Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Χριστίνα Αλούπη: Η πίσω βραζιλιάνικη όψη της! (φωτό)

Και άλλη καυτή φωτογραφία της ανέβασε η Χριστίνα Αλούπη στο Instagram. Μπορεί το καλοκαίρι να τελείωσε η παρουσιάστρια όμως, αδυνατεί να το συνειδητοποιήσει.
Ολόκληρη συλλογή από φωτογραφίες με τα μπικίνι της έχει αποθηκευμένες στο κινητό της και τις δημοσιεύει μία μία, έτσι για να προκαλέσει ντόρο.
Ευτυχώς απ΄ ότι μάθαμε πέταξε για Los Angeles, γλίτωσαν οι ελληνικές θάλασσες!

Βαρβιτσιώτης προς εφοπλιστές: Βάλτε την ελληνική σημαία

Την ικανοποίησή τους, για τις προσπάθειες που καταβάλει η ελληνική κυβέρνηση για την ανάπτυξη της ελληνικής ναυτιλίας, εξέφρασαν προς τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη τα μέλη της Ελληνικής Επιτροπής Ναυτιλιακής Συνεργασίας (Greek Shipping Cooperation Committee), σε συνάντηση που είχαν με τον υπουργό στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Ναυτιλιακής Εβδομάδας.

Αντώνης Σαμαράς: «Οι τρεις άξονες για έξοδο από την κρίση»

«Κάποιοι προσπαθούν να σας πείσουν, ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει, αν δεν γκρεμιστούν τα πάντα. Κι αν δεν βυθιστούμε όλοι σε ένα καταστροφικό χάος. Μην τους πιστεύετε. Γιατί κι εκείνοι δεν σας εμπιστεύονται…» είπε ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε νέους από μεσογειακές χώρες.

ΤτΕ: Πραγματικά τα στοιχεία για το πρωτογενές πλεόνασμα

tte
Δεν υφίσταται αναντιστοιχία μεταξύ των στοιχείων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και της Τραπέζης της Ελλάδος όσον αφορά στην εκτέλεση του Προϋπολογισμού, αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΤτΕ.

Πτώχευσε το Alter με απόφαση Πρωτοδικείου

alter
Δεκτό από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών έγινε το αίτημα των εργαζόμενων του σταθμού Alter, που ζητούσαν να κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης η εταιρεία.

Στο ΣτΕ 15 πανεπιστημιακοί καθηγητές για το σχέδιο «Αθηνά»

ste
Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγαν 15 μέλη του διδακτικού, ειδικού διδακτικού και ερευνητικού προσωπικού, καθώς και του διοικητικού προσωπικού του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικό και παράνομο το Προεδρικό Διάταγμα 85/2013 με το οποίο, στο πλαίσιο του σχεδίου Αθηνά για την αναδιάρθρωση των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ) και των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ), ανασυγκροτήθηκαν οι Σχολές του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την επόμενη εβδομάδα οι ΚΥΑ για την κατάργηση 2.000 θέσεων στο Δημόσιο

dimosioi
Την ερχόμενη εβδομάδα τα σπουδαία, καθώς θα δημοσιοποιηθούν και «οι Κοινές Υπουργικές Αποφάσεις οι οποίες θα προβλέπουν την κατάργηση των πλεοναζουσών οργανικών και προσωποπαγών θέσεων, μόνιμου και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, προσωπικού που προήλθε από αξιολόγηση».

Συνάντηση Σαμαρά με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone

antuan
Με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone Group Βιτόριο Κολάο, συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς.

Γρ.Τύπου Χρ.Αυγής: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αρχιτραμπούκος του ΚΚΕ το δήθεν... “θύμα της Χρυσής Αυγής”

Ποιος είναι στ' αλήθεια ο Σ. Πουλικόγιαννης, που όλα τα κανάλια παρουσιάζουν σήμερα ως... "θύμα της Χρυσής Αυγής και ως φτωχό πλην τίμιο αγωνιστή για τα δίκαια του λαού"; Είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΚΝΕ, του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ, παιδί του κομματικού σωλήνα και αρχιτραμπούκος με συμμετοχή σε επεισόδια και ξυλοδαρμούς, όπου κατευθύνει ομάδες κρανοφόρων και ροπαλοφόρων.

Έρχεται διπλό χαράτσι για τα ΙΧ

haratsi
Το χέρι βαθιά στην τσέπη αναμένεται να βάλουν οι  περισσότεροι κάτοχοι Ι.Χ. αυτοκινήτων με κινητήρες άνω των 1.928 κ.εκ.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Δικαστική απόφαση εκθέτει τον Χρήστο Δάντη!

Διαγωνιστήκαμε με το τραγούδι «Μy number one» στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005 και βγήκαμε νικητές.

Άσαντ: Υπό όρους η παράδοση των χημικών όπλων της Συρίας

Ο σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ επιβεβαίωσε την απόφαση της κυβέρνησης της Συρίας να εκχωρήσει τον έλεγχο των χημικών της όπλων στην διεθνή κοινότητα, τονίζοντας ότι η απόφαση αυτή δεν είναι αποτέλεσμα των απειλών των ΗΠΑ, θέτοντας όμως όρους στην Ουάσινγκτον, λίγες ώρες πριν αρχίσουν οι κρίσιμες συνομιλίες Κέρι-Λαβρόφ.

Τα «έσπασαν» Ισλανδία και Ε.Ε. - Οι λόγοι της ρήξης

Οριστική είναι πλέον η ρήξη Βρυξελλών - Ρέικιαβικ. Ο υπουργός Εξωτερικών της Ισλανδίας Γκούναρ Μπράγκι Σβάινσον ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπηκαν οι διαπραγματεύσεις ένταξης της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Οι συζητήσεις για κούρεμα του ελληνικού χρέους φοβίζουν τους επενδυτές»

Η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας θα «διορθώσει» το ελληνικό πρόγραμμα αλλά το κούρεμα στο χρέος που κατέχει ο επίσημος τομέας, δεν θα έρθει, εκτιμά το γερμανικό περιοδικό Spiegel. Αντ΄αυτού θα προκριθεί η λύση έκδοσης ομολόγου με μηδενικό κουπόνι.

Αναπληρωτής Εισαγγελέας: Εύχομαι τον δια βίου εγκλεισμό του Άκη

akis1000
Υπό τα χειροκροτήματα δεκάδων πολιτών που παρακολουθούσαν τη δίκη, έκλεισε την αγόρευσή του ο αναπληρωτής εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, που ευχήθηκε για τον Άκη Τσοχατζόπουλο να καταδικαστεί και να εγκλειστεί δια βίου στη φυλακή.

“Ώρα τρόικας” η 17η Σεπτεμβρίου

troika-Megaro-Maximou
Στις 17 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στην Αθήνα η αποστολή των επικεφαλής της τρόικας, για να επαναρχίσει τις διαπραγματεύσεις με την ελληνική κυβέρνηση, για την αξιολόγηση της πορείας προόδου της ελληνικής οικονομίας και την τελική εισήγηση προς τους δανειστές για την εκταμίευση ή μη της επόμενης δόσης.

Alpha Bank: Σε υψηλούς ρυθμούς η τουριστική κίνηση τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο

¦ É Ä ¿ ³ Á ± Æ ¯ ±
Η τουριστική κίνηση, με κάθε μέσο μεταφοράς, αναμένεται να συνεχισθεί στο δίμηνο Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2013 με υψηλότερο ρυθμό έναντι των αντίστοιχων μηνών του 2012, αναφέρουν οι οικονομικοί αναλυτές της Alpha Bank, στο τελευταιο εβδομαδιαίο δελτίο της τράπεζας.

ΔΟΕ: Αποφασίστηκε 48ωρη απεργία και 3ωρη στάση τη Δευτέρα

doe
Μια 48ωρη απεργία για τις 18 και 19 Σεπτεμβρίου και στο πλαίσιο της απεργίας της ΑΔΕΔΥ αποφάσισαν  τα μέλη της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ). Παράλληλα αποφασίστηκε να γίνει και μια τρίωρη στάση τη Δευτέρα.

Άδωνις: Ξεχάστε την τρόικα. Το Μνημόνιο τελείωσε…

adonis
«Ξεχάστε την τρόικα. Το μνημόνιο τέλειωσε» υποστηρίζει ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και αποσαφηνίζει: «Μόλις τελειώσει ο χρόνος, θα έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα και θα γίνει και η όποια διευθέτηση είναι να γίνει στο χρέος μας και θα αποκτήσει η χώρα μερική πρόσβαση στις αγορές. Ο διαχωρισμός σε μνημόνιο και αντιμνημόνιο θα είναι πια άνευ σημασίας. Αυτή η εποχή του μνημονίου τελειώνει, είμαστε στις τελευταίες μέρες αυτής της εποχής. Τώρα πρέπει να πάμε στη νέα εποχή».

Τι θα κάνει το ΠΑΣΟΚ στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Evangelos-Venizelos-PASOK
Τη στρατηγική που σχεδιάζει να ακολουθήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών αποκαλύπτει ο Γιώργος Παπαχρήστος στα “Νέα”, επικαλούμενος πληροφορίες από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Χαριλάου Τρικούπη υπό τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, και με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του Κινήματος καθώς και αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Στις 23 Οκτωβρίου αρχίζει η δίκη για τους στημένους αγώνες

stimena_600_338
Στις 23 Οκτωβρίου αρχίζει στο Εφετείο Αθηνών, η δίκη για τους στημένους αγώνες.

Πως θα λειτουργεί και πως θα διανέμει τα κέρδη της η Εκκλησία Α.Ε.

Iera-Synodos
Πηγή: romfea.gr
Και με την βούλα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, εγκρίθηκε ο νόμος που αφορά την σύσταση ανώνυμης εταιρείας μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας με την επωνυμία “Εταιρείας Αξιοποίησης Εκκλησιαστικής Ακίνητης Περιουσίας Α.Ε.”

Βαρόμετρο: Παράσταση νίκης η ΝΔ, πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλληλότερος ο Σαμαράς

samtsip
Ενδιαφέροντα στοιχεία προκύπτουν από το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue, για τον ΣΚΑΪ, το πρώτο Βαρόμετρο της σεζόν.

Η συμμορία των ηλιθίων, Άρθρο του Βασίλη Φ. Φωτάκη

Ενώ δεν πρόλαβε να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός του success story ο Πρωθυπουργός χτύπησε ξανά, αυτή την φορά με το Ελληνογενές «πρωτογενές πλεόνασμα».
Ένα πλεόνασμα που ακόμα δεν το είδαμε, αλλά αρχίσανε οι κυβερνόντες να μοιράζουν στον φτωχό, πεινασμένο, πλην τίμιο, αλλά κυρίως Σοφό λαό.

Εκλογές δεν είναι ο νόμος

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες μέρες για την πρόταση της κυβέρνησης να αλλάξει ο εκλογικός νόμος για την ανάδειξη των δημάρχων και των συμβούλων τους. Η ιδέα του ενιαίου ψηφοδελτίου και του διαχωρισμού της εκλογής δημάρχου -συμβούλων έχει διχάσει τους εμπλεκόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά και τον κόσμο που λίγους μήνες πριν τις εκλογές δεν ξέρει πώς θα ψηφίσει.

ΒΙΝΤΕΟ από την τραγωδία στο Τέροβο

Παρακολουθήστε στο βίντεο ,τα όσα εκτυλίχθηκαν στο πολύνεκρο τροχαίο στο Τέροβο . Ο χαμός των δύο νεαρών παιδιών έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Ήπειρο αλλά ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Μηνύει τον ΣΚΑΪ η ΕΠΟ

epo
Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ αποφασίστηκε να γίνει μήνυση στον ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ...

Νίμιτς: Σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ

nimic
«Εξακολουθούν να υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές μεταξύ των δύο μερών για το ζήτημα της ονομασίας» ανέφερε ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ για το θέμα του ονόματος Μάθιου Νίμιτς, μετά τη συνάντηση που είχε σήμερα στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι.

Ποιοί γλιτώνουν το χαράτσι των ακινήτων

Eforia-xaratsi
Τις εξαιρέσεις των φορολογουμένων που θα αποφύγουν να πληρώσουν το χαράτσι των ακινήτων, παρουσιάζουν τα “Νέα” με κεντρικό ρεπορτάζ το οποίο κάνουν βασικό στην πρώτη σελίδα τους.

Καταπέλτης η εισαγγελέας για τον Άκη: Έπαιρνε μίζες και ξέπλενε χρήματα, αγοράζοντας σπίτια

ÓÕËËÇØÇ ÁÊÇ ÔÓÏ×ÁÔÆÏÐÏÕËÏÕ ÅÉÓÁÃÃÅËÅÁÓ
«Γνώριζε ο Άκης Τσοχατζόπουλος και του ήταν αδιάφορο ότι οι μεγάλες εταιρείες, προμηθεύτριες των όπλων, θα μετακυλούσαν το κόστος των δωροδοκιών στον καταχρεωμένο ελληνικό λαό που τον τίμησε με την ψήφο του», είπε στην αγόρευσή της η τακτική εισαγγελέας Γ. Αδειλίνη, η οποία εμφανίζεται απολύτως πεπεισμένη ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας δωροδοκήθηκε και ακολούθως σχεδίασε και οργάνωσε έναν ολόκληρο μηχανισμό, προκειμένου να συγκαλύπτει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που λάμβανε ως “μίζες”.

Έκδοση ομολογιακού δανείο για την Ατροβιομηχανία Καραμολέγκος

karamolegos
Την έκδοση ομολογιακού δανείου ύψους 2,3 εκατ. ευρώ θα κληθούν να αποφασίσουν οι μέτοχοι της εταιρείας Αρτοβιομηχανία Καραμολέγκος ΑΕ στο πλαίσιο της έκτακτης γενικής συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου 2013 στην έδρα της εταιρείας στο Κορωπί Αττικής.

Πιέζει ο Σαββίδης για άμεση ρύθμιση των χρεών

savvidis
Λύση μέχρι το Δεκέμβρη περιμένει από τον Γιάννη Στουρνάρα ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης. Οι τελευταίες συζητήσεις με τον Αντώνη Σαμαρά και το plan b...

Έχασε το χρίσμα για τη Νέα Υόρκη ο Κατσιματίδης

John-Catsimatidis
Δεύτερος στη μάχη για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στη διεκδίκηση της δημαρχίας της Νέας Υόρκης ήρθε ο Έλληνας ομογενής Τζον Κατσιματίδης.

 Το… σίριαλ με το πρωτογενές πλεόνασμα

Giannis-Stournaras-Xristos-Staikouras
Χαμόγελα στο οικονομικό επιτελείο φέρνει η δημοσιοποίηση των στοιχείων για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού του οκταμήνου Ιανουαρίου-Αυγούστου, καθώς, όπως φαίνεται, ο στόχος της επίτευξης πρωτογενούς πλεονάσματος καθίσταται όλο και πιο εφικτός.

Ο Άνθιμος προσφέρθηκε να… εξομολογήσει τη Ρεπούση

Mitropoloitis-Thessalonikis-Anthimos
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος προσφέρθηκε να… εξομολογήσει τη Μαρία Ρεπούση, στο πλαίσιο αντιπαράθεσης που είχαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, καθώς ήταν αμφότεροι καλεσμένοι στην εκπομπή “Πρώτη Γραμμή” με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Όλη η Aθήνα κοιτάζει ξαφνιασμένη: Εφυγαν τα πανιά, αποκαλύφθηκε επιτέλους η όψη του ΦΙΞ στη Συγγρού

Μοιάζει τόσο απίστευτο και συγκινητικό: επιτέλους, μετά από μακρά περίοδο προβλημάτων, καθυστερήσεων, απραγίας, το ιστορικό κτίριο του Τάκη Ζενέτου γνωστό ως ΦΙΞ πήρε μορφή και αποκαλύπτεται στους πολίτες, καθώς προχωρούν εντατικά οι εργασίες για τη μεταφορά του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης.

Τρεις υποψήφιοι με ελληνικές ρίζες στις γερμανικές εκλογές

germany
Στις 22 Σεπτεμβρίου η Γερμανία ψηφίζει. Στις λίστες των κομμάτων βρίσκονται αρκετοί υποψήφιοι μη γερμανικής καταγωγής, μεταξύ των οποίων και τρεις με ελληνικές ρίζες. Όπως γράφει στην ιστοσελίδα της η Deutsche Welle, η υποψήφια του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος SPD, Στέλλα Κυργιανέ-Εφραιμίδη, είναι πολύ πιθανόν να εκλεγεί μέλος του γερμανικού κοινοβουλίου.

Η Συρία ανοίγει τις αποθήκες της για έλεγχο. Μόνο Ισραήλ και αντάρτες επιμένουν για χτύπημα κατά του Άσαντ

Benjamin-Netanyahu
Την ώρα που η διεθνής κοινότητα εμφανίζεται ανακουφισμένη από τη διαφαινόμενη αποτροπή του στρατιωτικού χτυπήματος της Δύσης κατά της Συρίας, το Ισραήλ και οι… αντάρτες της Δαμασκού επιμένουν για την αναγκαιότητα να υπάρξει επίθεση κατά του καθεστώτος του Μπασάρ αλ Άσαντ.

Η υποθήκη της Μισέλ Ομπάμα για… να γίνει Πρόεδρος

Michelle-Obama
Το 2008, η Αμερική άντεξε να φτάσει… ως την κάλπη και να εκλέξει τον πρώτο Αφροαμερικανό Πρόεδρο στην ιστορία του έθνους που γεννήθηκε από μια Επανάσταση και έφτασε να καθιερωθεί ως η παραδοσιακή υπερδύναμη της ανθρωπότητας, ανεξαρτήτως γενεών και συνθηκών.

“Καλά νέα” από Σταϊκούρα για το πρωτογενές πλεόνασμα

Xristos-Staikouras
Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για το 8-μηνο  Ιανουαρίου – Αυγούστου, παρουσιάζεται έλλειμμα  στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 2.441 εκατ. ευρώ έναντι ελλείμματος 12.484 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2012 και στόχου για έλλειμμα 7.833 εκατ. ευρώ. Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε πλεόνασμα ύψους 2.922 εκατ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 1.414 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2012 και στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 2.496  εκατ. ευρώ.

Έπαθε Σοκ : Πούλαγε το σπίτι τους και ο σύζυγος το έμαθε απο τα ενοικιαστήρια

Και όμως απίστευτη πληροφορία έφτασε στο flashstars.gr όταν μας ενημέρωσαν για σκηνικό που δεν έχει προηγούμενο . - flashstars.gr -
Άκουσον Άκουσον …….

Λογική και ευαισθησία: το έλλειμμα του ελληνικού προγράμματος διάσωσης

Γράφει ο Γιώργος Βοσκόπουλος,
Αναπληρωτής Καθηγητής Ευρωπαϊκών Σπουδών
Πρόεδρος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας...

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Οργώνει την παραλία η Ιωάννα Κουταλίδου

Μπορεί να είχε χαθεί το τελευταίο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά επανήλθε δριμύτερη.

Ο λόγος για την Ιωάννα Κουταλίδου που πήγε στη Χαλκιδική και ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε ενώ έκανε το μπάνιο της και χαλάρωνε στην ξαπλώστρα. 

Η τραγουδίστρια και πρώην παίκτρια του «Fame Story» φάνηκε ιδιαίτερα χαλαρή ενώ δεν έδειξε να ενοχλείται από την παρουσία των φωτογράφων.  Το αντίθετο μάλιστα...

Α.Γεωργιάδης: Ο ΟΣΕ έπρεπε να έχει ιδιωτικοποιηθεί

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στη Δημόσια Τηλεόραση ξεκαθάρισε ότι κατά την άποψή του ο ΟΣΕ, όπως και κάθε ζημιογόνα δημόσια επιχείρηση, έπρεπε να έχει ιδιωτικοποιηθεί εδώ και χρόνια. "Είναι σφάλμα που δεν έχουμε ιδιωτικοποιήσει όλες τις ελλειμματικές επιχειρήσεις" είπε.

Σόιμπλε: Νέο δάνειο στην Ελλάδα όταν τελειώσουν τα λεφτά της

«Είμαστε πάντα έτοιμοι να βοηθήσουμε, εάν με τη λήξη του ελληνικού προγράμματος, το 2014, η χώρα χρειάζεται νέα βοήθεια» διαβεβαιώνει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, αλλά απορρίπτει το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος».

Επιστρέφει με άγριες διαθέσεις η τρόικα

Ανώμαλη προσγείωση και νέο σοκ στην κυβέρνηση από την Τρόικα. Αμέσως μετά την ΔΕΘ τα τεχνικά κλιμάκια των ελεγκτών καταφτάνουν από αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα, με βασική απαίτηση να αποφασιστούν και να ανακοινωθούν, μαζί με το νέο προϋπολογισμό, τα μέτρα λιτότητας για τη διετία 2015-2016.

Εγκρίθηκε η δημιουργία ψαραγοράς στο Ρέντη

Δίπλα στην κεντρική κρεαταγορά και λαχαναγορά του Ρέντη, θα δημιουργηθεί και κεντρική ιχθυαγορά με στόχο τη μείωση των τιμών και την καλύτερη λειτουργία της ίδια της αγοράς.

Πάγκαλος: Σκέφτομαι να γυρίσω στο ΚΚΕ αλλά δεν θυμάμαι το όνομα του γραμματέα!

- Για ακόμα μια φορά ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρος κυβερνήσεων, Θεόδωρος Πάγκαλος, προκαλεί
- Μίλησε για κοινή κάθοδο ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές
- Χαρακτήρισε συμπόσιο αποτυχημένων, το συμπόσιο για τα 39 χρόνια του ΠΑΣΟΚ 
- Είπε ότι η Φώφη Γεννηματά βγαίνει πρώτη στις δημοσκοπήσεις γιατί είναι κόρη του Γεννηματά...

Η παρουσίαση του Ε.Γ της ΟΝΝΕΔ από το 4oktovriou - ΜΕΡΟΣ 4ο: Κώστας Μεϊντής

Κώστας Μεϊντής: Γραμματέας ΔΑΠ ΤΕΙ...

«Το ελληνικό χρέος θα συνεχίσει να διογκώνεται»

Τρίτο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα, συνέχιση της ύφεσης και το 2014, αλλά και διαρκή αύξηση του ελληνικού χρέους προβλέπει η Capital Economics, στη νέα ανάλυσή της για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.