Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η Τζούλια υποψήφια βουλευτής Β’ Αθηνών με τον Βεργή! Το γιορτάζουμε με σαμπάνια…


Μετά από εξαντλητικές ιδεολογικές διαβουλεύσεις 15 ημερών και παρουσίας της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος των οικολόγων του Δημοσθένη Βεργή επετεύχθη η ιστορικής πολιτικής σημασίας συνεργασία με την αγωνίστρια σταρ Τζούλια Αλεξανδράτου.

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Μ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ & ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ κας Φ. ΒΡΥΝΑ

O Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθήνας, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Υπεύθυνη του Τομέα Καταναλωτικών Οργανώσεων κα Φωτεινή Βρύνα έκαναν την ακόλουθη κοινή δήλωση:

Φωτάκης Βασίλειος: Ανάγκη κατάθεσης πολιτικών προτάσεων

Πλησιάζοντας προς την τελική ευθεία προκήρυξης των εκλογών μια σειρά σημαντικών ακόμα θεμάτων που θα έπρεπε να έχουν τεθεί, εκκρεμεί. Οι πολιτικές δυνάμεις αναλώνονται μόνο στα επίκαιρα θέματα της οικονομίας,  παραβλέποντας τη σημαντικότητα πολιτικών προτάσεων που θα ανορθώσουν το ηθικό των πολιτών αλλά και της οικονομίας. Αλλάζοντας ριζικά τη λειτουργιά του πολιτικού συστήματος,  τονώνοντας τους θεσμούς της διαφάνειας αλλά και λειτουργίας του κράτους. Επιστρέφοντας παράλληλα τμήμα της αξιοπιστίας του και της αξιοπρεπείας των προσώπων που θα κληθούν να το υπηρετήσουν.
Θέσεις όπως:

Γραφείο Τύπου Χρυσής Αυγής


Προς όλα τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα μαζικής ενημέρωσης

Εν όψει προεκλογικής περιόδου σας ενημερώνουμε ότι οι κατά τόπους εκπρόσωποι του κόμματός μας είναι στη διάθεσή σας για την παρουσίαση των θέσεων της Χρυσής Αυγής.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;


Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που “τάχα” πάει
για φούντο…

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση
είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού
εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου
(περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως
ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας
από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου
(Λάρνακα).

Καμπάνια της Συμμαχίας Νέων


Η εξέγερση έφτασε… στην αυλή της Μέρκελ


Είναι αλήθεια ότι όσα σχεδιάζουν οι πολιτικοί, τα… κρυφοκοιτάζει η ζωή και γελάει με νόημα. Ειδικά όταν οι πολιτικοί δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο ανάστημα, όπως συμβαίνει με την περίπτωση της Άνγκελα Μέρκελ.

22-03-2012 ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣTO ΡΦ REAL F.M


Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος σε συνέντευξη του σήμερα Πέμπτη  22 Μαρτίου 2012 στο ραδιόφωνο REAL FM στην εκπομπή της Κ. Μακρή  τόνισε μεταξύ άλλων:
● Για ημερομηνία εκλογών:

Όταν η Ελλάδα άλλαξε γενιά…


Η 21η Μαρτίου είναι η μέρα που σημειολογικά υπογράφει τον πρόλογο του ερχομού της Άνοιξης. Ίσως της εποχής με το πιο χιλιοτραγουδισμένο εννοιολογικό περιεχόμενο, καθώς και μια απλή εκφορά της λέξης, φέρνει στο μυαλό και την καρδιά εικόνες ελπίδας και προσδοκίες. Εικόνες γεμάτες φως.

Νίκος Νικολόπουλος: Η Κάρτα του Πολίτη μένει στα χαρτιά... Η αναποφασιστικότητα της Κυβέρνησης αιτία για χορό εκατομμυρίων ευρώ γύρω από τα δύο... τσιπ της κάρτας

«…Ένας χορός εκατομμυρίων ευρώ γύρω από τα δύο... τσιπ της Κάρτας του Πολίτη έχει ως αποτέλεσμα η ψηφιακή ταυτότητα να μένει στα χαρτιά». αναφέρεται σε άρθρο της Καθημερινής.

Ποιοι "έκοψαν" το ΜΑΚΕΛΕΙΟ...

Από το http://makeleio.gr/

Σήμερα το βράδυ στις 10:00.
Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται.
Ολη η αλήθεια ...

Στην αρχή τα ειρωνικά γελάκια μετά ο…φόβος


Στην αρχή ήταν η πατάτα. Οι ειρωνείες και τα πικρόχολα σχόλια, γεμάτα ζήλια, περίσσευαν.
Αποτέλεσμα; Οι καταναλωτές αγόρασαν την καλύτερη πατάτα του εμπορίου σχεδόν στο 1/3 της μέσης τιμής. Κάποιοι χονδρέμποροι και σουπερμαρκετάδες προσπαθούσαν να μας πείσουν ότι η πατάτα...Αιγύπτου είναι ανώτερη.

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Αυτά τα στήθη θα σας κάνουν να κολλήσετε!


Πρέπει να το δείτε!

Κορώνη - Μεθώνη: Ανάμεσα σε δύο κάστρα


Δύο μεγάλα οχυρά του παρελθόντος συνδέουν τον Μεσσηνιακό κόλπο με το Ιόνιο, οριοθετώντας έναν σημαντικό τουριστικό άξονα στο Nότο της Πελοποννήσου.

Οι Πολίτες Έχουν Μνήμη και Κρίση


Καθώς εισήλθαμε στην προεκλογική περίοδο είναι προφανής η αγωνία του κ. Βενιζέλου να αποστασιοποιηθεί από τις ευθύνες της κυβέρνησης Παπανδρέου, που οδήγησαν τη χώρα στην περιδίνηση μιας πρωτοφανούς κρίσης και στα πρόθυρα της οικονομικής και κοινωνικής τραγωδίας. Το ίδιο αγχωτική είναι η προσπάθειά του να εμφανίσει τη θητεία του στο υπουργείο οικονομικών ως επιτυχημένη λόγω της κατάληξης του «κουρέματος» και της δανειακής σύμβασης. 

Μπαταχτσήδες υπουργεία και οργανισμοί


Βουτηγμένοι στα χρέη προς τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας είναι τα υπουργεία και οι δημόσιοι οργανισμοί που χρωστούν σωρευτικά πάνω από 1 εκατ. ευρώ σε ανεξόφλητους λογαριασμούς. Είναι πρόσφατο το παράδειγμα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας που έμεινε χωρίς κινητά τηλέφωνα, μετά την απόφαση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας να διακόψει τις συνδέσεις των υπουργών, καθώς είχαν συσσωρευθεί υπέρογκοι λογαριασμοί, που δεν πληρώθηκαν.

Ραγδαία αύξηση των ατομικών συμβάσεων εργασίας με μειώσεις μισθών


Έως και 20% μειώθηκαν οι μισθοί από τις 14 Φεβρουαρίου, όταν τέθηκε σε ισχύ ο νέος νόμος για τις συμβάσεις εργασίας (ατομικές και επιχειρησιακές) που υπογράφυηκαν και αφορούν σε περίπου 17.000 εργαζόμενους.

Επιχείρηση… διάσωσης της Διαμαντοπούλου


Η τοποθέτηση της Φώφης Γεννηματά σε θέση εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ και η συμμετοχή της στις επερχόμενες πρόωρες εκλογές μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας, εντάσσεται μεταξύ άλλων και στην προσπάθεια του Ευάγγελου Βενιζέλου να διασώσει πολιτικά την Άννα Διαμαντοπούλου.

«Χωρίς Μεσάζοντες»: Το νέο κοινωνικό δίκτυο που φέρνει σε επαφή παραγωγούς με καταναλωτές


Τώρα στην ιστοσελίδα www.xoris.gr θα βρείτε το νέο social network «Χωρίς Μεσάζοντες», το οποίο έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες. 
Έχει τις ρίζες του στην ιδέα αρκετών συμπατριωτών μας να προβούν στην πώληση προϊόντων, απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, αποφεύγοντας έτσι τους μεσάζοντες και τα υπερβολικά -και χωρίς λόγο- κόστη.
Η κοινότητα αυτή έχει ως στόχο να δώσει σε όποιον παραγωγό το επιθυμεί τη δυνατότητα να προωθήσει τα προϊόντα του, άμεσα, ανέξοδα και απευθείας σε κάθε ενδιαφερόμενο, ο οποίος με την σειρά του θα λαμβάνει ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας και πάντα σε τιμές πολύ φθηνότερες από ό,τι στην αγορά.
Μπείτε στο www.xoris.gr, γραφείτε μέλη και ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες προσφορές. Σε πολλές περιπτώσεις, πραγματικάσας συμφέρει.

Τι γίνεται με την σελίδα Anonymous #OpGreece στο Facebook;


Αν είστε ένα από τα 32000 μέλη της σελίδας Anonymous #OpGreece θα έχετε παρατηρήσει τις τελευταίες μέρες πως η σελίδα δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Αντιθέτως, οι νέοι διαχειριστές της, δημοσιεύουν υβριστικά μηνύματα περιεχομένου.

Παπαθανασίου: Το ΠΑΣΟΚ φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα


Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ φούσκωσε συνειδητά το έλλειμμα το 2009, υποστηρίζει, μεταξύ άλλων, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου, στο υπόμνημα που κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δημοσιονομικά στοιχεία του 2009.

Μερακλίδικος και παγωμένος

 Το κείμενο που ακολουθεί δεν είναι διαφήμιση. Αν και δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να ήταν διαφήμιση, εννοώ να ήμουν εγώ προσωπικά αποκλειστικός χορηγός του Frio και να πίνω όλη τη μέρα, από τώρα που άνοιξε ο καιρός μέχρι το τέλος του Οκτώβρη που θα κλείσει πάλι ο καιρός και θα επιστρέψω στα καπουτσίνο και τους γαλλικούς μου.

Η αυτοδυναμία ως εθνική ανάγκη


Η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και τον Δημήτρη Κοτταρίδη, ήταν άκρως διαφωτιστική. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας προσδιόρισε την πολιτική ατζέντα με την οποία θα διεξαχθούν οι επερχόμενες πρόωρες εκλογές, ζήτησε από την κοινωνία να τον εμπιστευτεί και να τον οπλίσει με δύναμη για να υλοποιήσει τα σχέδιά του για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στο ΠΑΣΟΚ για τα πεπραγμένα του, υπενθυμίζοντας ότι θα αναζητηθούν πολιτικές ευθύνες για την προσφυγή της χώρας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, και ξόρκισε κάθε σενάριο συγκυβέρνησης που έχει ακουστεί ή γραφτεί.

Καμμένος: Οι Παπανδρέου θα έπρεπε να είχαν συλληφθεί


Επίθεση εναντίον του Αντρίκου Παπανδρέου αδερφού του πρώην πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Π. Καμμένος από την Ευελπίδων όπου βρέθηκε σήμερα λόγω της αγωγής που κατέθεσε εναντίον του ο Αντ. Παπανδρέου και με την οποία ζητά 100.000 ευρώ για όσα έχει αναφέρει εώς τώρα ο Π. Καμμένος σχετικά με την υπόθεση των CDS.

Καταργείται η δημοσίευση ισολογισμών, έρχονται νέα "λουκέτα" στο Τύπο


Σαρωτικές αλλαγές αναμένονται στον Τύπο, με κλείσιμο πολλών μικρών πολιτικών εφημερίδων και πιαθανότατα όλων των ημερήσιων οικονομικών, οι οποίες θα χάσουν το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων τους, λόγω κατάργησης της υποχρεωτικής δημοσίευσης ισολογισμών. Μετά από πολλές κυβερνητικές παλινωδίες -λόγω των πιέσεων που ασκούσαν εκδοτικά συμφέροντα και τα σωματεία εργαζομένων στον Τύπο - στη Βουλή κατετέθη τελικά ν/σ του υπουργείου Ανάπτυξης, με το οποίο καταργείται αυτή η υποχρέωση ΑΕ και ΕΠΕ. Η κατάργηση θα ισχύσει αφ'ότου θα λειτουργήσει πλήρως το Γενικό Εμπορικό Μητρώο (ΓΕΜΗ), για το οποίο στο Μνημόνιο προβλέπεται ότι θα ενεργοποιηθεί μέχρι τον Ιούλιο.

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Δεν υπάρχουν τέτοια κορμιά πουθενά... Δείτε και αποφανθείτε

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για τις Λατίνες star, που ξέρουν να δείχνουν το κορμί τους.. Αλλά ομολογουμένως είναι οι γυναίκες που κλέβουν τις ματιές των αντρών του πλανήτη.  Η σούπερ Jackeline Arroyo δείχνει το κορμί της που είναι γεμάτο καμπύλες στο Playboy του Μεξικού για τον Μάρτιο του 2012.

Και τρίτο μνημόνιο στην Ελλάδα «βλέπουν» οι αναλυτές

Για λήψη και νέας χρηματοδότησης κάνουν λόγο αναλυτές σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Bloomberg.

«Το τρίτο πακέτο...

Η θέση του Χίου για την διακοπη της εκπομπής "Μακελιο 2"

Κάθε φορά που τελειώνει μία διαδρομή, η τελευταία γεύση είναι σαν την πικρή αίσθηση του τσιγάρου που πολλές φορές το καπνίζεις και με λίγη γόπα μαζί. Αυτή τη φορά όμως, η γεύση δεν ήταν πικρή. Γιατί όλοι όσοι συμμετείχαμε στο....

Κρεοπωλείο πουλάει αντί για κρέας φρέσκα...ποντίκια

Εδώ τα καλά κρέατα, φωνάζει ο κρεοπώλης Wan Sen, στην νότια Κίνα! Όχι δεν πουλάει μοσχαράκι ή αρνάκι γάλακτος, αλλά φρεσκότα…ποντίκια! Γκουανγκντόνγκ, στη νότια Κίνα, έχουν τη φήμη ότι μπορούν να φάνε τα πάντα, ακόμη και ποντικάκια! Αυτή την αγάπη τους για τους αρουραίους θέλουν να την μεταφέρουν και στον υπόλοιπο κόσμο, γι’ αυτό κάνουν εξαγωγές…

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης είπε στα ελληνικά : «Ζήτω η Ελλάς!»

H Ελλάδα θα ξεπεράσει την κρίση και θα συνεχίσει να προσφέρει στην παγκόσμια κληρονομιά υποστήριξε ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ετήσιας εκδήλωσης για την εθνική επέτειο του Ελληνισμού της 25ης Μαρτίου.

Ρέππας: Πώς θα γίνουν οι απολύσεις στο Δημόσιο- Την «γλιτώνουν» οι επιστήμονες

Την διαβεβαίβωσή του ότι θα διασφαλιστούν οι θέσεις του επιστημονικού προσωπικού στο δημόσιο τομέα έδωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου σήμερα την εθνική στρατηγική για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Τι κάνει σήμερα ο Διονύσης Τσακνής;

Ο Διονύσης Τσακνής γεννήθηκε στην Καρδίτσα και εκεί μεγάλωσε. Ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε οικονομικές επιστήμες και μουσική. Λίγο αργότερα, επέστρεψε και πάλι στη γενέτειρά του και δίδαξε θεωρητικά της μουσικής στο δημοτικό ωδείο της πόλης.

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΓΙΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ

Δείτε το βίντεο...

Ο Λαζόπουλος και το... ΙΕΚ Γιωργάκης! (video)

Η δήλωση του Γ. Παπανδρέου για την σκέψη του να ανοίξει ένα ίδρυμα για πολιτικούς δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο φυσικά από τον Λάκη Λαζόπουλο.
Έτσι στο Τσαντίρι του παρουσίασε το... ΙΕΚ Γιωργάκης για πρωθυπουργός όπως είπε.

Δελτίο Τύπου ΟΝΝΕΔ Δράμας - Παίζουμε κόντρα στη βία, αλλάζουμε νοοτροπία


Τα πρόσφατα γεγονότα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες όπου οι εξάρσεις βίας μας φανερώνουν την κακή πλευρά της κοινωνίας μας, δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.
Προφανώς και δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός, αλλά εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο προβληματικής διαχείρισης ορισμένων θυλάκων βίας και ξεπερασμένης νοοτροπίας αντίδρασης.

Από ποιον κράτησε αποστάσεις ;

Από ποιον κράτησε αποστάσεις χθες ο Κώστας Χατζής με ανάρτησή του στο facebook ;
Πάντως σίγουρα όχι από τον Πάνο Καμμένο με τον οποίο διατηρεί εξαιρετική προσωπική επικοινωνία όπως είμαστε ...

Στις 6 Μαϊου (τελικά) οι εκλογές


Τρεις ημερομηνίες για τις εκλογές «παίζουν» πλέον και επίσημα. 29 Απριλίου, 6 Μαΐου και 13 Μαΐου και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πότε θα περάσουν από τη Βουλή όλα τα εκκρεμή θέματα που αφορούν τη νέα δανειακή σύμβαση και το Μνημόνιο. Σε περίπτωση που τα πάντα τελειώσουν στις 6 Απριλίου τότε βούληση όλων είναι οι εκλογές να γίνουν το συντομότερο δυνατόν, δηλαδή 29 Απριλίου ενώ δύσκολα να φτάσουμε στις 13 Μαΐου.

Σαμαράς: “Να καθαρίσει το κέντρο της Αθήνας”


Το πράσινο φως στον Μ. Χρυσοχοϊδη να προχωρήσει σε επιχειρήσεις – σκούπα στο κέντρο της Αθήνας ώστε να μειωθεί η εγκληματικότητα και ταυτόχρονα να σταματήσει η ανεξέλεγκτη ροή παράνομων μεταναστών στην πρωτεύουσα, έδωσε ο Αντώνης Σαμαράς. Η συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη είχε ως βασικό αντικείμενο ακριβώς τον τρόπο που θα περιοριστεί η γκετοποίηση του κέντρου από τους χιλιάδες λαθρομετανάστες αλλά και κάθε καρυδιάς καρύδι εγκληματίες.

Στο Διαδίκτυο το προσωπικό αρχείο του Αϊνστάιν

Στο Διαδίκτυο είναι διαθέσιμο το πλήρες αρχείο του Αλμπερτ Αϊνστάιν, που περιλαμβάνει την άγνωστη έως τώρα προσωπική αλληλογραφία του. Επίσης, χειρόγραφα επιστημονικά σημειωματάριά του, μεταξύ των οποίων βρίσκεται για πρώτη φορά τυπωμένη η πιο διάσημη εξίσωση στην ιστορία της ανθρωπότητας (E=MC²).

Ξύπνησε η Αίτνα

Το ηφαίστειο Αίτνα στο ιταλικό νησί της Σικελίας ξύπνησε για τέταρτη φορά φέτος. Είχαμε νέες εκρήξεις και η τέφρα από το βουνό ανυψώθηκε στα επτά χιλιόμετρα. Τα ιταλικά μέσα ανέφεραν ότι η λάβα έφτασε στην ακατοίκητη κοιλάδα Valle Del Bove.

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Έπαιξε 20 δολάρια, κέρδισε …1 εκατομμύριο!


Το παρατσούκλι της είναι πλέον «Diamond Girl» και πρόκειται για την υπερτυχερή νεαρή που κέρδισε διαμάντια αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων παίζοντας Three Card Poker 6 Card, που είναι μια παραλλαγή του πόκερ.

Η στιγμή που σόκαρε τους πάντες

Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η στιγμή που ο Μουάμπα υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου της Μπόλτον με την Τότεναμ. Ο άτυχος 23χρονος ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα και όπως ανέφερε το τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Το θαύμα της ζωής: εικόνες που δεν έχετε ξαναδεί σε ένα βίντεο από ένα Έλληνα επιστήμονα

Από τη στιγμή που θα γονιμοποιηθεί το ωράριο, μέχρι τη στιγμή που το βρέφος θα είναι έτοιμο να βγει από την κοιλιά της μητέρας του. Δείτε σε μια απίστευτη απεικόνιση του Έλληνα καθηγητή Αλέξανδρου Τσιάρα, πως διαιρούνται τα κύτταρα, πως σχηματίζεται ο εγκέφαλος, τα μάτια, τα χεράκια, τα γεννητικά όργανα του εμβρύου και πως το μωράκι όταν βγαίνει, “τινάζει” τα ποδαράκια του για να βοηθήσει τη μητέρα στις εξωθήσεις.

“Τσεκούρι” στο εφάπαξ σε Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα – 7 Ταμεία στο κόκκινο

Το έγγραφο που έστειλε στα Ταμεία η Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης έχει την ένδειξη εξαιρετικά επείγον και ζητά την άμεση καταγραφή των αποζημιώσεων καθώς αυτές δεν εναρμονίζονται με τις κρατήσεις που έγιναν.

Εννιά σνακ που καταπολεμούν το λίπος

Καπνιστός σολομός με τυρί χαμηλών λιπαρών με παξιμάδι βρώμης γαρνιρισμένο με κάρδαμο.
«Ο καπνιστός σολομός περιέχει ωμέγα 3 και βιταμίνη D. Έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και στην κακή διάθεση» μας εξηγεί ο διατροφολόγος και συγγραφέας του βιβλίου «The food Manual (Haynes) Dr. Carina Norris.

Σχέδιο νόμου για μικρότερο κράτος κατατέθηκε στη Βουλή

Αναδιοργάνωση σε 11 από τα 15 υπουργεία, Γενικών Γραμματειών, μεγάλα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, καθώς και ορισμένα μικρότερα, επιφέρει σχέδιο νόμου που κατέθεσε τη Δευτέρα στη Βουλή ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας, σε συνεργασία με άλλα υπουργεία.

Τι κάνει σήμερα ο Γιώργος Αλκαίος;

Από μικρός ενδιαφερόταν για τη μουσική. Η πρώτη του επαφή με αυτήν και το θέατρο έγινε στο «Χαρούμενο χωριό», μια κατασκήνωση στη Βαρυμπόμπη, αφού για τέσσερα χρόνια ως κατασκηνωτής και ομαδάρχης συμμετείχε σε όλες τις μουσικές και θεατρικές εκδηλώσεις.

Σάββατο 24 Μαρτίου η διάθεση 150 τόνων πατάτας για ...3.500 δημότες Παλλήνης.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 και από ώρα 7 μ.μ. ως και 8 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της EXPO ATHENS στην Ανθούσα, ο Δήμος Παλλήνης οργανώνει τη δεύτερη διανομή πατάτας στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του, διάθεση αγροτικών προϊόντων στους δημότες απευθείας από τους παραγωγούς.

Νέο δάνειο απο το δήμο Αθηναίων

Στη σύναψη νέου δανείου, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του προϋπολογισμού του 2012, πρόκειται να προχωρήσει ο δήμος Αθηναίων προκειμένου να ικανοποιήσει ληξιπρόθεσμα χρέη.

"Ξηλώνεται" η ΟΝΝΕΔ στην Εύβοια

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΙΛΑΛΗΣ (φωτό από egnomi.gr) 
"Ξηλώνεται" η ΟΝΝΕΔ στην Εύβοια, με την αποχώρηση 13 μελών της με επικεφαλής τον Γιάννη Μπιλάλη. Και οι 13 προσχωρούν στο κόμμα του Καμμένου.