Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Το παγκόσμιο σύμβολο του κοινωνικού αγώνα Ρόζα Παρκς

Η πρωτεργάτρια του αγώνα των Αφρο-Αμερικανών για ίσα δικαιώματα έκανε κάτι αδιανόητο για τα καταπιεστικά ήθη της εποχής: αρνήθηκε να παραχωρήσει τη θέση της στο λεωφορείο σε λευκό επιβάτη!

Ακόμα περισσότερες διαφημίσεις στο Facebook - Τώρα θα εμφανίζονται και στη ροή ειδήσεων

Διαφημίσεις και στη ροή ειδήσεων (News Feed) του Facebook; Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, η ιδέα αυτή, ανήκει σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Η Ρούλα Κορομηλά μόνο με το μπικίνι της! (φωτό)

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτό το διάστημα η πάντα εκθαμβωτική Ρούλα Κορομηλά. Η δημοφιλής παρουσιάστρια βρίσκεται στη Μύκονο, όπου φόρεσε το μαγιό της και άνοιξε το σπίτι της στο περιοδικό Hello. Πόζαρε στον φακό του περιοδικού με το μπικίνι, αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο κορμί της!

New York Times: Η Ελλάδα επιστρέφει στα βασικά

«Το ελληνικό πλοίο στρίβει, η Ελλάδα επιστρέφει στα βασικά και το στοίχημα μου είναι ότι σε δέκα χρόνια από τώρα η συγκομιδή θα είναι πλούσια». 

Ο αρθρογράφος των New York Times Ρότζερ Κοέν γράφει από τα Χανιά, για την ελπίδα και την αλλαγή νοοτροπίας που φαίνεται έστω και αχνά στην Ελλάδα.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι ΑΝΕΛ χτενίζονται!

Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής των ΑΝΕΛ Ραχήλ Μακρή ήταν έξαλλη μετά την προσωπική επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο βουλευτής Αχαΐας του κόμματος Γιώργος Νταβρής, όπου μέσω twitter ειρωνεύτηκε το ντύσιμο της.

Ελεονώρα Μελέτη: Η "καυτή" της φωτογραφία στο instagram!

Μία "καυτή" της φωτογραφία "ξέθαψε" η Ελεονώρα Μελέτη, αφού την έχουμε ξαναδεί από την ίδια στα social media. Η παρουσιάστρια την ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τα σχόλια και τα like να πέφτουν... βροχή!

Το μνημόνιο του ΣΥΡΙΖΑ

Μας το είπε ο Αλέξης μιλώντας στην  Ηγουμενίτσα ότι η κυβέρνηση της αριστεράς θα διεκδικήσει απλώς μια νέα διαπραγμάτευση. Μας το ξαναλέει σε δηλώσεις του στον Real fm ο κ. Μητρόπουλος. «Αν η κυβέρνηση μόνη της δεν διευκολύνει να έρθει μια άλλη κυβέρνηση για να ηγηθεί της διαπραγμάτευσης κυρίως μετά τις γερμανικές εκλογές και κυρίως εν όψει των Ευρωεκλογών», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θύμα δίωξης ο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με το 43% των Ιταλών

Silvio-Berlusconi-election-rally
H ιδιαίτερη σχέση της ιταλικής κοινωνίας με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εξηγεί κατά ένα μεγάλο μέρος το γεγονός ότι ο “Καβαλιέρε” κατάφερε να εξελιχθεί στον σημαντικότερο πολιτικό ηγέτη της γειτονικής χώρας τις τελευταίες δεκαετίες, εξασφαλίζοντας την εκλογή του στην πρωθυπουργία σε διαφορετικές περιόδους, και παρά τις επικρίσεις σε βάρος του.

Ο Νικήτας έδωσε… ραντεβού με τον Στουρνάρα τον Μάρτιο

Nikitas-Kaklamanis-Synedrio-ND
Ραντεβού… τον Μάρτιο έδωσε με τον Γιάννη Στουρνάρα ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ήταν ο πρώτος που σήκωσε το δόρυ της κριτικής κατά του Υπουργού Οικονομικών για όσα δήλωσε περί “κόπωσης” των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, από την υποχρέωση να ψηφίζουν διαρκώς σκληρά μέτρα, που ενδεχομένως σταθεί αφορμή για να υπάρξει… πολιτικό ατύχημα. Δηλαδή, να καταρρεύσει η κυβέρνηση και να οδηγηθούμε σε πρόωρες εκλογές.

Η Βραζιλία ανακάλεσε τον εκπρόσωπό της στο ΔΝΤ, λόγω… Ελλάδας

DNT
Η Βραζιλία ανακάλεσε σήμερα τον εκπρόσωπό της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, μετά τη διαφωνία που εξέφρασε για την εκταμίευση της νέας δόσης του δανείου προς την Ελλάδα, μια στάση που ο εκπρόσωπος τήρησε χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης του.

Και όμως, ο Μπερλουσκόνι “νίκησε”! Καταδικάστηκε, αλλά ανακλήθηκε ο ισόβιος αποκλεισμός από τα δημόσια αξιώματα. “Θα συνεχίσω τη μάχη”, δήλωσε

Silvio-Berlusconi
Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι, στους προσωπικούς λογαριασμούς που διατηρούν στο Twitter, δείχνουν να μην μπορούν να το πιστέψουν. “Μα, πόσες ζωές έχει επιτέλους αυτός ο άνθρωπος”, ήταν η πιο χαρακτηριστική ανάρτηση, μετά την ανακοίνωση της ιταλικής Δικαιοσύνης για την υπόθεση Mediaset.

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Το «φαινόμενο» του σινεμά Κλιντ Ίστγουντ

Από τα πρώτα του ρολάκια το 1955, ένα ήταν σίγουρο: ο Κλιντ Ίστγουντ ήρθε για να μείνει στον κινηματογράφο.

Ο «μάτσο» νεαρός με το τραχύ παρουσιαστικό θα ερμήνευε μια σειρά από μνημειώδεις πλέον ρόλους, όπως τον «Άνθρωπο Χωρίς Όνομα» στα σπαγγέτι γουέστερν του Σέρτζιο Λεόνε και τον θρυλικό αστυνομικό «Χάρι Κάλαχαν», γινόμενος αυτομάτως αστέρι πρώτου μεγέθους.

Η Εύη Βατίδου διαθέτει κορμί 20άρας! (φωτό)

Είναι μητέρα δύο παιδιών, παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο. Πρόσφατα εθεάθη στο νησί της Μυκόνου όπου κέρδισε τις εντυπώσεις με την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Οι 28 ομάδες της Football League

fl
Οριστικοποιήθηκαν οι 28 θέσεις των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, καθώς η δικαίωση Πανηλειακού και του Βατανιακού από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ξεκαθάρισε το «τοπίο».

Economist: Ανεργία και πολιτική αστάθεια σπρώχνουν την Ελλάδα εκτός ευρώ

Όχι μόνο υπαρκτό αλλά και υψηλό χαρακτηρίζει ο ECONOMIST το κίνδυνο εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, λόγω της αυξανόμενης ανεργίας, της κοινωνικής έντασης και της πολιτικής αστάθειας.

Τα δέκα «τρελά» επιδόματα που λαμβάνουν δημόσιοι υπάλληλοι [λίστα]

Αυτό που παλιότερα έμοιαζε εντελώς φυσιολογικό και νόμιμο, δηλαδή να απολαμβάνουν εξωφρενικών προνομίων οι δημόσιοι υπάλληλοι, σήμερα φαντάζει εξωπραγματικό. Στην Ελλάδα της κρίσης τα δέκα παρακάτω επιδόματα είναι πλέον ένδειξη της απόλυτης παράνοιας του ελληνικού κράτους.

Με ποια κριτήρια και πότε θα γίνουν 50.000 προσλήψεις ανέργων

Εργασία μέγιστης διάρκειας επτά μηνών με μισθό 490 ευρώ για όσους είναι άνω των 25 ετών και 427 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών, συνολικά για περίπου 50.000 ανέργους, προβλέπει η κοινή υπουργική απόφαση για το πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης.

Πασίγνωστος Ελληνας ηθοποιός: Υπάρχουν μέρες που δεν έχω λεφτά ούτε για βενζίνη στο μηχανάκι μου

Για τις αμοιβές των ηθοποιών τις παλιές καλές εποχές της τηλεόρασης αλλά και για τα... χρέη του μίλησε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ηθοποιός Γιάννης Μποσταντζόγλου.
Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ για την... τσέπη του. ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε πως είναι πολύ... κακός μάνατζερ του εαυτού του γιατί στις οικονομικές διαπραγματεύσεις καταφέρνει πάντα το χειρότερο. «Δεν έχω καμία λογική. Λέω πάντα ότι μου έρθει στο κεφάλι εκείνη την στιγμή. Είμαι σίγουρος ότι έχουν βγάλει εκατομμύρια στην πλάτη μου», είπε.

Quiz: Τι κοινό έχουν οι Σάκης και Σίμος???

Μετά την ανακοίνωση του...

Τα infographic της ΝΔ!

Γνωριζοντας ότι το παιχνίδι της επικοινωνίας «παίζεται» πλέον στο διαδίκτυο, στη ΝΔ συνεχίζουν την ιντερνετική καμπάνια στήριξης της προσπάθειας για την εφαρμογή της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.

Δεν δουλεύει τίποτα - Το 90% των Εφοριών είναι εκτός στόχων

Μία μέρα μετά από τη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ όπου εκφραζόταν «γκρίνια» για τις δυνατότητες του φοροεισπρακτικού μηχανισμού να εισπράξει τους φόρους και προειδοποιούσε με νέα μέτρα αν δεν επέλθει γρήγορα η αλλαγή του, τα αποτελέσματα του Ιουνίου αλλά και του εξαμήνου ολόκληρου για τις Εφορίες προκαλούν σοκ, καθώς το 90% αυτών είναι εκτός στόχων.

Το κεφάλι του Στουρνάρα ζητά ο Κακλαμάνης


«Αυτή η τροπολογία ήταν μια ρύθμιση που είχε υπογράψει ο ξεκούραστος υπουργός Οικονομικών στο πολυνομοσχέδιο και τώρα το τροποποιούμε... Φανταστείτε να ήταν και κουρασμένος» δήλωσε ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στην τροπολογία με την οποία προβλέπεται η κατάργηση δημοσίων φορέων με Προεδρικά Διατάγματα.

«Οχι» στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας λένε βουλευτές

Eντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συζήτηση περί άρσης των πλειστηριασμών α' κατοικίας από το 2014.

Θετικό πρόσημο η δράση του Γ.Παπανικολάου στα έδρανα της ευρωβουλής

Αναμφισβήτητα από τους πιο "κινητικούς" ευρωβουλευτές, θα μπορούσε να πει κανείς πως δικαίωσε τον Κ.Καραμανλή που τον συμπεριέλαβε το 2009 στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές.

Ζήγρας: Μέλος εγκληματικής οργάνωσης ο Άκης

zigras
Μέλη «εγκληματικής οργάνωσης» που χρησιμοποίησε κατηγορούμενους, χαρακτήρισε τον Άκη Τσοχατζόπουλο και πρόσωπα που έχει ήδη κατονομάσει, ο Νίκος Ζήγρας, ο οποίος απολογείται για δεύτερη μέρα στη δίκη για τις παράνομες αμοιβές του πρώην υπουργού.

«Αυτοψία» Βαρβιτσιώτη στο λιμάνι του Πειραιά

Επισκέψεις στα πλοία που αναχωρούν από τις Πύλες του λιμανιού του Πειραιά πραγματοποιεί από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, πρώτη μέρα του Αυγούστου, ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Οι VIP του Κορυδαλλού γλιτώνουν τον καύσωνα με υπηρεσίες 5 αστέρων»

«Μέσα στο λήθαργο του καλοκαιριού, εάν υπάρχει ένα μέρος που μπορεί να προστατευθεί κανείς καλύτερα από τον καύσωνα, αυτό είναι αναμφίβολα η πτέρυγα 6 της φυλακής του Κορυδαλλού στη νότια Αθήνα». Κάπως έτσι αρχίζει το ρεπορτάζ της Γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, για τα κελιά όπου κρατούνται οι… VIP.

Αναλυτικά όλες οι αλλαγές στα νοσοκομεία της Αττικής

"Κανείς εργαζόμενος σε νοσοκομείο δεν θα χάσει τη θέση του" υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, στη συνάντησή του με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, ενώ τόνισε ότι "οι γιατροί του ΕΣΥ δεν μπαίνουν στην κινητικότητα".

«Ναι» του ιταλικού Αρείου Πάγου στη φυλάκιση Μπερλουσκόνι για φοροδιαφυγή

Ο ιταλικός Άρειος Πάγος αποφάσισε να ισχύσει η φυλάκιση του πρώην πρωθυπουργού Σίλβιο Μπερλουσκόνι για μια υπόθεση φορολογικής απάτης στην αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου Mediaset, όμως παραπέμπει στο εφετείο την απόφαση για στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Ο αυτοκράτορας Χιροχίτο

Η εξουσία του μακροβιότερου αυτοκράτορα της Χώρας του Ανατέλλοντος Ηλίου έμελλε να σημαδευτεί από μια σειρά ζοφερά γεγονότα, για τα οποία ο ρόλος και η εμπλοκή του ελέγχονται ακόμα και αποτελούν αντικείμενο ακαδημαϊκής έριδας και ιστορικών διαξιφισμών.

Η Δήμητρα Ματσούκα με brazilian μαγιό σε πισίνα ξενοδοχείου! Να ‘χαμε 1000 μάτια να τη βλέπαμε… (καυτές ΦΩΤΟ)

Η Δήμητρα Ματσούκα, για άλλη μια φορά τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα! Και όχι άδικα! Η σαγηνευτική ηθοποιός, σύμφωνα με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το εβδομαδιαίο περιοδικο «you», το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, απολάμβανε το μπάνιο της στην πισίνα του «Makedonia Palace», στη Θεσσαλονίκη!

Τρόποι για οικονομική οδήγηση

Η εποχή του καλοκαιριού είναι συνήθως η αγαπημένη εποχή των περισσότερων Ελλήνων. Ο καλός καιρός επιδρά θετικά στη ψυχολογία των ανθρώπων με αποτέλεσμα να επιθυμούν περισσότερο από άλλες εποχές να προβούν σε μία ολιγόωρη έξοδο ή και ακόμη μια μονοήμερη εκδρομή. Αυτοί όμως που θα επιλέξουν για την έξοδο τους να μετακινηθούν με το αυτοκίνητό τους, δεν έχουν ως σύμμαχο τους τη τιμή της βενζίνης, η οποία την καλοκαιρινή περίοδο παίρνει την ανιούσα.

Οκτώ μυστικά για να σας μείνουν οι καυτές περιπτύξεις στο αυτοκίνητο αξέχαστες [λίστα]

Οι... καυτές περιπτύξεις στα αυτοκίνητα, στις ταινίες φαίνονται να αναπτύσσονται εύκολα και αβίαστα κάνοντας όλους τους υπόλοιπους κοινούς θνητούς που τις παρακολουθούν να θέλουν να μεταφέρουν τις σκηνές με τις δικές τους συντρόφους στα δικά τους αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα, όμως, συνήθως, δεν είναι το αναμενόμενο.

Τα καλύτερα celebrity bikinis!

Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία θα μπορούσαμε να τραγουδάμε, τώρα που ο υδράργυρος είναι στα κόκκινα και η ανάγκη για δροσιά, επιβεβλημένη.

Μπερδεύουν τους καταναλωτές -Αλαλούμ με τον ΦΠΑ στην εστίαση -Που μειώνεται στο 13%, που παραμένει στο 23%

Περισσότερο περιέπλεξε παρά ξεκαθάρισε τα πράγματα η εγκύκλιος του γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη περί της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση που ισχύει από την 1η Αυγούστου. Το ποιες υπηρεσίες θα έχουν ΦΠΑ 13% και ποιες 23% παραμένει ...μυστήριο.
Το πρόβλημα αφορά στον διαχωρισμό που κάνει για το κάθε είδος προς κατανάλωση το υπουργείο Οικονομικών. Δηλαδή εάν εντάσσεται στην παράδοση αγαθού ή στην παροχή υπηρεσίας. Σε αυτό το σημείο εντοπίζονται διάφορα παράδοξα.

«Οχι» στη δόση του ΔΝΤ προς την Ελλάδα από 11 χώρες της Λατινικής Αμερικής και Καραϊβικής

Ο ενδεχόμενος κίνδυνος της μη αποπληρωμής του δανείου οδήγησε έντεκα χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής να μην στηρίξουν την απόφαση του ΔΝΤ για την εκταμίευση της νέας δόσης της βοήθειας προς την Ελλάδα. Αυτό αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος Πάουλο Νογκέιρα Μπατίστα, που είναι ο εκπρόσωπος των συγκεκριμένων χωρών στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου.

Χωράφια με ελιές αντί για μεζονέτες αγοράζουν πλέον οι Ελληνες για τα παιδιά τους -Τι λέει μεσίτης, ειδικός

Μεζονέτες και διαμερίσματα δεν αγοράζουν πλέον. Προτιμούν χωράφια με ελιές και ροδιές για κληρονομιά στα παιδιά τους. Οι Ελληνες γονείς στρέφονται στη γη, στην αγροτική γη, ως εξυπνότερη επένδυση πλέον από μια κατοικία.

H Ολγα Τρέμη με το μπικίνι της στην παραλία της Πάρου

Στις Κυκλάδες αποφάσισε να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA μαζί με την οικογένειά της.
Η Όλγα Τρέμη βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στην Πάρο, όπου την εντόπισε ο φακός του OK! το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιουλίου στην πολυσύχναστη παραλία Σάντα Μαρία.
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στην παραλία να φορά το μπικίνι της. Η δημοσιογράφος, όπως διαπιστώνουμε διαθέτει άψογη σιλουέτα αν δεν πρόκειται για προϊον φωτοσόπ.

Εξoδος από το Δημόσιο για 8.290 υπαλλήλους -Τα 6 κριτήρια της διαθεσιμότητας

Λίστες από τα υπουργεία με το πλεονάζον προσωπικό, από το οποίο θα προκύψουν οι εργαζόμενοι του Δημοσίου που θα τεθούν σε διαθεσιμότητα περιμένει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Οι υπάλληλοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να δουν την υπουργική εγκύκλιο, με βάση την οποία θα τεθούν σε διαθεσιμότητα 8.290 εργαζόμενοι.

Η απάντηση του Αβραμόπουλου σε Σκοπιανό δημοσιογράφο

Αν και η ελληνική πρεσβεία είχε κάνει γνωστό πως ο υπουργός Άμυνας, θα αρκεστεί σε μια δήλωση προς τα ΜΜΕ, ο Σκοπιανός δημοσιογράφος επέμενε να ρωτήσει για τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Bild: Ο κόσμος λιμοκτονεί και οι πλούσιοι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους

«Η Μύκονος δεν είναι η Ελλάδα. Εδώ πολλοί έχουν χρήματα. Είναι σαν το Μονακό», λέει ο Αντ.Ρέμος στη γερμανική εφημερίδα - Για την κριτική του στον Σόιμπλε ο τραγουδιστής εξηγεί πως «είναι μια κριτική για την πολιτική της Γερμανίας σχετικά με την κρίση, όχι κριτική στον άνθρωπο Σόιμπλε»...

Ο εξάδελφος και η λογίστρια ταύτισαν τον Άκη με το βρώμικο χρήμα από τα όπλα

Άκρως αποκαλυπτικές οι απολογίες Ζήγρα και Λαμπροπούλου - «Παρέδιδα στον Άκη 100 με 150 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα. Ο Τσοχατζόπουλος είχε στο γραφείο του ένα μεγάλο χρηματοκιβώτιο που φύλαγε τα χρήματα», είπε ο εξάδελφος του πρώην υπουργού ενοχοποιώντας τον Τσοχατζόπουλο και κατήγγειλε ότι τα παιδιά του δέχονται απειλές...

Θετικό πρόσημο η δράση του Γ.Παπανικολάου στα έδρανα της ευρωβουλής

Αναμφισβήτητα από τους πιο "κινητικούς" ευρωβουλευτές, θα μπορούσε να πει κανείς πως δικαίωσε τον Κ.Καραμανλή που τον συμπεριέλαβε το 2009 στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις ευρωεκλογές.

ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΝΕ...

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Χαϊδαρίου, Μάριος Λιακόπουλος, έπειτα από την απολογία του στον ανακριτή. Θυμίζουμε πως ο αντίδημαρχος Χαϊδαρίου...

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμένει απλώς ένα «καυτό» φθινόπωρο, το ετοιμάζει...

Γράφει ο Θέμης Δαγκλής
Ήταν μια από τις τελευταίες συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα πριν το Δεκαπενταύγουστο και για τον στρατηγικό σχεδιασμό του ΣΥΡΙΖΑ μάλλον η πιο σημαντική. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε χθες στο γραφείο του στη βουλή τα διοικητικά συμβούλια των εκπαιδευτικών στη δημόσια και την ιδιωτική εκπαίδευση, την ΟΛΜΕ και την ΟΙΕΛΕ.

ΔΝΤ: Nέα μέτρα στην Ελλάδα εάν δεν παταχθεί η φοροδιαφυγή

Στη δημοσιότητα δόθηκε η έκθεση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για την Ελλάδα, με το ΔΝΤ να πιέζει την Ε.Ε. για τη μείωση του ελληνικού χρέους, ενώ προαναγγέλλει τη λήψη νέων μέτρων σε περίπτωση μη πάταξης της φοροδιαφυγής.

Ντοκουμέντο-αποκάλυψη: Το AIDS δημιουργήθηκε εργαστηριακά με στόχο την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού!

 
Η αλήθεια δεν είναι πάντα ευχάριστη, διαπίστωση που επιβεβαιώνεται και στην περίπτωση του ιού ΗIV. Το pentapostagma.gr μετά από έρευνα σας παρουσιάζει ένα αποκαλυπτικό ντοκουμέντο μέσω του οποίου αποδεικνύεται ότι το AIDS δημιουργήθηκε σε εργαστηριακές συνθήκες και χρησιμοποιήθηκε για να καθυποτάξει την ανθρωπότητα στον φόβο και να οδηγήσει σε σταδιακή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

5 sex games για να δοκιμάσεις στο κρεβάτι, με τον σύντροφό σου!

Οι σχέσεις όπως και να το κάνουμε χρειάζονται αλατοπίπερο, περιπέτεια και ενθουσιασμό. Η συνήθεια είναι ο χειρότερος επισκέπτης για αυτό πρέπει να κάνουμε κάτι αναζωογονητικό και ενδιαφέρον! Βγήκαμε, ήπιαμε, παίξαμε, γελάσαμε, τι να κάνουμε για να περάσουμε ακόμη ένα βράδυ όμορφα;

Η μυστηριώδης ηθοποιός Γκρέτα Γκάρμπο

Η καλλονή από τη Σουηδία που άφησε το στίγμα της στον βωβό κινηματογράφο έμελλε να περάσει στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να γίνει αστέρι πρώτου μεγέθους. 

Η Γκάρμπο σημάδεψε τόσο το βωβό σινεμά όσο και τον ομιλούντα κινηματογράφο με τις ιδιαίτερες ερμηνείες και το απαράμιλλο στιλ της. 

Ο αισθησιασμός που απέπνεε και το μυστήριο που την περιέβαλε έκαναν τη 19χρονη σταρ να έχει στα πόδια της όλη την Αμερική και κατόπιν τον πλανήτη.

Δημοσιογράφος του guardian: «Όλα τα στελέχη της NSA έχουν πρόσβαση παντού»

 
Όπως αποκάλυψε ο Glenn Greenwald, ο δημοσιογράφος του guardian που μέσω των αποκαλύψεων του Edward Snowden έριξε άπλετο φως στο πρόγραμμα PRISM, τα προγράμματα παρακολούθησης της NSA παραδίδουν την πρόσβαση ακόμη και σε αναλυτές χαμηλών βαθμίδων σε όλα τα ιδιωτικά δεδομένα των Αμερικανών πολιτών. Και αυτό πραγματοποιείται δίχως να είναι απαραίτητη η δικαστική έγκριση ή η άρση του απορρήτου επικοινωνιών.

Κάντε το, όπως στις ΗΠΑ: Ρυθμός ανάπτυξης 1,7% για την οικονομία της υπερδύναμης

Barack-Obama-Ben-Bernanke
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, η οικονομία των ΗΠΑ… πήρε μπροστά, κατά το δεύτερο τέταρτο του 2013, καθώς πλέον “τρέχει” με ρυθμό ανάπτυξης 1,7%.

Ποιοί δικαιούνται το οικογενειακό επίδομα

oikogeneiako-epidoma
Σημαντική καθυστέρηση παρατηρείται στην υποβολή αιτημάτων για την παροχή οικογενειακού επιδόματος, με αποτέλεσμα να παραμένει στα… αζήτητα περίπου το 30% των κονδυλίων που έχουν δεσμευτεί στον προϋπολογισμό.