Σάββατο 6 Ιουλίου 2013

Έκτακτο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ

kede1
Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο συγκαλεί για αύριο, Κυριακή, στις 6 το απόγευμα η ΚΕΔΕ, ενόψει των εξελίξεων στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα.

Το σχόλιο του Μουρούτη στο Τwitter για τη δημοσκόπηση της VPRC

dimoskopisi
Με τον δικό του τρόπο σχολίασε στο  Τwitter ο Γιώργος Μουρούτης τη δημοσκόπηση της VPRC, τα ευρήματα της οποίας έχουν δει από χθες το φως της δημοσιότητας.

Γιατί δεν μιλάνε οι εκπρόσωποι της ιδιωτικής οικονομίας για τη μαζική γενοκτονία;

Του Άγη Βερούτη

Μεγάλη εντύπωση μου κάνει που οι φορείς εκπροσώπησης της ιδιωτικής οικονομίας, των ελεύθερων επαγγελματιών και των μικρομεσαίων (πχ το ΕΒΕΑ του Μίχαλου) δεν λένε κουβέντα για την μαζική γενοκτονία των κοινωνικών ομάδων που υποτίθεται πως εκπροσωπούν, με όπλο μαζικής καταστροφής τη φορολόγηση 70%-80% και τα τεκμήρια.

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

Γράφει ο Γεώργιος Αγαλιώτης

Οποιοσδήποτε σοβαρός κυβερνήτης σε σοβαρή αναπτυγμένη χώρα εδώ και 5 χρόνια τώρα θα είχε ετοιμάσει ένα στρατηγικό,αξιόπιστο και οικονομετρημένο σχέδιο εξόδου από τη κρίση σε συνεργασία με think tanks εντός και εκτός των πυλών.To σχέδιο-πλάνο αυτό θα μπορούσε να τρέχει παράλληλα με το υπογραμμένο μνημόνιο ως πλάνο Β, καλύπτοντας αστοχίες και παράπλευρες απώλειες, του έτσι κι αλλιώς ατελούς και εκτός ελληνικής πραγματικότητας εφαρμοζόμενου πλάνου.Στο πλάνο αυτό θα υπήρχαν επίσης ενσωματωμένες ιδέες εξόδου και επίπεδα λύσεων, προσαρμοσμένα στην οικονομική πραγματικότητα της χώρας ικανά να ταρακουνήσουν διεθνώς τα εφαρμοζόμενα προγράμματα σταθεροποίησης.

H Ομιλία του Προέδρου της Νέας ΜΕΡΑς κ. Χρήστους Ζώη από το Ιδρυτικό Συνέδριο

Ιδρυτικό Συνέδριο Νέας ΜΕΡΑς
Ομιλία Προέδρου

 6 Ιουλίου 2013
Ξενοδοχείο Novotel

Τρεισήμισι μήνες πριν μία παρέα ανήσυχων Ελλήνων, ιδρύσαμε τη Νέα ΜΕΡΑ.  Γεννήσαμε την ελπίδα μας και αποφασίσαμε να τη φροντίσουμε και να τη μεγαλώσουμε, τολμήσαμε το αδιανόητο: Με μόνο όπλο την πίστη και τη θέλησή μας σταθήκαμε όρθιοι στη μέση της αγοράς και φωνάξαμε δυνατά προς κάθε κατεύθυνση ότι είμαστε εδώ, Ελληνίδες και Έλληνες πολίτες-πατριώτες που είναι αποφασισμένοι να επηρεάσουν οι ίδιοι τη μοίρα τη δική τους και αυτή των παιδιών τους.

“Μάχη” Βενεζουέλας-Νικαράγουας για… άσυλο στον Σνόουντεν

Nicolas-Maduro-Daniel-Ortega
Οι ηγέτες της Βενεζουέλας και της Νικαράγουας Νικολά Μαδούρο και Ντανιέλ Ορτέγκα… κονταροχτυπιούνται για το ποιός θα προλάβει να προσφέρει πρώτος άσυλο στον “διαρροέα” των υποκλοπών των ΗΠΑ, Έντουαρντ Σνόουντεν.

Ο Γιάννης Πολίτης αρνήθηκε την πρόταση Καψή για την ΕΡΤ

Giannis-Politis
Αρνητική ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιάννης Πολίτης στον Παντελή Καψή, όταν ο τελευταίος του πρότεινε να αναλάβει τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης της ΕΡΤ, στο μεταβατικό στάδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της εβδομαδιαίας εφημερίδας “Παραπολιτικά”.

ΔΡΑΠΕΤΕΣ: Ποιους καταδιώκουν οι αστυνομικοί, ποιοι πήγαν πιθανώς στην Αλβανία και ποίοι είναι οι «ξεχασμένοι»

Δύο δραπέτες έχουν «χαθεί» στη δυτική Ελλάδα, δύο πιθανόν έχουν επιστρέψει στην Αλβανία και άλλοι δύο έχουν χαθεί από προσώπου γης!!! Αυτό το μάλλον απογοητευτικό αποτέλεσμα προέρχεται από τις αριθμητικές πράξεις και τις εκτιμήσεις των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στην καταδίωξη των Αλβανών δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων.Μετά τον θάνατο ενός εξ αυτών, του 27χρονου Λίκα Έντισον, και του θείου του στη συμπλοκή με άνδρες των ΕΚΑΜ την Τρίτη το βράδυ στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας, η ΕΛ.ΑΣ. έχει πλέον διαμορφώσει σαφή εικόνα για το τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους δραπέτες.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι επαρχίες Σουέζ και Σινά

egyptstratos
Ο στρατός της Αιγύπτου ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή κατάστασης έκτακτης ανάγκης στις επαρχίες του Νοτίου Σινά και του Σουέζ αφού ένοπλοι ισλαμιστές επιτέθηκαν σε αεροδρόμιο στην πόλη Ελ Αρίς του Σινά, έγινε γνωστό από την εφημερίδα “Αλ Αχράμ”.

Καθηγητής Γεώργιος Βάμβουκας: «Νέα δυσβάσταχτα μέτρα από Φθινόπωρο»

Με αφορμή τα στοιχεία που ανακοίνωσε το υπουργείο για το χρέος της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο του 2013, ο υπεύθυνος Οικονομικών της Νέας ΜΕΡΑς καθηγητής κ. Γεώργιος Βάμβουκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Δίκη του Άκη: Η Εισαγγελέας, τα έγγραφα και ο… Ομπάμα!

akis5000
Στοιχεία για κινήσεις λογαριασμών και ροή ύποπτων εμβασμάτων προσκόμισε στη δίκη τού Άκη Τσοχατζόπουλου και των συγκατηγορουμένων του, η εισαγγελέας έδρας Γ. Αδηλίνη, προκαλώντας για ακόμη μία φορά την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού. Ο κ. Τσοχατζόπουλος κατήγγειλε ως πλαστό, έγγραφο που σχετίζεται -όπως ανέγνωσε η εισαγγελέας- με την κίνηση 2.070.000 ελβετικών φράγκων, μέρος των οποίων μεταφέρθηκαν σε λογαριασμό με συνδικαιούχο στενό συγγενικό πρόσωπο της πρώην συζύγου του.

Η φωτογραφία του Καμμένου για τον Ψυχάρη

tweet
Συνεχίζεται αμείωτη η κόντρα του Πάνου Καμμένου με τον «ισχυρό» άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη με αφορμή τα όσα έγραψαν «Τα ΝΕΑ» για το σκάφος του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο Νίκος Παπαδημάτος στη Νέα ΜΕΡΑ

Ο ιατρός, πρ. Βουλευτής Αχαΐας, ιδρυτικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ (1974) κ. Νίκος Παπαδημάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Μετά από 39 χρόνια συνεχούς και συνεπούς πολιτικής δράσης, αναγκάζομαι να επισημοποιήσω την αποχώρησή μου από τη ΝΔ.

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

«Φωτιά και λάβρα» η Μαρία Ματσούκα

Μια από τις πιο σέξι παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ είναι σίγουρα η Μαρία Ματσούκα, η οποία είναι τραγουδίστρια και αδερφή της ηθοποιού Δήμητρας Ματσούκα. 

Κάθε εμφάνισή της στην παραλία ή στην πίστα, μαγνητίζει τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων. 

Δείτε τις πιο σέξι πόζες της Μαρίας Ματσούκα…

Τα «παιδικά» που μεγάλωσαν γενιές και γενιές

Η νοσταλγία των παιδικών χρόνων ανασύρει μνήμες από την εποχή που η ελληνική τηλεόραση ήταν στα σπάργανα και τα «παιδικά» δεν έμοιαζαν σε τίποτα με τα σημερινά. Η δεκαετία του '80 (και λίγο πριν - λίγο μετά) άφησε βαθιά το στίγμα της στα πιτσιρίκια που μεγάλωσαν με την κρατική, και πολύ καλά έκανε! Ποτέ τα καρτούν δεν ήταν καλύτερα...

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για τα οικογενειακά επιδόματα

Οι πιο «αδύναμες» οικονομικά οικογένειες θα «μοιραστούν» φέτος μέσω του ΟΓΑ τα 750 εκατομμύρια που θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τα νέα «οικογενειακά επιδόματα». Πρόκειται για το ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων (από το πρώτο παιδί) και την πρόσθετη παροχή των 500 ευρώ για κάθε παιδί από το τρίτο και άνω.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Γραμματεία της N

Κλείδωσαν και τυπικά οι υποψηφιοι για τη νεα Εκτελεστική Γραμματεία της Νεας Δημοκρατίας.

Το πρόγραμμα του Ιδρυτικού Συνεδρίου της Νέας ΜΕΡΑς

Αύριο, Σάββατο 6 Ιουλίου, ανοίγει τις εργασίες του το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νέας ΜΕΡΑς στο Ξενοδοχείο «Novotel» (Μιχαήλ Βόδα 4-6, Αθήνα).

Το Ιδρυτικό Συνέδριο σύμφωνα με το Καταστατικό του Κόμματος και τις αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας θα ασχοληθεί με τα εξής θέματα:

Κομμουνιστές βουλευτές έσωσαν τα μπόνους των fund managers

Οι fund managers της Ευρώπης θα πρέπει σε τελική ανάλυση να ευχαριστήσουν τους δυο «σταλινικούς» έλληνες ευρωβουλευτές για το γεγονός ότι «γλίτωσαν» από την επιβολή πλαφόν στην παροχή μπόνους, υποστηρίζουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.

Ανάρτηση μετά από 2,5 χρόνια για το troktiko!

Η τελευταία ανάρτηση, μέχρι χθες βράδυ, ήταν στις 19 Οκτωβρίου του 2010. Το blog troktiko αιφνιδίασε ανεβάζοντας ένα θέμα που όπως φαίνεται θα έχει συνέχεια.

Μεταπτυχιακά με καταληκτική ημερομηνία από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο

Το μεταπτυχιακό δεν αποτελεί πανάκεια για την αντιμετώπιση της ανεργίας, είναι όμως αναμφισβήτητα ένα προσόν που μπορεί να εκτιμηθεί από τους εργοδότες.

Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας με τα 114 μεταπτυχιακά των ελληνικών ΑΕΙ και ΤΕΙ με καταληκτική ημερομηνία από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο.

Καταργούνται 6.700 οργανικές θέσεις Αστυφυλάκων

Την αναδιάρθρωση της Αστυνομίας με σύσταση νέων υπηρεσιών αλλά και κατάργηση 6.700 κενών οργανικών θέσεων αστυφυλάκων προβλέπει νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Ποιές είναι οι πέντε επαγγελματικές ειδικότητες που ζητούν οι επιχειρήσεις

42 εγχώριες και πολυεθνικές εταιρείες εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετέχουν σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για την διεξαγωγή συνεντεύξεων με τελειόφοιτους και απόφοιτους των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών του τμημάτων και έβγαλαν ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Ο Τσίπρας υμνεί τον Ανδρέα Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ οργίζεται και αντιδρά

Νέος πόλεμος ξέσπασε ανάμεσα στην Ιπποκράτους και στην Κουμουνδούρου με αφορμή την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στον Ανδρέα Παπανδρέου. Ακολούθησε σκληρή απάντηση του ΠΑΣΟΚ με αιχμές κατά του προέδρου του κόμματος αλλά και του προέδρου της επιτροπής Σοφών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Οι Κινέζοι θέλουν και τράπεζα στην Ελλάδα

Τραπεζικό ίδρυμα στην Ελλάδα αναζητούν κινέζοι επιχειρηματίες, οι οποίοι πληθαίνουν όλο και περισσότερο τις επισκέψεις τους στην Αθήνα καθώς ενδιαφέρονται θερμά να επενδύσουν στη χώρα. Οπως μεταδίδουν κύκλοι του υπουργείου Ανάπτυξης, μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα, η Ελλάδα φαίνεται να παίρνει διαφορετική προτεραιότητα στην κινεζική ατζέντα, αφού το Πεκίνο θεωρεί ότι εν πρώτοις η χώρα θα παραμείνει στο κοινό νόμισμα, εν συνεχεία ότι η μείωση των αξιών δημιουργεί σημαντικές επενδυτικές ευκαιρίες και, τέλος, η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει ιδεώδη εταίρο και προγεφύρωμα στη Δύση για τα συμφέροντα της αναδυόμενης υπερδύναμης.

Δημοσκόπηση 4oktovriou!

Τι θα ψηφίζατε αν σήμερα είχαμε εκλογές; Η δημοσκόπηση θα λήξει σε 5 ημέρες.

Εκλογές - θρίλερ στον ΣΥΡΙΖΑ!

Σε... ναυάγιο για μερικούς και θρίλερ για άλλους εξελίχθηκαν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αρχίζει την Τετάρτη. Μάλιστα το θέμα ενδέχεται να έχει ευρύτερες διαστάσεις, καθώς κάποια προβεβλημένα στελέχη «έφαγαν πόρτα» από την κομματική βάση...

Λύση μέσα στο σαββατοκύριακο βλέπει η κυβέρνηση

Στην ελαστικότητα της τρόικας προκειμένου να υπάρξει πολιτική συμφωνία για να αποφασιστεί την Δευτέρα η εκταμίευση της δόσης από το Eurogroup υπολογίζει η κυβέρνηση.

O A. ΣΑΒΒΑΚΗΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΒΒΕ

Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος αναδείχθηκε ο Αθανάσιος Σαββάκης, μέχρι πρότινος γενικός γραμματέας του συνδέσμου. Ο ίδιος κατέχει τη θέση του γενικού διευθυντή στην ARDAGH Hellas Μεταλλικές Συσκευασίες ΑΕ, ενώ παράλληλα είναι μέτοχος στην BioSolids ΕΠΕ (Βελτιωτικά εδάφους) και στην Eurotrade Hellas ΕΠΕ (είδη συσκευασίας τροφίμων).

Στην ΕΛ.ΑΣ η δημοτική αστυνομία λόγω… κινητικότητας

dimotiki astynomia
Μια σημαντική λύση στο θέμα της κινητικότητας 12.500 δημοσίων υπαλλήλων θα αποτελέσει η πρόθεση της κυβέρνησης να βάλει «λουκέτο» στη δημοτική αστυνομία και να προχωρήσει στη μετάταξη των 4.000 υπαλλήλων της στην ΕΛ.ΑΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ: ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΟΝ Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Σε επίσχεση παροχής υπηρεσιών αναστέλλοντας την, με πίστωση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ, παροχή υπηρεσιών υγείας στους ασφαλισμένους του, οδηγούν τον Σύνδεσμο Ελληνικών Κλινικών οι νέες αυθαίρετες και μονομερώς τετελεσμένες αποφάσεις του Υπουργείου Υγείας.

Από 8 Ιουλίου τα δελτία κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ

OGA_SIMA_1
Στις 8 Ιουλίου ξεκινάει η χορήγηση των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού και των τριήμερων εκδρομών της Αγροτικής Εστίας.

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Oι καυτές εμφανίσεις της Χριστίνας Αλούπη

Σέξι μοντέλο και παρουσιάστρια ειδήσεων σε ελληνoαμερικάνικο site. Η Χριστίνα Αλούπη ανήκει στις καυτές ελληνίδες που ζουν μόνιμα στο εξωτερικό. Η εκρηκτική ξανθιά ζει στο Λος Άντζελες και κατά τα διάρκεια της καριέρας της μας έχει χαρίσει πολλές σέξι πόζες και εμφανίσεις. Η καυτή ξανθιά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Το 2006 ήταν συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή «Ρass Παντού» στον ΑΝΤ1, από όπου έφυγε για να βρεθεί στο πλευρό του Στέφανου Χίου και στην παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής «Μέσα σ' όλα» του Star.

Τα 15 πιο διάσημα γυαλιά που καθιερώθηκαν από τους κατόχους τους- από τον Τζον Λένον μέχρι τον Στιβ Τζομπς [εικόνες]

Διατρέχοντας την ιστορία και την ανθρώπινη κουλτούρα ορισμένες εμφανίσεις και κυριώς ορισμένα αντικείμενα έχουν ταυτιστεί με συγκεκριμένα άτομα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα γυαλιά. Ο σχεδιαστής Federico Mauro στο πρότζεκτ του με τίτλο "Επώνυμα Γυαλιά" δημιούργησε μια σειρά από αφίσες που απεικονίζουν διαφορετικούς τύπους γυαλιών σε ένα απλό φόντο με το όνομα του κατόχου τους, αποδεικνύοντας περίτρανα πόσο συνυφασμένα είναι με την προσωπικότητα που τα φορούσε.

Οι δηλώσεις Βλάχου δείχνουν ότι έγιναν ομορφιές στο συνέδριο της ΝΔ

Νέο εσωκομματικό ζήτημα προκαλούν στη ΝΔ οι δηλώσεις του βουλευτή Γιώργου Βλάχου στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Τετάρτης.

Ο Γ.Βλάχος μίλησε για απρέπειες στη διάρκεια της εκλογής της Πολιτικής Επιτροπής από το Συνέδριο της ΝΔ, ενώ άφησε σαφής αιχμές για νοθεία.

«Δεν ξέρω αν μαγειρεύονται τα...

Τι αλλάζει στη χρηματοδότηση των κομμάτων

Στο φως ήρθε ο νέος σχεδιασμός της κυβέρνησης για τη χρηματοδότηση των κομμάτων, με τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη να αναφέρει πως στόχος είναι η πλήρης απεμπλοκή της Βουλής από τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΟΛΜΕ

olme greece
Για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΜΕ, στο συνέδριο της Ομοσπονδίας τους, ψήφισαν τετρακόσιοι τριάντα επτά εκπαιδευτικοί, ενώ τα έγκυρα ψηφοδέλτια ήταν 435 καθώς βρέθηκαν 2 άκυρα.
Οι παρατάξεις έλαβαν:

Στη Βουλή από τη «Νέα ΜΕΡΑ» η ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση του φορέα παροχής υγείας

Με αφορμή τις χθεσινές δηλώσεις του πρώην Διοικητή του ΕΟΠΥΥ κ. Παπαγεωργόπουλου ο βουλευτής της Νέας ΜΕΡΑς κ. Γιάννης Κουράκος κατέθεσε σήμερα ερώτηση προς τον υπουργό Υγείας.

Εσωκομματικό χτύπημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Zoi-Konstantopoulou-Vouli
Εσωκομματικό χτύπημα κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου ενόψει του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ… καταγγέλλει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”.

Αβραμόπουλος- Βορίδης οι δύο πρώτες υπογραφές του Παπαμιμίκου

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας. Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ με ανάρτηση του στο facebook έγραψε:

Ο Παπαμιμίκος έκανε το επόμενο βήμα…

Andreas-Papamimikos
(Photo Eurokinissi)
Την υποψηφιότητά του για το αξίωμα του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε και επίσημα χθες ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, με τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ να ανεβάζει στο προσωπικό προφίλ του στο Facebook σχετική δήλωση.

Απεμπλοκή της Βουλής από τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος

Την πλήρη απεμπλοκή της Βουλής από τον έλεγχο του πολιτικού χρήματος προβλέπει ο σχεδιασμός της κυβέρνησης, όπως προκύπτει από όσα ανακοίνωσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης.

Ο Μιχελογιαννάκης πάει και επισήμως στον ΣΥΡΙΖΑ και ο Μουρούτης του αφιερώνει ένα βίντεο με τα... άπαντά του [video]

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται ο βουλευτής Ιωάννης Μιχελογιαννάκης ο οποίος είχε αποχωρήσει από τη ΔΗΜΑΡ, όπως ενημέρωσε με επιστολή του τον Πρόεδρο της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας.

Υποχρεωτική θητεία στα σύνορα

Κλείνουν τα «παράθυρα» μέσω των οποίων όσοι είχαν «μπάρμπα στην Κορώνη» απέφευγαν την παραμεθόριο και έκαναν όλη τη «θητεία» τους στα... σπίτια τους. Η στρατιωτική ηγεσία εξέπεμψε SOS, υπογραμμίζοντας στον Δ. Αβραμόπουλο, νέο υπουργό Αμυνας, ότι έχει παραγίνει το κακό με τους «λουφαδόρους» που βάζουν πολιτικό μέσο και διανύουν ολόκληρη τη θητεία τους στην Αθήνα.

Αίγυπτος: Φόβοι για εμφύλιο μετά το πραξικόπημα

Με ένα προαναγγελθέν πραξικόπημα ο αιγυπτιακός στρατός από χθες έχει αναλάβει τα ηνία της χώρας.

Ο πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος της Αιγύπτου, ο Μοχάμεντ Μόρσι, μόλις ένα χρόνο μετά την ανάληψη των καθηκόντων του απομακρύνθηκε από τα καθήκοντά του και οι στρατηγοί ανέστειλαν το Σύνταγμα ορίζοντας προσωρινή κυβέρνηση με μεταβατικό πρόεδρο τον Αντλί Μανσούρ, πρόεδρο του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Αιγύπτου, ο οποίος ορκίστηκε αρχηγός του αιγυπτιακού κράτους.

Τέλος το «χαράτσι» μέσω ΔΕΗ το 2014, το Σεπτέμβριο στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 1.00 τα ξημερώματα της Πέμπτης η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα με τα στελέχη της τρόικας, η οποία άρχισε στις 19.30 της Τετάρτης.

Έκθεση της ΕΚΤ επιβεβαιώνει ότι το ευρώ απέτυχε!

ECB
Όποιος θέλει να εξετάσει τον συσχετισμό δυνάμεων του κόσμου, θα πρέπει να ξεκινήσει ίσως από τον τρόπο με τον οποίο διανέμεται το χρήμα: Την ώρα που το δολάριο διατηρεί την πρωτοκαθεδρία, το ευρώ χάνει συνεχώς τη σημασία του. Μάλιστα, υπάρχει και ένας άλλος ανταγωνιστής που περιμένει στη γωνία.

Το σκάφος «Iliatoras of London», οι offshore και ο Π. Καμμένος

«Περίεργη», όπως τη χαρακτηρίζει η εφημερίδα «Τα Νέα», είναι η διαδρομή του σκάφους «Iliatoras of London» της οικογένειας Καμμένου, το οποίο έως πρόσφατα ανήκε σε offshore εταιρείες με έδρες φορολογικούς παραδείσους ανά τον κόσμο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας. Ο αρθρογράφος κάνει λόγο για «συντονισμένη προσπάθεια να αποκρυβεί ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης του σκάφους όχι μόνο για πολιτικούς, αλλά και για φορολογικούς λόγους» και επισημαίνει πως η έρευνα αφήνει έκθετους τόσο τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο όσο και τον πατέρα του Ηλία.

Δείξε μου τα... γράμματά σου να σου πω ποιος είσαι

Μπορεί ο τρόπος γραφής να φανερώνει την προσωπικότητα και τις ικανότητες; Αυτό ισχυρίζονται οι ειδικοί γραφικών χαρακτήρων που λέγονται γραφολόγοι – και εκατομμύρια άνθρωποι ίσως δεν μπορέσουν να πιάσουν δουλειά εξ’ αιτίας της αμφιλεγόμενης αυτής πρακτικής.

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Η Μεγάλη των... Βουτηχτών Σχολή

Όταν όλα τα άλλα φαίνεται να μην πιάνουν, το ποδόσφαιρο αρχίζει να γειτνιάζει επικινδύνως με το θέατρο. Πώς αλλιώς να ξεγελαστεί ο διαιτητής και να υποδείξει παράβαση εκεί φυσικά που δεν υπάρχει; Θεατρικές πτώσεις, συναρπαστικές βουτιές και άλλα κωμικά χτυπούν το ποδόσφαιρο κάθε τόσο, προσφέροντας στους φιλάθλους μοναδικές στιγμές γέλιου! Και το ωραίο με τις γελοίες αυτές προσπάθειες να ξεγελαστεί ο διαιτητής είναι ότι όσο περισσότερο τις κοιτάς, τόσο πιο κωμικές γίνονται. 

Απολαύστε...