταν θέλει να κρύψει πράγματα δικά της, οικογενειακά και προσωπικά. Άλλωστε, το έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές μέσα από τους ρόλους της είτε στις τηλεοπτικές σειρές είτε στο θέατρο. Η Τζόυς Ευείδη έχει μάθει πολύ καλά ποιες είναι οι δυσκολίες της ζωής. Αλλά, όταν χρειάζεται, το κρύβει.


Η ηθοποιός αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» της Δήμητρας Παπαδοπούλου. Πρόκειται ουσιαστικά για μία κωμωδία με τη συμμετοχή του κοινού. 

Στην παράσταση φαίνεται πως ο κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους αντιμετωπίζουν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική και έτσι ο πιο γνωστός ψυχοσεξολόγος αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημά τους, βάζοντάς τους σε ένα γκρουπ θεραπειών στο οποίο συμμετέχει και το κοινό. Και με αυτό τον τρόπο, όπως λέει, δίνεται μία βοήθεια και παρηγοριά στους θεατές για να ξεφύγουν για λίγο από τα προβλήματά τους. 

Και υποστηρίζει ότι οι θεατές αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες στις σχέσεις αλλά και τα προβλήματα που υπάρχουν, από τα οικονομικά μέχρι (σε κάποιες περιπτώσεις) και τις πολιτικές τους διαφωνίες. Αναφέρει πάντως ότι έχει πολλά κοινά σημεία με το πρόσωπο που υποδύεται όπως για παράδειγμα την υπαρξιακή αγωνία. «Ο ρόλος μου με έχει συγκινήσει. Εξάλλου, αν δεν μου αρέσει αυτό που καλούμαι να κάνω, τότε δεν θα μπορέσω να το κάνω καλά», έχει πει.

Επηρεασμένη, όπως όλοι οι συμπολίτες της, από την κρίση, σημειώνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο για την κρίση αφού, όπως λέει, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Και τονίζει την απουσία των παραγωγών από την τηλεόραση.

Η Τζόυς Ευείδη πιστεύει στο ταλέντο των νέων ανθρώπων και σημειώνει ότι θα πρέπει να δίνονται ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι, όμως, θα πρέπει να βλέπουν μπροστά…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου