Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Μαριάντα Πιερίδη: Σχεδόν γυμνή στην πίστα! (φωτό)

Βαθύ ντεκολτέ και όλο το κάτω μέρος σε δημόσια θέα. Η Μαριάντα Πιερίδη ξέρει πλέον καλά τον τρόπο να κρατά το κοινό της «αναμμένο».

Νίκος Μιχαλολιάκος: Η Χρυσή Αυγή δε σκότωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα

«Η Χρυσή Αυγή δε σκότωσε τον 34χρονο Παύλο Φύσσα. Δεν έχουμε καμία ευθύνη», δήλωσε κατηγορηματικά ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Νίκος Μιχαλολιάκος.

Βαριά πρόστιμα στην JP Morgan για παράνομες πρακτικές σε πιστωτικές κάρτες

jp
Η μεγαλύτερη αμερικανική τράπεζα, η JPMorgan Chase, καταδικάστηκε σήμερα να καταβάλει πρόστιμο ύψους 80 εκατ. δολαρίων από δύο ρυθμιστικές αρχές του χρηματοπιστωτικού τομέα των ΗΠΑ διότι είχε υιοθετήσει παράνομες πρακτικές στις πιστωτικές της κάρτες, ενώ της επιβλήθηκε επίσης να καταβάλει αποζημιώσεις ύψους 309 εκατ. δολαρίων σε πελάτες της οι οποίοι υπέστησαν ζημίες.

Δείτε πώς ο εκδότης Κωνσταντίνος Ζήτρος «τσάκισε» την Ρεπούση!

Τη δική του απάντηση στην Ρεπούση έδωσε μέσω facebook ο γνωστός εκδότης αρχαίας και μεσαιωνικής ελληνικής γραμματείας, Κωνσταντίνος Ζήτρος.
Έγραψε και ανάρτησε στο προφίλ του:

Η Κομισιόν έκανε… έφοδο στο ΧΥΤΑ Φυλής

xyta
Το χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων επισκέφθηκε απρογραμμάτιστα σήμερα αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Την αντιπροσωπεία συνόδευαν ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης παρέστησαν μέλη της Επιτροπής Αγώνα Κατοίκων Φυλής και της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Φυλής που ενημέρωσαν την αντιπροσωπεία για τα αιτήματά τους.

Διατηρεί το προβάδισμά της η Μέρκελ

merkel
Μικρό προβάδισμα διατηρεί ο κεντροδεξιός συνασπισμός της καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ έναντι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση η οποία δημοσιεύθηκε σήμερα, τρεις ημέρες πριν διεξαχθούν οι ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές στη Γερμανία.

Στουρνάρας: Μικρότερη των προβλέψεων η ύφεση

Giannis-Stournaras
Μικρότερη του αναμενομένου και του προβλεπόμενου χαρακτήρισε ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας την ύφεση της ελληνικής οικονομίας κατά το τρέχον έτος 2013.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το προεδρείο της ΕΣΗΕΑ

esiea
Συγκροτήθηκε σε σώμα το βράδυ της Πέμπτης το νέο προεδρείο της ΕΣΗΕΑ, το οποίο προέκυψε από τις δύο παρατάξεις που ήρθαν πρώτες σε σταυρούς κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Γερμανοί θέλουν να… αφαιρέσουν από την Ελλάδα την Προεδρία

Bundestag
Δυο Γερμανοί βουλευτές, προερχόμενοι από τον κυβερνητικό συνασπισμό του CDU/CSU με το FDP, ζήτησαν σήμερα την… αφαίρεση της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το πρώτο εξάμηνο του 2014 από την Ελλάδα, στην οποία έχει ανατεθεί από τις Βρυξέλλες.

Ο ΟΑΕΔ επιδοτεί επιχειρήσεις για πρόσληψη ανέργων

oaed
Ξεκίνησε το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.200 ανέργων έως 35 ετών, πτυχιούχων ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων πανεπιστημιακού και τεχνολογικού τομέα.

Ο Ν. Ανδρουλάκης τηλεφώνησε σε Παπαμιμίκο και… άλλους

Nikos-Androulakis
Την αποκάλυψη ότι ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης πήρε χθες την πρωτοβουλία για έναν γύρο τηλεφωνικής επικοινωνίας με τους ομολόγους του στα άλλα κόμματα, προκειμένου να συντονίσουν τις δράσεις τους απέναντι στη Χρυσή Αυγή, κάνει η στήλη “Μικροπολιτικός” των “Νέων”.

Έγιναν 89 προσαγωγές για επεισόδια αλλά το θέμα δεν το έπαιξε κανένα κανάλι!! γιατί άραγε;

Συμπλοκή Ελλήνων-Αλβανών στο Μοναστηράκι 
  •     Έξι τραυματίες
  •     Σε 89 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία..

Ο Χρυσοχοίδης έδωσε άδεια να γίνει και τέταρτος διαγωνισμός για το τζαμί της Αθήνας!!!!

Με τη συμμετοχή μεγάλων κατασκευαστικών εταιρειών, ελπίζει η πολιτεία να νικήσει τον φόβο που οδήγησε σε τρεις ατελέσφορες δημοπρατήσεις.


Ο κλάδος των κατασκευών γνωρίζει τα τελευταία χρόνια μια ύφεση χωρίς προηγούμενο. Εκτιμάται ότι από την αρχή της κρίσης έχουν χαθεί...

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου. Oι υπεύθυνοι για την κατάρρευση του ελληνισμού είναι ακόμα ελεύθεροι!

Ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος επισκέφτηκε χτες τον προφυλακισμένο βιομήχανο Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, συνοδευόμενος από τον Αρχιμανδρίτη κ.κ Ιερώνυμο, στις φυλακές Κορυδαλλού.

Οι 7 καλύτεροι τρόποι να βοηθήσετε το άνεργο παιδί σας

Χρήσιμες συμβουλές για γονείς ανέργων

Η ανεργία είναι σήμερα σε κάθε σπίτι. Σε κάθε οικογένεια πλέον υπάρχει και εκείνος που προσπαθεί να βρεί δουλειά και δεν μπορεί. Οι ακόλουθες είναι συμβουλές προς....

Γιατί αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή, μας επισκέπτονται στα όνειρα μας;

Τι επηρεάζει τα όνειρά μας και τι δηλώνουν για τον χαρακτήρα μας
O Dr Mark Blagrove είναι καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Swansea και μελετά τα «όνειρα» μέσα από επιστημονικά πειράματα και έρευνες.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

 Αιχμές και από Παυλόπουλο κατά του Χρύσανθου

Prokopis-Pavlopoulos-Evangelos-Antonaros
Μετά τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο οποίος μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter εξαπέλυσε χθες έμμεση επίθεση κατά του Χρύσανθου Λαζαρίδη, με αφορμή τη θεωρία των δυο άκρων, την οποία επανέλαβε ο τελευταίος, ακόμη ένας στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, ο Προκόπης Παυλόπουλος, άφησε σήμερα αιχμές κατά του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Κεδίκογλου παρείχε κάλυψη στον Χρύσανθο

Simos-Kedikoglou
Κάλυψη στον βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας και στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά Χρύσανθο Λαζαρίδη παρείχε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, με τον Βασίλη Λυριτζή και τον Δημήτρη Οικονόμου.

Ο αστακός κρατά το «κλειδί» της αιώνιας ζωής;

Είναι ένα από τα ελάχιστα είδη που αψηφούν τη διαδικασία της γήρανσης και η μελέτη του μπορεί να οδηγήσει στην επιμήκυνση της ανθρώπινης ζωής και σε θεραπείες για διαφορετικές νόσους

Τους έχουμε συνδέσει με λουκούλλεια γεύματα και «εκρήξεις» χοληστερόλης. Όταν δεν βρίσκονται όμως στο τραπέζι του φαγητού, οι αστακοί ίσως κρατούν το μυστικό για μια υγιή, μακρά - ίσως και αιώνια - ζωή.

Η φωτογραφία του δράστη της δολοφονίας Φύσσα (photo)

drastis
Οι πρώτες φωτογραφίες (προέλευση: fosphotos) του δράστη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, μετά την απολογία του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά ενώπιον του Εισαγγελέως Πειραιώς.

Αγωγή κατά του Καμμένου από τον ΣΚΑΪ

SKAI
Στην κατάθεση αγωγής κατά του Πάνου Καμμένου αναμένεται να προχωρήσει η διοίκηση του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Καμμένος: Ηθικοί αυτουργοί Καψής, Πορτοσάλτε, Παπαχρήστος

Panos-Kammenos-Parlament
Μέσω των social media, και του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter,  o Πάνος Καμμένος ενημέρωσε ο ίδιος για την κατάσταση της υγείας του, μετά την επίθεση που δέχτηκε το απόγευμα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κερατσίνι.

 Σόιμπλε: Υποφέρουν οι Έλληνες, αλλά το 2014 φεύγουν από την ύφεση

soimple3000
Έξοδο της Ελλάδας από την ύφεση και αύξηση του ΑΕΠ ταχύτερα από την αύξηση του χρέους από το 2014, προβλέπει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, απορρίπτοντας το ενδεχόμενο νέου «κουρέματος» του χρέους.

Βράδυ… οργής και επεισοδίων στο Κερατσίνι – 4 τραυματίες, 130 προσαγωγές, 34 συλλήψεις

Keratsini-epeisodia
(Photo Eurokinissi)
Η επομένη της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα βρίσκει το Κερατσίνι σε εμπόλεμη κατάσταση. Το απόγευμα, η μεγάλη αντιφασιστική διαδήλωση που βρισκόταν σε εξέλιξη στην περιοχή, συνοδεύτηκε από ένταση και σοβαρά επεισόδια.

Το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει

Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης

Το κουτί της Πανδώρας έχει ανοίξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια για τη χώρα.Απλά έως τώρα παρακολουθούσαμε μη δημοκρατικές πράξεις και τραμπουκισμούς από το αριστερό άκρο. Από χθές πλέον μπήκε επίσημα στο παιχνίδι και το άλλο άκρο, το δεξιό.

Ανδρέας Λοβέρδος: «Η Χρυσή Αυγή είναι αυθεντικό κίνημα»

Ας θυμηθούμε τι είχε πει , ο Ανδρέας Λοβέρδος όταν χαρακτήρισε την Χρυσή Αυγή «ελληνική Χεζμπολάχ» και «πρώτο κίνημα που γεννιέται αυθεντικά μετά την Μεταπολίτευση»
Αναδημοσιεύουμε από το vima.gr 14/02/2013...

Η Landis+Gyr και η British Gas ανακοινώνουν συμφωνία 600 εκατ. λιρών για την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών

Συμφωνία μεταξύ της Landis+Gyr και της British Gas  για την εγκατάσταση έξυπνων μετρητών έναντι 600 εκατ. λιρών.

Στο σφυρί ακίνητο 200.000 ευρώ για χρέος ...751 ευρώ στον δήμο Αθηναίων!!!!!!!

Στο σφυρί για χρέος 751,35 ευρώ βγάζει ο δήμος Αθηναίων το σπίτι δημότη με εκτιμώμενη αξία 200.000 ευρώ στην περιοχή του Λόφου Σκουζέ.

Πως να κάνετε ασφαλείς αγορές μέσω διαδικτύου

Η περίπτωση ενός νεαρού στη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος αγόρασε μέσω ηλεκτρονικής αγγελίας μια μοτοσυκλέτα που δεν παρέλαβε ποτέ, αποτελεί ακόμη μια περίπτωση διαδικτυακής εξαπάτησης.

Ποιος μας κοροϊδεύει με την Digea;

Ψηφιακή εποχή με ζώδια και soft πορνό;

Τέλος εποχής (και δημοτικής αρχής)

Η καταψήφιση του ισολογισμού -απολογισμού του Δήμου πέρασε στα ψιλά των εφημερίδων και δεν έγινε ίσως κατανοητό για τί ακριβώς πρόκειται. Ίσως δηλαδή οι πολίτες της Αθήνας να μην έχουν αντιληφθεί ότι στην πραγματικότητα το δημοτικό συμβούλιο (στο οποίο ο σημερινός δήμαρχος διαθέτει την πλειοψηφία) καταψήφισε τον απολογισμό του Δημάρχου, απέρριψε το έργο του και αμφισβήτησε τα οικονομικά στοιχεία.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση ΚΕΔΕ σε Καμμένο, λόγω Πάχτα

kede
Επίθεση στον Πάνο Καμμένο έκανε με ανακοίνωσή της η ΚΕΔΕ, σχετικά με τις δηλώσεις του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για λιντσάρισμα του δημάρχου Αριστοτέλη, Χρήστου Πάχτα.

Άξιοι της μοίρας μας… – Η Ιταλία νίκησε την Ισπανία!

italia
Υποτίθεται ότι το δύσκολο ήταν να νικήσει η Ιταλία την Ισπανία και το εύκολο να νικήσουμε εμείς την Κροατία. Τελικά, έγινε το… δύσκολο. Οι Ιταλοί, με επική αντεπίθεση στο τέταρτο δεκάλεπτο, νίκησαν 86-81 τους Ισπανούς στην παράταση!

«Αναβαθμίζονται οι σχέσεις Ελλάδας – Ρωσίας»

matvienko
Την ιδιαίτερη ικανοποίησή της για τις εποικοδομητικές συνομιλίες και διαπραγματεύσεις που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο εξέφρασε η πρόεδρος του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βαλεντίνα Ματβιένκο, επικεφαλής αντιπροσωπείας του Συμβουλίου της Ρωσικής Ομοσπονδίας που βρίσκεται από χθες στην Αθήνα, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε σήμερα το απόγευμα στα ελληνικά και ρωσικά ΜΜΕ μιλώντας εφ’ όλης της ύλης.

Πρώτο βήμα Κουβέλη – Λοβέρδου για συμπόρευση

loverdos
Σύμπτωση απόψεων διαπιστώθηκε στην πρώτη επίσημη συνάντηση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με τον πρόεδρο της «Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα», Ανδρέα Λοβέρδο, δείχνοντας ότι έγινε το πρώτο βήμα για κοινή τους συμπόρευση.

Ο Γιάννης Μανώλης Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας ΜΕΡΑς

Ο κ. Γιάννης Μανώλης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Χρήστου Ζώη, ορίζεται Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος.

Ο Σαμαράς προσκάλεσε τον Πούτιν στην Ελλάδα

Antonis-Samaras-Vladimir-Putin
Πρόσκληση στον Ρώσο Πρόεδρο να επισκεφτεί το επόμενο διάστημα την Ελλάδα, απηύθυνε προς το Κρεμλίνο ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο περιθώριο της συνάντησης που είχε στο Μέγαρο Μαξίμου με την πρόεδρο του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βαλεντίνα Ματβιένκο.

Μηλιός: Πρόθεσή μας να επαναπροσληφθούν όσοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα

milios-syriza-660
Πρόθεση μιας κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να επαναπροσληφθούν όλοι όσοι τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, τονίζει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός, υπεύθυνος της Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, ερωτηθείς για τη δήλωση του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα ότι όλοι όσοι αντισυνταγματικά και παράνομα απολύθηκαν θα ξαναβρεθούν στις θέσεις εργασίας τους.

Περίπατος Χίλαρι με 65%, ενόψει 2016

Hillary-Clinton-Joe-Biden
Σαρωτικό προβάδισμα έναντι του Τζο Μπάιντεν για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος ενόψει των εκλογών του 2016 για τον Λευκό Οίκο διατηρεί η Χίλαρι Κλίντον, σύμφωνα με δημοσκόπηση της “ORC ” για το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

ΝΔ: Γνήσιος εκφραστής της Χρυσής Αυγής ο Καμμένος

siggrou100
Επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τη φράση περί «λιντσαρίσματος» του Πάχτα, που είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Εμφύλιος στην ΟΝΝΕΔ?

Περίεργες καταστάσεις χθες από λογαριασμούς μεγαλοπαραγόντων της ΟΝΝΕΔ στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

Για κλάματα η νέα καμπάνια της ΔΑΠ

Τη νέα καμπάνια για τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, λανσάρει από σήμερα η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και το αποτέλεσμα είναι άκρως απογοητευτικό. Σε μια εποχή που η νεολαία πρέπει να πάει ένα βήμα παρακάτω και να δώσει πρώτη το σύνθημα για αλλαγή, η γαλάζια νεολαία επέλεξε για κεντρικό της σύνθημα το αόριστο και νερόβραστο“Βγες Μπροστά”.

Κουμουτσάκος: Ορθώς κάποιοι μίλησαν για… Τσιπρανδρέου

Plenary Session in Strasbourg - Week 39
Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη, και όσα είπε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στάθηκε αφορμή για να δεχθεί κριτική από βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης.

Eurostat: Αποπληθωρισμός -1% για την Ελλάδα τον Αύγουστο

W
Αποπληθωρισμό -1% εμφάνισε η Ελλάδα τον Αύγουστο, σημειώνοντας νέα μείωση σε σχέση με τον Ιούλιο (-0,5%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.

Απάντηση των 8 επερωτώντων Βουλευτών ( Σταυρογιαννης Ν., Μουτσινάς Π., Κουράκος Ι., Μπόλαρης Μ., Κασαπίδης Γ. Νικολόπουλος Ν., Παραστατίδης θ., Βουδούρης Οδ.) στην ανακοίνωση της ΤτΕ στις 13/09/2013 σχετικά με τη "Δυσαρμονία Στοιχείων του Κρατικού Προϋπολογισμού 2013 μεταξύ ΤτΕ καιΥΠΟΙΚ"

Με την ανακοίνωσή της (13.9.2013), με θέμα “Επισημάνσεις σχετικά με το πρωτογενές αποτέλεσμα του Κρατικού Προϋπολογισμού”, η Τράπεζα της Ελλάδος ουσιαστικά επιβεβαιώνει την αναγκαιότητα υποβολής της Επίκαιρης Επερώτησής μας προς τον υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, με θέμα την “Δυσαρμονία Στοιχείων Κρατικού Προϋπολογισμού 2013 μεταξύ Τράπεζας Ελλάδος και Υπουργείου Οικονομικών”.

Κάντε πάλι απεργίες συντρόφια γιατί…. Σωζόμαστε!

Toυ Χρίστου Σπ. Κατηφόρη

Άρχισαν πάλι οι απεργίες και οι κινητοποιήσεις στο κέντρο...ναι λογικό είναι... Κάντε απεργία ρε σύντροφοι γιατί.... σωζόμαστε!

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκεφαλίζουν υποστηρικτές του Άσαντ μπροστά σε παιδιά

Σοκ προκαλούν οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από το περιοδικό TIME και δείχνουν αντάρτες στη Συρία να αποκεφαλίζουν υποστηρικτές του Άσαντ και μάλιστα μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.

Σκάνδαλο με το «ελληνικό» γιαούρτι Chobani

Τεράστιο διατροφικό σκάνδαλο βρίσκεται σε εξέλιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες με πρωταγωνιστή τον Τούρκο που λανσάρει το «ελληνικό» γιαούρτι υπό την επωνυμία «Chobani».

Ποιοι είναι οι 100.000 αντάρτες που μάχονται κατά του Άσαντ

Τζιχαντιστές και ισλαμιστές μέλη εξτρεμιστικών οργανώσεων αποτελούν το ήμισυ περίπου των δυνάμεων των ανταρτών που μάχονται στη Συρία, σύμφωνα με αποσπάσματα μελέτης του βρετανικού ινστιτούτου άμυνας IHS Jane's, τα οποία δημοσιεύει σήμερα η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph.

Η Τρόικα θέλει να βάλει «φρένο» στις απεργίες στο Δημόσιο

Οι δανειστές της Ελλάδας βλέποντας τις έντονες αντιδράσεις που προκαλούν οι συνεχείς περικοπές και η διαθεσιμότητα φαίνεται πως έθεσαν στην κυβέρνηση θέμα συρρίκνωσης των απεργιών, με νέο εργασιακό νόμο ώστε να περιοριστούν οι δυνατότητες λήψης απόφασης για την κήρυξη απεργίας, κυρίως στον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.